e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 20.Říjen 2017 - 23:32

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 27.Srpen 2017 - 9:29 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Leden 2015 - 14:43
Příspěvky: 2
Poděkoval: 1 krát
Zdravim vsetkych, ak by niekto vedel ze tato tema uz existuje tak prepacte, rovno mi poslite link na temu :)
Momentalne mam moje dve 400hd pripojen na LAN kabel z routera, ale idem prerabat dom a jedna z nich bude daleko a kabel sa mi nechce tahat kilometre daleko. Uvazoval som, ze kupim usb wifi adapter, pichnem ho do boxu, vypnem zapnem box a pripoji sa na dotycny rusky server :) Dobre uvazujem? Je to realne na 400hd? Ci bude za potreby kupit vyssiu radu? Alebo kupit konkretny usb wifi adapter ktory 400hd akceptuje? Vopred diki za rady ;)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Srpen 2017 - 11:08 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 18.Leden 2008 - 19:39
Příspěvky: 1171
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 15 krát
jen si dávej pozor při výběru wifi adaptéru. Né každý je kompatibilní.
viewtopic.php?f=175&t=39675


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Srpen 2017 - 16:55 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 2827
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 81 krát
Kdybych predelaval barak,tak si natahnu strukturku i na zachod,jestly chces resit problemy tak pouzij wifi.

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Srpen 2017 - 17:28 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 455
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 13 krát
400-ka bez problemov s týmto :
http://www.satelity.ellano.sk/wifi-dongle-s-antenou-pre-ab-cryptobox-5xx-4xx-6xx_30739.html

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Srpen 2017 - 19:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Leden 2015 - 14:43
Příspěvky: 2
Poděkoval: 1 krát
Marecek sak preto som sem pisal, ze to chcem riesit cez wifi :)
Makatch diki za link na stranku, idem prestudovat...
Mne sa zda ze som videl presne tento produkt na aliexprese :D


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Srpen 2017 - 19:55 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 21.Srpen 2012 - 20:12
Příspěvky: 639
Poděkoval: 51 krát
Poděkováno: 143 krát
Souhlas s marečkem...
Pokud to má být spolehlivé, tak kabel je kabel. Nejde o rychlost, ale o bezvýpadkovost přenosu. Jako přechodné řešení po dobu rekonstrukce wifi ano, ale velmi záleží na místních podmínkách. Vzdálenost, kolik zdí bude mezi propojenými místy, zda je pásmo volné nebo obsazené mnoha dalšími wifi sítěmi atd... Podle toho mohou být problémy.

_________________
Vu+ Duo2, 2x single DVB-S2, Western Digital 1TB, MAX T90, Skylink


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Srpen 2017 - 20:40 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 455
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 13 krát
Cez plafon v pohode na tom otec fičí už štvrtý rok.Bez odpájania.Akurát dlhšie trvá prvotné spustenie dekodovania po vypnutí prijimača.

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk