e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Srpen 2017 - 18:57

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: nastavenie SLAVE STB Cryptobox 400HD
PříspěvekOdeslal: 08.Květen 2017 - 0:11 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Květen 2017 - 0:00
Příspěvky: 2
Zdravím,

celý deň som sa trápil a za pomoci aj netu snažil nastaviť svoj tretí setopbox. Keď naladím kanály, ukazuje že sú zakódované. Keď ho v nastaveniách lokálnej siete PINGnem tak dá hlášku ,,PING failed". Rovnako neprejde prihlásenie. Box šiel, pokiaľ som mal pôvodný modem od UPC CISCO a za ním switch. Keď modem odišiel a dostal som nový MERCURY modem, ktorý je zároveň routrom, tak STB ukazuje, že programy sú zakódované. Myslím, že treba niečo preladiť, ale neviem ako. Prikladám schému zapojenia s nastaveniami jednotlivých boxov. Box č.3 nejde. Vie mi niekto poradiť čo s tým?

Vopred díky za všetky rady.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Květen 2017 - 8:43 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 453
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 12 krát
Nedá sa zapojiť box3 na switch? Vidím uňho iné DNS1 ako na ostatných dvoch stb.

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Květen 2017 - 18:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Květen 2017 - 0:00
Příspěvky: 2
makatch: bolo by to veľmi obtiažne nakoľko je to na opačnom konci bytu tak by som musel naťahať 20 metrov káblov, obiť sokle a dať nanovo atď. Ono to fičalo aj takto, len bol iný modem a k nemu switch...a tam to na tomto nastavení fičalo. Ale keď mi vymenilo UPC modem za taký s routrom tak tie nastavenia asi treba zmeniť, len netuším ako.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Květen 2017 - 18:48 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Květen 2011 - 9:41
Příspěvky: 283
satelitni prijimac: Zero, DM7080HD, DM900 4K
Poděkoval: 34 krát
Poděkováno: 45 krát
DNS vyplň u třetího boxu stejně, jako u dvou ostatních.

_________________
Zero, DM7080HD, DM900 4K


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk