e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 28.Červenec 2017 - 18:59

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2017 - 0:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Březen 2016 - 18:26
Příspěvky: 4
Ahojte, mám Ferguson ariva 4 a stiahnutý
mcas-20161215-v2.1.1.23.29517
ked pridám cccam line ako Reader-1 tak sa pripojí a ide - pokedy nereštartnem box alebo ho nevypojim a znova zapnem.
Ak chcem aby potom cccam line išlo, tak musim ist do http://192.168.1.14:8888/status.html a resetnut Reader-1
LOG ukazuje toto: 2015/01/01 01:00:39 1AC1F1E6 p (reader) Reader-1 [cccam] connect failed: Network is unreachable
Mam pocit že to bude niečo s funkciami reconnect alebo keepalive.
Ďakujem ak mi niekto pomôže
Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2017 - 15:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Březen 2016 - 18:26
Příspěvky: 4
ak mi neviete poradit tak date mi aspon odkaz na nejake forum ktore sa venuje oscamu?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2017 - 22:05 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 2792
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 74 krát
Chyba v siti ?

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2017 - 22:07 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 1665
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 62 krát
Nastavit statické IP...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2017 - 8:15 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 2792
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 74 krát
To uz se v Ariva sekci resilo.

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Leden 2017 - 15:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Březen 2016 - 18:26
Příspěvky: 4
Neviem to nikde nájsť. Ja mam prepojenu ariva 4k combo s routerom a mam nastavene CCCAm lines a idú mi programy, jediny problem je ten že po znova zapati už nenabehnu cccam line samé ale musim ist do 192, ... a znova naštartovat severy jednotlivo.
Ako nastavim staticku ip?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Leden 2017 - 16:14 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Červen 2008 - 18:39
Příspěvky: 67
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
Ja nemám ten box,ale - nastavenie siete by malo byť podobné u každých slušných boxov. A malo by to byť v
hlavnom menu --> nastavenia --> nastavenie siete --> a odfajkneš DHCP,teda ho nepovolíš, ale potom si musíš priradiť fixnú adresu podľa požiadavie tvojej siete.
Napr: " 192.168.1.14 " .


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Leden 2017 - 16:51 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 1665
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 62 krát
denoo napsal:
Neviem to nikde nájsť. Ja mam prepojenu ariva 4k combo s routerom a mam nastavene CCCAm lines a idú mi programy, jediny problem je ten že po znova zapati už nenabehnu cccam line samé ale musim ist do 192, ... a znova naštartovat severy jednotlivo.
Ako nastavim staticku ip?


Vypnout DHCP na přijímačích a vyplnit adresy ručně... Samozřejmě brána musí sedět s routrem... :-)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Leden 2017 - 20:55 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 2792
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 74 krát
Ta cccamd line je zapsana ve formatu mujdodavetelshare.com nebo 88.88.88.88 ?

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Leden 2017 - 19:14 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 459
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 12 krát
Nemáš náhodou Telekom a router ZTE2 ?

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Leden 2017 - 18:21 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Březen 2016 - 18:26
Příspěvky: 4
skusím to zachvílku. A áno mám ZTE II, a za par dni mi pride Asus DSL ac 68u, nový.. ma to nejaky suvis?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Leden 2017 - 18:48 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 459
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 12 krát
Tak tie ZTE 2 , robia problémy pri pripájaní sa boxu na share linku. Jednému známemu to dokonca riešil aj technik z telekomu , len nevyriešil. Takze , známy keď chce pozerať , musí najprv spraviť Ping na server a tak mu to ide.

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk