e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 10.Prosinec 2018 - 3:49

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: OPENSAT S line
PříspěvekOdeslal: 27.Květen 2014 - 10:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Listopad 2006 - 18:09
Příspěvky: 7
Zdravim vospolok, po flashnuti cez usb vypisuje nasledovnu hlasku "This version of the software is outdated. Your need to update with newer version." neviem ci som neurobil chybu ze som tam nahral soft z openboxu S1 ale podla vsetkeho by to mali byt stejne prijimace.... prosim o pomoc ako vratit spat do funkcneho stavu,skusal som aj najnovsi soft 1.55 ale takisto iba boot menu... ide to cez rs232 alebo iba jtag? alebo da sa vobec urobit? precital som vsetky prispevky na forach ale jednoznacne som sa nevysomaril ako na to.. preto teraz prosim o HELP. Dakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENSAT S line
PříspěvekOdeslal: 27.Květen 2014 - 12:26 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3187
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkováno: 6 krát
eustace napsal:
Zdravim vospolok, po flashnuti cez usb vypisuje nasledovnu hlasku "This version of the software is outdated. Your need to update with newer version." neviem ci som neurobil chybu ze som tam nahral soft z openboxu S1 ale podla vsetkeho by to mali byt stejne prijimace.... prosim o pomoc ako vratit spat do funkcneho stavu,skusal som aj najnovsi soft 1.55 ale takisto iba boot menu... ide to cez rs232 alebo iba jtag? alebo da sa vobec urobit? precital som vsetky prispevky na forach ale jednoznacne som sa nevysomaril ako na to.. preto teraz prosim o HELP. Dakujem.


to je tak ked sa do klona snazis narvat soft pre orig box.. samozrejme ze to ide to vratit s5, ale vies ako to chodi ... za hlupost sa plati :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENSAT S line
PříspěvekOdeslal: 11.Červen 2014 - 18:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Listopad 2006 - 18:09
Příspěvky: 7
a mohol by som poprosit ako na to?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENSAT S line
PříspěvekOdeslal: 11.Červen 2014 - 19:10 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3187
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkováno: 6 krát
eustace napsal:
a mohol by som poprosit ako na to?


jedine externe alebo ak existuje vyvedene JTAG rozhranie a okrem tohto HW musis mat aj flashdump z posledne funkcnej verzie onoho klona.. inak net amen cma :shock:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENSAT S line
PříspěvekOdeslal: 15.Duben 2015 - 12:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Září 2008 - 13:26
Příspěvky: 16
satelitni prijimac: IpBox 9900, AB Cryptobox 500HD
Místo/Bydliště: Prievidza
Nemohli by ste mi niekto podrobne odpísať ako to dať naspäť mal som požičany kamaratov sat a skusil som ho upgradnuť openbox original fw. a asi som ho odfajčil teda odfajčil tiež mám takú hlášku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENSAT S line
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2015 - 14:53 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Leden 2009 - 1:27
Příspěvky: 89
Dobry,

mam tu od niekoho Opensat S line, ale v Menu - Systemove info -
Verzia S/W 5.92
Verzia H/W Openbox S1
Searial number 001f2958C28b

Otazka? Ma tam nastavenie LAN, ale nema polozky na nastavenie Home Server, al. Home client...
tak ci niekto nevie poradit ci sa da nastavit v nejakom softe zdielanie napr. s nejakym HD primacom, Amiko?

Vopred vdaka.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENSAT S line
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2015 - 14:59 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3140
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 98 krát
Jako toto ?

viewtopic.php?f=162&t=34565

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENSAT S line
PříspěvekOdeslal: 29.Duben 2015 - 12:37 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Leden 2009 - 1:27
Příspěvky: 89
Vdaka, skusal som ale neviem to nastavit tak aby spolu isiel s Amikom. Tento S line nema ten Protokol Home Server al. Klient alebo Newcamd. Tu je len Meno, Zakazany, Channel Both...ak viete poradit ako nastavit k Amiku...alebo ci by siel zdielat s tym S2 line co je teraz este v predaji...

Vopred vdaka.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENSAT S line
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2015 - 10:39 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3140
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 98 krát
Jelikoz ho nemam,tak neporadim.

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENSAT S line
PříspěvekOdeslal: 30.Září 2015 - 23:53 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Duben 2015 - 20:24
Příspěvky: 3
Našel někdo lék na příspěvek od "eustace" ???
Cituji "eustace"... po flashnuti cez usb vypisuje nasledovnu hlasku "This version of the software is outdated. Your need to update with newer version."

Jsem na tom totiž stejně jako "eustace" ... chápu, že je to mojí vinou, že jsem si nevšiml, že je Opensat S LINE clon klasického Openboxu S1.
Než jse udělal tu blbost a flashnul Opensat S LINE pomocí "openbox-s1-v44-20130311", tak systém info zobrazovalo - viz příloha.

Nevíte opravdu nikdo, jak se vrátit k funkčnímu firmware OPENSAT S LINE ??

Zdarec, Pepé


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk