e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Prosinec 2018 - 22:12

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 42 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie 3x openbox s1 cez switch
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2012 - 15:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Duben 2010 - 10:01
Příspěvky: 52
Ano, prijimac, v ktorom je karta funguje bez problemov.
Soft mam s urcitostou najnovsi.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie 3x openbox s1 cez switch
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2012 - 15:14 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 03.Červen 2009 - 9:40
Příspěvky: 559
Mas tam v37_20121008 ?

_________________
IPBox9900, 1xDVB-S2, HDD-500GB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie 3x openbox s1 cez switch
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2012 - 15:18 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Duben 2010 - 10:01
Příspěvky: 52
namorr napsal:
Treba sa pohrat s tymi sietovymi nastaveniami, kedze su prijimace zapojene len na switch.
Ak mas moznost vyskusaj docasne zapojit prijimace na neaky router.
Ale stale mi vrta, ci ta cista irdeto karta vobec v tomto prijimaci ide spolahlivo zdielat. Aku verziu softu mas v prijimacoch?

PS: Prijimac kde je karta funguje? Bez vypadkov?


verziu softu mam najnovsiu a karta v prijimaci funguje spravne


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie 3x openbox s1 cez switch
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2012 - 15:28 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 03.Červen 2009 - 9:40
Příspěvky: 559
Skus teda rozchodit najprv 2 spojene napriamo bez switcha. Az potom zarad switch a potom zarad treti. Skus este raz prejst polozku po polozke, skontrolovat vsetky nastavenia, ci si sa niekde nepomylil. Po zmene sietovych parametrov sprav vzdy restart. Nic ine mna uz nenapada, kde by mohol byt problem.

Skus este pisat namiesto 192.168.000.001 len 192.168.0.1

_________________
IPBox9900, 1xDVB-S2, HDD-500GB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie 3x openbox s1 cez switch
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2012 - 17:42 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Duben 2010 - 10:01
Příspěvky: 52
Kamo, podarilo sa mi to nejak, len je tu dalsi problem a to, ze druhy klient mi vypadava, po takych 30 sek, nevies cim to moze byt ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie 3x openbox s1 cez switch
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2012 - 19:37 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Srpen 2010 - 11:40
Příspěvky: 86
Poděkoval: 4 krát
aku tam mas verziu fw?
skus dat vsade rovnaku

_________________
:)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie 3x openbox s1 cez switch
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2012 - 17:49 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Duben 2010 - 10:01
Příspěvky: 52
ake cislo u servera na card queue by som mal pouzit pre 2 klientov,mam tam 3 a druhy mi stale vypadava


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie 3x openbox s1 cez switch
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2012 - 19:10 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
7

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie 3x openbox s1 cez switch
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2012 - 19:01 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Duben 2010 - 10:01
Příspěvky: 52
ziadne ine, len 7...vedel by si mi vysvetlit revis, preco presne sedem a nie len 3 ?
dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie 3x openbox s1 cez switch
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2012 - 19:43 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
Pytal si sa , aku hodnotu tam mas dat. Nedavno som tak narychlo rekonstruoval jednu kablovku v penzione a tu hodnotu som pouzil uspesne.
Pri Openbox S1 mame v downloade aj navod na nastavenie zdielania, kde je sposob pouzitia a vypoctu vysvetleny.
Chcel si vediet spravnu hodnotu, alebo mna skusat ? Ja som si dal namahu to prestudovat a otestovat. Daj si aj ty a nepytaj uz hotovy parameter.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie 3x openbox s1 cez switch
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2012 - 20:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 04.Březen 2010 - 18:47
Příspěvky: 121
satelitni prijimac: 2x VU Solo
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
Ja mam hodnotu 8 a 3 klientov a funguje bez vypadkov.

_________________
2x VU+Solo, VTi 8


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie 3x openbox s1 cez switch
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2012 - 21:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Duben 2010 - 10:01
Příspěvky: 52
revis napsal:
Pytal si sa , aku hodnotu tam mas dat. Nedavno som tak narychlo rekonstruoval jednu kablovku v penzione a tu hodnotu som pouzil uspesne.
Pri Openbox S1 mame v downloade aj navod na nastavenie zdielania, kde je sposob pouzitia a vypoctu vysvetleny.
Chcel si vediet spravnu hodnotu, alebo mna skusat ? Ja som si dal namahu to prestudovat a otestovat. Daj si aj ty a nepytaj uz hotovy parameter.


Mrzi ma Revis, ze opat reagujes tak, ako reagujes,ano mas pravdu, no len v tom pripade ak by som si to uz niekolkokrat nenastudoval, jedine riesenie som hladal sem, vraj sa je tu mozne opytat na problem a tu pritomni zvyknu byt ochotni nam v tom pomoct bez povrchnych pripomienok. A nie, neskusal som ta, seriozne som sa ta pytal. Dakujem ti ale presny parameter


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie 3x openbox s1 cez switch
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2012 - 22:03 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 03.Červen 2009 - 9:40
Příspěvky: 559
ronco ronco, trochu si priznaj chybu. Keby si si poriadne cital aj sz nemusel si ani klast revisovi otazku. A revis ma pravdu aj to ze vsetko je v tomto pripade v manuale ale aj inde.
Ochota na tomto fore urcite je, len tiez ma svoje hranice.

_________________
IPBox9900, 1xDVB-S2, HDD-500GB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie 3x openbox s1 cez switch
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2012 - 22:29 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Duben 2010 - 10:01
Příspěvky: 52
Ano, musim priznat, ze to tam mohlo byt, no len som to nejak jednoducho nedokazal z toho vydedukovat.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie 3x openbox s1 cez switch
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2012 - 23:33 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
sak ani ja som z toho nebol mudry , normalne som to musel vyskusat. preto som dal rovno spravne numero- odskusane a fertig.
predpokladal som,ze ked to precitas ty, tak z toho navodu cosi pochopis,ale asi si ostal na tom istom ako ja.
ja viem len jedno - ecm 10sekund interval. vsetci lezu na ten isty nick a password, tak som sedlackym rozumom dal 2x klient + server . (2x3 + 1). a ide to no problem.
ci to suhlasi s teoriou v navode mi nejak netrha zily . ked cosi ide- nemenim .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie 3x openbox s1 cez switch
PříspěvekOdeslal: 07.Prosinec 2012 - 16:22 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Leden 2010 - 13:55
Příspěvky: 97
Poděkováno: 1 krát
prosím vás, chcem zdielať tri Openboxi S1 cez switch, ako ich treba nastaviť? aké IP? a presnejšie kde to nájdem? pod čím


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie 3x openbox s1 cez switch
PříspěvekOdeslal: 07.Prosinec 2012 - 19:57 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 03.Červen 2009 - 9:40
Příspěvky: 559
1, Nainstalovat do vsetkych boxov najnovsi soft.
2, Vsetko ostatne najdes v manuale, a vela informacii je aj tuto na fore v prislusnej sekcii.

_________________
IPBox9900, 1xDVB-S2, HDD-500GB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie 3x openbox s1 cez switch
PříspěvekOdeslal: 13.Únor 2013 - 15:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Únor 2013 - 16:44
Příspěvky: 1
namorr napsal:
Ak mas cistu irdeto kartu, musis mat najnovsi soft.
A nie som si isty ci vobec aj s najnovsim softom to zdielanie z cistou irdeto kartou ide.

Mozem potvrdit, ze cista I....o karta ide zdielat.
Soft mam 5.92.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie 3x openbox s1 cez switch
PříspěvekOdeslal: 13.Únor 2013 - 17:08 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 03.Červen 2009 - 9:40
Příspěvky: 559
viewtopic.php?f=162&t=34547&p=460717#p460717

_________________
IPBox9900, 1xDVB-S2, HDD-500GB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie 3x openbox s1 cez switch
PříspěvekOdeslal: 15.Červenec 2013 - 10:54 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Květen 2011 - 13:23
Příspěvky: 73
Pani co sa tyka zdielania cez LAN dve S1 postaci krizeny kabel?

_________________
Golden Media Uni Box 9080 CRCI HD PVR COMBO FW sp 1.4.41, skylink, 80cm prabola, LNB Golden media 201+ Single 0.1dB
TV OVP CRT, LCD TV LG M2262DP-PZ


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 42 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk