AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

openbox s1 a ferguson arive 200 zdielanie
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=161&t=35005
Stránka 1 z 1

Autor:  jan88 [ 20.Únor 2011 - 16:13 ]
Předmět příspěvku:  openbox s1 a ferguson arive 200 zdielanie

Chcem sa spytat ci bude fungovat zdielanie po lokalnej sieti medzi timito prijmacmy za skoru odpoved vopred dakujem.

Autor:  dubacisko [ 20.Únor 2011 - 18:33 ]
Předmět příspěvku:  Re: openbox s1 a ferguson arive 200 zdielanie

bez problémov - server S1

Autor:  jan88 [ 20.Únor 2011 - 18:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: openbox s1 a ferguson arive 200 zdielanie

a ariva nemoze byt server

Autor:  mixuj [ 23.Únor 2011 - 14:43 ]
Předmět příspěvku:  Re: openbox s1 a ferguson arive 200 zdielanie

S1 jedine ako server. Skusal som ako server aj arivu ale bez uspechu. S1 sa sice s nou spojil, no obraz sa nedekodoval.

Autor:  dubacisko [ 23.Únor 2011 - 18:42 ]
Předmět příspěvku:  Re: openbox s1 a ferguson arive 200 zdielanie

skusal som obidve varianty - bez problemov, ale radsej server S1

Autor:  mixuj [ 24.Únor 2011 - 9:06 ]
Předmět příspěvku:  Re: openbox s1 a ferguson arive 200 zdielanie

Tebe fungovala ariva ako server ? Mozes napisat pls, aky si mal v nej fw a ako si mal v nej nastavene IP a port ? Ja som sa totiz o to tiez dost dlho pokusal, no bez uspechu. S1 sa sice pripojil no obraz sa v nom nedekodoval.

Autor:  jimmy.a [ 24.Únor 2011 - 22:11 ]
Předmět příspěvku:  Re: openbox s1 a ferguson arive 200 zdielanie

dubacisko napsal:
bez problémov - server S1

môžeš napísať čo si zadal do S1 a čo do A200?

Autor:  joe75 [ 28.Březen 2011 - 23:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: openbox s1 a ferguson arive 200 zdielanie

Nenapíše, lebo to takto nefunguje.

Autor:  dr.eam [ 16.Duben 2011 - 22:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: openbox s1 a ferguson arive 200 zdielanie

joe75 napsal:
Nenapíše, lebo to takto nefunguje.



ariva 200- server ..... S1 klient , cez switch u mna v pohode
a aj naopak to ide pekne

Autor:  wilhelm [ 19.Duben 2011 - 11:25 ]
Předmět příspěvku:  Re: openbox s1 a ferguson arive 200 zdielanie

ak je ariva server a s1 klient ide zdielat aj v standby? vdaka

Autor:  JozoS [ 30.Duben 2011 - 22:25 ]
Předmět příspěvku:  Re: openbox s1 a ferguson arive 200 zdielanie

Nedarí sa mi rozchodiť zdielanie medzi Openbox S1 a Arivou 100.
Mám ich prepojené cez switch priamym LAN káblom.Zle nadstavujem servera a klienta.Neviete poradiť s nadstavením Openboxa a arivy?Ďakujem.

Autor:  JozoS [ 30.Duben 2011 - 23:47 ]
Předmět příspěvku:  Re: openbox s1 a ferguson arive 200 zdielanie

Tak konečne sa mi podarilo rozchodiť i zdielanie s Arivou. Openbox S1 ako server. Moja skúsenosť 3 x openbox cez switch-elegantne.DM 500-klon/server/ a Openbox S1/klient/ takisto super.

Autor:  vamo6929 [ 20.Květen 2011 - 10:48 ]
Předmět příspěvku:  Re: openbox s1 a ferguson arive 200 zdielanie

Pomôže niekto rozchodiť S1 a Arivu200,všetko nastavené vyzerá v poriadku,ping succes,login OK,kartu nájde,ale furt kódované na Arive(klient).Kábel som laboroval aj priamy,to isté.
Thanks

Autor:  vamo6929 [ 20.Květen 2011 - 14:11 ]
Předmět příspěvku:  Re: openbox s1 a ferguson arive 200 zdielanie

Podľa mňa posledný soft na Arivu200 má problém s ICE Skylink,testujem ďalej.
Tak a mám istotu že posledný soft na Arivu nebude v poriadku.Dal som 208B4p a zdieľanie krásne nabehlo aj ICE číta bez problémov.Máte podobné skúsenosti?S1 a Ariva ide aj na priamy kábel,nemusí byť krížený.

Autor:  vamo6929 [ 21.Květen 2011 - 5:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: openbox s1 a ferguson arive 200 zdielanie

Dnes mám odniesť S1 a Arivu200,vyskúšal som a zas to blbne.Pritom spojenie fičí ,diodky blikajut,a na Arive stále zakódované.
V nastavení čítačky na S1 Card Queue môže byť 8?V Arive som skúšal posledné tri 2-kové softy s p,vždy továr. nastavenie+vlastný setting.Po naladení to išlo,potom sa Ariva sekla a nič.Skúšal som aj inú kartu.Ak je ICE v ARIVE, nabehne program bez problémov,preložím do S1-login sucess,obraz nikde.Prosím komu ide táto kombinácia ,s akými softami,Ariva mi prišla s 2.11B7 softom , v S1 je 5.92.

Autor:  tdanes [ 23.Červenec 2011 - 21:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: openbox s1 a ferguson arive 200 zdielanie

arivu nemam ale mam S1 a ta je ako server bezchybna ide tam vsetko s softom 5.92 chces mozem to testnut staci napisat a inak som cital ze tento soft na A200 je ok aj na zdielanie ale otestovany ho nemam nemam ten pristoroj

Autor:  peto503 [ 06.Březen 2013 - 18:56 ]
Předmět příspěvku:  Re: openbox s1 a ferguson arive 200 zdielanie

a nevedle by si mi napisat ako nastavis S1?

Autor:  sicko [ 11.Duben 2017 - 4:51 ]
Předmět příspěvku:  Re: openbox s1 a ferguson arive 200 zdielanie

Dobry, mam dve Ariva, 100 a 220...doteraz som mal zdielanie Ariva Server, a client bol FK7000... na tom FK sa da nastavit Necamd client, ale na Arive nie je taka polozka, len Newcamd server...skusal som rozne softy, nie je tam polozka Client...ak niekto vie poradit, vopred vdaka...

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/