e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 16.Červen 2019 - 1:09

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 150 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 58 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2011 - 14:50 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 22.Listopad 2010 - 21:13
Příspěvky: 211
satelitni prijimac: Amiko, Cryptobox, ...
Místo/Bydliště: Vranov nad Topľou
Poděkoval: 1 krát
bibibo napsal:
Tak to vyskúšam. Mám 3x Opticum 4060


Ak chces 3xOpticum, do servera je najlepsi 1.3.26 multiroom, do ostatnych neviem, mozno tento alebo 1.3.44 - inak na tie FW je odbornik Plesi.

_________________
:: Villy ::
Cryptobox 650HD, Amiko 8150HD SE
Fte 105 - Multifeed 13.0 - 19.2 - 23.5


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2011 - 15:15 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Listopad 2007 - 16:10
Příspěvky: 48
satelitni prijimac: vu+ Solo SE v2
Poděkováno: 1 krát
padavan3 napsal:
No ono je to tak, že ten "blby CMAX" ako hovoríš je super kopia Openboxu 810. Ciže na 100% pôjde medzi nimi zdielanie cez rs232.


Ďakujem pekne :)

_________________
vu+ Solo SE v2 & HDBOX 9105+


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2011 - 23:11 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Leden 2009 - 18:02
Příspěvky: 103
Poděkoval: 3 krát
Brapo napsal:
padavan3 napsal:
No ono je to tak, že ten "blby CMAX" ako hovoríš je super kopia Openboxu 810. Ciže na 100% pôjde medzi nimi zdielanie cez rs232.


Ďakujem pekne :)



Nie je zač!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2011 - 19:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Červenec 2006 - 13:54
Příspěvky: 95
satelitni prijimac: DM 500,AZbox Elite,IPbox
Má niekto odskúšane,či a ako funguje ,zdielanie cez RS232 ?

Server Openbox S1
Klient1:openbox X-810
Klient2:openbox X-810

_________________
Vu+ DUO2 ,AZbox Ellite,Zgemma


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2011 - 22:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Leden 2009 - 18:02
Příspěvky: 103
Poděkoval: 3 krát
gama napsal:
Má niekto odskúšane,či a ako funguje ,zdielanie cez RS232 ?

Server Openbox S1
Klient1:openbox X-810
Klient2:openbox X-810


To si robíš srandu alebo čo. Ešte tak vedieť ako tie prijímače chceš zapojiť. Pokiaľ viem, tak OpenS1 nemá dva RS232 porty. Jedine cez nejaký card spliter


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 11.Březen 2011 - 10:29 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Červenec 2006 - 13:54
Příspěvky: 95
satelitni prijimac: DM 500,AZbox Elite,IPbox
Presne tak,cez Splitter RS232, podla schémy čo je tu ,3xOpticum funguju bez problemov

_________________
Vu+ DUO2 ,AZbox Ellite,Zgemma


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 13.Březen 2011 - 20:38 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Říjen 2007 - 18:06
Příspěvky: 5
Zdravím,doteraz som zdielal Opensat 7000 a Openbox X-820.Kúpil som Openbox S1 a zdielanie mi nejde.Skúšal som meniť prenosovú rýchlosť,výmenu master a slave za obidva povodné a stále nič...V Openboxe ver.5.92 a továrenské,karta Skylink 0D96.Ešte ďalšia otázka,možno pomože:typ toku-HEX,BIN,ALT-ktorý nastaviť?Ale tiež som skúšal všetky...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 13.Březen 2011 - 21:04 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 975
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 3 krát
biker69m napsal:
Zdravím,doteraz som zdielal Opensat 7000 a Openbox X-820.Kúpil som Openbox S1 a zdielanie mi nejde.Skúšal som meniť prenosovú rýchlosť,výmenu master a slave za obidva povodné a stále nič...V Openboxe ver.5.92 a továrenské,karta Skylink 0D96.Ešte ďalšia otázka,možno pomože:typ toku-HEX,BIN,ALT-ktorý nastaviť?Ale tiež som skúšal všetky...

A IDENT ID 0D96 Si zadal do Klienta ??? :D

_________________
Pišťok


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 13.Březen 2011 - 22:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Říjen 2007 - 18:06
Příspěvky: 5
pistok153 napsal:
biker69m napsal:
Zdravím,doteraz som zdielal Opensat 7000 a Openbox X-820.Kúpil som Openbox S1 a zdielanie mi nejde.Skúšal som meniť prenosovú rýchlosť,výmenu master a slave za obidva povodné a stále nič...V Openboxe ver.5.92 a továrenské,karta Skylink 0D96.Ešte ďalšia otázka,možno pomože:typ toku-HEX,BIN,ALT-ktorý nastaviť?Ale tiež som skúšal všetky...

A IDENT ID 0D96 Si zadal do Klienta ??? :D

Áno,mám ho teraz nahodený vo všetkých troch ako som ich medzi sebou menil...0D96FF-FFFF


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2011 - 13:29 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Říjen 2007 - 18:06
Příspěvky: 5
Už mám nervy!!!Zapojený Openbox S1 ako master,zmena na ver.5.90-na master ide všetko ok,na opensat ako slave stále kódovaný kanál.Konntrola RS232káblu-ok..!Poradí niekto?Teraz musím do práce,ak bude odkaz,pokračujem večer..VEĽKÁ VĎAKA


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2011 - 16:44 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4791
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 102 krát
Vilo952 napsal:
bibibo napsal:
Máš na mysli Opticum 4060 ? Ak áno, tak aký soft tam máš ?


Napriklad, ich je viac. V 4060 mam 1.3.44. Server mam 7101, lacny SD, zdiela aj standby. Ale su aj lepsie. A klientov mozes navesat roznych, len nech to zdiela po RS, od 4060 az po x402 mozno aj dalej :D


Ja by som ešte tento zoznam trošku doplnil, fungujú aj Argusy, tak ako klient, ale lepšie sa mi osväčil, ako server -skúšal som Argus mini IP a Argus Piccollo

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2011 - 21:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Únor 2008 - 15:13
Příspěvky: 25
V openboxe S1 mam nakonfigurovany newcs klient na ktorom bezi skylink karta ID 0d03 ide to po LAN. Dalej mam S1 prepojenu s X-800 cez RS 232 tu zdielam kartu ktora je vlozena v S1 bezproblemovo. Ale ozatka znie ci sa daju na x-800 poslat aj zapisy z klienta ktory je pripojeny v S1. Skusal som v sdielani x-800 pridavat dasie ID ale nepomohlo. Nema to niekto takto spravene a funguje mu to?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2011 - 23:05 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Leden 2009 - 18:02
Příspěvky: 103
Poděkoval: 3 krát
gama napsal:
Presne tak,cez Splitter RS232, podla schémy čo je tu ,3xOpticum funguju bez problemov

A funguje ti aj teraz zdielačka cez ten splitter na tie 3Opticumy SkyLink-ICE-multi balík?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2011 - 23:26 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Duben 2009 - 22:19
Příspěvky: 64
satelitni prijimac: Opticum
Zdielajte x402p ako server a 4060 ako kliet. Budete prekvapeni , ze ako to funguje


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2011 - 23:52 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 975
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 3 krát
bujakasha napsal:
Zdielajte x402p ako server a 4060 ako kliet. Budete prekvapeni , ze ako to funguje

No to budeme ,najlepšie to bude iba 7001CX ako Server a ten zvyšok ako Klient aj v Standby. :D

_________________
Pišťok


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2011 - 15:20 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Červenec 2006 - 13:54
Příspěvky: 95
satelitni prijimac: DM 500,AZbox Elite,IPbox
padavan3 napsal:
gama napsal:
Presne tak,cez Splitter RS232, podla schémy čo je tu ,3xOpticum funguju bez problemov

A funguje ti aj teraz zdielačka cez ten splitter na tie 3Opticumy SkyLink-ICE-multi balík?


Skylink neviem,UPC funguje v pohode.

_________________
Vu+ DUO2 ,AZbox Ellite,Zgemma


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2011 - 21:00 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Leden 2009 - 18:02
Příspěvky: 103
Poděkoval: 3 krát
gama napsal:
padavan3 napsal:
gama napsal:
Presne tak,cez Splitter RS232, podla schémy čo je tu ,3xOpticum funguju bez problemov

A funguje ti aj teraz zdielačka cez ten splitter na tie 3Opticumy SkyLink-ICE-multi balík?


Skylink neviem,UPC funguje v pohode.


OK. Dík za odpoveď


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2011 - 17:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Říjen 2007 - 18:06
Příspěvky: 5
biker69m napsal:
Už mám nervy!!!Zapojený Openbox S1 ako master,zmena na ver.5.90-na master ide všetko ok,na opensat ako slave stále kódovaný kanál.Konntrola RS232káblu-ok..!Poradí niekto?Teraz musím do práce,ak bude odkaz,pokračujem večer..VEĽKÁ VĎAKA

Tak som to vyriešil-bolo potrebné znížiť rýchlosť až na 57600....aj tak ďakujem-snáď to niekomu pomôže


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2011 - 13:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2010 - 21:17
Příspěvky: 192
satelitni prijimac: VU+ Solo 4K
Skúšal som zdielanie server Openbox S1 a Klient Opticum Multiview v ňom ALI3329C_05000200_globo_cr_amstar_led_mcas_multiroom_1.3.69.abs v menu "9339" má možnosť newcamd ale po jeho vybratí (slačením ok) sa vratil spať - žiadne nastavenia nič! no ajtak to nešlo

dnes ešte skúsim klient 4060

Neviete mi niekto poradiť ako by sa to dalo rozbhať :?:

_________________
Rád Vám poradím s:
Amiko (Vačšina)
Opticum (Vačšina)
AB IPBox (všetky)
VU+ UNO, Duo, Solo2, zero, duo2
AB Cryptobox (všetky)
Raspberry Pi - Archlinux, Raspbian
+ OSCam


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 02.Duben 2011 - 12:03 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Říjen 2009 - 9:00
Příspěvky: 3
satelitni prijimac: VU+duo, DB7000S
Místo/Bydliště: Žilina
Prosím, poradíte mi, ako zdieľať pomocou RS232 S1 a X402p?
S LAN to tiká ako hodinky - S1 som konfiguroval ako klienta Oscamu, aj ako server, kde klietnti boli VUduo a Dreambox (CCCam). V S1 bola aj modrá Skylink (0D70) aj ICE (0D96).
Ked to ale spojím niekoľkokrát odskúšaným tieneným 20m RS232 kríženým káblom s Opticum HD X402P, ani neťukne. Skúšal som S1 aj ako server (v nastavení kariet som dal aktívny aj po vypnutí), aj ako klient, no výsledok - ani ťuk. Menil som aj rýchlosti pripojenia - asi všetky, čo tam boli, no bezvýsledne. FW som použil aj 5.92 aj 5.90, po nahratí inicializácia na výrob. nastavenia. Napadá ma ešte otázka, či mi podľa príspevkov v tomto vlákne nechýba položka v MENU 1117 nastavenie kariet. Viď
Citovat:
uz to mam vyriesene treba cez menu1117 ist do nastavenia kariet a zadat id karty

Ja som ID karty zadával do IDENTS i do Cryptoworks. Je to vporiadku?


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
VU+ Duo, A: 7xLNB Diseqc 1.1, B: 1xLNB, 750GB Maxtor, TV Panasonic TX-P50G30E, ICE01, EMU Oscam, serv CCCam


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 150 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 58 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk