e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Srpen 2017 - 18:48

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 18 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 20.Únor 2011 - 16:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 28.Září 2008 - 21:56
Příspěvky: 99
satelitni prijimac: OPENBOX S1, VU+ Solo
Místo/Bydliště: Žilina
Chcem sa spytat ci bude fungovat zdielanie po lokalnej sieti medzi timito prijmacmy za skoru odpoved vopred dakujem.

_________________
VU+ Solo, VTi-Team Image Release v.4.1, OSCAM ymodv18-t30


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Únor 2011 - 18:33 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 13.Červen 2008 - 19:58
Příspěvky: 89
satelitni prijimac: VU+ SoloSE v2
Místo/Bydliště: HC
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
bez problémov - server S1

_________________
VU+ SoloSE v2 Dual VTi 11.0.0, DM800HD,VU+ Zero, HDBox9200@e2,
Multifocus 85 @28,2°E+23,5°E+19,2°E+16°E+9°E+4,8°E+1°W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Únor 2011 - 18:35 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 28.Září 2008 - 21:56
Příspěvky: 99
satelitni prijimac: OPENBOX S1, VU+ Solo
Místo/Bydliště: Žilina
a ariva nemoze byt server

_________________
VU+ Solo, VTi-Team Image Release v.4.1, OSCAM ymodv18-t30


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2011 - 14:43 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Říjen 2009 - 14:37
Příspěvky: 37
S1 jedine ako server. Skusal som ako server aj arivu ale bez uspechu. S1 sa sice s nou spojil, no obraz sa nedekodoval.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2011 - 18:42 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 13.Červen 2008 - 19:58
Příspěvky: 89
satelitni prijimac: VU+ SoloSE v2
Místo/Bydliště: HC
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
skusal som obidve varianty - bez problemov, ale radsej server S1

_________________
VU+ SoloSE v2 Dual VTi 11.0.0, DM800HD,VU+ Zero, HDBox9200@e2,
Multifocus 85 @28,2°E+23,5°E+19,2°E+16°E+9°E+4,8°E+1°W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Únor 2011 - 9:06 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Říjen 2009 - 14:37
Příspěvky: 37
Tebe fungovala ariva ako server ? Mozes napisat pls, aky si mal v nej fw a ako si mal v nej nastavene IP a port ? Ja som sa totiz o to tiez dost dlho pokusal, no bez uspechu. S1 sa sice pripojil no obraz sa v nom nedekodoval.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Únor 2011 - 22:11 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:44
Příspěvky: 53
Poděkováno: 1 krát
dubacisko napsal:
bez problémov - server S1

môžeš napísať čo si zadal do S1 a čo do A200?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2011 - 23:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Květen 2007 - 9:33
Příspěvky: 160
Místo/Bydliště: Slovakia
Poděkoval: 4 krát
Nenapíše, lebo to takto nefunguje.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2011 - 22:10 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Únor 2009 - 20:55
Příspěvky: 172
Místo/Bydliště: Prievidza
Poděkoval: 1 krát
joe75 napsal:
Nenapíše, lebo to takto nefunguje.



ariva 200- server ..... S1 klient , cez switch u mna v pohode
a aj naopak to ide pekne

_________________
Visiosat Big-Bisat 6x Lnb quad , DM 7020 HDD 250GB ; DM 8000 orig. , 1TB HDD , DM800 klon


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Duben 2011 - 11:25 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Duben 2011 - 21:48
Příspěvky: 2
ak je ariva server a s1 klient ide zdielat aj v standby? vdaka


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Duben 2011 - 22:25 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Duben 2007 - 14:00
Příspěvky: 38
satelitni prijimac: GI 980HD,Inetbox 300S,Ariva100
Nedarí sa mi rozchodiť zdielanie medzi Openbox S1 a Arivou 100.
Mám ich prepojené cez switch priamym LAN káblom.Zle nadstavujem servera a klienta.Neviete poradiť s nadstavením Openboxa a arivy?Ďakujem.

_________________
GigaBlue HD Quad Plus,Amiko A3 Combo,AB cryptobox 700HD,GI 980CRCI HD,AB IPbox 9900 plus,Android TV box T95Z+kodi tv


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Duben 2011 - 23:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Duben 2007 - 14:00
Příspěvky: 38
satelitni prijimac: GI 980HD,Inetbox 300S,Ariva100
Tak konečne sa mi podarilo rozchodiť i zdielanie s Arivou. Openbox S1 ako server. Moja skúsenosť 3 x openbox cez switch-elegantne.DM 500-klon/server/ a Openbox S1/klient/ takisto super.

_________________
GigaBlue HD Quad Plus,Amiko A3 Combo,AB cryptobox 700HD,GI 980CRCI HD,AB IPbox 9900 plus,Android TV box T95Z+kodi tv


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Květen 2011 - 10:48 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Leden 2008 - 11:31
Příspěvky: 188
Místo/Bydliště: Prešov
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 4 krát
Pomôže niekto rozchodiť S1 a Arivu200,všetko nastavené vyzerá v poriadku,ping succes,login OK,kartu nájde,ale furt kódované na Arive(klient).Kábel som laboroval aj priamy,to isté.
Thanks

_________________
Kovosat140+Invacom twin s motorom 53E-43W(strom zrezali),60 noname na 23,5E,115 offset na 36E cirkular,Octagon SF 4008 4K UHD, pozicioner PowerTech Gbox V2000,Panasonic TX-P50G20E,SCAN KING HF discone


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Květen 2011 - 14:11 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Leden 2008 - 11:31
Příspěvky: 188
Místo/Bydliště: Prešov
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 4 krát
Podľa mňa posledný soft na Arivu200 má problém s ICE Skylink,testujem ďalej.
Tak a mám istotu že posledný soft na Arivu nebude v poriadku.Dal som 208B4p a zdieľanie krásne nabehlo aj ICE číta bez problémov.Máte podobné skúsenosti?S1 a Ariva ide aj na priamy kábel,nemusí byť krížený.

_________________
Kovosat140+Invacom twin s motorom 53E-43W(strom zrezali),60 noname na 23,5E,115 offset na 36E cirkular,Octagon SF 4008 4K UHD, pozicioner PowerTech Gbox V2000,Panasonic TX-P50G20E,SCAN KING HF discone


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Květen 2011 - 5:18 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Leden 2008 - 11:31
Příspěvky: 188
Místo/Bydliště: Prešov
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 4 krát
Dnes mám odniesť S1 a Arivu200,vyskúšal som a zas to blbne.Pritom spojenie fičí ,diodky blikajut,a na Arive stále zakódované.
V nastavení čítačky na S1 Card Queue môže byť 8?V Arive som skúšal posledné tri 2-kové softy s p,vždy továr. nastavenie+vlastný setting.Po naladení to išlo,potom sa Ariva sekla a nič.Skúšal som aj inú kartu.Ak je ICE v ARIVE, nabehne program bez problémov,preložím do S1-login sucess,obraz nikde.Prosím komu ide táto kombinácia ,s akými softami,Ariva mi prišla s 2.11B7 softom , v S1 je 5.92.

_________________
Kovosat140+Invacom twin s motorom 53E-43W(strom zrezali),60 noname na 23,5E,115 offset na 36E cirkular,Octagon SF 4008 4K UHD, pozicioner PowerTech Gbox V2000,Panasonic TX-P50G20E,SCAN KING HF discone


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Červenec 2011 - 21:35 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 02.Prosinec 2009 - 10:54
Příspěvky: 304
arivu nemam ale mam S1 a ta je ako server bezchybna ide tam vsetko s softom 5.92 chces mozem to testnut staci napisat a inak som cital ze tento soft na A200 je ok aj na zdielanie ale otestovany ho nemam nemam ten pristoroj


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Březen 2013 - 18:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Červen 2008 - 15:10
Příspěvky: 11
a nevedle by si mi napisat ako nastavis S1?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Duben 2017 - 4:51 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Leden 2009 - 1:27
Příspěvky: 71
Dobry, mam dve Ariva, 100 a 220...doteraz som mal zdielanie Ariva Server, a client bol FK7000... na tom FK sa da nastavit Necamd client, ale na Arive nie je taka polozka, len Newcamd server...skusal som rozne softy, nie je tam polozka Client...ak niekto vie poradit, vopred vdaka...


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 18 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk