e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 20.Červen 2018 - 15:09

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


V tejto sekcii najdete návody na rýchle rozchodenie prijimačov AB IPBox HD :autormi návodov sú majitelia prijímačov . Jednotlivé návody su platné ku dňu svojho vzniku a postupom vývoja sw v prijímači, sa môžu mierne líšiť od reality!



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 18 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: IP box55
PříspěvekOdeslal: 15.Únor 2018 - 17:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Prosinec 2017 - 18:16
Příspěvky: 7
Dobrý den
mam takový problem potřeboval bych rozchodit na ipbox55 ccam a nevim jak na to , v pluginech neni a potřeboval bych poradit jak to tam dostat zatim jedu přes mgcam 1.45 ale potřeboval bych ccam děkuji


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP box55
PříspěvekOdeslal: 15.Únor 2018 - 18:24 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 05.Duben 2007 - 9:32
Příspěvky: 1513
satelitni prijimac: Samé VU+ a DM
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 68 krát
Skus tu miestnym odbornikom napisat aj aky firmware mas nahraty v boxe. :wink:

_________________
Nosce te ipsum.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP box55
PříspěvekOdeslal: 15.Únor 2018 - 19:06 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Prosinec 2017 - 18:16
Příspěvky: 7
PKT Hyperion 5.5 enigma 2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP box55
PříspěvekOdeslal: 15.Únor 2018 - 19:12 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1680
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 95 krát
Ono ani o image nejde. Doporučil bych oscam, který umí všechny běžně používané protokoly.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP box55
PříspěvekOdeslal: 15.Únor 2018 - 23:45 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3144
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 95 krát
Na sh4 original cccam nejde.

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP box55
PříspěvekOdeslal: 16.Únor 2018 - 12:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Prosinec 2017 - 18:16
Příspěvky: 7
a co mám teda použít když na sh4 cccam nejde ??


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP box55
PříspěvekOdeslal: 16.Únor 2018 - 13:02 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3144
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 95 krát
MidziBu napsal:
a co mám teda použít když na sh4 cccam nejde ??

Pouzit na co ?

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP box55
PříspěvekOdeslal: 16.Únor 2018 - 13:34 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 05.Duben 2007 - 9:32
Příspěvky: 1513
satelitni prijimac: Samé VU+ a DM
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 68 krát
Skus sa pozriet napriklad sem viewtopic.php?t=50594 Nieco s CCcamom a SH4 riesili zu pred 5tymi rokmi. :wink:

_________________
Nosce te ipsum.


Naposledy upravil(a) Warder dne 16.Únor 2018 - 13:36, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP box55
PříspěvekOdeslal: 16.Únor 2018 - 13:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Prosinec 2017 - 18:16
Příspěvky: 7
no nahradu misto mgcamu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP box55
PříspěvekOdeslal: 16.Únor 2018 - 13:39 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 05.Duben 2007 - 9:32
Příspěvky: 1513
satelitni prijimac: Samé VU+ a DM
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 68 krát
Vyskusaj to z toho linku co som ti sem dal. Viac ti s tym nepomozem nakolko ziadny srot na SH4 som tu od cias IPBOXu 400 a 9000 nemal.

_________________
Nosce te ipsum.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP box55
PříspěvekOdeslal: 16.Únor 2018 - 15:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Prosinec 2017 - 18:16
Příspěvky: 7
no zkoušel ale nezadařilo protože stoho novodu to neni moc k pochopeni , jsou tam dve složky v jedne je ccam config ten nakopiruju kam ? a tu druhou složku nakopiruju emuscripts kam ? a jak to poznam v tom boxu že to funguje


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP box55
PříspěvekOdeslal: 17.Únor 2018 - 22:24 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 831
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 13 krát
Este raz, cccam na sh4 nie je. Mozes pouzit oscam, kde v oscam.server nastavis protokol cccam. Ako na to, si pohladaj, je tu toho vela. Funguje to na kazdej platforme rovnako.

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

AMIKO VIPER COMBO, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP box55
PříspěvekOdeslal: 18.Únor 2018 - 9:56 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 10:55
Příspěvky: 1217
Místo/Bydliště: PREŠOV
Poděkoval: 108 krát
Poděkováno: 111 krát
MidziBu ak máš hyperion 5.5 tak stiahni si z downloadu oscam_11293-light.Mohol by byť aj iný,ale obídeme zmenu názvu-inač nahradený oscam musí mať taký názov ako inštalovaný.Cez ftp (napr. aj Dcc) skopiruješ do /var po rozbalení zip súboru zloźku emu a kes.V keys sú konfigi a v emu je oscam.Nahraný oscam vo /var/emu bude nahradený tým z prílohy(nemusíš ho nahradzovať,ale mne ide ok).Ak sa nahrádza pôvodný oscam je potrebné ešte zmeniť atribúty na 755 a reštart boxu.Konfig priložený je len jednoduchý základný na beh karty v čítačke.Je tam jeden cccam_server ktorý treba editovať a zadať ip,port a meno-heslo.Userov(klientov) ak si pridáš tak zadaš do boxu klienta ip(ipboxu_55) a port je 1200(môžeś zmeniť).Meno a heslo také aké zadáš v novo-vytvorenom userovi.
V nastaveniach prepnúť asi 2x modré :unknown: tl. a zeleným štart camu(oscamu).Potom cez webif oscamu pozadaní do prehliadača IP_adresa_ipboxu:8888.Meno a heslo je root a root môžeś sledovať beh a robiť rôzne úpravy,alebo doplnenia. :D
Příloha:
Oscam (OSCam r10093).zip

Příloha:
1.PNG

Příloha:
2.PNG

Nejaké podrobnosti o úprave oscamu cez webif oscamu tu(narolovať dole) http://chomikuj.pl/kudma611/XPEED+LX1/o ... 5.3+backup
alebo editaciou cez dcc tu viewtopic.php?f=145&t=38099#p336891


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Full backup image xpeed lx 1/2 by kudma611(ab-forum)
Ďolďo a Džefri(facebook)
Install softcam feed(youtube)
Obrázek
Xpeed lx1-OpenATV 6.2.0-Driver:21.01.2016-Gui version:06-04.2018-Kernel version:3.12.1
Ipbox 55(Hyperion5.5)
Amiko NEO combo SE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP box55
PříspěvekOdeslal: 18.Únor 2018 - 11:54 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2508
Poděkoval: 24 krát
Poděkováno: 30 krát
Ja neviem, ale donedavna slo z feedu pkt stiahnut priamo cez box oscam binarku a configy, na ktorych hned slapala aj nasa ice. A dopisat reader cccam snad uz neni problem.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP box55
PříspěvekOdeslal: 18.Únor 2018 - 14:25 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Prosinec 2017 - 18:16
Příspěvky: 7
kudma611 pujde to i když nemám hyperion5.5 ? ale zakladni soft z 2013


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP box55
PříspěvekOdeslal: 18.Únor 2018 - 20:10 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1680
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 95 krát
Příloha:
softcam_2013_sh4.ipk

Nainstaluj přes /tmp a oscam by měl být po restartu enigmy dostupný v pluginech. Je to starší verze, tak pokud chceš novější binárku tak najdeš tady http://download.oscam.cc/index.php?&dir ... /sh4-amino


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP box55
PříspěvekOdeslal: 18.Únor 2018 - 20:38 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 10:55
Příspěvky: 1217
Místo/Bydliště: PREŠOV
Poděkoval: 108 krát
Poděkováno: 111 krát
MidziBu napsal:
kudma611 pujde to i když nemám hyperion5.5 ? ale zakladni soft z 2013

Ty si hore písal,že máš hyperion-preto som aj takto odpovedal.kasr tiež ti správne odpovedal.Binárku oscamu čo som priložil môžeš a nemusíš meniť.Ale ak máš image ako si napísal nižśie-tak potom musíš najprv nainštalovať softcam čo ti tu umiestnil 11chloe.Ak by ti oscam nevyhovoval-potom môžeš zmeniť binárku oscamu.Ale adresáre môžu byť iné ako som popisoval v hyperione-aj pre oscam aj pre konfigi oscamu. :D

_________________
Full backup image xpeed lx 1/2 by kudma611(ab-forum)
Ďolďo a Džefri(facebook)
Install softcam feed(youtube)
Obrázek
Xpeed lx1-OpenATV 6.2.0-Driver:21.01.2016-Gui version:06-04.2018-Kernel version:3.12.1
Ipbox 55(Hyperion5.5)
Amiko NEO combo SE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP box55
PříspěvekOdeslal: 18.Únor 2018 - 21:09 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2508
Poděkoval: 24 krát
Poděkováno: 30 krát
Cez moduly mozes stiahnut viac binarok oscamu, posledna je 11397. Priamo z stb. A potom aj configy. Teraz som schvalne skusal na ipboxe.
Na origo fw neviem a teraz sa mi nechce prepinat, ale predpokladam, ze nie.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 18 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk