e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 18.Srpen 2017 - 7:13

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


V tejto sekcii najdete návody na rýchle rozchodenie prijimačov AB IPBox HD :autormi návodov sú majitelia prijímačov . Jednotlivé návody su platné ku dňu svojho vzniku a postupom vývoja sw v prijímači, sa môžu mierne líšiť od reality!



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2016 - 13:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 07.Prosinec 2009 - 8:26
Příspěvky: 3
satelitni prijimac: AB IPBox 9900 HD
Poděkováno: 2 krát
Ak by niekto potreboval povymienat kondenzatory.. :-)
Tie, ktore su oznacene modrou farbou, su osadene kondenzatormi s nizkou impedanciou.. ( Low imp ) :-D


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
ABIPbox 9900 HD - MultiBoot + HDD 320 GB
Flash FW: E2 Official _ 2013.06.10
USB MultiBoot FW: SDB1 _ E2 Official _ 2013.06.10, SDB2 _ PKT HYPERION v.5.1, SDB3 _ PKT HYPERION v.3


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2016 - 17:40 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2010 - 18:39
Příspěvky: 2263
Místo/Bydliště: Ostravsko
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 33 krát
super schema

_________________
GigaBlue HD X1, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Červen 2016 - 16:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Září 2007 - 13:02
Příspěvky: 1
Zravím, tak jsem všechny kondiky vyměnil a výsledek je stále nic, chybí mi napájení na O2 tedy KA5L0565R vývod 3.Díky tomu se nerozběhne O2 a chybí část napětí? Poradíte prosím někdo co dál?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Červen 2016 - 11:26 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 11.Červenec 2011 - 18:36
Příspěvky: 68
Místo/Bydliště: Thomadorf a.k.a. Tettercity
mam teda tady na stole 99HD, ale ono ty bolesti budou spolecne - v mem pripade nepomohl recap samotneho zdroje (ten je stejny jak u 9900 mi prijde), prijimac nesel porad zapnout - nakonec nalezen mrtvy elyt - kondenzator na zakladni desce, kousek za SoC, proto nedavala deska zdroji pro "power-on". Uz jsem mel ten prijimac za odepsany, a nakonec takova blbost/kurvitko. Ale zkuste ho najit...

_________________
Postava Ježíše není v zásadě vtipná, vtipné je, když někdo mluví o lásce a míru a lidé pak tráví dva tisíce let tím, že se navzájem mučí a zabíjejí, protože se nemohou dohodnout, jak to řekl.

Sat: Dreambox 500, IPBOX 99HD, Xtrend ET7000 a nějaké ty kraviny kolem.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Srpen 2016 - 15:08 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Březen 2006 - 7:13
Příspěvky: 49
Místo/Bydliště: Ilava
Poděkoval: 1 krát
Prikladám rozpis kondenzátorov označenie, hodnotu,počet v tabuľke. Možno sa vám budú hodiť pri objednávaní.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
DM 8000HD ext. 500 GB 2,5" CF 2GB parabola 80 LNB 0,2 dB motor SG2100


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Říjen 2016 - 20:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Září 2013 - 21:08
Příspěvky: 1
Zdravím všechny bastlíře,
dostal se mi do rukou jmenovaný kousek ap Ipbox 9900hd, ale je v něm záhada, pokud jej necháte cca 40min. zapnutý naskočí a běží jako zajíc k lesu ale pokud je studený tak ne, ani si neškrtne, po cca 20 min je snaha. Veškeré elyty již vyměnil někdo jiný a dal kupodivu správné typy. Tak se obracím na zkušenější s tímto přístrojem, jak dál....
díky předem...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2016 - 21:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Srpen 2011 - 7:16
Příspěvky: 1
Ahoj, měl jsem taky poruchu, vyměnil jsem vadné kondíky a pořád to nešlo, nakonec mi tam kamarád našel ještě vadnou diodu. Po její výměně satelit zase funguje. Zkus se tedy zaměřit na diody...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2017 - 8:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Březen 2007 - 21:12
Příspěvky: 30
satelitni prijimac: ipbox 9900HD Plus
Chlapi, nie je tu niekto z BA, PK alebo SC, kto by mi vymenil kondiky? Sam si na to netrúfam.

Nechcem to zadarmo.

Súkromnú spravu prosím.

Ďakujem pekne.

edit: uz som nemohol pocuvat manzelku, tak som ich vymenil. uspesne :good:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2017 - 18:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Červen 2013 - 14:13
Příspěvky: 2
Ahojte,
mam problém so spustením 9900HD, na zdroji som vymenil niektoré kondiky(nafúknuté), stále sa nezapne iba spustí ventilátor. prosím poradte :cry:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2017 - 21:51 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Červen 2008 - 22:32
Příspěvky: 3
Poděkoval: 5 krát
gtmilos napsal:
Ahojte,
mam problém so spustením 9900HD, na zdroji som vymenil niektoré kondiky(nafúknuté), stále sa nezapne iba spustí ventilátor. prosím poradte :cry:


Na desce zdoje je popis napeti. Je zapotrebi vse promerit.
Vadou muze byt nejaka dioda. Zkus se prozatim zamerit na diody, napr. D12 D13.
Bez promereni vsech napeti jen obycejna vymena kondiku nestaci.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Březen 2017 - 16:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Červen 2013 - 14:13
Příspěvky: 2
Vdaka , za radu , nepomohlo premerenie diod ani napatia.
diody ok
bez napatia
dal som do servisu , uvidime co povedia


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Duben 2017 - 22:08 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Červen 2008 - 22:32
Příspěvky: 3
Poděkoval: 5 krát
gtmilos napsal:
Vdaka , za radu , nepomohlo premerenie diod ani napatia.
diody ok
bez napatia
dal som do servisu , uvidime co povedia


Tak copak jsi se dozvedel od odborniku v servisu?


A nenasel by se nekdo, kdo byl ochotny podelit se o schema k tomuto zdroji? :book:

Me se dnes stalo, ze z nicehoz nic box vytuhnul a uz nesel zapnout.
Po chvilce se jakoby rozjede, ale dojede jen do "system start" a dal uz ne.
Proto potrebuji to schema kvuli premereni Q1 a Q2.
Pokud se zdroj rozjede, tak napeti jsou vsechny v mezi.
Teda az na 6V5, ktere leze z trafa T2, ktery se dost rychle zahreje.
A elektrolytama to neni. Ty jsou menene a premerane Hitano ESX.
Pokud se zdroj nepripoji k mainboardu, tak je tohle napeti v poradku.
Asi to ma za sebou. Posilat to do servisu na Slovensko nebudu.
Zrejme nastal cas vymeny za jiny AB box nebo HD box.
Diky vesm za eventuelni napady.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk