e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Červenec 2018 - 15:10

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 29 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Ariva @Link 200 odešla čtečka?
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2014 - 19:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2010 - 11:13
Příspěvky: 90
satelitni prijimac: Ariva 2000
Místo/Bydliště: Vizovice
Poděkoval: 8 krát
Ariva je zpátky doma z reklamace.
V reklamačním protokolu lakonické: Opraveno.
A opravdu čtečka karet čte, oscam oscamuje. Sdílení jsem rozchodil.
Hurá. :Yahoo!:
Mám z toho takovou radost, že jsem se musel podělit.

_________________
ex Ariva 200HD -> ex Ariva@Link200 Hyperion E2 -> Amiko Micro HD SE . Ale čím víc toho chytím z pozemního vysílání, tím míň pouštím sat.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva @Link 200 odešla čtečka?
PříspěvekOdeslal: 05.Červenec 2014 - 17:36 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Červenec 2012 - 16:45
Příspěvky: 116
Poděkováno: 82 krát
Citovat:
. . . .test3 z działającym czytnikiem kart i oscamem 9300 (pożyczonym z Graterlii) skonfigurowanym do obsługi karty kameleon w czytniku. Mamy więc praktycznie działający tuner, bez vfd. Ten niestety wymaga napisania własnego sterownika w przeciwieństwie do reszty, gdzie chodziło o zwykłą konfigurację sterowników będących już w GIT.

Wszystko powinno działać od pierwszego uruchomienia.

Jeśli nie uruchamiają się jakieś kanały, to proszę o info:
1- Jaki to kanał, z jakiego transpondera
2-czy tuner stroi (czy widać siłę sygnału na pasku)
3- czy oscam dekoduje, a nie widać obrazu(w skórce standardowej pojawia się na pasku nazwa czytnika wykorzystywanego do dekodowania)


https://onedrive.live.com/?cid=CF8ACF60 ... F1CE!39530

_________________
Pro publico bono


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva @Link 200 odešla čtečka?
PříspěvekOdeslal: 05.Červenec 2014 - 20:23 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Říjen 2010 - 11:26
Příspěvky: 76
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
Dobry den prosim Vas ako nainštalujem ten subor ariva link 200 test 3 rar.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva @Link 200 odešla čtečka?
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2014 - 18:53 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2010 - 11:13
Příspěvky: 90
satelitni prijimac: Ariva 2000
Místo/Bydliště: Vizovice
Poděkoval: 8 krát
tomek6680 napsal:


Mohu to video chápat tak, že máte FW pro @link200 s enigmou ?
Pro nás lamy - jak ho tam naládujeme?
Ten test3 .gz nevypadá jako běžný update fw ...

_________________
ex Ariva 200HD -> ex Ariva@Link200 Hyperion E2 -> Amiko Micro HD SE . Ale čím víc toho chytím z pozemního vysílání, tím míň pouštím sat.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva @Link 200 odešla čtečka?
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2014 - 19:48 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Červenec 2012 - 16:45
Příspěvky: 116
Poděkováno: 82 krát
ariva-link200_test3.tar.gz = E2 linux openPli

_________________
Pro publico bono


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva @Link 200 odešla čtečka?
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2014 - 21:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2010 - 11:13
Příspěvky: 90
satelitni prijimac: Ariva 2000
Místo/Bydliště: Vizovice
Poděkoval: 8 krát
tomek6680 napsal:
ariva-link200_test3.tar.gz = E2 linux openPli


aha

Prosím,
pro nás lamy, kteří do arivy jen přes připojený USB klíč natáhli hotovou aktualizaci...
jak do Arivy ten open test3 .gz = Pli nacpat?
Děkuju

_________________
ex Ariva 200HD -> ex Ariva@Link200 Hyperion E2 -> Amiko Micro HD SE . Ale čím víc toho chytím z pozemního vysílání, tím míň pouštím sat.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva @Link 200 odešla čtečka?
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2014 - 23:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2010 - 11:13
Příspěvky: 90
satelitni prijimac: Ariva 2000
Místo/Bydliště: Vizovice
Poděkoval: 8 krát
Tak že by takto ?

1) instalace serveru vsftpd podle návodu v OHD500-vsftpd.zip

2) j00ztalatorem - multiboo - nahrát image - ale který co...?

Asi budu muset ještě hooodně hledat a číst než zjistím víc

_________________
ex Ariva 200HD -> ex Ariva@Link200 Hyperion E2 -> Amiko Micro HD SE . Ale čím víc toho chytím z pozemního vysílání, tím míň pouštím sat.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva @Link 200 odešla čtečka?
PříspěvekOdeslal: 07.Červenec 2014 - 0:34 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Červenec 2012 - 16:45
Příspěvky: 116
Poděkováno: 82 krát
Wpierw należy wgrać na pendraiva plik plik vsftpd.tar.gz
Instalacja "normalnego" serwera vsftpd na sofcie oryginalnym.
1. Na pena sformatowanego w fat32 nagrać plik vsftpd.tar.gz
2. Włożyć pen-a do złącza USB tuner-a, odłączyć inne, jeśli sa podłączone.
3. zrestartować tuner
Na kompie uruchamiamy program Putty (Ariva jest podpięta po LAN ,do sieci lokalnej),w programie putty zaznaczamy Telnet i wpisujemy adres IP Arivy ,potem "Open" i pojawia się okienko w DOS
Obrázek

Po pojawieniu się komunikatu o podanie hasła wpisujemy: root
Po zalogowaniu wklejmy kod poniżej:

Kód:
cd /
mkdir /tmp/aqq
mount /dev/sda1 /tmp/aqq
tar -xzf /tmp/aqq/vsftpd.tar.gz
umount /tmp/aqq
sync
reboot

i z klawiatury "Enter",tuner po "chwili" się zrestartuje
Następnie instalujemy soft E2
Obrázek
(jeśli coś "pokręciłem" ,proszę poprawić,nie każdy ma n-boxa lub inny tuner z procesorem STi i E2 na pendraivie )
ps.1. Ariva 200@Link ,ma wewnętrzny USB ,nie które te tunery mają tam podpięty pendraiv.
Czy do "wgrania" pliku vsftpd.tar.gz należy odłączyć ten wewnętrzny pendraiv ( jeśli jest w tunerze) ,z opisu "wynika" że trzeba go odłączyć ,wcześniej kupione Arivy 200@Link wszystkie miały wewnętrzny pendraiv ,tunery z wyprzedarzy już go nie miały .
ps.2 Arivy są dość "wybredne" co pendraivów z których chcemy coś zainstalować w tym tunerze ,dobrze mieć pendraiv do 4Gb i dość szybki .

_________________
Pro publico bono


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva @Link 200 odešla čtečka?
PříspěvekOdeslal: 07.Červenec 2014 - 7:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2010 - 11:13
Příspěvky: 90
satelitni prijimac: Ariva 2000
Místo/Bydliště: Vizovice
Poděkoval: 8 krát
DĚKUJU za odpovědi.
Pokusím se přeložit si to pomocí překladače.
(jednak polština je pro mne cizí jazyk a druhak ani s linuxem v STB si zatím netykám)

Případně poprosím ostatní o pomoc doplnit postup pro nás méně znalé...

DOVOLIL JSEM SI TOTO ZAJÍMAVÉ TÉMA PŘESUNOUT DO SAMOSTATNÉHO VLÁKNA:

http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?p=571848#p571848

tam poprosím pokračovat v disputaci.

Děkuji

_________________
ex Ariva 200HD -> ex Ariva@Link200 Hyperion E2 -> Amiko Micro HD SE . Ale čím víc toho chytím z pozemního vysílání, tím míň pouštím sat.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 29 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk