e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Září 2018 - 12:37

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 131 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2012 - 12:14 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Říjen 2010 - 11:26
Příspěvky: 76
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
Mam format FAT 32 Arivu link už nepouživam je odložena pokial neurobia poriadny soft Nahrardil som ju ARIVA 202e z diskom nema žiadny problem nahrava prehrava a po 5 minutach nečinosti sa sam vypne Karta SKY LINK ICE bez probemov krasne fuguje Tatkto by mala fungovat ARIVA LINK snat niekedy dokažu spavit soft na urovni 202e


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2012 - 12:22 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Březen 2011 - 23:14
Příspěvky: 84
satelitni prijimac: Ferguson ARIVA @link 200
Tak já používám @link jen na naTaky jsem dlouho řešil odpojování disku ale vyřešil jsem to jak jsem psal formátem na FAT32.
Nemyslím si,že by se tím FW ještě někdo moc zabýval.Zatím jsem spokojený.Dělal jsem si tam vlastní HW úpravu na vypínání USB,ale kdybych věděl,že příjde nový FW, ve kterém to bude upravené,tak bych se na to vykašlal.
Jo a ani v novém FW mi nefunguje YOUTUBE. To sice nefunguje už pěkně dlouho, ale to je mi jedno,to neřeším.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Červenec 2012 - 17:53 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Srpen 2011 - 14:15
Příspěvky: 1
čau měl bych takovej dotaz deť jsem si pořídil splitter konkretně clone+ a nějak mi s kartou nekomunikuje čtečka nebo naopak moc se v tom nevyznám mohl by mi někdo prosím poradit co dělám špatně nebo jen nějak změnit oscam. tohle mi píše log.
2009/01/01 1:01:43 580 r02 ATR is malformed, it reports 11 historical bytes but there are only 9
2009/01/01 1:01:47 580 r02 ATR: 3B 78 12 00 00 54 C4 03 00 8F F1 90 00
2009/01/01 1:01:49 580 r02 Maximum frequency for this card is formally 5 Mhz, clocking it to 3.57 Mhz
2009/01/01 1:01:50 580 r02 [cryptoworks-reader] card detected
2009/01/01 1:01:50 580 r02 [cryptoworks-reader] type: CryptoWorks
2009/01/01 1:01:51 580 r02 type: CryptoWorks, caid: 0D96, ascii serial: 269117724, hex serial: 00100A691C
2009/01/01 1:01:52 580 r02 issuer: CryptoWorks, id: 04, bios: v3, pin: unknown, mfid: 3F00
2009/01/01 1:01:52 580 r02 providers: 4 (04,08,0C,10)
2009/01/01 1:01:52 580 r02 disable pincode to card
2009/01/01 1:01:52 580 r02 provider: 1, id: 04, name: Operator: FFFF
2009/01/01 1:01:52 580 r02 chid: 03E9, date: 2012/07/25 - 2012/08/24, name: Product 03E9
2009/01/01 1:01:52 580 r02 chid: 03EA, date: 2012/07/24 - 2012/08/23, name: Product 03EA
2009/01/01 1:01:53 580 r02 chid: 03EB, date: 2012/07/24 - 2012/08/23, name: Product 03EB
2009/01/01 1:01:53 580 r02 chid: 03EC, date: 2012/07/24 - 2012/08/23, name: Product 03EC
2009/01/01 1:01:53 580 r02 chid: 03ED, date: 2012/07/24 - 2012/08/23, name: Product 03ED
2009/01/01 1:01:53 580 r02 chid: 1771, date: 2012/07/25 - 2012/08/24, name: Product 1771
2009/01/01 1:01:53 580 r02 chid: FFD0, date: 2012/07/21 - 2012/08/20, name: Product FFD0
2009/01/01 1:01:53 580 r02 chid: FFD8, date: 2012/07/25 - 2012/08/24, name: Product FFD8
2009/01/01 1:01:53 580 r02 chid: 7FFD, date: 2012/07/25 - 2012/08/04, name: Product 7FFD
2009/01/01 1:01:53 580 r02 chid: 7FFE, date: 2012/07/22 - 2012/08/21, name: Product 7FFE
2009/01/01 1:01:54 580 r02 provider: 2, id: 08, name: Operator: FFFF
2009/01/01 1:01:54 580 r02 provider: 3, id: 0C, name: Operator: FFFF
2009/01/01 1:01:55 580 r02 provider: 4, id: 10, name: Operator: FFFF
2009/01/01 1:01:55 580 r02 [cryptoworks-reader] ready for requests
2009/01/01 1:01:56 571 s init for all local cards done
2009/01/01 1:01:56 571 s anti cascading disabled
2009/01/01 1:01:56 571 s stapi: dvbapi disabled

všem moc děkuji za rady

je to na ariva @link 200


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Srpen 2012 - 9:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Únor 2011 - 13:49
Příspěvky: 38
čau, z tohohle nic moc vidět není - naopak jen to, že karta s čtečkou korektně funguje (výpis aktivních produktů na ni). kdo, jak a jestli se k ní připojuje už je v jiné části logu :)
každopádně podobný dotaz doporučuju poslat spíš do části o oscamu, konkrétního boxu se to moc netýká. nastavení je všude +- stejné (jen u téhle arivy je oscam jen v historické, cca 2 roky staré, verzi)..


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2012 - 18:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Září 2011 - 10:59
Příspěvky: 1
Dobrý den, chci se zeptat zda půjde karta ICE, irdeto v satelitu Ariva link@100. Díky moc


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Leden 2013 - 21:08 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Únor 2011 - 13:49
Příspěvky: 38
majik1981 napsal:
Dobrý den, chci se zeptat zda půjde karta ICE, irdeto v satelitu Ariva link@100. Díky moc

@100 bohužel neznám, ve @200 funguje, vč. zápisů, ale ne moc spolehlivě - jednou za několik hodin až dnů se přestane s kartou bavit a je třeba ji vytáhnout nebo resetovat box :-(
každopádně dneska už bych doporučil raději cokoliv s enigmou2. cenový rozdíl už není tak velký (na rozdíl od doby před 2 lety, kdy byly arivy link@ celkem novinky)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Leden 2014 - 14:23 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2010 - 11:13
Příspěvky: 90
satelitni prijimac: Ariva 2000
Místo/Bydliště: Vizovice
Poděkoval: 8 krát
No nekupte to Ariva @Link 200 za 641,-Kč

http://www.k24.cz/product/182732/Audio_Video/Satelitni_a_pozemni_tunery/Tuner_Hybrid_HDTV_Ferguson_Ariva_Link_200.html?product_code.=TUNSATFERLINK200

_________________
ex Ariva 200HD -> ex Ariva@Link200 Hyperion E2 -> Amiko Micro HD SE . Ale čím víc toho chytím z pozemního vysílání, tím míň pouštím sat.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Leden 2014 - 3:50 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Leden 2014 - 3:22
Příspěvky: 1
No za těch 641,- jsem koupil, zapojil a nejede mi na tom Irdeto HD karta. Tak to asi hodim z okna.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Leden 2014 - 18:14 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Únor 2011 - 13:49
Příspěvky: 38
přes irdeto CI modul by to chodit mělo, ale je to další investice :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: setting skylink
PříspěvekOdeslal: 05.Únor 2014 - 15:41 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Březen 2011 - 15:53
Příspěvky: 1
satelitni prijimac: Opticum 9600HD - Ariva 200HD
Zdravím, prosím neposkytl by mi někdo program setting skylinku s koncovkou .ech Nemuzu rozchodit dva transpodery - konkretne s nova hd atd, nastavím vse dle meho spravne, ale ani signal ani kvalita se neukaze. rad bych to vyzkousel nahraním vyzkouseneho na stejnem stroji. Děkuji za ochotu

_________________
Opticum 9600HD fw 3.33 + CSlink


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Listopad 2014 - 22:03 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Říjen 2014 - 9:44
Příspěvky: 1
Ahoj, poradite mi jak dostat do arivy mgcamd klienta? Nakopal jsem tam fw od shaddyho a myslel jsem ze tam bude implementovany.. :-( Diky za rady


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 131 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk