e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
flash 468x60
Právě je 20.Leden 2017 - 21:10

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Pravidla fóra


Táto sekcia je urcená výhradne na dáta . Zákaz diskusie !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 58 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: settings
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2015 - 18:50 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 03.Březen 2012 - 20:44
Příspěvky: 990
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 43 krát
prescanuj dany satelit cez menu prijimaca

_________________
Golden Interstar Xpeed LX3 [E2 - ATV], lcd4linux - SAMSUNG SPF-107H
auto update picons, ASUS router OSCam


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: settings
PříspěvekOdeslal: 13.Březen 2015 - 18:27 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 21.Únor 2008 - 0:02
Příspěvky: 659
satelitni prijimac: X403, 9600, 4060, X810, S300
Hadam to bude aspon chvílu aktuálne :
Komplet CZSK, Skylink , Fressat, Digi,Hotbirt -Erotica, Polsat, Sky Uk, Sky Italy, Austria sat


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
GIGABLUE HD QUAD PLUS, Skytec Kleio -vždy najnovší fw. AB Ipbox 9900 - ET 9200 spomienky a este sa najde vždy nejaký STB na testovanie , prijem parabola Maximum E85 Fe Multifocus ( 4/5W,1W,5E,9E, 13E, 19,2E, 23,5E, 28,5E)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: settings
PříspěvekOdeslal: 07.Duben 2015 - 0:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Říjen 2010 - 18:02
Příspěvky: 30
Poděkováno: 1 krát
Nasiel som nieco prelomové vzdi aktualni setting najdete na celi orbit na stranke http://www.vhannibal.net/enigma2.php

:Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!:

:thankyou: :thankyou: :thankyou:


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
[Prijímač]-Cryptobox 652HD-[Karta]-Skylink Standard HD Irdeto [CA-Modul]-Irdeto Smit
[1]-[Parabola]-OP 85 MASCOM [Motor]-MASCOM ScanMaster [LNB]-GT-LST40 Singl
[1]-[Príjem]-[16,0E]-DO-[53,0E]
[2]-[Parabola]-83x90 Al Emme Esse-[Motor]-Motor SG2100 [LNB]- Inverto Twin Black Ultra
[2]-[Príjem]-[13,0E]-DO-[5W]
[3]-[Príjem]-[DVB-T]-[One for All SV 9455]-[24 Kanálov]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: settings
PříspěvekOdeslal: 18.Duben 2015 - 6:53 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Říjen 2010 - 18:02
Příspěvky: 30
Poděkováno: 1 krát
skylink Digital a Digital HD a complet a celi orbit usporiadani a aktualizovani satelites.xml ku dnu 15.4.2015

zatial bez STV 1 HD A STV 2 HD!!!


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
[Prijímač]-Cryptobox 652HD-[Karta]-Skylink Standard HD Irdeto [CA-Modul]-Irdeto Smit
[1]-[Parabola]-OP 85 MASCOM [Motor]-MASCOM ScanMaster [LNB]-GT-LST40 Singl
[1]-[Príjem]-[16,0E]-DO-[53,0E]
[2]-[Parabola]-83x90 Al Emme Esse-[Motor]-Motor SG2100 [LNB]- Inverto Twin Black Ultra
[2]-[Príjem]-[13,0E]-DO-[5W]
[3]-[Príjem]-[DVB-T]-[One for All SV 9455]-[24 Kanálov]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: settings
PříspěvekOdeslal: 18.Duben 2015 - 8:23 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Březen 2013 - 12:11
Příspěvky: 1142
Místo/Bydliště: pod strechou
Poděkováno: 1 krát
dare1322 napsal:
Nasiel som nieco prelomové vzdi aktualni setting najdete na celi orbit na stranke http://www.vhannibal.net/enigma2.php

:Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!:

:thankyou: :thankyou: :thankyou:


To si objavil Ameriku, prelomové je, keď si stiahneš celý čerstvý Kingofsat pomocou dreamsetu,
ktorý je aktuálny denne, ale to je tiež staré.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: settings
PříspěvekOdeslal: 19.Duben 2015 - 7:42 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Říjen 2010 - 18:02
Příspěvky: 30
Poděkováno: 1 krát
HEJ TO POZNAM!!! HOTOVA HROZA--- NEMAS ICH ZORADENE PREHLADY A KANLY Z 13 000 PROGRAMOV MOZNO MAS ALE NE TAK AKO TU!!!

STIM DREAMSETOM SOM SA SRAL VIŠE POL DNA KED SOM NASTAVIL KOMPLET SKYLINK A TO NEHOVORIM O TELEKOME ..UPC.... NEMCOCH A TU SOM TO MAL Z 1H HOTOVE PRETOZE TU MAS AJ KAZDEHO POSKITOVATELA A NE LEN

ZANRE ,KODOVACI SISTEM A STAT A ESTE JE TO NANIC


UZ TA VIDIM DOKEDY BI SI TO ROBIL.... CELI ORBIT

_________________
[Prijímač]-Cryptobox 652HD-[Karta]-Skylink Standard HD Irdeto [CA-Modul]-Irdeto Smit
[1]-[Parabola]-OP 85 MASCOM [Motor]-MASCOM ScanMaster [LNB]-GT-LST40 Singl
[1]-[Príjem]-[16,0E]-DO-[53,0E]
[2]-[Parabola]-83x90 Al Emme Esse-[Motor]-Motor SG2100 [LNB]- Inverto Twin Black Ultra
[2]-[Príjem]-[13,0E]-DO-[5W]
[3]-[Príjem]-[DVB-T]-[One for All SV 9455]-[24 Kanálov]


Naposledy upravil(a) dare1322 dne 19.Duben 2015 - 8:34, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: settings
PříspěvekOdeslal: 19.Duben 2015 - 8:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Říjen 2010 - 18:02
Příspěvky: 30
Poděkováno: 1 krát
MIMOCHODOM NEPOZNATE SPOSOB AKO SA ZBAVIT KODOVANICH PROGRAMOV STIAHNUTICH Z INERNETU.. VIEM ZE V DREAMEDITE SA TO DA ALE KED SI PRENESIEM SETINK BUD Z DREAMSETU ALEBO STEJ STRANKI DAM ZAKODOVANE KANALE V DREAMEDITE TAK SA MI TIC NEZOBRAZI???

_________________
[Prijímač]-Cryptobox 652HD-[Karta]-Skylink Standard HD Irdeto [CA-Modul]-Irdeto Smit
[1]-[Parabola]-OP 85 MASCOM [Motor]-MASCOM ScanMaster [LNB]-GT-LST40 Singl
[1]-[Príjem]-[16,0E]-DO-[53,0E]
[2]-[Parabola]-83x90 Al Emme Esse-[Motor]-Motor SG2100 [LNB]- Inverto Twin Black Ultra
[2]-[Príjem]-[13,0E]-DO-[5W]
[3]-[Príjem]-[DVB-T]-[One for All SV 9455]-[24 Kanálov]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: settings
PříspěvekOdeslal: 19.Duben 2015 - 8:48 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Březen 2013 - 12:11
Příspěvky: 1142
Místo/Bydliště: pod strechou
Poděkováno: 1 krát
dare1322 napsal:
MIMOCHODOM NEPOZNATE SPOSOB AKO SA ZBAVIT KODOVANICH PROGRAMOV STIAHNUTICH Z INERNETU.. VIEM ZE V DREAMEDITE SA TO DA ALE KED SI PRENESIEM SETINK BUD Z DREAMSETU ALEBO STEJ STRANKI DAM ZAKODOVANE KANALE V DREAMEDITE TAK SA MI TIC NEZOBRAZI???


No vidíš, to znamená, že si nikdy nevedel robiť s dreamsetom
Však sa to tam mení neustále.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: settings
PříspěvekOdeslal: 19.Duben 2015 - 8:55 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 1777
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 68 krát
dare1322 napsal:
MIMOCHODOM NEPOZNATE SPOSOB AKO SA ZBAVIT KODOVANICH PROGRAMOV STIAHNUTICH Z INERNETU.. VIEM ZE V DREAMEDITE SA TO DA ALE KED SI PRENESIEM SETINK BUD Z DREAMSETU ALEBO STEJ STRANKI DAM ZAKODOVANE KANALE V DREAMEDITE TAK SA MI TIC NEZOBRAZI???


urob si svoje Favoritne/Oblubene a nemusis sa trapit

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-1W-4W/
Coolstream Zee2 , Dr.HD F16 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD/7020S/500S , Nokia 9600S , dBox C , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: settings
PříspěvekOdeslal: 19.Duben 2015 - 20:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Říjen 2010 - 18:02
Příspěvky: 30
Poděkováno: 1 krát
jano73 nateba reagovat nebudem...

lenze kodovane potrebujem len 23,5 a 19,2 popripadne 0,8 a ostatne potrebujem nekodovane nejde to nejak jednoduchsie nez si skenovat druzicu na motore?

_________________
[Prijímač]-Cryptobox 652HD-[Karta]-Skylink Standard HD Irdeto [CA-Modul]-Irdeto Smit
[1]-[Parabola]-OP 85 MASCOM [Motor]-MASCOM ScanMaster [LNB]-GT-LST40 Singl
[1]-[Príjem]-[16,0E]-DO-[53,0E]
[2]-[Parabola]-83x90 Al Emme Esse-[Motor]-Motor SG2100 [LNB]- Inverto Twin Black Ultra
[2]-[Príjem]-[13,0E]-DO-[5W]
[3]-[Príjem]-[DVB-T]-[One for All SV 9455]-[24 Kanálov]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: settings
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2015 - 9:54 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Říjen 2010 - 18:02
Příspěvky: 30
Poděkováno: 1 krát
Nazvy settingov po internete :Yahoo!: :clapping: :Yahoo!:

E2- beli1910

E2-Catseye http://catseyesettings.com/

E2-Ciefp

E2-Likra

E2-Malimali

E2 Satvenus http://venuscs.net/satvenus-enigma2-settings/

E2-Vhannibal http://www.vhannibal.net/

Ostatne sa musite registrovat na forum

:thankyou: :thankyou: :thankyou:

_________________
[Prijímač]-Cryptobox 652HD-[Karta]-Skylink Standard HD Irdeto [CA-Modul]-Irdeto Smit
[1]-[Parabola]-OP 85 MASCOM [Motor]-MASCOM ScanMaster [LNB]-GT-LST40 Singl
[1]-[Príjem]-[16,0E]-DO-[53,0E]
[2]-[Parabola]-83x90 Al Emme Esse-[Motor]-Motor SG2100 [LNB]- Inverto Twin Black Ultra
[2]-[Príjem]-[13,0E]-DO-[5W]
[3]-[Príjem]-[DVB-T]-[One for All SV 9455]-[24 Kanálov]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: settings
PříspěvekOdeslal: 13.Květen 2015 - 9:14 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Říjen 2010 - 18:02
Příspěvky: 30
Poděkováno: 1 krát
Skylink a upc - nemecke volne

aktualizovani satelites xml zo stranky

stav ku dnu 13.5.2015

:book: :good: :book:


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
[Prijímač]-Cryptobox 652HD-[Karta]-Skylink Standard HD Irdeto [CA-Modul]-Irdeto Smit
[1]-[Parabola]-OP 85 MASCOM [Motor]-MASCOM ScanMaster [LNB]-GT-LST40 Singl
[1]-[Príjem]-[16,0E]-DO-[53,0E]
[2]-[Parabola]-83x90 Al Emme Esse-[Motor]-Motor SG2100 [LNB]- Inverto Twin Black Ultra
[2]-[Príjem]-[13,0E]-DO-[5W]
[3]-[Príjem]-[DVB-T]-[One for All SV 9455]-[24 Kanálov]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: settings
PříspěvekOdeslal: 16.Květen 2015 - 8:41 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 29.Květen 2007 - 8:04
Příspěvky: 27
satelitni prijimac: Vu+ Zero
Ahojte

Chcem sa spytat, ci existuje nejaky presny navod, ako nahrat setting do stb zalozeneho na Enigme2. V mojom pripade DM500HD. Roky pouzivam DreamboxEdit, vzdy som stiahol aktualny (updatnuty) Likrov setting bud 4sat. alebo "rotor" vymazal nepotrebne, oblubene bukety a poslal do DM, ktory som nasledne restartol. V poslednom case mi vsak z tohoto settingu nejde viacero HD stanic vacsinou zahranicnych operatorov (SkyItaly Sport HD, SkyCalcio HD, SkyF1 HD, C More Sport HD, HustlerHD, RedlightHD...) kedysi mi tieto programy fungovali ok, teraz sila signalu vyskoci cca na 70% a hned sa strati, skonci to hlaskou "SID NENAJDENY V PAT" alebo na niektorych kanaloch (aj SD) "LADENIE ZLYHALO". Skusal som rozne postupy, ale nikdy som nedospel k zaveru, ze by mi sli vsetky programy.

Skusal som nahrat iny sattelites.xml (samozrejme som skontroloval nazvy druzic), mazal som lamedb v boxe, porovnaval som sattelites.xml v boxe a v setingu. Nahral som setting a dal som komplet preladit vsetky satelity (nechal som sietove hladanie aj zmazat pred ladenim) - niektore kanaly z oblubench sa stratili / zmazali. Aky je teda presny resp. najspravnejsi postup nahravania settingu? DM mam flashnuty nanovo (cisty) image EDG NEMESIS, pouzivam 3LNB cez Diseqc (0,8 - 13 - 23,5)

Dakujem za akukolvek radu.

_________________
Ipbox 200s, dm500s, dm500hd, azbox elite, ab cryptobox 500hd mini


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Novy setting Skylink 4.6.2015
PříspěvekOdeslal: 04.Červen 2015 - 14:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 31.Červenec 2013 - 14:56
Příspěvky: 1
:smoke:


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: settings
PříspěvekOdeslal: 08.Září 2015 - 18:25 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Říjen 2008 - 18:29
Příspěvky: 54
Tu vám pridávam dnes upraveny settings 8.9.2015 Astra 23.5 Skylink celý balík CZ SK \:D/


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: settings
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2015 - 22:06 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 21.Únor 2008 - 0:02
Příspěvky: 659
satelitni prijimac: X403, 9600, 4060, X810, S300
Tak pridam aj ja aktualny Komplet CZSK, Skylink , Fressat, Digi,Adult, Polsat, Sky Uk, Sky Italy, Austria sat .....


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
GIGABLUE HD QUAD PLUS, Skytec Kleio -vždy najnovší fw. AB Ipbox 9900 - ET 9200 spomienky a este sa najde vždy nejaký STB na testovanie , prijem parabola Maximum E85 Fe Multifocus ( 4/5W,1W,5E,9E, 13E, 19,2E, 23,5E, 28,5E)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: settings
PříspěvekOdeslal: 10.Únor 2016 - 1:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Říjen 2010 - 18:02
Příspěvky: 30
Poděkováno: 1 krát
tu je to vzdicky skoro aktualne.... :smoke: :smoke: :smoke:

http://technet.euweb.cz/e2s.html



:good: :good: :good:

_________________
[Prijímač]-Cryptobox 652HD-[Karta]-Skylink Standard HD Irdeto [CA-Modul]-Irdeto Smit
[1]-[Parabola]-OP 85 MASCOM [Motor]-MASCOM ScanMaster [LNB]-GT-LST40 Singl
[1]-[Príjem]-[16,0E]-DO-[53,0E]
[2]-[Parabola]-83x90 Al Emme Esse-[Motor]-Motor SG2100 [LNB]- Inverto Twin Black Ultra
[2]-[Príjem]-[13,0E]-DO-[5W]
[3]-[Príjem]-[DVB-T]-[One for All SV 9455]-[24 Kanálov]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: settings
PříspěvekOdeslal: 27.Listopad 2016 - 13:37 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Říjen 2008 - 18:29
Příspěvky: 54
Tu vám pridávam dnešný sething skylink HD full


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 58 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk