e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 12.Prosinec 2017 - 3:43

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Pravidla fóra


Táto sekcia je urcená výhradne na dáta . Zákaz diskusie !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 39 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2013 - 20:00 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 12.Duben 2008 - 13:45
Příspěvky: 142
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Ďakujem keď budem doma tak to skúsim. Toto sú tie veci ktoré človek ktorý to nesleduje nemôže vedieť. A preto som rád že sa tu nájdu ludia ktorí poradia a nehrajú sa na polobohov a neznalích hneď neodfajčia odpoveďmi typu - málo :book:

_________________
VU+ Zero - VTI image 11.0-2x, Amiko Mikro HD SE, AB Cryptobox 652HD, AB IPbox Prismcube Ruby-official FW 2.0.6, Golden Media Multibox, Pinnacle PCTV Sat Pro PCI, Digi škatula, Magio škatula, pri šporáku škatula.....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2013 - 10:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 12.Duben 2008 - 13:45
Příspěvky: 142
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Chlapi hádžem flintu do žita. Stále to isté. Tá finta s tým 1 3 5 9 sa mi podarila raz a aj tak zase po nainštalovaní oscamu sa nič nestalo. Na svojej adrese a porte nebolo nič. Aj som skúšal nejaký PKTeam fw a vyzeralo to na prvý pohlad celkom dobre ale tam mi nešiel ani mountnúť HDD a pretože moja malá dcéra má na ňom rozprávky tak som musel experimentovanie s tým fw musel urýchlene prerušiť a nainštalovať AB fw. Ale 1 3 5 9 už nefungujea chová sa to vlastne tak ako predtým. Nainštalujem len ten jeden oscam kde chýba cccam. Je to divné. Chcel by som vedieť ktoré adresáre treba vymazať aby sa to chovalo ako z výroby. Lebo aj po presune var na hdd začne vypisovať že mu bársčo chýba a sem tam to hodí aj zelenáča. Mám z toho dosť. Ked sa mi to nejako podarí rozchodiť tak slubujem že už nikdy nikdá nikedy s tým už nebudem špekulovať. Nikec nigdajs.

_________________
VU+ Zero - VTI image 11.0-2x, Amiko Mikro HD SE, AB Cryptobox 652HD, AB IPbox Prismcube Ruby-official FW 2.0.6, Golden Media Multibox, Pinnacle PCTV Sat Pro PCI, Digi škatula, Magio škatula, pri šporáku škatula.....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2013 - 11:30 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2205
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 21 krát
Skus najst tu na fore- softcam_2013_sh4.ipk
a nainstalovat.
A var nemusis presuvat cely-staci urobit simlinky na najväcsie subory a adresare najjednoduchsie cez dcc. Ja som takto prelinkoval iba smbd a nmbd. A staci urobit adresar picon v rote niejakej particie na usb-picony si najde samo.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2013 - 12:34 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 12.Duben 2008 - 13:45
Příspěvky: 142
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
var a picony ma momentálne netrápia. Ja by som bol šťastný keby som vedel či sa do toho oscamu čo mi ako jediný funguje nedá dostať ten cccam. Keď nie, tak by som bol rád ako nainštalovaný oscam nejaký iný spustiť. Zatial som TV vyriešil lokálnou kartou.

_________________
VU+ Zero - VTI image 11.0-2x, Amiko Mikro HD SE, AB Cryptobox 652HD, AB IPbox Prismcube Ruby-official FW 2.0.6, Golden Media Multibox, Pinnacle PCTV Sat Pro PCI, Digi škatula, Magio škatula, pri šporáku škatula.....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2013 - 14:16 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2205
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 21 krát
Ved pridas reader ccam v readers vo webovom rozhrani oscamu, zadas parametre, ulozis a ides. Alebo vypnes oscam a cez ftp najdes oscam.server (var/keys, alebo /var/tuxbox/config) a doplnis reader cccam... Ked to chces naopak-kluce posielat, tak oscam.conf.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2013 - 19:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Srpen 2008 - 17:44
Příspěvky: 9
Chlapi. ja som tiez v koncoch s touto poslednou verziou.. mal som v 99HD verziu z aprila 2012, oscam-stable_6089, rozchodenu upc cw (caid 0D02) kartu v citacke a cez cccam skylink.. vsetko bolo skoro ok, len v poslednej dobe box zacal znicoho nic zamrzat a potom sa zase po nejakej minute-dvoch rozbehol.. tak som si povedal, ze je nacase preinstalovat a to som nemal robit..

dnes som zabil celu nedelu studovanim fora, ale nenasiel som riesenie.. jednoducho nech nainstalujem akukolvek verziu oscam-u, tato sa nespusti.. aspon teda myslim ze sa nespusti, pretoze sa vobec neviem nan dostat cez web rozhrane (xxx.xxx.xxx.xxx:8888).. necita kartu, nejde ani vyzdielany skylink..

najhorsie je, ze som skusal vratit sa k povodnej verzii a robi mi to to iste a to same.. na feede uz ta verzia oscamu co som mal nie je a ziadna ina sa nespusti..

co robim zle? nie som ziaden linuxak, ale zopar rokov mam doma ipboxy, od cias 400s a zatial sa mi vzdy podarilo veci k spokojnosti rozchodit, ale teraz uz som ako sa ludovo hovori "v riti".. pomooooc :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2013 - 19:53 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4521
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 81 krát
Aj toto si skúšal?!
viewtopic.php?f=147&t=44934

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD Plus+2x 500GB HDD
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Parabola-85E
Parabola 120+motor DG380S Speedy
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2013 - 20:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 12.Duben 2008 - 13:45
Příspěvky: 142
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Pár príspevkov hore som dal screen kde v možnostiach výberu protokolu readeru nie je možnosť cccam. Napísať ručne nejde tiež. Vypíše toto.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
VU+ Zero - VTI image 11.0-2x, Amiko Mikro HD SE, AB Cryptobox 652HD, AB IPbox Prismcube Ruby-official FW 2.0.6, Golden Media Multibox, Pinnacle PCTV Sat Pro PCI, Digi škatula, Magio škatula, pri šporáku škatula.....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2013 - 20:15 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4521
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 81 krát
No neviem ako edituješ konfigurácie oscamu, ale já to robím cez Notepad++ a samozrejme a samozrejme nie všetky binárky oscamu mi idú, ale tie čo idú, tak v pohode v nich funguje aj cccamd aj newcamd!

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD Plus+2x 500GB HDD
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Parabola-85E
Parabola 120+motor DG380S Speedy
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2013 - 20:46 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 12.Duben 2008 - 13:45
Příspěvky: 142
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
To je jedno cez aký textový editor alebo akýpad sa editujú configy. Ja som to robil tak že priamo z jedného oscamu som to prekopíroval do druhého oscamu cez položku files v oscame a dal save. Ale vidíš podla obrázku tú haluz že to proste v tom mojom oscame nefunguje. Toto som tam pridal :
[reader]
label = nazov
protocol = cccam
device = server,port
user = login
password = heslo
fallback = 1
caid = 0D97,0D96,1880,1802
group = 3
emmcache = 1,3,6
cccreshare = 1

Ale už som tam nahodil ten softcam. Ale dorobiť to musím až po finále Farmy lebo ma žena zožere :D

_________________
VU+ Zero - VTI image 11.0-2x, Amiko Mikro HD SE, AB Cryptobox 652HD, AB IPbox Prismcube Ruby-official FW 2.0.6, Golden Media Multibox, Pinnacle PCTV Sat Pro PCI, Digi škatula, Magio škatula, pri šporáku škatula.....


Naposledy upravil(a) zburo dne 15.Prosinec 2013 - 22:00, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2013 - 20:52 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2205
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 21 krát
Daj inu binarku- tato asi nepodporuje cccam reader.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2013 - 20:53 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2205
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 21 krát
Daj tam zatial ymod a oscam.keys- markiza bezi v emu.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2013 - 21:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Srpen 2008 - 17:44
Příspěvky: 9
mmiryboy, vdaka za tip, nepatrny pokrok nastal, teraz uz oscam zda sa bezi, vsetko vyzera byt tak ako ma, napriek tomu nemam obraz ani z karty, ani zo share.. teraz uz vazne nerozumiem, kde je problem..
este ma napadlo, ci v mojich konfigurakoch nie je problem - doteraz som vzdy upravoval iba oscam.server kde som menil caid karty pri dolnej citacke (enabled = 1) a prihlasovacie udaje pre cccam.. teraz neviem ci mam spravne oscam.conf a oscam.dvbapi - pouzil som tie ktore mi na inom boxe (tiez 99 HD) idu - ale tam je enigma este z 2011 a nejaky starsi oscam.. skusal som lustit tie subory co sem dal revis v tomto vlakne, ale nie som z toho mudry :-)

edit: problem bol v oscam.conf - potreba zmenit boxtype z ipbox na duckbox..

ale skoda ze s novou verziou je nutne instalovat oscam manualne, pritom feed ponuka instalaciu, aj sa nainstaluje ale nespusti sa...


Naposledy upravil(a) sorentto dne 15.Prosinec 2013 - 22:20, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2013 - 22:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 05.Červenec 2007 - 13:12
Příspěvky: 119
zmen boxtype a pujde


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2013 - 22:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Srpen 2008 - 17:44
Příspěvky: 9
super, presne tam bol problem: boxtype bolo ipbox, zmenil som na duckbox a pre istotu som zmenil aj user z dummy na local ;-) aj ked to dummy na mna dnes sediiii


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2013 - 5:55 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4521
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 81 krát
sorentto napsal:
super, presne tam bol problem: boxtype bolo ipbox, zmenil som na duckbox a pre istotu som zmenil aj user z dummy na local ;-) aj ked to dummy na mna dnes sediiii

Toto ma samozrejme v tom momente hneď nenapadlo, že tiež som to menil..., tak sorry z mojej strany!
Inak teraz keď máš ten oscam funkčný, je dobré urobiť si v PC do budúcna zálohu celého oscamu!

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD Plus+2x 500GB HDD
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Parabola-85E
Parabola 120+motor DG380S Speedy
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2013 - 13:32 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 12.Duben 2008 - 13:45
Příspěvky: 142
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Chlapi problém vyriešený. Ono ten softcam je také niečo ako bol kedysi clientserver manager. A z ničoho nič aj bez 1359 sa mi v download plugins objavila aj položka abf_addons a aj rôzne oscamy. Takže už to šlape. Ale ten postup je divný a nejednoznačný s neistým výsledkom. Aspoň na mojom ipboxe. Ďakujem za spoluprácu.

_________________
VU+ Zero - VTI image 11.0-2x, Amiko Mikro HD SE, AB Cryptobox 652HD, AB IPbox Prismcube Ruby-official FW 2.0.6, Golden Media Multibox, Pinnacle PCTV Sat Pro PCI, Digi škatula, Magio škatula, pri šporáku škatula.....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 28.Září 2017 - 15:17 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 04.Leden 2013 - 18:10
Příspěvky: 326
satelitni prijimac: hdbox9105+
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 4 krát
dobry den preco nejde pridavat cez prehladavac dam : save a ostane to File does not exist or no file selected!


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Enigmu2 openatv 5.1 HDBox 9105Plus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 28.Září 2017 - 15:32 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 1863
satelitni prijimac: f4t, x403p, pi zero
Místo/Bydliště: KE
Poděkoval: 140 krát
Poděkováno: 152 krát
musis tam dat aspon trocha textu aby bolo co ulozit .
Oscam bez oscam.server asi nema co oscamovat.
Skus tam napisat aspon
# riadok jedna

_________________
zbierka boxov a orange pi


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 39 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk