AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

oscam
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=145&t=67575
Stránka 1 z 1

Autor:  q39 [ 06.Listopad 2016 - 20:05 ]
Předmět příspěvku:  oscam

Zdravim
Mam IP box 55HD.Je tam oscam 12272 karta skylink ice caid 0D96. Kartu zdielam doma pre amiko 8150. Vsetko slape ako ma ale len cca tyzden a po tyzdny skape pes. Neprichadzaju zapisi.restart oscam nepomaha,restart box nepomaha, reshare karty nepomaha, pomaha az ked dam kartu do amika dam reshare a tak do polhodky nabehne.Vyberiem kartu z amika dam jo do AB a tyzden ide a zas skape ho pes.
Pls kto ma taky box a by mi poslal konfigirak bol by som rad.
Příloha:
IMG_0387.JPG
Příloha:
IMG_0388.JPG
Příloha:
IMG_0389.JPG
Příloha:
IMG_0390.JPG
Příloha:
IMG_0391.JPG
Příloha:
IMG_0392.JPG



Dikes za kazdu radu


Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro

Autor:  marecek29 [ 06.Listopad 2016 - 20:46 ]
Předmět příspěvku:  Re: oscam

Az tam bude user s AU,tak pak mozna bude i zapisovat.

Odeslano z dreveneho pocitadla.

Autor:  q39 [ 08.Listopad 2016 - 17:52 ]
Předmět příspěvku:  Re: oscam

zatial to ide,pridane do user au=1

Autor:  q39 [ 12.Listopad 2016 - 14:31 ]
Předmět příspěvku:  Re: oscam

Tak nepomohlo zase to prdlo, nejdu zapisy. Nejaky help este popripadne vecerna pomoc cez team viewer. Dikes
Dikes za ochotu a radu.

Autor:  marecek29 [ 12.Listopad 2016 - 14:46 ]
Předmět příspěvku:  Re: oscam

Ze zapisujes vydis hned.

Autor:  q39 [ 12.Listopad 2016 - 15:15 ]
Předmět příspěvku:  Re: oscam

pise not found

Autor:  q39 [ 12.Listopad 2016 - 19:12 ]
Předmět příspěvku:  Re: oscam

uz slape pomó rst oscam

Autor:  q39 [ 11.Leden 2017 - 6:27 ]
Předmět příspěvku:  Re: oscam

zdar chlapi. Mohli by ste mi tu doporucit oscam pre ipbox 55. Po tyzdni vykape a kartu necita. Najlepsie by bol ipk.

Autor:  gusto1 [ 11.Leden 2017 - 8:13 ]
Předmět příspěvku:  Re: oscam

To je neskutocne, namiesto toho aby si pouzil ctrl+c tak to fotis, fotky editujes (orezavas) potom ich sem musis vkladat a nakoniec ten kto si to chce precitat, tak ich musi otvarat (robis zbytocnu robotu sebe a potom aj tym co to nahodou citaju).
Takze pokial viem, tak IP box ma jeden card reader.
Do oscam.user by si si mohol pridat pre abbox (malo to byt dvbapi (ale budis))
Kód:
au                            = 1
V oscam.server si nechaj len jednu reader (chapem to tak ze ta prva reader je na testovanie irdeto modu a druha je cw mod, tak aby ta to nemylilo).
oscam.dvbapi by som skusil vymazat tu 1, alebo skusil by som bez dvbapi.
A ako spominal marecek tak ked ti to zapisuje vidis to na niekolkych miestach a ak ti nezapisuje uq, tak by som urobil refresh karty

Autor:  q39 [ 11.Leden 2017 - 17:46 ]
Předmět příspěvku:  Re: oscam

ono to ide zapisuje mam au 1. tyzden facha a potom spadne. Musim vybrat kartu vsunut do amika tegresh karty, nabehne a potom vsuniem do ipbox a uz slape

Autor:  peter54 [ 11.Leden 2017 - 20:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: oscam

Nezapisuje inak by si pozeral telku a nie toto forum. Vo webife si pozri live log a uvidis alebo neuvidis emm riadky.

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/