e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 12.Prosinec 2018 - 0:36

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: IPBox99-připojení k síti
PříspěvekOdeslal: 28.Září 2014 - 16:49 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 20.Březen 2008 - 4:48
Příspěvky: 334
IPB99 nemám možnost připojit k síti po LAN.Musím řešit připojení přes WIFI.IPB99 má jen jedno USB a tam mám flasch z Hyperion4.Je nějaké solidní řešení.USB-HUB,Wifi adapter?Děkuji.

_________________
Formuler F4 Turbo combo +1Tb HDD,100cm porabola na motoru


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox99-připojení k síti
PříspěvekOdeslal: 28.Září 2014 - 17:02 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2009 - 12:34
Příspěvky: 360
satelitni prijimac: X-Trend ET 10000, 2x DVB-S2
Místo/Bydliště: Žilina
USB hub by mal pomoct. Ja som davnejsie pri 99-tke hub pouzival, ale bohuzial nie na Wi-fi dongle :-/

_________________
Xtrend ET-10000 + 2x DVB-S2 + intern. 2.5" HDD 650 GB TOSHIBA MK6465GS * Image: E2 OpenATV 6.2 * 60 cm parabola => Astra 19.2 FTA + Astra 23.5 & Skylink ICE 0D96 + Astra 28.2 FTA


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox99-připojení k síti
PříspěvekOdeslal: 28.Září 2014 - 18:18 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 20.Březen 2008 - 4:48
Příspěvky: 334
Zajímají mě vaše zkušenosti a konkrétní druh zařízení.Budu to všechno pořizovat nové.

_________________
Formuler F4 Turbo combo +1Tb HDD,100cm porabola na motoru


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox99-připojení k síti
PříspěvekOdeslal: 29.Září 2014 - 11:02 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 26.Září 2012 - 13:41
Příspěvky: 544
No možná by stálo za zvážení i pořízení nějakýho boxu, tentokráte MIPS, kde, alespoň mě, chodí na první zasunutí kdejakej špunt. To co někdo používá už nějakou dobu, nemusí být už v prodeji a i kdyby, tak se může změnit dodavatel čipu a pak je to v hajzlu tak nebo tak. Nebo použít rovnou nějakej AP na krátkej kablík k boxu, navíc tohle řešení bývá levnější, třebas takovej TPlink 741, jsou i levnější, ale ty jsem neměl 741 mám, hodně dobře mě soulouží na více ůčelů. :-D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox99-připojení k síti
PříspěvekOdeslal: 15.Říjen 2014 - 19:30 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 20.Březen 2008 - 4:48
Příspěvky: 334
Připojení k síti mám z vedlejšího domu.Mezi domy silnice,to přeci nemůžu kopat.Neznám všechny možnosti,ale nepomohl by Repeater(opakovač)?Na NTB nemám taky silný signál.Děkuji.

_________________
Formuler F4 Turbo combo +1Tb HDD,100cm porabola na motoru


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox99-připojení k síti
PříspěvekOdeslal: 15.Říjen 2014 - 20:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 13.Říjen 2009 - 21:56
Příspěvky: 181
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 3 krát
mrkni sem, mám to a chodí to
http://www.alza.cz/tp-link-tl-wa850re-d ... tAodVn4AXg

_________________
Vu + Solo2, VTI
IPBOX 55HD, ABCOM enigma2 10.06.2013, oscam
Golden Media UNI-BOX 2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox99-připojení k síti
PříspěvekOdeslal: 16.Říjen 2014 - 7:11 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 20.Březen 2008 - 4:48
Příspěvky: 334
Jde z toho i vývod po LAN?

_________________
Formuler F4 Turbo combo +1Tb HDD,100cm porabola na motoru


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox99-připojení k síti
PříspěvekOdeslal: 16.Říjen 2014 - 7:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 13.Říjen 2009 - 21:56
Příspěvky: 181
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 3 krát
jasně, že jde

_________________
Vu + Solo2, VTI
IPBOX 55HD, ABCOM enigma2 10.06.2013, oscam
Golden Media UNI-BOX 2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox99-připojení k síti
PříspěvekOdeslal: 16.Říjen 2014 - 9:32 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 04.Říjen 2011 - 7:13
Příspěvky: 469
satelitni prijimac: LINUX-y
Poděkoval: 5 krát
@Liska j
... ak by si predsa použil WiFi cez USB HUB, tak s AB IP990-kou sa mi osvedčil D-Link DUB-H7...
... ale s WiFi Dongle som to neskúšal ...
.... to čo radí @maverick17 je chytré.... :good:

_________________
fšelijaké AB BOX-y


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox99-připojení k síti
PříspěvekOdeslal: 16.Říjen 2014 - 13:20 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 20.Březen 2008 - 4:48
Příspěvky: 334
http://www.tsbohemia.cz/tenda-wireless- ... 77.htmlkud Pokud tomu dobře rozumím,tohle by řešilo můj problém.

_________________
Formuler F4 Turbo combo +1Tb HDD,100cm porabola na motoru


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox99-připojení k síti
PříspěvekOdeslal: 11.Únor 2015 - 11:55 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 20.Březen 2008 - 4:48
Příspěvky: 334
maverick17 napsal:

Pořídil jsem tenhle opakovač.Připojení do boxu mám.Pracuje perfektně.Děkuji za radu.
Jen už si přesně nepamatuji,jak se připojím přes FTP do boxu.

_________________
Formuler F4 Turbo combo +1Tb HDD,100cm porabola na motoru


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox99-připojení k síti
PříspěvekOdeslal: 12.Únor 2015 - 5:23 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 20.Duben 2010 - 12:35
Příspěvky: 539
satelitni prijimac: IP BOX 9900 HD+
Poděkoval: 3 krát
Zkus něco takoveho


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
FESTINA LENTE !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox99-připojení k síti
PříspěvekOdeslal: 12.Únor 2015 - 10:09 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 20.Březen 2008 - 4:48
Příspěvky: 334
Dík,ale už je to vyřešené.Dlouho jsem se v tom nehrabal.Budu si muset znovu hodně věcí nastudovat.

_________________
Formuler F4 Turbo combo +1Tb HDD,100cm porabola na motoru


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk