e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
flash 468x60
Právě je 20.Leden 2017 - 13:01

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 214 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 17 8 9 10 11 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 03.Březen 2013 - 13:26 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 21.Únor 2008 - 0:02
Příspěvky: 659
satelitni prijimac: X403, 9600, 4060, X810, S300
cez moduli si ho stiahnut, alebo cez plugin naistalovať a potom modre tlacidlo, pustit si clienserver a tam su spustiť oscam

_________________
GIGABLUE HD QUAD PLUS, Skytec Kleio -vždy najnovší fw. AB Ipbox 9900 - ET 9200 spomienky a este sa najde vždy nejaký STB na testovanie , prijem parabola Maximum E85 Fe Multifocus ( 4/5W,1W,5E,9E, 13E, 19,2E, 23,5E, 28,5E)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 03.Březen 2013 - 13:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 10.Duben 2011 - 11:21
Příspěvky: 109
v moduloch mi nuukaze ponuku stiahnut oscam .musim ho nejak dostat dnu aby som potom mohol upravit configi alebo zmenit binarku oscamu na novsi

_________________
IPBOX 9900HD 2 tuner, ABCOM enigma2 10.06.2013,Softcam,Oscam 8647.2* parabola -TWIN 23,5 E, TWIN 19,2E , SINGEL 13E ,TWIN 0,8 W, VAR na usb HDD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 03.Březen 2013 - 14:05 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 03.Červen 2009 - 9:40
Příspěvky: 598
Konkretnu tvoju test4 verziu som nikdy neinstaloval, ale neviem ci tam tiez neplati to co aj pre poslednu verziu. Ale inak treba vzdy po instalacii pluginu restartnut box, aby sa potom dalsie pluginy ukazali.

_________________
IPBox9900, 1xDVB-S2, HDD-500GB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 03.Březen 2013 - 14:34 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 21.Únor 2008 - 0:02
Příspěvky: 659
satelitni prijimac: X403, 9600, 4060, X810, S300
Dostanes sa do modulov, das zlene tlacidlo, a tam najdes addons. Ak to tam nemas tak si stiahni iny plugin cliennt servera a estartni primac

_________________
GIGABLUE HD QUAD PLUS, Skytec Kleio -vždy najnovší fw. AB Ipbox 9900 - ET 9200 spomienky a este sa najde vždy nejaký STB na testovanie , prijem parabola Maximum E85 Fe Multifocus ( 4/5W,1W,5E,9E, 13E, 19,2E, 23,5E, 28,5E)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 03.Březen 2013 - 14:49 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 10.Duben 2011 - 11:21
Příspěvky: 109
ked dam verziu instalovat 25.4.2012 tak mi to zamrzne a zelenac dookola ](*,)

_________________
IPBOX 9900HD 2 tuner, ABCOM enigma2 10.06.2013,Softcam,Oscam 8647.2* parabola -TWIN 23,5 E, TWIN 19,2E , SINGEL 13E ,TWIN 0,8 W, VAR na usb HDD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 03.Březen 2013 - 17:05 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 21.Únor 2008 - 0:02
Příspěvky: 659
satelitni prijimac: X403, 9600, 4060, X810, S300
aj z usb disku, alebo priamo z netu update boxu

_________________
GIGABLUE HD QUAD PLUS, Skytec Kleio -vždy najnovší fw. AB Ipbox 9900 - ET 9200 spomienky a este sa najde vždy nejaký STB na testovanie , prijem parabola Maximum E85 Fe Multifocus ( 4/5W,1W,5E,9E, 13E, 19,2E, 23,5E, 28,5E)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 04.Březen 2013 - 16:28 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 03.Červen 2009 - 9:40
Příspěvky: 598
stanikg napsal:
ked dam verziu instalovat 25.4.2012 tak mi to zamrzne a zelenac dookola ](*,)

Skus najprv nainstalovat flash verziu z 28.6.2011 z usb-cka a az potom verziu z 25.4.2012 rovno z boxu.

_________________
IPBox9900, 1xDVB-S2, HDD-500GB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2014 - 18:06 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Březen 2014 - 9:43
Příspěvky: 20
Ahojte neviem či to tú patrí, ale chcem sa opýtať na niekoľko vecí. Dnes som pridával do ab ipboxu 99 hd nové pikony k programom a teraz mi to blbne. Mal som na flashke 2 mb volné a teraz je tam menej ako pól mega. Može to byť tým. Neviem sa dostať ani do odstránenia pluginov. Nič mi nenatiahne. Keď som skúšal zmeniť skin, samozrejme zelenáč. Ale ak ho vypnem cez sieťový vypínač tak znova nabehne. A je tam ešte aj problém s hdd, alebo s čím. Keď nastavím časovač na nahranie tak tiež zelenáč. Viem to flashnúť nanovo, ale ja to mám celé nastavené na komplet balík skylinku ktorý ide s netu a nastavenie by sa vymazali. Už sa mi to stalo niekoľko krát. Dá sa dajako niečo vymazať z flasky,alebo niečo. Posielam aj foto toho oznámenia o hdd. Ďakujem za radu.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2014 - 19:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Březen 2014 - 9:43
Příspěvky: 20
Ešte jedna vec, nedá sa ani reštartovať, hneď nabehne zelenáč. Následne po vypnutí vypínača nabootuje. Najviac ma štve, že neviem odstrániť stiahnut moduly v mojom prípade picony programov. Čo s tým?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2014 - 20:12 
Online
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4473
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 68 krát
Tie picony si jednoducho vymaž! Ja takéto úpravy, atď..., robím cez ftp - t.j. PC a Total Commander!
Mali by byť v:
usr/local/share/enigma2/
Ten oznam ti vraví, že si máš ten HDD inicializovať cez Device Manager!

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD Plus+2x 500GB HDD
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Parabola-85E
Parabola 120+motor DG380S Speedy
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2014 - 20:37 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Únor 2010 - 11:07
Příspěvky: 88
satelitni prijimac: AB IpBox 9900 HD
Místo/Bydliště: Stará Turá
Poděkováno: 1 krát
Ak máš len image Flash nie je vhodné používať picons z dôvodu malej pamäte.
Čiastočne neplatí pre 55HD.

_________________
IpBox 9900 HD. 19.2 a 23.5. Hyperion v4.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2014 - 20:44 
Online
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4473
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 68 krát
Správna poznámka! Ja osobne na image, ktorý je vo flash pamäti (posledný ofic. od AB-comu) nemám žiadne picony! Sú tam navyše iba nevyhnutné veci, t.j. oscam a webinterface!

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD Plus+2x 500GB HDD
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Parabola-85E
Parabola 120+motor DG380S Speedy
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2014 - 21:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Březen 2014 - 9:43
Příspěvky: 20
Ďakujem za odpovede. Total Commander mám nainštalovaný, lenže keď to dám do príkazového riadka(hľadanie) tak nič mi to nevyhodí a som pripojený. usr/local/share/enigma2/. Nie sú tam ani žiadne data. Ale teraz neviem , ipbox je zapnutý. Nemá byť náhodou v pohotovostnom režime.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2014 - 21:42 
Online
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4473
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 68 krát
Je úplne jedno, či je box v prevádzke, alebo pohotovosnom režime!
A keď urobíš klik na tú "šipku", čo to urobí?! :)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD Plus+2x 500GB HDD
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Parabola-85E
Parabola 120+motor DG380S Speedy
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2014 - 21:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Červenec 2008 - 6:43
Příspěvky: 125
Místo/Bydliště: kusok od BN
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 4 krát
To mas root. Klikni na sipku a mas krok spat. Takto nabehne OE2 aj mne cez TCMD.

Note 3

_________________
23,5E&19,2E&13,0E&0,8W /VU Solo 4K-OpenATV 6.0 Beta (testujem) s oscam & Malina tretej odrody s Oscam OsirisCS
******KAJŠMETKE******


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2014 - 22:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Březen 2014 - 9:43
Příspěvky: 20
Jasné ja som somár. :thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2014 - 22:24 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Březen 2014 - 9:43
Příspěvky: 20
Už som to urobil, všetky pikony so vymazal. Bolo ich tam strašne veľa. Mmiriboy máš prehľad. :poklona:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 17.Duben 2014 - 5:37 
Online
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4473
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 68 krát
Niet za čo, rád som pomohol! :)
:poklona:

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD Plus+2x 500GB HDD
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Parabola-85E
Parabola 120+motor DG380S Speedy
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 17.Duben 2014 - 18:18 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Březen 2014 - 9:43
Příspěvky: 20
Ahojte skúšal som sa s tým troška pohrať a vymazal som toto usr/share/enigma2/skin_default/spinner. Konkrétne skin_default. Viem že je tam spiner, ale neviem či je tam aj niečo iné a hlavne dôležité. Mám vytvoriť priečinok, ale čo do neho? To viem ,že je v ňom aj priečinok spiner. Je to problém? Vopred ďakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 17.Duben 2014 - 21:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Březen 2014 - 9:43
Příspěvky: 20
Zatiaľ mi všetko ide, ibaže chýdajú napr. niektoré ikony pluginov a farebné polia na potvrdenie ok, zelené aj červené. Vie mi niekto poslať skin_default na enigmu z 10.6 2013. Budem vďačný.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 214 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 17 8 9 10 11 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk