e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
flash 468x60
Právě je 20.Únor 2017 - 12:01

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 214 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 17 8 9 10 11 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 15.Červenec 2012 - 22:45 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Červenec 2012 - 0:14
Příspěvky: 15
Jsem tu nový ale i když jsem si přečetl návody tak jsem stejně v koncích.
Do těď se nám o toto staral jeden známej ale ten teď nemá čas a my to trochu potřebujme předělat tak jsem si řekl že to udělám sám.
V pohodě jsem flashnul 9900HD na nejnovější fw.
Ale dál se mi už nepodařilo nainstalovat softcam zkusil jsem 0.2 jenže ta se nedoinstalovala a začal warm restart loop.
Tak jsem to znova flashnul a při pokusu o instalaci softcam 0.1 vše proběhne jakože v pořádku (nerestartuje se musím ručně) jenže anii po restartu v pluginech neni, nevíte v čem je zakopanej pes?

EDIT: tedka jsem dál četl forum a našel jsem něco o nějaké custom enigme že tam je už softcam kde bych si ji mohl stáhnout?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 15.Červenec 2012 - 23:35 
Nejpíš se ti nainstalovala ta 0.2ka a prováděl se restart enigmy,aby si ji viděl v pluginech,nebo po delším stlačení modrého.Nejnovější image kde se dá použít je z 25.4.2012.Jinak většinu najdeš v downlodech nad vlákny pro diskusi,podle typu boxu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 15.Červenec 2012 - 23:50 
Na to tu máme uživatele vprint ,já jdu spát. :D Nebo trochu postuduj.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 11.Září 2012 - 23:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Květen 2008 - 23:08
Příspěvky: 2
Uz to tu citam niekolko dni, ale stale sa mi nedari rozchodit skylink kartu irdeto ice (vymena). na IPBOX55HD
dal som aj na skylink reautorizaciu irdeto(ice) karty

mam soft z 25.4.2012
nainstaloval a skusil som rozne moduly z addons a pri zvoleni roznych kombinacii mam stale tmu.
nieje mi celkom jasne co riesi softcam a v com vlastne je lepsi oscam
a preto sa opytam ako lama:
1. co mam mat pri zvoleni modreho/modreho tlacidla na DO vo volbach select softcam a select card server ?
2. musim este aj dodatocne upravovat/nahravat configy softcam alebo oscam aby mi to islo ?
3. nedal by sa aktualizovat navod na rozchodenie skylink kariet s najnovsim image ? ak to rozchodim, tak napisem aj sam, len zatim urcite zabudam urobit nejaku prkotinu, ktora sa zabudla spomenut v tom navode a preto mi to zrejme nejde

vdaka za pomoc


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 12.Září 2012 - 1:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 10.Květen 2007 - 18:09
Příspěvky: 27
satelitni prijimac: abipbox 9900hd
nakopiruj toto cez total comander


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 12.Září 2012 - 6:20 
softcam 0.2, oscam-stable-1.10,oscam-config-0D96
Pak se vybere v softcamu oscam-stable a zeleným nastartuje.
Místo oscam-stable můžeš nainstalovat i oscam-ymod nebo oscam-latest.
Můžeš tam mít i všechny tři a v softcamu mezi nimi přepínat. Oscam-latest jde aktualizovat přes allinonepanel-scriptexecutor-oscam-update. Je tam vždy jedna z posledních verzí určená k testování.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 08.Prosinec 2012 - 13:29 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 21.Únor 2008 - 0:02
Příspěvky: 657
satelitni prijimac: X403, 9600, 4060, X810, S300
Poděkováno: 1 krát
Zdravim, mam taký problem, spravim vsetko presne podla tu uvedeného navodu a karta ICE stale tma na 99HD, skusal som vsetko moze, uz som prehral rozne fw, karta pretým 100% isla, kým som neprahla fw, potom len tma aj ked tam dam inu kartu. dokonca mi nejde rozbehat client na cccam len na newcamd, ccam pis no data, kde server je 9900HD kde ma x klientov cez cccam ok,

_________________
GIGABLUE HD QUAD PLUS, Skytec Kleio -vždy najnovší fw. AB Ipbox 9900 - ET 9200 spomienky a este sa najde vždy nejaký STB na testovanie , prijem parabola Maximum E85 Fe Multifocus ( 4/5W,1W,5E,9E, 13E, 19,2E, 23,5E, 28,5E)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 08.Prosinec 2012 - 15:41 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 21.Únor 2008 - 0:02
Příspěvky: 657
satelitni prijimac: X403, 9600, 4060, X810, S300
Poděkováno: 1 krát
tak ccamd sa mi podalio rozbehat a aj kartu, musel som to spravit po svojom a nie ako je to tu uvedene, resp, to nastavenie oscamu upravit,ale este neviem ci mi chodia zapisi, mam tam zatial zapísane len ct1, ct2, ako to mam byt presne nastavene na zápisy? Dik

_________________
GIGABLUE HD QUAD PLUS, Skytec Kleio -vždy najnovší fw. AB Ipbox 9900 - ET 9200 spomienky a este sa najde vždy nejaký STB na testovanie , prijem parabola Maximum E85 Fe Multifocus ( 4/5W,1W,5E,9E, 13E, 19,2E, 23,5E, 28,5E)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 08.Prosinec 2012 - 17:03 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2008 - 16:07
Příspěvky: 709
satelitni prijimac: ip55hd,dm500s,GB Quad,dm800
Místo/Bydliště: středočeský kraj
Poděkováno: 1 krát
Brandy20 napsal:
musel som to spravit po svojom a nie ako je to tu uvedene

Proč myslíš že máš v pluginech ke stažení konfigy ke kartám?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 08.Prosinec 2012 - 17:44 
Pokud měnil image,tak tam může být i chyba v boxtype,pak má tmu a klienti jedou ok.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 08.Prosinec 2012 - 21:03 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 21.Únor 2008 - 0:02
Příspěvky: 657
satelitni prijimac: X403, 9600, 4060, X810, S300
Poděkováno: 1 krát
ladan69 napsal:
Brandy20 napsal:
musel som to spravit po svojom a nie ako je to tu uvedene

Proč myslíš že máš v pluginech ke stažení konfigy ke kartám?


Cez tie pluginy mi to absolutne neslo, zdalo sa že čita, ale nečítalo, až pokial som v v nastavení citacky nevymazal hodnoty Caid a Ident a emmcache som dal 1,1,2, potom mi nabehla karta a prisli na nu aj zapisy a potom mi uz aj fungoval client cccam.

Tak karta nebola uplne mrtva, ale docitalo aj ostatné tv stanice, teraz robim dalsiu 99hd, ale tu mam kartu uplne mrtvu, sice ju vidim v citacke, ale zapisy zatial neprisli, tak uvidim. No zdalo sa mi, že mi tu kartu citacka vyhodila, lebo som ju tam uz raz nevidel. Moze to robit?

_________________
GIGABLUE HD QUAD PLUS, Skytec Kleio -vždy najnovší fw. AB Ipbox 9900 - ET 9200 spomienky a este sa najde vždy nejaký STB na testovanie , prijem parabola Maximum E85 Fe Multifocus ( 4/5W,1W,5E,9E, 13E, 19,2E, 23,5E, 28,5E)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 08.Prosinec 2012 - 21:30 
A co tam teda instaluješ?
Flashneš image z 25.4.2012 ,nastavíš ,nainstaluješ softcam0.2 ,v pluginech v boxu stáhneš binárku a konfigy oscamu,spustíš oscam v softcamu a to je celé.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 08.Prosinec 2012 - 21:44 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 21.Únor 2008 - 0:02
Příspěvky: 657
satelitni prijimac: X403, 9600, 4060, X810, S300
Poděkováno: 1 krát
presne ako si napisal, nic viav, nic menej :-) akurt v oscame upravím citacku ako som pisal vyssie . Oscam som stiahol OSCAM 1.20-unstable_svn build #7947 + som stiahol nastavenie pre skylink. CCcam sa pripaja na 9900hd kde je oscam OSCAM 1.20-unstable_svn build #5932

No zacali mi blnut HD kanaly, az tak ze sa obraz uplne rozloži, seka to a potom to zamrzne :-) Neviete helfnut?
Robi to len ked je spustene naraz citacka karty a client cccam a to prave ja tak potrebujem aby keby nieco nacital zakladný balik z ICe karty

_________________
GIGABLUE HD QUAD PLUS, Skytec Kleio -vždy najnovší fw. AB Ipbox 9900 - ET 9200 spomienky a este sa najde vždy nejaký STB na testovanie , prijem parabola Maximum E85 Fe Multifocus ( 4/5W,1W,5E,9E, 13E, 19,2E, 23,5E, 28,5E)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2012 - 22:42 
No to bude tím,že ty konfigy jsou spíš nastaveny na rozchození boxu s kartou,to že ty chceš i share a nevíš jak to nastavit ,je věc druhá.To si musíš odladit sám přes services atd.aby ti to a to četlo z karty a to a to zase ze share.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2012 - 11:45 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Září 2010 - 21:58
Příspěvky: 20
Poděkoval: 1 krát
Zdravím . Mám IP Box 99HD . Ako samouk som prešiel s pomocou príspevkov Marmika ,Ladana , JirkaS, Vprinta inštaláciami image E2 20110211 až po image z 25.4.2012. S pravidlom pokus - omyl som rozchodil aj kartu ICE aj share oscam /cccam UPC ako klient. Po mojich ďalších pokusoch mi systém padol .Znova som flešol image z 25.4 2012 ,ale softcam 0.2 nemôžem nainštalovať. Vždy mi to vypíše "nainštalované 0,chybné 0". Softcam 0.1 mi nainštaluje O.K.
Prosím o pomoc.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2012 - 11:51 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2008 - 16:07
Příspěvky: 709
satelitni prijimac: ip55hd,dm500s,GB Quad,dm800
Místo/Bydliště: středočeský kraj
Poděkováno: 1 krát
aby si mohl nainstal softcam 0.2 nesmíš mít nainstalovaný softcam 0.1
telnet
opkg remove enigma2-plugin-addons-softcam
zkus ho odebrat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2012 - 12:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Září 2010 - 21:58
Příspěvky: 20
Poděkoval: 1 krát
teraz mám len čisto flešnutú E2 25.4.2012. Skúšal som iba softcam 0.2 a detto


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 03.Březen 2013 - 9:34 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 10.Duben 2011 - 11:21
Příspěvky: 109
nainstaloval som nocturno +clientserver a neviem tam dostat teraz oscam lebo dakedy som stiahol oscam cez moduly ale teraz tam nieje ziaden oscam .ked dam oscam na usb tak box napise nenasiel som ziadne subory

_________________
IPBOX 9900HD 2 tuner, ABCOM enigma2 10.06.2013,Softcam,Oscam 8647.2* parabola -TWIN 23,5 E, TWIN 19,2E , SINGEL 13E ,TWIN 0,8 W, VAR na usb HDD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 03.Březen 2013 - 12:27 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 03.Červen 2009 - 9:40
Příspěvky: 589
Pokial si instaloval posledny soft z 25.4.2012, tak sa potom instaluje softcam 0v2, nie clientserver.

_________________
IPBox9900, 1xDVB-S2, HDD-500GB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 03.Březen 2013 - 13:05 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 10.Duben 2011 - 11:21
Příspěvky: 109
nainstaloval som Nocturno enigma -test verze 4
vydane 16.10.2011
-player2 v 191
-kernel 2.6.32.28-0207 + clientserver_test_cryptoworks
ale jak tam dostat oscam

_________________
IPBOX 9900HD 2 tuner, ABCOM enigma2 10.06.2013,Softcam,Oscam 8647.2* parabola -TWIN 23,5 E, TWIN 19,2E , SINGEL 13E ,TWIN 0,8 W, VAR na usb HDD


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 214 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 17 8 9 10 11 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: onso a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk