e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 11.Prosinec 2017 - 20:11

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 214 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 16 7 8 9 10 11 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 27.Květen 2012 - 19:00 
To je klientserver,ten se používá u softu z 16.1.12 a starším.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 27.Květen 2012 - 21:12 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 03.Červen 2009 - 9:40
Příspěvky: 558
to JaRoY:
Plugin si daval dobry, preto Ti to pomohlo,... ved na tom tvojom odkaze tam aj je napisane:
Client server - softcam plugin pro dubnove verze !!!

Ci uz to niekto vola tak ci onak je jedno.

_________________
IPBox9900, 1xDVB-S2, HDD-500GB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 27.Květen 2012 - 22:41 
jj já reagoval nejdřív na usera krikloun
JaRoY použil dobře softcam


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 27.Květen 2012 - 23:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Únor 2011 - 13:33
Příspěvky: 4
satelitni prijimac: ABIPBox99HD, DVB-S2, HDD1000Gb
Díky za rady, smazal jsem dodpručené, naistaloval jsem soft z 25.4.2012, pak softcam, po chvíli tápání ještě oscam 6230. V softcamu jsem nastavil select card server na oscam-skylink-ice a vše chvíli běželo. Po spuštění filmu z HDD to opět nešlo, ale po restartu cardserveru to opět jde, tak hurá.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 15.Červen 2012 - 7:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Duben 2011 - 18:43
Příspěvky: 5
dobry den mam 9900HD a nainstaloval som na nu image z 25.4.2012. Potom som chcel nainstalovat client server enigma2-plugin-addons-softcam_0.1_sh4.ipk, ale pocas instalacie sa mi restartuje enigma. Skusal som instalovat z USB aj z tmp adresara. V /usr/local/etc/ sa mi neobjavi ssf.cfg. Na modre tlacitko sa v menu pod modrym tlacitkom objavi softcam setup, ale neobsahuje ziaden oscam ani nic podobne. V menu addons sa nedaju stiahnut ziadne addons, najde len softcam a ten pri instalacii vyhlasi, ze uz bezi. Prosim pomozte mi to rozchodit. Mimochodom vo verzii image z 25.4.2012 je velmi pekne uzivatelske rozhranie: pochvala autorom.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 15.Červen 2012 - 8:10 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2008 - 16:07
Příspěvky: 709
satelitni prijimac: ip55hd,dm500s,GB Quad,dm800
Místo/Bydliště: středočeský kraj
Poděkováno: 1 krát
DO - menu - pluginy a stáhnout požadovaný ipk,tedy i oscam nebo co potřebuješ


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 15.Červen 2012 - 8:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Duben 2011 - 18:43
Příspěvky: 5
Ale ja tam mam len jednu moznost softcam a ked ho dam stiahnut a nainstalovat tak mi napise, ze uz bezi a ze netreba nic robit. Pri predchadzajucom image z 4/2011 som mal v tejto ponuke kopec addonsov a v roznych skupinach, teraz len tento jediny.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 15.Červen 2012 - 8:21 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2008 - 16:07
Příspěvky: 709
satelitni prijimac: ip55hd,dm500s,GB Quad,dm800
Místo/Bydliště: středočeský kraj
Poděkováno: 1 krát
ještě zkontroluj obsah /etc/ipkg jestli tam máš správný conf


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 15.Červen 2012 - 8:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Duben 2011 - 18:43
Příspěvky: 5
Stretli ste sa uz s takymto problemom? Instalaciu som robil podla popisu od marmika viewtopic.php?f=156&t=36598. Preto som prekvapeny, ze mne to nefunguje.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 15.Červen 2012 - 8:34 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2008 - 16:07
Příspěvky: 709
satelitni prijimac: ip55hd,dm500s,GB Quad,dm800
Místo/Bydliště: středočeský kraj
Poděkováno: 1 krát
doplnil sem ten conf stahni si ho ještě jedno a zkopíruj do boxu,restartni a koukni do pluginů


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 16.Červen 2012 - 17:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Duben 2011 - 18:43
Příspěvky: 5
Nepomohlo, stale sa to sprava rovnako. Instalacia softcamu neprejde, zhruba v 60% skonci restartom enigmy a ani ziadne dalsie addons sa mi neobjavia.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 16.Červen 2012 - 18:45 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Duben 2011 - 18:43
Příspěvky: 5
uz to nabehlo, problem bol v nastaveni DHCP. Pocas instalacie som nastavil DHCP nepouzivat a zadal som pevnu IP, aby som sa mohol cez FTP pripojit k boxu. Ked som povolil DHCP pocas instalacie, tak instalacia client servera tiez skoncila restartom, ale uz sa dali stiahnut rozne addons.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 02.Červenec 2012 - 16:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Duben 2008 - 8:36
Příspěvky: 3
Mohl by mě někdo pomoct?
Mam ip box 99 bez hd a 2x dreamsky nxp 256hd.
IP box mi chodil jako servr (ssfcamd) a v nxp bezelo cccam jako client.
Neprochazela mi ani reautizace karty u skylink a tak jsem zkusil nebulu a dubnovy origo soft, ale nevim jak dal.... :cry:
Prošel jsem cely forko a nikde tu neni kompletní návod co s tim.

Prosim o radu díky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 02.Červenec 2012 - 16:26 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 23:40
Příspěvky: 1476
Místo/Bydliště: Atlantida
Poděkováno: 1 krát
Neviem, čo je 99 bez HD, ale ak myslíš ipbox99HD, čo podľa mňa myslíš, treba postupovať tak, že nainštaluješ image z 25.4. potom nainštaluješ softcam a z addonsov stiahneš oscam vhodný pre tvoju kartu. Je to už prednastavené.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 02.Červenec 2012 - 22:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Duben 2008 - 8:36
Příspěvky: 3
Myslel jsem ipbox99hd bez hdd - sry.
nainstavoval jsem:
enigma2-99hd_flash_20120425.tar.bz2
enigma2-plugin-addons-softcam_0.1_sh4.ipk
přidal jsem ipkg.zip
z addons jsem stahl oscam-config-0d96 a reset.
A nic: select softcam (žádny)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 02.Červenec 2012 - 22:13 
Oscam klient si nainstaluj z pluginů.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 03.Červenec 2012 - 19:02 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Duben 2008 - 8:36
Příspěvky: 3
Diky vprint jsi fakt machr...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 08.Červenec 2012 - 14:26 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 10.Červen 2011 - 17:10
Příspěvky: 3
satelitni prijimac: IpBOX 9900 HD
Místo/Bydliště: TR
Dobrý den. Již delší dobu provozuji bez větších problémů svůj IPBox 9900 HD a kartu Irdeto ICE. Zhruba počátkem tohoto měsíce se ale dostavila tma. Pokud jsem správně pochopil výše diskutující kolegy, mělo by postačit:

1. Nový soft z 25.4. - instalace z USB.

2. Po restartu enigmy instalovat rovněž z USB poslední příslušný softcam plugin a znovu restartovat enigmu.

3. Z menu plugins instalovat oscam a znovu restart enigmy.

Ono totiž po splnění bodu 2. mám v nabídce jediný softcam, a to tuším 6557 nebo tak nějak. Pokud jej stáhnu a po restartu vyberu cardserver - v mém případě oscam-skylink-ice, tak by vše mělo být v pořádku a měl bych se dočkat obrazu (a samo i zvuku) - nebo se mýlím a je třeba ještě něco změnit či doplnit?
Děkuji za jakoukoli radu a pomoc.

_________________
IPBox 9900 HD, bez HDD, 1x ICE, soft 10.6.2013


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 08.Červenec 2012 - 14:40 
2.restartuje se samo.
3.nainstaluješ oscam-klient ,pak si v softcam zvolíš konfiguraci a restartuješ cardreader a softcam,obraz může přeskakovat ,přepnutím na jiný se to dá do pořádku.
Jinak o.k


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 09.Červenec 2012 - 12:44 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Srpen 2010 - 13:30
Příspěvky: 48
satelitni prijimac: AB IPBOX9900HD plus HDD 500GB,
Místo/Bydliště: Partizánske
V addons som vyberal oscam. Funguje to len ma zaujima vo volbach je viacero veci na vyber... skylink-ice, skylin-cw, skylink-cw-mg. Co to su ostatne volby?
dakujem


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 214 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 16 7 8 9 10 11 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk