e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Listopad 2017 - 12:07

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 214 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 15 6 7 8 911 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 24.Květen 2012 - 21:37 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 03.Červen 2009 - 9:40
Příspěvky: 559
Menu/Moduly
Stlacit Zelene
v abf_addons musis mat: oscam_nocturno_5932

_________________
IPBox9900, 1xDVB-S2, HDD-500GB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 24.Květen 2012 - 21:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2008 - 10:13
Příspěvky: 77
Poděkováno: 1 krát
abf addons tam nemam , neviem preco :cry:

_________________
www.jaroy.eu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 24.Květen 2012 - 21:59 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Březen 2011 - 21:35
Příspěvky: 203
satelitni prijimac: Neutrino ZEE2
Místo/Bydliště: JH
Poděkoval: 1 krát
zkus z toho vyjít a zase jdi dovnitř.
mě to taky občas zablbne a dostanu se tam až na 2 pokus...
pokud ti nejdou stáhnout žádné moduly, tak přepni v nastavení mod expert na standard.
pak by se ti měly pluginy objevit ke stažení.
občas pomůže i restart boxu...

_________________
Neutrino Zee2 + externí 1TB
DOScam 0.25, image 3.02, karta ICE
19E / 23.5E / 0.8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 24.Květen 2012 - 22:04 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 03.Červen 2009 - 9:40
Příspěvky: 559
Ak nezaberie to co ti napisal xdany35 tak:

V adresary etc mas subor image-version.
Pozri ci v poslednom riadku mas zapisane toto:

catalog=http://www.abipbox.com/enigmaupd/9900/e2/catalog.xml

Ak nie napis to tam a skus ci to zaberie.

_________________
IPBox9900, 1xDVB-S2, HDD-500GB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 24.Květen 2012 - 22:08 
Na pluginy to určo nezabere.Musí mít v /etc/ipkg/ feed.conf s linkem na ab feed.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 24.Květen 2012 - 22:18 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 03.Červen 2009 - 9:40
Příspěvky: 559
To tam snad ma, inak by nevidel ziadny plugin. Ci ano?

_________________
IPBox9900, 1xDVB-S2, HDD-500GB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 24.Květen 2012 - 22:24 
To ano,ale těch linků na feedy tam může být několik a on zrovna nemusí mít ten na ab feed,já mám link i z nebuly,takže se mi ukazují i pluginy pro tento image,ale ne všechny se dají použít.
Ty jsi mu ale jen poradil aby si doplnil link na image,to nemá s pluginama nic společné. :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 24.Květen 2012 - 22:31 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 03.Červen 2009 - 9:40
Příspěvky: 559
Aaaa vlastne ano,.... mas pravdu, pomylil som sa.
to JaRoY: uz sa ti tam objavilo to co malo?

_________________
IPBox9900, 1xDVB-S2, HDD-500GB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 24.Květen 2012 - 22:39 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2008 - 10:13
Příspěvky: 77
Poděkováno: 1 krát
no prave som nainstaloval najnovsiu oficialnu verziu softu a aj tak nemam tam tie plubiny abf. idem sa pozriet na tie linky

_________________
www.jaroy.eu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 24.Květen 2012 - 22:44 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2008 - 10:13
Příspěvky: 77
Poděkováno: 1 krát
Takze nemam tam v tom /etc/ipkg/ ziadny conf s linkom na abf. AKo to ma byt presne zapisane v tom subore?

_________________
www.jaroy.eu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 24.Květen 2012 - 22:46 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 03.Červen 2009 - 9:40
Příspěvky: 559
Ak si nanovo nainstaloval soft, tak treba este najprv nainstalovat prislusny clientserver a az potom sa ti tam objavia potrebne dalsie adresare v pluginoch.

_________________
IPBox9900, 1xDVB-S2, HDD-500GB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 24.Květen 2012 - 22:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2008 - 10:13
Příspěvky: 77
Poděkováno: 1 krát
ok mam client server. uz amm aj v ponuke oscam, idem na to.

_________________
www.jaroy.eu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 24.Květen 2012 - 23:33 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2008 - 10:13
Příspěvky: 77
Poděkováno: 1 krát
OK takze tam su rozne konfigy. NA TT kartu mam oscam_skylink_cw. AKy je rozdiel medzi oscam_skylink_cw a oscam_skylink_cw_mg ? Na tu vymenu mam pouzit CW alebo ICE config?

_________________
www.jaroy.eu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 25.Květen 2012 - 9:19 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 03.Červen 2009 - 9:40
Příspěvky: 559
Vymena je ICE karta, takze pouzi konfig ten co som ti poslal (karta v dolnej citacke).

_________________
IPBox9900, 1xDVB-S2, HDD-500GB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 25.Květen 2012 - 17:23 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2008 - 10:13
Příspěvky: 77
Poděkováno: 1 krát
nedalo sa mi ju nastartovat, tak som nastartoval v inom prijimaci. A v ipboxe mi uz ide.

_________________
www.jaroy.eu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 27.Květen 2012 - 8:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Únor 2011 - 13:33
Příspěvky: 4
satelitni prijimac: ABIPBox99HD, DVB-S2, HDD1000Gb
Po stisku modrého tl se mi objeví nabídky nabídka: červené=grafické rozhraní EPG, modré aktivovat pip, 1 časovač..., 2 multiboot manager v0.4. Když dám přes menu-pluginy-stáhnout pluginy- vyberu client server tak mi to napíše, že je vše ok, ale ihned se objeví vzkaz: Některé pluginy nejsou dostupné: Extensions/ClientServer (No module named odict).
Jdou mi pouze volné kanály, nevím jak dál postupovat, abych využil možnosti vložené karty ICE-od skylinku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 27.Květen 2012 - 13:58 
V /usr/lib/ipkg je soubor status,tam smaž vše ke klientserveru a pak ve složce info taky vymaž vše ke klientserveru.Potom by ti už měl jít stáhnout klientserver,ale zkusil bych ho stáhnout z fóra do pc a nainstalovat z usb flešky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 27.Květen 2012 - 18:49 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2008 - 10:13
Příspěvky: 77
Poděkováno: 1 krát
ja som po naistalovani noveho softu musel este doplnit clientserver a az potom mi ukazalo moznost nainstalovat oscam v tych pluginoch.

krikloun napsal:
Po stisku modrého tl se mi objeví nabídky nabídka: červené=grafické rozhraní EPG, modré aktivovat pip, 1 časovač..., 2 multiboot manager v0.4. Když dám přes menu-pluginy-stáhnout pluginy- vyberu client server tak mi to napíše, že je vše ok, ale ihned se objeví vzkaz: Některé pluginy nejsou dostupné: Extensions/ClientServer (No module named odict).
Jdou mi pouze volné kanály, nevím jak dál postupovat, abych využil možnosti vložené karty ICE-od skylinku.

_________________
www.jaroy.eu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 27.Květen 2012 - 18:51 
U posledního softu z 25.4.12 se nedává klientserver ale softcam.U všech předešlých ano.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Základný addon - instalace
PříspěvekOdeslal: 27.Květen 2012 - 18:54 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2008 - 10:13
Příspěvky: 77
Poděkováno: 1 krát
No tento presne: viewtopic.php?p=412416#p412416
ja sa moc do toho nevyznam ale toto mi pomohlo. ved tu vyssie mi niekto poradil tak som podla neho robil.

_________________
www.jaroy.eu


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 214 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 15 6 7 8 911 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk