e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Prosinec 2019 - 22:05

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 108 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 27.Říjen 2010 - 20:49 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
pouzivas mgcamd ?
tu mas upravene - vlastne ti len chybal uzivatel na dvbapi


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 27.Říjen 2010 - 21:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Září 2010 - 12:25
Příspěvky: 139
satelitni prijimac: AB IPBox 9900HD
Re: IPBox 99HD
pouzivas mgcamd ?

Ano, použivam.

_________________
DM 7020HD 2xS2+1500GbHDD
ABipbox9900HD 2xS2+500GbHDD
ABipbox9000HD 1xS2
Wave Frontier T90


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 27.Říjen 2010 - 21:46 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Září 2010 - 12:25
Příspěvky: 139
satelitni prijimac: AB IPBox 9900HD
Zatial problem neviriešene. :(


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
DM 7020HD 2xS2+1500GbHDD
ABipbox9900HD 2xS2+500GbHDD
ABipbox9000HD 1xS2
Wave Frontier T90


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 28.Říjen 2010 - 9:38 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
K tomu prvemu programu
do ignore treba dat :
1815,0B02
to su programy povodne ineho providera a UPC je tam len zmluvne- nieje to ich program.
Pri dalsom - zakladnom od UPC
Tam pise ,ze nieje opravnenie . Najskor - preco pouzivas sucasne mgcamd +oscam ? Skus napisat preco, nech to dame dohromady. Nie,ze by to tak nefungovalo, ale iba jeden z nich moze dekodovat. Oscam zvladne aj obsluhu citacky,aj dekodovanie, mgcamd vobec nepotrebuje.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 28.Říjen 2010 - 12:50 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Září 2010 - 12:25
Příspěvky: 139
satelitni prijimac: AB IPBox 9900HD
Skušalsom či mgcamd +oscam nebude lepšie ako samotny oscam.Tu niegde som čítal že to može tak fungovat,možno niečo zle som pochopil. Predtim som mal len oscam.Ale problem nebol vtom už viem,tak večer viskúšam čo si my poradil.
Zatial velmi pekne dakujem.

_________________
DM 7020HD 2xS2+1500GbHDD
ABipbox9900HD 2xS2+500GbHDD
ABipbox9000HD 1xS2
Wave Frontier T90


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 28.Říjen 2010 - 20:44 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Září 2010 - 12:25
Příspěvky: 139
satelitni prijimac: AB IPBox 9900HD
Ahojte. Teraz mám tam len oscam,opravil som config. Je to lepšie ale niečo som musel zabudnuť alebo mám zle nastavené.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
DM 7020HD 2xS2+1500GbHDD
ABipbox9900HD 2xS2+500GbHDD
ABipbox9000HD 1xS2
Wave Frontier T90


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 28.Říjen 2010 - 20:53 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
pouzi parameter services pre citacku aj usera.
skusil by som aj citakcu pretaktovat, standartne na bios5 ide okolo 240-260ms odozva a ty tam mas nad 500 . Vies- prave an taketo veci sa pytal autor driveru citacky v tomto vlakne :arrow: viewtopic.php?f=145&t=31481
len mu nikto neodpovedal. Nie vsetky UPC karty cryptoworks su rovnake a zislo by sa ten druiver doladit. Ved aj odozva 240- 260ms je dost velka, mala by sa pohybovat okolo 120 az 160 ms.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 28.Říjen 2010 - 21:33 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Září 2010 - 12:25
Příspěvky: 139
satelitni prijimac: AB IPBox 9900HD
citakcu pretaktovat neviem či zvládnem, nerád bysom pokazil niečo.
Na otázky velmi rád odpoviem, ale nie všetky skratky tam rozumiem.
Viem, nemal som to kupovať :roll: ,ale ja verím že bude stoho dobrý stroj len treba ešte :book:

Pretaktovanie skúsim, ale najprv musím študovať že čo ako.

_________________
DM 7020HD 2xS2+1500GbHDD
ABipbox9900HD 2xS2+500GbHDD
ABipbox9000HD 1xS2
Wave Frontier T90


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 28.Říjen 2010 - 22:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Září 2010 - 12:25
Příspěvky: 139
satelitni prijimac: AB IPBox 9900HD
Takže čítačku pretaktovat nebudem lebo MgCamd/NewCs funguje bezva. :D

_________________
DM 7020HD 2xS2+1500GbHDD
ABipbox9900HD 2xS2+500GbHDD
ABipbox9000HD 1xS2
Wave Frontier T90


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 28.Říjen 2010 - 23:12 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 04.Duben 2010 - 13:57
Příspěvky: 475
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 5 krát
revis napsal:
pouzi parameter services pre citacku aj usera.
skusil by som aj citakcu pretaktovat, standartne na bios5 ide okolo 240-260ms odozva a ty tam mas nad 500 . Vies- prave an taketo veci sa pytal autor driveru citacky v tomto vlakne :arrow: http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=145&t=31481
len mu nikto neodpovedal. Nie vsetky UPC karty cryptoworks su rovnake a zislo by sa ten druiver doladit. Ved aj odozva 240- 260ms je dost velka, mala by sa pohybovat okolo 120 az 160 ms.


No co to o pretaktovani uz mam sajnu.
No aku frekvenciu by si mi odporucil pre bielu sky link kartu cryptoworks v.6 CAID 0D03:000004,000008
Oscam 3736?

Teraz nemam vyplnenu ziadnu, takze je deafultna.

_________________
VU + DUO -> Dream Elite BH 2.0.2 ver. C
FERGUSON ARIVA 200 HD -> A200_v2.15B5_patch
SKYLINK CW V5 -> 0D03
SKYLINK vymena ICE -> 0D96
CSLINK CW V6 -> 0D0F


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2010 - 8:08 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
to by sme museli otestovat - aj ci to vobec ma vplyv na rychlost realne .
oscam standartne ponuka:
mhz = 500
cardmhz = 357

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2010 - 11:38 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 04.Duben 2010 - 13:57
Příspěvky: 475
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 5 krát
Ja len ci si to nahodou netestoval...

_________________
VU + DUO -> Dream Elite BH 2.0.2 ver. C
FERGUSON ARIVA 200 HD -> A200_v2.15B5_patch
SKYLINK CW V5 -> 0D03
SKYLINK vymena ICE -> 0D96
CSLINK CW V6 -> 0D0F


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2010 - 16:12 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
nie - na konci mesiaca nemam cas na nic.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 30.Říjen 2010 - 16:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2009 - 12:01
Příspěvky: 33
enigma2-plugin-addons-clientserver_0.7_sh4.ipk po retartě boxu 99 mi zmizel a nesledovně nejde ani přeinstalovat,jako by tam nebyl,poradtě nebo už šílím...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 30.Říjen 2010 - 16:42 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
mal si tam veal pluginov nainstalovanych. preinstaluj enogmu a nechaj tam len client/server . ten ide v pohode.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 30.Říjen 2010 - 17:23 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2009 - 12:01
Příspěvky: 33
jediné co jsem stáhnul po istalaci image, clientserver_0.7 a Mgcamd v 1.35 abych mohl zdílet, settings na 8 satelitů tot vše, var mám 78% ip box je schopný jet , tak dvě hodiny potom restart,a ještě jak rozjedu korektně k tomuto nastavení Mgcamd+skylink kartu tu bílou....děkuji za odpověd nějak se nedaří


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 30.Říjen 2010 - 17:26 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
lenze ,ak ti zmizol client/server , tak to asi tazko bude jedine.
to jedine som dnes mal tu cest vidiet vo viacerych boxoch.
takze - preinstaluj enigmu , nainstaluj najskor zakaldny addon 0.7 a potom si stiahni mgcamd. hlavne neuvazuj o zazraku - zazrak by sa stal. keby som prisiel za tebou a ukazal ti co tam mas zle.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 30.Říjen 2010 - 17:33 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 04.Duben 2010 - 13:57
Příspěvky: 475
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 5 krát
No preinstalovanie boxu bude potrebne. Aj mne sa to stalo asi po tyzdni pouzivania boxu. Nic som nemenil, nic neinstaloval, nic neodinstaloval...
A po tyzdni po jednom vypnuti (ale nie do stand by) a naslednom zapnuti na druhy den addon nebol nikde. Chybali aj moduly, ako file browser... teda nedalo sa nainstalovat ani ipk z USB...

Do teraz nechapem, co sa stalo a preco to zmizlo, ale napravit sa to nedalo nicim, ani factory reset, ani software update...

Proste nieco zblblo a nic sa nedalo urobit, ani updatovat, ani instalovat, ani odinstalovat, len vyuzivat to, co tom ostalo.

_________________
VU + DUO -> Dream Elite BH 2.0.2 ver. C
FERGUSON ARIVA 200 HD -> A200_v2.15B5_patch
SKYLINK CW V5 -> 0D03
SKYLINK vymena ICE -> 0D96
CSLINK CW V6 -> 0D0F


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 30.Říjen 2010 - 18:24 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2009 - 12:01
Příspěvky: 33
ok, toto se stalo i mě potvrzuji,jediné co pomohlo je reinstal no uvidíme, snad se to brzo vše vyřeší ,mě ten box drží jen proto že sdílím a věřím ,že to bude vše ok jinak by už dávno letěl...za ty nervy


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 30.Říjen 2010 - 18:39 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 04.Duben 2010 - 13:57
Příspěvky: 475
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 5 krát
Som na tom rovnako.
Ale s oscamom 3760, konecne spokojnost a stabilita.

_________________
VU + DUO -> Dream Elite BH 2.0.2 ver. C
FERGUSON ARIVA 200 HD -> A200_v2.15B5_patch
SKYLINK CW V5 -> 0D03
SKYLINK vymena ICE -> 0D96
CSLINK CW V6 -> 0D0F


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 108 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk