e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Prosinec 2019 - 0:58

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 108 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 14.Říjen 2010 - 15:40 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Říjen 2010 - 10:09
Příspěvky: 81
satelitni prijimac: 2x AB IPBox 99HD 2x sat tuner
Mam AB IPBox 99HD. Mam problem s dekodovanim SKlinku. Mam v prijimaci kartu cca 2 rocnu. Cela je biela. Karta je urcite funkcna nakolko ju mam pozicanu od brata ktoremu v inom starsom primaci funguje. Neviem ci uz v tej dobe bola irdeto alebo cryptoworks. Ziadne sklink programy okrem free mi nefunguju. Mam podozrenie ze interna citacka nevie precitat kartu.
Na IPBox som dnes uspesne nainstaloval iba E2 addons-clientserver_0.7_sh4.ipk . Nejde mi vsak nainstalovat scam a scam-2.5_fix_0404_powerpc.ipk. Tieto subori mam umiestnene v primaci v /tmp . Pri pokuse instalovat dostanem hlasku:
"Hotovo - 0 nainstalovanych, aktualizovanych alebo odstranenych balickov s 0 chybami".
Nema niekto z vas tento box s funkcnym sklinkom? Nevie niekto z vas poradit podrobnejsi postup instalacie ak je to mozne?

_________________
2ks IP Box 99HD s 2x DVB-S tuner + 500GB disk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 14.Říjen 2010 - 16:28 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
mas addon, tak stlac modre tlacitko, cervene tlacitko , v polozke server by si mal mat ssfcamd , tak ak tam je,len stlac cervene tlacitko. Tie scamy - urcene pre inu platformu si tam nahraval zbytocne.
SSfcamd potrebuje na dekodovanie urcity cas, takze treba byt trpezlivy a nenahravat do boxu kazdu kravinu co najdes.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 14.Říjen 2010 - 18:34 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Říjen 2010 - 10:09
Příspěvky: 81
satelitni prijimac: 2x AB IPBox 99HD 2x sat tuner
Uvedena kombinacia funguje. Neviem ale, co by sa malo diat dalej nakolko po poslednom stlaceni cerveneho tlacidla sa mi objavi na obrazovke na 3s napis "starting server ssfcamd v 001" a som vrateny nazad do poslednej ponuky "client server manager". Na primaci na display-i svieti napis "Starting server".
Co teraz dalej? Ako postupovat?
Prijimac je neustale pripojeny do lan siete.
Co urobit dalej aby prijimac rozpoznal kartu a vedel s nou pracovat?

_________________
2ks IP Box 99HD s 2x DVB-S tuner + 500GB disk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 14.Říjen 2010 - 19:23 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
nainstaluj si oscam cez USB kluc - je tu :arrow: viewtopic.php?f=147&t=31208
v 3496
a potom samozrejme , po instalacii ho aj pouzi.
teda Modre, cervene sipkou v lavo v polozke server zvol OScam a cervenym ho nastartuj .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 14.Říjen 2010 - 20:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Říjen 2010 - 22:34
Příspěvky: 1
satelitni prijimac: DM8000, 99HD
ten oscam som nainstaloval a pouzivam ho ako klienta ktory sa pripaja na newsc server v inom boxe a je to este pomalsie ako s mgcamd klientom. navyse stanica mi po case zatuhne akedze je na mna zlozity ani neviem kde mam zacat hladat problem. zaujimave je ze nekodovane stanice sa po prepnuti objavia vzdy a rychlo.
mohli bz ste niekdo napisat ci sa to prejavuje ked je skylink karta v internej citacke ? mozno z toho 99hd urobim server a dreambox bude slejvik :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 14.Říjen 2010 - 20:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
mam na tom ICE , kukam HBO HD a zatial (cuduj sa svete) ani raz neskapal. Ale zatial ipbox nieje vhodny na server.
ked ma problem s pripojenim na newcamd- nastav si v oscam.conf
Kód:
[global]
pidfile                       = /tmp/oscam.pid
logfile                       = stdout
disablelog                    = 1
disableuserfile               = 1
usrfileflag                   = 0
clienttimeout                 = 12000
fallbacktimeout               = 2500
clientmaxidle                 = 120
failbantime                   = 0
bindwait                      = 120
netprio                       = 0
clientdyndns                  = 0
resolvedelay                  = 30
unlockparental                = 1
nice                          = -1
serialreadertimeout           = 1500
maxlogsize                    = 10
waitforcards                  = 1
preferlocalcards              = 0
saveinithistory               = 1
readerrestartseconds          = 4
lb_mode                       = 0
lb_save                       = 0
lb_nbest_readers              = 1
lb_nfb_readers                = 1
lb_min_ecmcount               = 5
lb_max_ecmcount               = 500
lb_reopen_seconds             = 900
resolvegethostbyname          = 0

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 15.Říjen 2010 - 10:25 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Říjen 2010 - 10:09
Příspěvky: 81
satelitni prijimac: 2x AB IPBox 99HD 2x sat tuner
revis napsal:
nainstaluj si oscam cez USB kluc - je tu :arrow: http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=147&t=31208
v 3496
a potom samozrejme , po instalacii ho aj pouzi.
teda Modre, cervene sipkou v lavo v polozke server zvol OScam a cervenym ho nastartuj .


Dakujem, po tomto navode mi uz prijimac kartu precita. Aspon tak to vidim cez html rozhranie. Dnes este doma skusim prijimac pripojit k parabole a uvidim co mi to povie pri skenovani stanic.

_________________
2ks IP Box 99HD s 2x DVB-S tuner + 500GB disk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 17.Říjen 2010 - 14:12 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2009 - 12:01
Příspěvky: 33
zdarec,já už jsem bezradný 99HD se mi neustále seká a seká nemáte někdo nějaký postup jak vyřešit tento problém,mám kartu skylink cw tu bílou a ještě jedu sdílení,ale jak říkám 99 mi vydrží tak hodinu a je konec přitom mám ještě ip box 250 a ten jede úplně bez problému....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 17.Říjen 2010 - 15:01 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
myslim,ze ked vydrzi hodinu hrat v kuse, tak to je uspech :)

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 17.Říjen 2010 - 16:57 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2009 - 12:01
Příspěvky: 33
to jako fakt jo,otázka proč tomu tak je a co stím...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 17.Říjen 2010 - 17:00 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2009 - 12:01
Příspěvky: 33
mě to už pomaličku přestává bavit :x


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 17.Říjen 2010 - 17:19 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
IPBox 99 nieje pouzitelny na bezne sledovanie a podla mojho odhadu bude asi tak za rok. Ani IPBox99xx nedokaze s modulom a vlozenou kartou dlhodobo dekodovat . Treba si pockat - rok.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 17.Říjen 2010 - 18:11 
pegiin napsal:
mě to už pomaličku přestává bavit :x

nemel jsi to kupovat to je vse co ti poradim.
Pokud nemas trpelivost tak mas smulu. Je tam jeste dost veci na dodelani, ale musi se postupne. Mame jine priority nez jsou tvoje.
- kdyz se podivas na krabici nebo do manualu najdes tam nekde nejakou zminku o cryptoworksu, nebo sdileni, mgcamu , oscamu, newcs atd asi ne.Takze je to tvoje riziko. Mel jsi koupit nejaky cwr box bez linuxu a mohl jsi byt v klidu.
Jestli si nekdy neco programoval v c nebo c++, vis ze neni legrace naprogramovat kernel modul tak aby sel na 1 pokus bez problemu. Na driveru pro ctecku se dela, ze tam je chyba vime.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 17.Říjen 2010 - 18:35 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2009 - 12:01
Příspěvky: 33
jasně děkuji,vydržím vydržím....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 17.Říjen 2010 - 21:18 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Duben 2007 - 0:29
Příspěvky: 145
satelitni prijimac: DM 8000, Amiko A3
Tak nevím, ale sdílení běhá v pohodě. Žádné sekání nepozoruji. IP99 je v kuchyni a běží jako kulisa celičký den. Někdy se stane, že po přepnutí nenaběhne zvuk.....prkotina. JirkaS díky....... :good:

_________________
DM 8000, DM 800 a Amiko A3


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 17.Říjen 2010 - 22:48 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Září 2010 - 21:07
Příspěvky: 155
Ja za sebe musim rict, ze po pocatecni skepsi jsem z 99HD nadseny. A doufam, ze vyvoj bude pokracovat presne timto stavajicim smerem......a to i u pluginu :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 27.Říjen 2010 - 8:58 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 04.Duben 2010 - 13:57
Příspěvky: 475
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 5 krát
No normalne zacinam byt spokojny aj ja. JirkaS planuje upravit aby sa dalo navolit, ci maju hodiny svietit v standby, tak ma to uz v noci nebude iritovat svietenim (kedze to mam v izbe, kde sa spi). Po upgrade oscamu na verziu 3736, mi konecn nic neseka, nemrzne a konecne sa mi oscam samovolone nevypina... :)

_________________
VU + DUO -> Dream Elite BH 2.0.2 ver. C
FERGUSON ARIVA 200 HD -> A200_v2.15B5_patch
SKYLINK CW V5 -> 0D03
SKYLINK vymena ICE -> 0D96
CSLINK CW V6 -> 0D0F


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 27.Říjen 2010 - 18:12 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Září 2010 - 12:25
Příspěvky: 139
satelitni prijimac: AB IPBox 9900HD
Ahojte.Nenašla by sa nejaká dobrá duša,kto by mi pomohol v nastaveniach oskamu?
Mam AB IP99HD,e2hd_r101022,addons-clientserver_0.7_sh4. Mam problem s dekodovanim UPC.
Kartu mám v int.čítačke,nechcem vzdielat len pozerat.Problem je, že obraz seká každý 10-20
sekund.
Alebo opýtam sa takto. Nedalo by sa urobit nejaké základné nastavenie,
ktoré by sa len skopírovalo do oscamu ?
Dakujem. :roll:

_________________
DM 7020HD 2xS2+1500GbHDD
ABipbox9900HD 2xS2+500GbHDD
ABipbox9000HD 1xS2
Wave Frontier T90


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 27.Říjen 2010 - 18:38 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
v podstate staci ,ked pouzijes services zvol UPC a tam je to odfiltrovane
univerzal sa neda spravit, kazdy server je iny. Skus podla web rozhrania zistit, preco to seka. Odpoji sa? pride neskoro odpoved zo serveru ? Pokusa sa dekodovat pomocou 0D02 , alebo pouziva aj Nagra system ?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBox 99HD
PříspěvekOdeslal: 27.Říjen 2010 - 20:39 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Září 2010 - 12:25
Příspěvky: 139
satelitni prijimac: AB IPBox 9900HD
Mislelsom tak,že pre ipb 99hd+karta UPC.
Ked Vás velmi pekne poprosím pozrete sa nato?
Vprílohe sú moje nastavenia a log z web rozhrania.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
DM 7020HD 2xS2+1500GbHDD
ABipbox9900HD 2xS2+500GbHDD
ABipbox9000HD 1xS2
Wave Frontier T90


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 108 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk