AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

IPBox 99HD
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=145&t=29944
Stránka 6 z 6

Autor:  pegiin [ 30.Říjen 2010 - 23:03 ]
Předmět příspěvku:  Re: IPBox 99HD

a musel si změnit conf.neb ostačilo jenom doistalovat oscam 3760

Autor:  palces [ 31.Říjen 2010 - 9:20 ]
Předmět příspěvku:  Re: IPBox 99HD

Zaklad fungovl aj bez zmeny configu, ale predsa len som zmenil nieco aj tam.

Nastavil som clienta dummy na uniq = 0, aby isli v pip aj kodovane tv

A box som nastavil na ipbox, ako odporucil revis.

Autor:  pegiin [ 31.Říjen 2010 - 19:21 ]
Předmět příspěvku:  Re: IPBox 99HD

jsem trošku lama,tak mi to popiš ještě jednou děkuji...

Autor:  revis [ 31.Říjen 2010 - 19:32 ]
Předmět příspěvku:  Re: IPBox 99HD

nainstaluj si odtialto v 3759, mas to nastavene a nemusis nic riesit.
:arrow: viewtopic.php?f=147&p=262129#p262129

Autor:  vodka [ 20.Únor 2018 - 12:32 ]
Předmět příspěvku:  Re: IPBox 99HD

PO zapnuti ipbox 99hd normalne sa spusti na 30sekund sa pripojim ftp a hned po par sekundach sa
na displey objavi DEEP STANBY a vypne da sa nejak opravit alebo len nahrat nove firmware

Autor:  decik [ 20.Únor 2018 - 13:12 ]
Předmět příspěvku:  Re: IPBox 99HD

Zkusit přeinstalovat sw odtud:
http://download.abcom.sk/index.php?&dir ... D%20images
Postup instalace:
- rozbalit a nakopírovat na flešku (4soubory)
- zadním vypínačem vypnout box a zasunout flešku
- na panelu přidržet power a zapnout vypínač
(na displeji se zobrazí usb upgrade a po instalai proběhne restart boxu)
- nastavit síť, vybrat družice, naladit kanály
- stisknout - menu - plugin - downloads -menu (zadat heslo 1539 - zelené tlačítko a stáhnout poslední oscam
- stisknout - menu - nastavení softcam - softcam server (vybrat používanou kartu)
- restart boxu a hotovo :-)
Ještě před instalací by to chtělo otevřít box, vyfoukat případný prach a zkontrolovat stav elektrolytů.

Autor:  vodka [ 05.Březen 2018 - 11:33 ]
Předmět příspěvku:  Re: IPBox 99HD

Ahojte cez vikend mi synovec uvolnil pamet tym ze po presuval na hdd dnes som skusil instalovat hdglas16 nainstalovalo ho zmenil som vzhlad na hd glas ale menu nevidim?

Autor:  vodka [ 05.Březen 2018 - 15:05 ]
Předmět příspěvku:  Re: IPBox 99HD

ahoj a v moduloch ni to napise co by trebalo upravit

Stránka 6 z 6 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/