e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 03.Duben 2020 - 6:41

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 90 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: IpBox55 a wifi
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2013 - 21:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Leden 2012 - 11:46
Příspěvky: 6
tie som prave nemohol naistalovat (pisal som o tom vyssie). Myslel som, ze na ten adpater z ab comu budu stacit tie z firmwaru.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IpBox55 a wifi
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2013 - 21:40 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Říjen 2010 - 1:29
Příspěvky: 74
satelitni prijimac: dreambox 500 HD
Dobry vecer.
Mam jeden problem,ktory riesim od vcera a ako tak skusam a citam, tak sa mi nedari to nejako spojazdnit.
Kamaratovi odisla sietovka(LAN na kabel) pri burke. Po pripojeni kabla vobec dioda neblika, takze asi bude problem,ze ju odpalilo. Skusam sa pripojit cez wifi(spunt tenda 311U) ,ale akosi sa mi nedari.Image posledny od zukona pkt nebula v3 su tam uz 3 drivery, ale ani jeden mi ten spunt nenajde.V predchadzajucich clankoch som cital, ze tento spunt funguje s driverom ralink RT 3070. Ten driver tam aj je, ale ani tuk , stale pise device not found. Vedel by niekto poradit, co je potrebne nastavit vo WLAN setup, aby to spojazdnit? Ak by mi niekto pomohol,bol by som mu za to velmi vdacny. Dakujem.


Naposledy upravil(a) peterv dne 22.Leden 2013 - 9:31, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IpBox55 a wifi
PříspěvekOdeslal: 22.Leden 2013 - 7:07 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 23:40
Příspěvky: 1454
Místo/Bydliště: Atlantida
Poděkováno: 1 krát
A skusit PKT Nebulu?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IpBox55 a wifi
PříspěvekOdeslal: 09.Listopad 2014 - 15:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Duben 2011 - 13:59
Příspěvky: 8
Ahoj ja by som vas chcel tiez poprosit ja mam tiez problem sa pripojit na wifinu v E2 v prijimaci spark reoladed ve sparku to slape ale v E2 nie az viete poradit prosim poradte velmi pekne dakujem.ernesto3@azet.sk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IpBox55 a wifi
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2014 - 12:58 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 16.Prosinec 2008 - 17:21
Příspěvky: 50
satelitni prijimac: Hdbox Enibox
Místo/Bydliště: Samorin
Nazdar mam image od JirskaS z 10.6.2013, ale v moduloch som sa snazil stiahnut plugin na wifi ale je tam len enigma2-plugin-extensions-wifi - 1.0 - wifi plugin, no a po nainstalovani ho nikde nevidim

mam wifi usb - http://www.alza.sk/tp-link-tl-wn727n-lite-d155292.htm

Viete niekto poradit ? :)
:thankyou:

_________________
AB Ipbox 55HD, OSCam
Hdbox Enibox, OSCam
Multifocus E-85 (1W-13E-19.2E-23.5E,28.2E)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IpBox55 a wifi
PříspěvekOdeslal: 04.Leden 2015 - 18:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 23.Listopad 2007 - 21:38
Příspěvky: 292
Poděkováno: 2 krát
Ono ho nieje vidiet - len po zapojeni podporovaneho USB-WIFI modulu sa po restarte objavi v nastaveni siete - druha sietovka

_________________
FORMULER F1, IPBOX 99HD, IPBOX 55HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IpBox55 a wifi
PříspěvekOdeslal: 05.Leden 2015 - 7:33 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 16.Prosinec 2008 - 17:21
Příspěvky: 50
satelitni prijimac: Hdbox Enibox
Místo/Bydliště: Samorin
Akurat ze mne sa tam nic nezobrazi

Odoslané z LG-D320 cez Tapatalk 2

_________________
AB Ipbox 55HD, OSCam
Hdbox Enibox, OSCam
Multifocus E-85 (1W-13E-19.2E-23.5E,28.2E)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IpBox55 a wifi
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2015 - 0:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Září 2010 - 11:12
Příspěvky: 5
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Mám podobný problém. Nejde mi nainstalovat wifi 1.0 na (ABCOM enigma2 10.06.2013), když přidám přes plugins, tak mi to hlásí - Některé pluginy nejsou dostupné SystémPlugins/WirelessLan (no module named iwlibs), ale v remove plugins je vidět wifi(1.0). V nastavení sítě je vidět připojení wifi. Po zvolení nastavení wifi napíše - nainstalujte plugin.

Zkoušel jsem stáhnout a nainstalovat z http://update.abipbox.com/enigmaupd/abn ... .0_sh4.ipk instalaci. Instalace extensions proběhne v pořádku nainstalováno 1 - 0chyb, ale stejná chyba - Některé pluginy nejsou dostupné SystémPlugins/WirelessLan (no module named iwlibs)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IpBox55 a wifi
PříspěvekOdeslal: 02.Únor 2015 - 21:33 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Leden 2010 - 16:48
Příspěvky: 2
satelitni prijimac: Ferguson ARIVA 102E 1.21b4*
Tak tento istý problém trápi aj mna. Mám Wifi špunt RT5370 noname z ebay, v Ferguson Ariva 105e chodí bez problémov, teraz som si zohnal AB Ipbox 99 HD, testované firmware PKT Hyperion 4.5, s ovládačom štandardne nainštalovaným v Hyperione pre chipset RT5370 nefunguje špunt vôbec, dnes preinštalovaný soft na posledný AB Enigma 2013/05, stiahnutý wifi plugin sa síce nainštaluje no vypíše tú istú hlášku Některé pluginy nejsou dostupné SystémPlugins/WirelessLan (no module named iwlibs) a wifi cez špunt nefunguje. Už som pregoogloval celý net, no žiadne riešenie som nenašiel, za prípadnú pomoc a tip ako to rozbehať vopred dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IpBox55 a wifi
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2020 - 8:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2008 - 17:17
Příspěvky: 8
Poděkoval: 1 krát
Ahoj všichni,
dostal se mi do rukou kámošův IPBox 55HD image PKT Hyperion 5.5 a potřeboval bych vědět, zda jde rozchodit wifi špunt od AB :https://www.abcomeu.com/ab-wireless-usb-2db-adapter měl by byýt na čipu Ralink RT 5370 ,ale přijímač ho nenajde.
V nabídce wifi vyberu RT5370 ,ale po restartu přijímače není vidět špunt. Jde o to jestli se s tím mám trápit.
Dík předem za reakci.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 90 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk