e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Září 2019 - 12:18

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 567 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 125 26 27 28 29 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 09.Červenec 2014 - 21:35 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4843
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 105 krát
vili1 napsal:
snad doplnim jedna sa o modul cena 50 e

Je to možné, neriešil som to! :)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Červenec 2014 - 11:35 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 17.Červenec 2009 - 9:56
Příspěvky: 93
Ake su moznosti v NZ a okolo s MMDS?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Červenec 2014 - 12:37 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 510
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 26 krát
treba to odskusat ja byvam v Mani testoval som to no na kazdom dome to ide inac zalezi na konvertory musi byt priami vyhlad na Zobor moj nazor keby som nemal satelit idem dotoho programova ponuka a cena oproti trebars skylinku neporovnatelne nemaju sice HD ale obraz je slusny


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Červenec 2014 - 16:44 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 29.Březen 2013 - 13:58
Příspěvky: 3059
Poděkoval: 689 krát
Poděkováno: 74 krát
MMDS 2.1-2.3 GHz UPC vysielač BA Kamzík okrem kodovaného digitálu šíri
už niekoľko rokov bezplatne v analogu program STV 1,STV 2,Markíza
a Joj ovšem v katastrofálnej kvalite vhodnej tak akurát pre TV MERKUR.

Pre MVDS SATRO BA postačuje ten najbežnejší cam modul CONAX za cca 35 €.
ktorý netreba vždy párovať s kartou.Satro technik spáruje modul bezplatne
platiacemu abonentovi ak to je potrebné a to bez ohľadu na to,či
abonent zakúpil cam modul u Satra alebo inde.Ak technik spáruje kartu
s cam modulom túto možno používať i oddelene /solo bez modulu/ v recej-
vroch s čítačkou CONAX napr. v kombo strojoch SAT,DVB-T
DVB-C linux aj nelinux.Zápis príde spravidla po 18-tej hodine.
Taktiež spárovaný cam modul CONAX s kartou SATRO možno použivať
aj pre kartu iného operátora napr. MINDIG TV.
Televízory SONY tradične dobre spolupracujú s prvkami SATRO /karta i modul/.

_________________
VŠETCI SME SI PRED BOHOM ROVNÍ,IBAŽE NEPLATÍ TO PRED BANKOMATOM

Spoločenská váženosť DEMOKRATA stúpa úmerne jeho kontám v danových rajoch


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Červenec 2014 - 9:06 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3354
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 139 krát
UPC vysielač BA Kamzík má aj v digitále (DVB-C) niektoré programy nekódované.
Edit:
Teraz som to schválne pozrel, nekódovane ide toto:
UPC Expres, STV1, STV2, Markíza, JOJ, TA3, TV Lux a všetky rádia.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB 6XX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Červenec 2014 - 19:29 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Květen 2008 - 5:51
Příspěvky: 12
vat napsal:
Veľmi si ma nepotešil, ale vďaka za rýchlu reakciu. Čo znamená "navoľno, čiže v režime FTA ide iba zopár programov" ?
Kde zistím, ktoré programy tam sú ?

Ako to tu uz kolega pomenoval navolno (FREE) je ten isty vyraz len anglicky ide ako by som povedal zaklad slovenske a ceske, t.j. jednotka, dvojka, Markiza, doma, dajto, Joj, Joj-plus, wau, CT1, CT2, CT-D/CT-ART, CT-sport, Prima, Cool, Lowe, ZOOM, Nova, Nova Cinema, Fanda, Smichov, TV Barrandov, Rebel, Music1, Ocko, Slager, Noe TV, Lux, MTV Music, TV9, ProSieben, RTL.de. Na prijem uvedenych staci MMDS down convertor pre pasmo 2,2 az 2,3GHz, najlepsie na vstupe komorkove filtre, vystupne frekvencia zavisi od L.O. daneho convertoru, ostatna cast programov je zakodovana, potrebny prijimac s CI slotom pre moznost vlozenia CAM, ktory zabezpeci dekodovanie ostatnych kanalov, nieco podobne ako PLUS Telka, je to bezkartovy modul, udajne ma byt k dispozici aj prijimac priamo od nich, ktory uz ma dekoder zabudovany, ceny CAM ani samotneho prijimaca presne neviem, CAM okolo 40 az 50 € a prijimac okolo 80 az 90 €, ceny nemam presne overene, musi sa ale jednat o zariadenie ci uz prijimac alebo CAM zakupeny od nich, inak ti ho nenahodia do systemu


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Srpen 2014 - 13:30 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4843
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 105 krát
Môže mi niekto potvrdiť, či vyvrátiť skutočnosť, t.j. funkčnosť MMDS signálu v pásme 2,1-2,3 GHz, vertikálna polarizácia, "Obecné siete", z vysielača Nitra?!
Od včera nieje signál, tak neviem, či je chyba v anténe (koaxi), alebo na vysielači?! Vopred vďaka za rýchle reakcie! :)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Srpen 2014 - 14:23 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 510
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 26 krát
ide to


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Srpen 2014 - 17:16 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4843
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 105 krát
Vďaka, myslel som si! Problém bude v anténe!

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Srpen 2014 - 3:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Srpen 2014 - 2:54
Příspěvky: 1
Dobry den,
mam otazku ohladom kompresneho formatu jedna sa u MMDS vysielania obecnych sieti o MPEG2 alebo MPEG4.
Dakujem za odpoved.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Srpen 2014 - 9:33 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 510
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 26 krát
tazko povedat programi preberane z skylinku napriklad univerzal chanel maju oznacenie HD ale jeto zrejme tym zeto je HD frekvencia ale film europe je HD


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Září 2014 - 19:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Září 2014 - 19:08
Příspěvky: 3
mmiriboy napsal:
Vďaka, myslel som si! Problém bude v anténe!


Dobry den
chcem sa spytat ako je to s mmds dvb-t nitra zobor , funguje to este vobec ? pripadne co sa da naladit . Antenu nato mam aj dvb-t len sa mi nedari nic naladit z akeho dovodu neviem. Cele forum som presiel. Poloha klokocina nitra. Dakujem.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Září 2014 - 20:34 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4843
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 105 krát
500w napsal:
mmiriboy napsal:
Vďaka, myslel som si! Problém bude v anténe!


Dobry den
chcem sa spytat ako je to s mmds dvb-t nitra zobor , funguje to este vobec ? pripadne co sa da naladit . Antenu nato mam aj dvb-t len sa mi nedari nic naladit z akeho dovodu neviem. Cele forum som presiel. Poloha klokocina nitra. Dakujem.

Ty chceš prijímať anténou určenou pre DVB-T príjem signál s pásma 2,1 - 2,3 GHz :?: :!:
Musím ťa sklamať, ale s obyčajnou anténou, určenou pre UHF pásmo sa to nedá :!: :)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Září 2014 - 21:08 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 19.Listopad 2010 - 12:48
Příspěvky: 350
Poděkováno: 15 krát
A ako to momentalne vlastne je s tym mmds co vysielaju obecne siete z veze? Hovorilo sa ze sa to zakoduje..


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Září 2014 - 22:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Květen 2013 - 6:58
Příspěvky: 91
Poděkováno: 1 krát
skratek napsal:
A ako to momentalne vlastne je s tym mmds co vysielaju obecne siete z veze? Hovorilo sa ze sa to zakoduje..


Myslím, že vy Avis-áci sa ObecnoSiet-nikami poznáte veľmi dobre, tak prečo sa pýtaš cez fórum ?
Nemôžeš zdvihnúť tlf, zavolať a potom nám sem napíasať čo je nové ? Vopred vďaka za akúkoľvek novinku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Září 2014 - 23:03 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3244
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkováno: 2 krát
Steiner napsal:
UPC vysielač BA Kamzík má aj v digitále (DVB-C) niektoré programy nekódované.
Edit:
Teraz som to schválne pozrel, nekódovane ide toto:
UPC Expres, STV1, STV2, Markíza, JOJ, TA3, TV Lux a všetky rádia.


hernajz az teraz som si to vsimol ... mas moznost teda chcecknut to "vzdusne" UPC ? je to tiez conax ? mas to moznost checknut aj linux boxom alebo nejakym wifi priatelskym modulom ?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Září 2014 - 23:42 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3354
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 139 krát
iba Plazmou Panasonic s DVB-C
MMDS luftom je Conax, to už tu debata bola:
viewtopic.php?f=143&t=52665&p=503461#p503461
teraz som to checkol či to vôbec ide a všetko po starom aj zoznam nekódovaných zostal

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB 6XX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Naposledy upravil(a) Steiner dne 23.Září 2014 - 8:53, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Září 2014 - 8:48 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 19.Listopad 2010 - 12:48
Příspěvky: 350
Poděkováno: 15 krát
mmc napsal:
skratek napsal:
A ako to momentalne vlastne je s tym mmds co vysielaju obecne siete z veze? Hovorilo sa ze sa to zakoduje..


Myslím, že vy Avis-áci sa ObecnoSiet-nikami poznáte veľmi dobre, tak prečo sa pýtaš cez fórum ?
Nemôžeš zdvihnúť tlf, zavolať a potom nám sem napíasať čo je nové ? Vopred vďaka za akúkoľvek novinku.

Nerád by som to rozoberal ale nie sme v kontakte preto som chcel vedieť od niekoho kto to má doma a napíše reálne ako to ide a nie čo povedia v OS.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Září 2014 - 10:32 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 510
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 26 krát
ak mas dobry signal tak to ide celkom stabylne zatial ide volne tusim 31 programov dalsich asi 30 je zakodovanych to ide len cez modul alebo primac to asi vies obrazovo asi na urovni dvbt ja byvam v MANI to pokrytie je na hrane skusal som to v dedine na viacerych miestach nic moc vyskusal som to cez viacej druhov konvertorov ale vysledok rovnaky ak byvas blisie k Nitre mas lepsiu sancu


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Září 2014 - 11:19 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 19.Listopad 2010 - 12:48
Příspěvky: 350
Poděkováno: 15 krát
super díky za odpoveď.. tým že prešli na vežu tak by mali mať aj lepšie pokrytie, dávali tam tuším 3 vaničky, predtým boli dve v podstate len na nitru..


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 567 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 125 26 27 28 29 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk