e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 17.Listopad 2018 - 1:38

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: K 36 Nitra DVB-T2 (Avis+Towercom)
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2018 - 18:43 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 19.Listopad 2010 - 12:48
Příspěvky: 337
Poděkováno: 12 krát
Na K36 sú testy..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: K 36 Nitra DVB-T2 (Avis+Towercom)
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2018 - 0:33 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2110
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 99 krát
Moze niekto ulozit/uploadnut kompletny TS stream ?

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Ineos ZX4 , Coolstream Zee2 , Dr.HD F16 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD/7020S/500S , Nokia 9600S , dBox C , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: K 52 Nitra (Avis) ex.54 & ex.36
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2018 - 17:04 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4691
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 91 krát
EnoSat napsal:
36k vysiela aj nadalej programy Towercomu , tak si to mozes overit (ak mas opravnenia na zariadeni)

Sorry za otázku, nič v zlom, ale z vysielača Nitra, Klokočina, Na hôrke - t.j. 36k (od Avisu) mi môj stb nenájde nič!
Samozrejme viem, že boli/sú ďalšie lokálne MUXy, tiež na 36k - Zlaté Moravce, Topoľčany, kde Avis tiež šíril (zrejme ešte aj šíri) svoj signál.

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+1TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: K 52 Nitra (Avis) ex.54 & ex.36
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2018 - 17:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Prosinec 2006 - 1:04
Příspěvky: 56
satelitni prijimac: IPBox 9900
Su tam 4 programy Test1 az 4 kodovane. Ide to v DVB-T2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: K 52 Nitra (Avis) ex.54 & ex.36
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2018 - 17:49 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4691
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 91 krát
U mňa 0 bodov, viz. obr:


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+1TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: K 52 Nitra (Avis) ex.54 & ex.36
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2018 - 21:11 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Prosinec 2006 - 1:04
Příspěvky: 56
satelitni prijimac: IPBox 9900
Tak som to pozrel este raz a moj SAMSUNG TV ukazuje 100 percentny signal a naladi 4 programy, ale som v podstate na dohlad k vysielacu....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: K 36 Nitra DVB-T2 (Avis+Towercom)
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2018 - 10:06 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 19.Listopad 2010 - 12:48
Příspěvky: 337
Poděkováno: 12 krát
To je divne ze mas nulu kedze mam info ze to chyta chlapik v novych zamkoch.. kde presne mas antenu? Neni si za nejakym velkym kopcom?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: K 36 Nitra DVB-T2 (Avis+Towercom)
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2018 - 10:20 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4691
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 91 krát
skratek napsal:
To je divne ze mas nulu kedze mam info ze to chyta chlapik v novych zamkoch.. kde presne mas antenu? Neni si za nejakym velkym kopcom?

Dovtedy, pokiaľ ste nespustili 52k z Klokočiny (a táto 52ka mi bezproblémovo funguje!) som mal taktuež bezproblémový signál aj z 36k, bývam smerom na Lehotu, ďalšia obec..., Je to síce za miernym kopcom, ale signál tu u nás bol. Aj z bývalého 54k som mal signál, dokonca aj vtedy, keď ste vysielali z 2kW výkonom!
Dúfam že ste ten váš "nový signál" z 36k smerovo nekorigovali a tým pádom "vynechali" smer Západ, Juhozápad?! A odkiaľ sa šíri ten signál, ide z Klokočiny, Na hôrke, alebo je umiestnený inde? A aký má vyzařovaný výkon?
A ešte jedna vec, t.j. sú na tom programy v norme DVB-T2 a aký kódek je tam použitý?

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+1TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Naposledy upravil(a) mmiriboy dne 18.Březen 2018 - 10:30, celkem upraveno 2 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: K 36 Nitra DVB-T2 (Avis+Towercom)
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2018 - 10:25 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2110
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 99 krát
skratek napsal:
To je divne ze mas nulu kedze mam info ze to chyta chlapik v novych zamkoch.. kde presne mas antenu? Neni si za nejakym velkym kopcom?


mozno tuner nepodporuje opciu AUTO

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Ineos ZX4 , Coolstream Zee2 , Dr.HD F16 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD/7020S/500S , Nokia 9600S , dBox C , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: K 36 Nitra DVB-T2 (Avis+Towercom)
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2018 - 11:12 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4691
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 91 krát
Tak páni vďaka vám, už som odhalil pravdepodobnú príčinu toho, že prečo mi nešlo naladiť ten 36k MUX! Vyzerá to zrejme na zatečený konektor, prípadne niečo podobné - keď sa oteplí, pozriem sa na problém bližšie. Zatiaľ som tam "fikol" priebežný zosilovač (12-15dB) a signál mi nabehol!
Ešte raz VĎAKA!!!
:)


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+1TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: K 36 Nitra DVB-T2 (Avis+Towercom)
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2018 - 13:08 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 19.Listopad 2010 - 12:48
Příspěvky: 337
Poděkováno: 12 krát
Tak to som rad, su tam 4 anteny takze je to vsesmerovka, je to na horke kde aj bolo, vykon je nizsi nez bol ale momentalne rovnaky ako 52..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: K 36 Nitra DVB-T2 (Avis+Towercom)
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2018 - 11:19 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Listopad 2008 - 19:05
Příspěvky: 348
satelitni prijimac: každý mesiac iný
Poděkováno: 2 krát
Až sa nemýlim , tak Plustelka bude fičať na k 36 aj na novom vysielači v N. Zámkoch.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: K 36 Nitra DVB-T2 (Avis+Towercom)
PříspěvekOdeslal: 02.Duben 2018 - 13:26 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 19.Listopad 2010 - 12:48
Příspěvky: 337
Poděkováno: 12 krát
jzaprel napsal:
Až sa nemýlim , tak Plustelka bude fičať na k 36 aj na novom vysielači v N. Zámkoch.

Žiadosť pre K36 je podaná už dlho.. uvidí sa čo bude.. ale áno je to v pláne..


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk