e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 16.Červen 2019 - 1:34

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 121 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: alma s2200 HD
PříspěvekOdeslal: 27.Srpen 2013 - 10:11 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Únor 2013 - 13:32
Příspěvky: 2
Sorry za lamersku otazku.
Vedel by mi niekto popisat alebo naviest ako spravne nadstavit zdielanie karty pre 3xS2200?
Pouzivam NewCamD Server (pre primac s kartou) a New CamD Client pre druhy a treti prijimac.
Moj problem je v tom, ze mi to chvilu pekne ide vratane HD programov aj na tych dalsich prijimacoch bez karty a na druhy den sa uz nevie pripojit. V nadstaveni ked pozriem tak vypisuje ze nie je pripojeny aj ked ma zapnute samopripojenie.
Predpokladam, ze bude problem v nadstaveni resp. konfiguracii siete

"Server"
- HDCP Vypnute
- IP 192.168.000.111
- Maska 255.255.255.000
- Default brana 192.168.000.001
- Zakladny DNS 192.168.000.001

"Client"
- HDCP Vypnute
- IP 192.168.000.222 (223)
- ostatne rovnake
V nadstaveni NewCamD je server IP 192.168.000.111
Rychlost 8000 8000
Login a heslo - nadstavene
Samopripojenie Ano
Prihlasenie Ano

Napriek tomu mi to proste robi problem a z casu na cas po zapnuti toho clientskeho primaca nejdu HD programy pripadne uplne ziadne kodovane/platene programy. Jeden poznatok, ked pozriem do menu NewCamD Client pocas toho problemu tak vypisuje, ze nie je pripojeny a ked ho dam znovu pripojit tak vypisuje ze sa pokusa pripojit.... in progress?
Skusal som aj viacero firmwarov ale situacia sa opakuje.
Vopred dakujem za radu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: alma s2200 HD
PříspěvekOdeslal: 27.Srpen 2013 - 18:03 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4791
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 102 krát
1. Zmeň si nastavenie DNS! Ja mám presne také isté, aké mi poskytuje môj provraider internetového pripojenia!
2. Iný typ zdielania si neskúšal? Napr. Homecamd, cccamd....

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: alma s2200 HD
PříspěvekOdeslal: 28.Srpen 2013 - 9:26 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Únor 2013 - 13:32
Příspěvky: 2
DNS mam pouzite z routru a zaroven s nim mi funguje aj net.
Nie iny typ zdielania som neskusal a uprimne ani netusim aky je v nich rozdiel.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: alma s2200 HD
PříspěvekOdeslal: 28.Srpen 2013 - 21:02 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4791
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 102 krát
Samozrejme som mal na mysli DNS-ká, ktoré sú "vonkajšie", t.j. tie, čo využíva a poskytuje tvoj poskytovateľ net pripojenia.
Napr. u mňa to je:
Pred routerom:
brána: 172.16.0.1
DNS1: 195.146.132.60
DNS2: 195.146.128.59
Za routerom:
brána: 192.168.0.1
DNS1 a DNS2 sú tie isté!

A to aj s toho dôvodu, aby mi korektne fungovali všetky ostatné pluginy (aplikácie - soft) v mojich linux a nelinux boxoch!

Inak mal by na týchto tvojich boxoch fungovať aj homecamd - t.j. zjednodušená verzia cccamd & newcamd! Treba sa len s tými nastaveniami "trošku pohrať" - princíp nastavenia je rovnaký!

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: alma s2200 HD
PříspěvekOdeslal: 20.Leden 2014 - 17:43 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Září 2012 - 21:22
Příspěvky: 31
satelitni prijimac: IPBox55HD
Poděkoval: 4 krát
Zdravím Vás všetkých, potrebujem pomoc. Mám almu s 2200 Hd a dnes som do nej dával nový soft cez usb. soft je Alma_S2200_v1.21B1_emu.abs. Len mám problém a neviem si s ním rady:
Chcem si nastaviť lokálnu sieť, aby zdieľalo z vonkajšieho serveru. Ked však prídem na koloku nastavenie lokálnej siete, mám možnosť zmeniť pripojenie dhcp (zapnúť-vypnúť) potom mám možnosť zmeniť ccam, alebo newcamd, a ešte viem prepísať mac adresu. Avšak nepustí ma nastaviť názov vonkajšieho serveru.
Ked mi rozumiete, prosím poradte.
Som tu prvý krát, a neviem čo mám ďalej robiť.

Vďaka za ochotu.

:thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: alma s2200 HD
PříspěvekOdeslal: 20.Leden 2014 - 17:57 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2556
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
Najprv si naštuduj manuál k danému STB,ako upraviť nastavenie serveru.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Leden 2014 - 17:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Září 2012 - 21:22
Příspěvky: 31
satelitni prijimac: IPBox55HD
Poděkoval: 4 krát
Zdravím Vás všetkých, potrebujem pomoc. Mám almu s 2200 Hd a dnes som do nej dával nový soft cez usb. soft je Alma_S2200_v1.21B1_emu.abs. Len mám problém a neviem si s ním rady:
Chcem si nastaviť lokálnu sieť, aby zdieľalo z vonkajšieho serveru. Ked však prídem na koloku nastavenie lokálnej siete, mám možnosť zmeniť pripojenie dhcp (zapnúť-vypnúť) potom mám možnosť zmeniť ccam, alebo newcamd, a ešte viem prepísať mac adresu. Avšak nepustí ma nastaviť názov vonkajšieho serveru.
Ked mi rozumiete, prosím poradte.
Som tu prvý krát, a neviem čo mám ďalej robiť.

Vďaka za ochotu.

:thankyou:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Leden 2014 - 18:07 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
v nastaveni siete stlac 0 0 0 0 . ak tam nieje 9 9 9 9 . neviem presne ten kod - kazdy si to dava inak...
a podla navodu vyssie je heslo test , nie cisla :)

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Leden 2014 - 21:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Září 2012 - 21:22
Příspěvky: 31
satelitni prijimac: IPBox55HD
Poděkoval: 4 krát
revis napsal:
v nastaveni siete stlac 0 0 0 0 . ak tam nieje 9 9 9 9 . neviem presne ten kod - kazdy si to dava inak...
a podla navodu vyssie je heslo test , nie cisla :)




dakujem za radu, ked som stlacil len tak, 0000, tak mi naskocilo tlacidlo skyte, že (editovat), a potom som mohol nastavit server, takže pomohlo, velmi pekne dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: alma s2200 HD
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2014 - 17:36 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Září 2012 - 21:22
Příspěvky: 31
satelitni prijimac: IPBox55HD
Poděkoval: 4 krát
Zdravím Vás, chcem sa ešte opýtať. Alma S220 má v nastaveniach lokálnej siete v protokole newcamd možnosť nastaviť 4 servery, resp. 4 ip adresy. Ja by som potreboval nastaviť 1 server, (to mi aj ide) ale k tomu potrebujem zadať viac rôznych portov, napr. 6. Ako potom postupovať? Je to vôbec možné?
Dakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: alma s2200 HD
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2014 - 18:09 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 26.Září 2012 - 13:41
Příspěvky: 543
Obvykle se zadává rozsah od do.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: alma s2200 HD
PříspěvekOdeslal: 04.Únor 2014 - 20:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Prosinec 2008 - 14:51
Příspěvky: 1
čaute,
dostal sa mi do rúk príjmač ALMA S2200. Mám problém s IP adresou. Sieť funguje len po factory resete. akonáhle príjmač vypnem a zapnem sieť neide rozbehať ani DHCP ani ručne. Viete mi poradiť?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: alma s2200 HD
PříspěvekOdeslal: 04.Únor 2014 - 22:58 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 26.Září 2012 - 13:41
Příspěvky: 543
Jop, vem 5 kilový kladivo a udělej si dobře na nervy :-D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: alma s2200 HD
PříspěvekOdeslal: 06.Srpen 2014 - 0:51 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Listopad 2007 - 23:47
Příspěvky: 1
Zdravim, mam taky asi dost narocny problem. Chcel by som urobit zdielacku tak ze mam Server na heho mam Clienta aleby ten robil dalej server pre dalsi prijmac. Ano viem, daju sa oba nastavit na hlavny server, ale to praveze nechcem. Potrebujem kartu zo servera co najviac zdielat. teda ak je vobec mozme zdielat kody uz na clientovy. Resp. ci je nejaky soft ktory vie zdielat uz nacitane kody z ineho prijmaca. Momentalne mam firmaware V1.21B2.

Pre pohopenie:

Server 1 - karta
Client 1/Server 2 - zdielanie uz zdielanych kodov z Server1
Client 2 - zdielanie kodov z Client 1/Server 2

Verim v kladnu odpoved, tak vdaka :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: alma s2200 HD
PříspěvekOdeslal: 06.Srpen 2014 - 0:58 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3229
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
mocco napsal:
Zdravim, mam taky asi dost narocny problem. Chcel by som urobit zdielacku tak ze mam Server na heho mam Clienta aleby ten robil dalej server pre dalsi prijmac. Ano viem, daju sa oba nastavit na hlavny server, ale to praveze nechcem. Potrebujem kartu zo servera co najviac zdielat. teda ak je vobec mozme zdielat kody uz na clientovy. Resp. ci je nejaky soft ktory vie zdielat uz nacitane kody z ineho prijmaca. Momentalne mam firmaware V1.21B2.

Pre pohopenie:

Server 1 - karta
Client 1/Server 2 - zdielanie uz zdielanych kodov z Server1
Client 2 - zdielanie kodov z Client 1/Server 2

Verim v kladnu odpoved, tak vdaka :-)


jakoze chces navod na kradnutie kradnuteho, jak som spravne pochopil ?
a co sa na to nevykasles a nepriplatis si aj za dalsi access ? reshare sa da celkom dobre identifikovat a ten co Ti to poskytuje zaiste nebude v košíku vysedeny a hned ta blokne bez vratenia penazi ..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: alma s2200 HD
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2014 - 14:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Březen 2012 - 18:10
Příspěvky: 73
Nema prosim nekdo Soft na kterem funguje youtube ... slo me az do ted ale ted me pise movie not found nevi nekdo co stim ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: alma s2200 HD
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2014 - 0:03 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Leden 2009 - 9:25
Příspěvky: 2
Mam Almu 2100 a FW 1.17B7. Mam tam pripojenu Wifi antenku, ktora pri zapnutom prijimaci funguje bez problemov. Ked vsak prijimac vypnem, vyhladana siet Wifi sa strati a pri kazdom zapnuti prijimaca ju musim nanovo potvrdit. Viete niekto poradit ako ma to pri zapinani prijimac pripoji automaticky na Wifi?? Vdaka :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: alma s2200 HD
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2014 - 6:53 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4791
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 102 krát
Jednoduchým riešením je pripojiť stb na "kábel" net a máš vystaráno!
Já osobne pripojenie cez wifi sieť pri share stb neakceptujem, jednoducho kábel je kábel! :)
Čo sa týka tvojho problému, možno by pomohlo vyskúšať iný FW v stb?!

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: alma s2200 HD
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2014 - 14:18 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Leden 2009 - 9:25
Příspěvky: 2
Vdaka, ale toto je model 2100 a ten pripojenie na LAN nema, preto potrebujem tu Wifi a bez zbytocneho odpajania. Mate skusenosti s verziou 1.21B2_emu, ide to korektne? Lebo uz mi raz zamrzol prijimac pri verzii v1.20B9b, resp. pri doplnani user database a pomohlo potom len rozbehanie cez RS232.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: alma s2200 HD
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2014 - 11:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Prosinec 2008 - 20:12
Příspěvky: 11
Poradte mi prosim, ako sa dostanem do nastaveni sharingu, ked tam mam soft 1.21B2? Kombinacia 0000 a cervene tlacitko nefunguje :-(


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 121 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk