e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Prosinec 2018 - 20:43

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 21 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2018 - 15:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Červenec 2016 - 21:45
Příspěvky: 2
Zdravím, Skylink začíná přecházet pouze na irdeto v základní nabídce, nevím jak v jiných. Začalo to programem tv seznam.cz a asi budou brzy pokračovat. Mám Amiko Micro HD SE s kartou Irdeto ICE a jedu na cryptoworks. (Pak mám ješte Edision Argus mini 2v1 IP ale tam je situace stejná). Jde to nějak přepnout pouze na irdeto, existuje nějaký firmware který by to uměl? Nechce se mi přezbrojovat po jednom roce. Dík.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Březen 2018 - 9:54 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 3879
Poděkoval: 79 krát
Poděkováno: 319 krát
to je jen takový test popularity

pokud budou pokračovat tak možná jinde než v CZ/SK

#-o :unknown: :smoke:

abych neurazil měl jsem napsat CZ-SK ???


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Březen 2018 - 14:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Červenec 2016 - 21:45
Příspěvky: 2
Tak jsme to zakřikli, našel jsem další irdeto kanál, Travelxp HD v balíčku digital. Pěkně na to šlapou. :(


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Březen 2018 - 15:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Leden 2018 - 7:43
Příspěvky: 6
Všechny nově přidávané programy skylinku už budou pouze v irdeto. 0D96 už u nich nebude, jen 0624. Zatím je to TravelXP, seznam TV a od dubna nová Prima Krimi

Také jsem s tím bojoval u A4 4K, ale povedlo se mi to rozchodit přes oscam.

Odesláno z mého D6503 pomocí Tapatalk


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Březen 2018 - 15:36 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4102
Poděkoval: 212 krát
Poděkováno: 267 krát
V 624 este insight tv hd

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, citacky TBS3102


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Červen 2018 - 22:01 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Duben 2010 - 0:08
Příspěvky: 32
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Mam rovnaku otazku, ide to teda nejak?

_________________
ShowBox Vitamin 5000 HD - Enigma II - Capitol / LNB Mascom Monoblock M4-T01HD / parabola FTE 80 Al


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Červen 2018 - 22:04 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5284
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 103 krát
jasné že ide ale v inom boxe .... :D

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Červen 2018 - 22:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 13.Březen 2008 - 17:51
Příspěvky: 298
Místo/Bydliště: Doma
Poděkováno: 3 krát
ono je to fuck, i kdyz se rozjede co je v 0624, tak po vyautovani UNI ctecek je cely amiko k prdu pro SkyL. Uz sem rezignoval a lidem porizuji bazmeky se Skájlink redy nápisem, kde to jede vse jak ma.

_________________
Skylink na 2TV, Full DigiTV u me, Octagon SD4008 UHD - 2x DVBS2 + OpenATV, AL 80cm na Astra 23,5°E + 19,2°E, LNB´s Inverto & 85cm AL Fuba 0,8W + Inverto quad 0,2db, uvazuji lehce o IPTV...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2018 - 8:01 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 3879
Poděkoval: 79 krát
Poděkováno: 319 krát
ono lze i sehnat kartu IR (NO UNIBLOCK)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2018 - 8:27 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Duben 2010 - 0:08
Příspěvky: 32
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
ani jediny prispevok k veci, uz ste ako babky na trhu...
pripomeniem otazku:
Kód:
da sa na amiku s uni citackou a kartou ICE rozbehat dekodovanie irdeto 0624 programov?

_________________
ShowBox Vitamin 5000 HD - Enigma II - Capitol / LNB Mascom Monoblock M4-T01HD / parabola FTE 80 Al


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2018 - 8:30 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 3879
Poděkoval: 79 krát
Poděkováno: 319 krát
magnetique napsal:
ani jediny prispevok k veci, uz ste ako babky na trhu...
pripomeniem otazku:
Kód:
da sa na amiku s uni citackou a kartou ICE rozbehat dekodovanie irdeto 0624 programov?



a ty si jak dědek na hajzlu


NEDÁ ,


opakuji hlášení pro zoufalce NEDÁ !!!!

:poklona:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2018 - 11:05 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4102
Poděkoval: 212 krát
Poděkováno: 267 krát
Moje amiko shd8000 bezi na 0624. Aj opticum x403p - akurat ice karta musi trcat v linux masine s oscamom.
Takze zufalec co ma doma 3 amika si moze dokupit jeden linux box a amika nemusia ist na zberny dvor.
Inak plati - neda sa to.

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, citacky TBS3102


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2018 - 11:33 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 466
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 22 krát
nemusi tam dat linux staci cryptobox 700 pripadne 750 v domacej sieti to ide


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2018 - 12:55 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5284
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 103 krát
a je lepší teda ten ABC-7XX ked pôjde ako server ako linux ? #-o napr. v oscame ..... #-o

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2018 - 13:27 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 466
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 22 krát
nie kazdy ovlada linux toto je jednoduche nastavenie a cez newcamd aj spolahlive


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2018 - 13:36 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4102
Poděkoval: 212 krát
Poděkováno: 267 krát
Cim by tak ten AB Cryptobox mohol byt lepsi? Jedine cenou.
Nie kazdy ovlada linux je plana vyhovorka - na nastavenie OpenHDF, pripadne OpenPLI nepotrebujes o linuxe vediet absolutne nic. Ak vies, mas velke plus, ak nevies, tiez si poradis.
Aj linux box sa ovlada cez menu dialkovym ovladacom a tam sa linux nijako neprejavuje :-). Okrem OpenATV ma vacsina distribucii softcam priamo v repozitory a nahodit to je uplne trivialne.
Este je samozrejme moznost kupit linux prednastaveny, ovsem aj tak si bude musiet uzivatel nakoniec nieco nastavit sam. Potom je asi rozumnejsie zacat rovno s panenskym softom.

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, citacky TBS3102


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2018 - 17:06 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5284
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 103 krát
vili1 napsal:
nie kazdy ovlada linux toto je jednoduche nastavenie a cez newcamd aj spolahlive

tak,tak ... :good: tiež viem o linuxe a pc velké gulové ..... :cry: :o ale satelit si už viem bez problémov nainštalovať a nastaviť podla mojej potreby ........ :smoke: :Yahoo!:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2018 - 17:34 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 466
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 22 krát
chlapci linuxaci ja sa nechcem hadat len som ukazal ze sa to da aj tak :D


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2018 - 19:46 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 13.Březen 2008 - 17:51
Příspěvky: 298
Místo/Bydliště: Doma
Poděkováno: 3 krát
sokolíci, co to resite... zapnou omezeni UNI ctecek a vsechny oscamy, newcamdy a vsecky camdy si muzete strcit za klobouk :lol:

_________________
Skylink na 2TV, Full DigiTV u me, Octagon SD4008 UHD - 2x DVBS2 + OpenATV, AL 80cm na Astra 23,5°E + 19,2°E, LNB´s Inverto & 85cm AL Fuba 0,8W + Inverto quad 0,2db, uvazuji lehce o IPTV...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2018 - 22:12 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4102
Poděkoval: 212 krát
Poděkováno: 267 krát
Este je freesat, flix, antik a nejaky dvb-t2 co ide vsetko v uni a to mi tak nejak zarucuje dobry spanok. Ponuka skylink je sice momentalne pre mna najzaujimavejsia, ale len dovtedy kym to pekne ide v uni. Tak za klobouk si budem moct strcit maximalne skylink kartu, ale urcite nie oscam. Skylink to vie a s uniblokom sa neponahla.
Jeden nikdy nevie, kedy pojde uniblok public. Paradoxne je to prave zaujem skylinku.

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, citacky TBS3102


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 21 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk