e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 22.Únor 2019 - 20:19

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 49 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Amiko Neo Combo
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2016 - 10:47 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 13.Březen 2008 - 17:51
Příspěvky: 301
Místo/Bydliště: Doma
Poděkováno: 3 krát
co to je za mrchu ? ze zvedavosti jsem koupil, ani po flashi EMU fw neni nikde k nalezeni zadne nastaveni net klienta apod. veci zname z MiniHD / SE. Plusem budiz funkcni youtube a i prehravani ze sitoveho DLNA disku je na dobre urovni.

PW

_________________
Skylink na 2TV, Full DigiTV u me, Octagon SD4008 UHD - 2x DVBS2 + OpenATV, AL 80cm na Astra 23,5°E + 19,2°E, LNB´s Inverto & 85cm AL Fuba 0,8W + Inverto quad 0,2db, uvazuji lehce o IPTV...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Neo Combo
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2016 - 14:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Červen 2006 - 23:02
Příspěvky: 14
Poděkováno: 1 krát
Skus 1.1.64 emu. Plugin ma vsetko co trebal


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Neo Combo
PříspěvekOdeslal: 20.Prosinec 2016 - 1:33 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Březen 2015 - 0:25
Příspěvky: 6
Poděkoval: 1 krát
imi napsal:
Skus 1.1.64 emu. Plugin ma vsetko co trebal



zdravim..ja to tiez neviem najst
kupil som ho otcovy aby mal aj dvbt...ale...este ani ovladac z neho nefunguje na micro HD /ani ostatne amika mini hd 8150,8260,stare combo....tam fungovali ovladace na jednej frekvenci/
skusal som 1.1.64 aj 65 co som nasiel na nete ale naviem to menu tam najst.....na ostatnych amikach je to v menu-podmieneny pristup-ip share......ak niekto mate dobry fw prosim dajte ho sem...diki


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Neo Combo
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2016 - 0:21 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Březen 2015 - 0:25
Příspěvky: 6
Poděkoval: 1 krát
pcwifi napsal:
co to je za mrchu ? ze zvedavosti jsem koupil, ani po flashi EMU fw neni nikde k nalezeni zadne nastaveni net klienta apod. veci zname z MiniHD / SE. Plusem budiz funkcni youtube a i prehravani ze sitoveho DLNA disku je na dobre urovni.

PW



zdravim...nasiel si to menu ..ani ja ho neviem nast....skusal som 1.64 aj 1.65 z viacerych stranaok a nic ,nie je niekde skryte ako na cryptoboxe ??


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Neo Combo
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2016 - 9:28 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 13.Březen 2008 - 17:51
Příspěvky: 301
Místo/Bydliště: Doma
Poděkováno: 3 krát
este neni zpatky z RMA :lol: to je bordel toto...

_________________
Skylink na 2TV, Full DigiTV u me, Octagon SD4008 UHD - 2x DVBS2 + OpenATV, AL 80cm na Astra 23,5°E + 19,2°E, LNB´s Inverto & 85cm AL Fuba 0,8W + Inverto quad 0,2db, uvazuji lehce o IPTV...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Neo Combo
PříspěvekOdeslal: 25.Prosinec 2016 - 11:13 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Červen 2006 - 23:02
Příspěvky: 14
Poděkováno: 1 krát
Menu pre net client je v plug-in
Start OSD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Neo Combo
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2016 - 9:13 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Prosinec 2012 - 17:32
Příspěvky: 5
Ahojte prosim o informaciu ako upravim klienta, cez plug-in a start OSD sa tam dostanem ale neviem editovat klienta a nastavit vlastne hodnoty. Za rychlu odpoved vopred dakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Neo Combo
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2016 - 9:50 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Červen 2006 - 23:02
Příspěvky: 14
Poděkováno: 1 krát
Menu
Plug-in ok
Cervene tlacitko - start OSD
Client setting OK
Zlte tlacitko
Pre homecamd zadas :
Ip servera napr. 192.168.1.115
port 10000
Emulator HomeCamd
Cervenym tlacitkom ulozis
Pozeraj


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Neo Combo
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2016 - 9:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Prosinec 2012 - 17:32
Příspěvky: 5
dakujem za odpoved ale ked sa dostanem cez cervene tlacidko - start OSD tak je tam na vyber card info, card share, mcas setting, version. ked vyberiem card share tak su tam moznosti od none, debug, home server, home klient 1 atd. ale nieje moznost editovat cez zlte tlacitko.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Neo Combo
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2016 - 10:07 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Prosinec 2012 - 17:32
Příspěvky: 5
tak chyba bola v starej verzii fw. Po nahrati 1.64 emu je to tak ako pise imi. DAKUJEM ESTE RAZ. Pekne sviatky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Neo Combo
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2016 - 22:51 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 13.Březen 2008 - 17:51
Příspěvky: 301
Místo/Bydliště: Doma
Poděkováno: 3 krát
diky za help a info, po nahrati posledni EMU verze FW je jiz vse ok, client funguje v pohode :smoke: jen me sejri spatna indikace signalu, stare amiko rika 95%, nove 51% , jinak je to ale za ty love zajimavy pristroj. A bohuzel jeste je doprzdena cestina v EPG + nefachci mi DLNA, v origo FW to jelo jak z praku, neni to dulezita vec aspon u me ted ne.

_________________
Skylink na 2TV, Full DigiTV u me, Octagon SD4008 UHD - 2x DVBS2 + OpenATV, AL 80cm na Astra 23,5°E + 19,2°E, LNB´s Inverto & 85cm AL Fuba 0,8W + Inverto quad 0,2db, uvazuji lehce o IPTV...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Neo Combo
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2016 - 19:18 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Prosinec 2009 - 0:17
Příspěvky: 12
Ahoj všem co má ten stroj za dvb t tuner je tam h.265 nebo ještě starý 264 díky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Neo Combo
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2016 - 20:26 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 13.Březen 2008 - 17:51
Příspěvky: 301
Místo/Bydliště: Doma
Poděkováno: 3 krát
264

265 asi az toto http://www.satshop.fi/4k/amiko-a3-combo-se-dvb-s2-t2-c.html?___store=google_translate&___from_store=fi

nicmene videl sem nekde prijimac podobny tomuto, jen S2 ale s H.265 a ono jak se u nas zavede taky T2/265 tak se jich objevi vic...

_________________
Skylink na 2TV, Full DigiTV u me, Octagon SD4008 UHD - 2x DVBS2 + OpenATV, AL 80cm na Astra 23,5°E + 19,2°E, LNB´s Inverto & 85cm AL Fuba 0,8W + Inverto quad 0,2db, uvazuji lehce o IPTV...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Neo Combo
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2017 - 14:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Srpen 2009 - 13:23
Příspěvky: 2
Koukam ale ze je tam H.265 ne h264
http://www.t-cz.com/amiko-neo-combo-hev ... 29629.html


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Neo Combo
PříspěvekOdeslal: 21.Duben 2017 - 8:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Květen 2006 - 13:01
Příspěvky: 18
Poděkováno: 2 krát
Prosím, je možné nahrať softvér určený do Amiko NEO aj do Amiko NEO SE ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Neo Combo
PříspěvekOdeslal: 21.Duben 2017 - 9:01 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 489
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 23 krát
nie soft musi mat oznacenie SE zatial su dva 1.0.06 a 07


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Neo Combo
PříspěvekOdeslal: 21.Duben 2017 - 13:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Květen 2006 - 13:01
Příspěvky: 18
Poděkováno: 2 krát
dík, a dá sa nastaviť v týchto firmwaroch aj zdielanie? nedarí sa mi nájsť menu nastavenia sharing ani po nahratí týchto firmwarov a po aktivovaní pluginu, ktorý je v nich nahratý.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Neo Combo
PříspěvekOdeslal: 21.Duben 2017 - 19:31 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3188
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 103 krát
Mas to zde.

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Neo Combo
PříspěvekOdeslal: 22.Duben 2017 - 23:33 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Leden 2017 - 13:56
Příspěvky: 91
satelitni prijimac: Amiko neo combo se
Poděkoval: 6 krát
Nevite co znamena kdyz to ma tuner s2 bez LOOP?Jinak pisou ze h265 by to melo podporovat

_________________
Amiko neo combo se ,amiko 8150, zircon L-201 econ twin LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Neo Combo
PříspěvekOdeslal: 22.Duben 2017 - 23:53 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 13.Březen 2008 - 17:51
Příspěvky: 301
Místo/Bydliště: Doma
Poděkováno: 3 krát
ze to nema pruchozi vystup, vec uplne k prdu.

_________________
Skylink na 2TV, Full DigiTV u me, Octagon SD4008 UHD - 2x DVBS2 + OpenATV, AL 80cm na Astra 23,5°E + 19,2°E, LNB´s Inverto & 85cm AL Fuba 0,8W + Inverto quad 0,2db, uvazuji lehce o IPTV...


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 49 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk