e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 17.Listopad 2018 - 1:18

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 225 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 16 7 8 9 1012 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 17.Říjen 2017 - 20:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 16.Říjen 2017 - 7:54
Příspěvky: 2
balik napsal:
tahlovej napsal:
balik napsal:
Dobrý den,
poraďte mi prosím jak nainstalovat Kodi 17.1, když to zkouším z Google store i app. store vždy instalace skončí hláškou že instalace selhala, obdobně z USB. Děkuji předem.
Zkus nejprve odinstalovat původní verzi - někdy to pomůže.



No, jen mám obavy že když to nepůjde budu zcela bez Kodi a to bych nechtěl


v play store sa kodi tvarilo ako nainstalovane a update sa nedal spravit. este je v amiku jeden store, medzi ostatnymi aplikaciami, niesom teraz pri tom, neviem povedat presne. da sa aj tade ot updatnut. ja som to spravil tak, ze som stare kodi odinstaloval a z play storu uz islo nainstalovat bez problemov nove. ale poistil som sa. existuju aplikacie, ktore vedia APK extraktnut, tak som si spravil vlastne zalohu stareho.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 18.Říjen 2017 - 9:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Duben 2017 - 16:00
Příspěvky: 41
Poděkováno: 1 krát
Strach mít nemusíš. Nejdříve si původní Kodi zazálohuj, to umí Amiko A4 perfektně, potom ho odinstaluj a nainstaluj nové. Udělal jsem to přesně takhle, žádné problémy se nevyskytly.

_________________
Amiko A4 combo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 18.Říjen 2017 - 11:05 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Prosinec 2008 - 14:46
Příspěvky: 37
prosim Vas,ako sa da nastavit Amiko4K na cardsharing cez ovládac


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 19.Říjen 2017 - 10:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Prosinec 2008 - 14:21
Příspěvky: 11
kasy napsal:
Strach mít nemusíš. Nejdříve si původní Kodi zazálohuj, to umí Amiko A4 perfektně, potom ho odinstaluj a nainstaluj nové. Udělal jsem to přesně takhle, žádné problémy se nevyskytly.


Díky, udělám zálohu a odinstaluju, díky všem za rady


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 19.Říjen 2017 - 10:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Prosinec 2008 - 14:21
Příspěvky: 11
heropepi napsal:
prosim Vas,ako sa da nastavit Amiko4K na cardsharing cez ovládac


Nainstaluj si z USB Oscam aplikaci, odkaz je někde v týhle diskuzi výše, spusť Oscam. Dvojitými šipkami na ovladači - jsou nad kruhovým tlačítkem OK (doprava a doleva) - můžeš přepínat mezi jednotlivými stránkami nastavení oscamu. Na jedné z těch stránek je nastavení čteček (serverů), nový server se přidává myslím zeleným tlačítkem, zadáš svoje parametry, uložiš a restartuješ.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 19.Říjen 2017 - 16:16 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Prosinec 2008 - 14:46
Příspěvky: 37
dakujem Vam pekne ! uz to funguje.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 22.Říjen 2017 - 15:20 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Prosinec 2008 - 14:46
Příspěvky: 37
Prosim Vas , cez jaky "ChannelEditor" sa da zbitocne kanaly(programy) vymazat ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 24.Říjen 2017 - 13:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Říjen 2017 - 13:33
Příspěvky: 2
kasy napsal:
libco - Určitě máš pravdu, mělo by to jít řešit, je to asi softwarový problém. Aby toho nebylo málo, u všech tří boxů se vyskytuje ještě jeden "problém". Popíšu, třeba to s tím souvisí. Jde o autostart oscamu při bootování. Jak jsem již popsal, zapnu oscam (třeba i restartuju) a vypnu box, aby se nastavení uložilo. A opět - všechno funguje jak má, jak jsem psal, třeba týden i déle a najednou "šlus". Stejná situace. Oscam při bootování nenastartuje. Takže nezbývá, než ho spustit ručně, znovu uložit a "jede se dál", zase do příštího výpadku. Zkoušel jsem i různé aplikace (start manažery), ale nepochodil jsem. Jsou to aplikace primárně určené pro telefony, tak to přičítám tomu. Už jsem se s tím tak nějak smířil, ale opravdu jen "tak nějak". Proto můj dotaz tady. Je nepatrná naděje, že by to mohla vyřešit některá příští verze firmware, ale opravdu jen nepatrná.


Zdravim Kasy
ja len chcem povedat ze mam tiez tento isty problem a neviem kde je chyba.
tiez z casu nacas sa uplne zmaze konfiguracia oscamu, a taktiez ho musim obcas aj manualne nastartovat.
niekedy ide a sam sa nastartuje pri zapnuti Amika, ale niekedy nic, a musim manualne spustit.
ak sa ti nahodou podarilo nieco zistit alebo to nejak opravit, tak mi prosim ta daj vediet.
budem moc moc vdacny za akukolvek radu a pomoc.

JD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 25.Říjen 2017 - 10:20 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Duben 2017 - 16:00
Příspěvky: 41
Poděkováno: 1 krát
janko22 - Bohužel, zatím jsem nezjistil, jak to ovlivnit. Momentálně to asi 14 dní drží, kéž by to vydrželo. To už jsem se opravdu naštval a zkusil nastavit všechno znovu. Krátce popíšu. Vymazání konfig. souborů oscamu (F1), odinstalování oscamu, vypnutí Amika, odpojení od napájení (asi 1 min.). Zapnutí boxu, instalace oscamu, konfigurace přes webové rozhraní, uložení a okamžitý restart boxu. Potom jsem ještě zakázal DHCP server a nastavil pevnou IP. No prostě udělal jsem všechno, co mě napadlo, i to, co by s tím nemělo souviset (pevná IP). Od té doby to drží, ale nevěřím tomu. Pokaždé Amiko zapínám "se strachem". Kdybys na něco přišel, dej vědět.

_________________
Amiko A4 combo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 25.Říjen 2017 - 16:45 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Říjen 2017 - 13:33
Příspěvky: 2
no jo :(
tak budem to dalej nejak skusat a uvidime ako to pojde, ale tiez vzdy so strachom pustam amiko a cakam ci pojde alebo nie.
urciteho casu oscam nabiehal sam, ale tearz uz nie. nevies nahodou poradit kde zapnut tuto autostart funkciu?
v oscame to asi nie je a je to vec android boxu, ale vobec netusim kde.
skusal som nejake autostart aplikacie ale to chvilu trvalo kym nabehlo, a potom aj tak obrazovka zostala len na oscame a nepreplo sa na TV, takze to tiez nemalo zmysel.
nuz, ak na nieco pridem tak sa urcite ozvem.

j


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 25.Říjen 2017 - 17:34 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Duben 2017 - 16:00
Příspěvky: 41
Poděkováno: 1 krát
Autostart oscamu se zapíná u Androidu tak, že oscam spustíš, nebo třeba restartuješ a jakmile naběhne, restartuješ Amiko. Prostě vypnout a znovu zapnout, ale úplně vypnout, ne do standby. Tak funguje Android, jak jsem se dozvěděl na nějakém fóru. Ono to skutečně funguje, ale bohužel nevydrží. Po nějakém čase to musím dělat znovu. Momentálně, jak jsem psal, už to drží 14 dní, tak si držím palce, aby to vydrželo.

_________________
Amiko A4 combo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 26.Říjen 2017 - 6:46 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 17.Červen 2007 - 19:22
Příspěvky: 493
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
No toto riesim aj ja uz som si myslel ze to robi len mne treb ist do more app najst oscam a restartovat ho rucne potom zase ide nejaky cas.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 01.Listopad 2017 - 12:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Listopad 2017 - 12:08
Příspěvky: 3
Ahojte.... Mám Amiko A4 K len 2 dni. Neviem ako nastaviť client server configuration keďže to tam nikde nevidím... Prosím o podrobný návod ako sa to dá spraviť... Ďakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 01.Listopad 2017 - 15:41 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 17.Červen 2007 - 19:22
Příspěvky: 493
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
A mas tam oscam?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 01.Listopad 2017 - 20:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Květen 2009 - 21:33
Příspěvky: 11
Ahojte.
Aj ja som siahol po tomto boxe v očakávaní pecky, no v mnohých smeroch ma sklamal. Ale je jedna vec, ktorá ma trápi zo všetkého najviac, a to že oscam ani z ďaleka nefunguje spoľahlivo. Najhoršie je, že takmer neustále má problém s dekódovaním programov , ktoré sú dostupné v ČR - Joj family HD, Prima HD, Nova HD... Na nelinuxových boxoch to ide normálne. Vyskúšal som rôzne verzie OScamu, no výsledok ten istý. V porovnaní s pomalým Alienom, je to ...... Máte podobné skúsenosti, alebo mám niekde chybu. ???


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 01.Listopad 2017 - 23:45 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Listopad 2017 - 12:08
Příspěvky: 3
Hej uz mam... som nainstalovala... ale aj tak mi to nejde...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 02.Listopad 2017 - 7:41 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 17.Červen 2007 - 19:22
Příspěvky: 493
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
Ked mas oscam nastavit na nom cccam alebo newcamd podla toho co bude pouzivat porty nastavit usera potom na druhom nastavit klienta a musi to ist


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 03.Listopad 2017 - 14:03 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Listopad 2017 - 12:08
Příspěvky: 3
Uz to ide... dakujem...
Ako sa daju nastavit programy podla mojho zoznamu? Neviemt o tam nikde najst. Je tam len podla satelitov alebo TP alebo od A po Z.. Chcela by som si nastavit programy podla seba...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 03.Listopad 2017 - 22:10 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Prosinec 2009 - 21:24
Příspěvky: 501
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
OK-> menu a viac vidíš->->->

_________________
Bežný užívateľ
~*Formuler F3 *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 05.Listopad 2017 - 11:16 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 09.Březen 2010 - 20:08
Příspěvky: 520
Poděkoval: 1 krát
Pri prepinani kanala na dalsi stava sa vam,ze zvuk aj obraz je spomaleny na par sekund?Da sa to upravit?


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 225 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 16 7 8 9 1012 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk