e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Červenec 2018 - 5:21

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: KODOVANE
PříspěvekOdeslal: 02.Únor 2017 - 17:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Únor 2017 - 17:41
Příspěvky: 3
Poděkoval: 1 krát
Zdravím , prosim vas o radu , mam primac amiko hd 8250 , nastavil som podmieneny pristup .. meno heslo server .. nastavenia Ethernet setting atd ... vsetko fungovalo ... po vypnuti primaca na noc a zapnuti o den su vsetky programi kodvane a sam ich nerozkoduje ani za 10 min .. skontrolujem nastavenia ..dam ping test.. vsetko ulozim znovu a rozbehne sa to .. po vypnutii na druhy den sa spusti a vsekto je len kodovane .. viete mi poradit ? Ďakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: KODOVANE
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2017 - 9:16 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3307
Poděkoval: 30 krát
Poděkováno: 118 krát
Takéto veci robí napríklad router ZTE od Telekomu, kým sa nedá ping tak sa sám od seba nepripojí.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: KODOVANE
PříspěvekOdeslal: 04.Únor 2017 - 16:18 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Únor 2017 - 17:41
Příspěvky: 3
Poděkoval: 1 krát
Steiner napsal:
Takéto veci robí napríklad router ZTE od Telekomu, kým sa nedá ping tak sa sám od seba nepripojí.



Presne si uhádol mame doma ten router.. Dá sa s tým nieco spravit ? ďakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: KODOVANE
PříspěvekOdeslal: 05.Únor 2017 - 0:58 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3307
Poděkoval: 30 krát
Poděkováno: 118 krát
Dá, kúpiť ADB3212 z bazošu za 20-25€ a musí to šlapať. A keď "znásilníš" niektorého z dvoch členov tohto fóra /mňa alebo 005jon/ čo nie je také jednoduché, tak k tomu /čo sa týka možností tohto routra (ADB)/ môže byť aj bonus. :D

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: KODOVANE
PříspěvekOdeslal: 05.Únor 2017 - 10:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Únor 2017 - 17:41
Příspěvky: 3
Poděkoval: 1 krát
Steiner napsal:
Dá, kúpiť ADB3212 z bazošu za 20-25€ a musí to šlapať. A keď "znásilníš" niektorého z dvoch členov tohto fóra /mňa alebo 005jon/ čo nie je také jednoduché, tak k tomu /čo sa týka možností tohto routra (ADB)/ môže byť aj bonus. :D


Takze sa to dá riesit len vymenou routeru ? a aky " bonus " budem mat s tym novym co ste mi poradili ? Vďaka


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: KODOVANE
PříspěvekOdeslal: 05.Únor 2017 - 11:07 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3307
Poděkoval: 30 krát
Poděkováno: 118 krát
viewtopic.php?f=11&t=60116

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: KODOVANE
PříspěvekOdeslal: 06.Únor 2017 - 16:23 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 305
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 10 krát
michal16 napsal:
Steiner napsal:
Takéto veci robí napríklad router ZTE od Telekomu, kým sa nedá ping tak sa sám od seba nepripojí.



Presne si uhádol mame doma ten router.. Dá sa s tým nieco spravit ? ďakujem

Dopis si tam alternativnu DNS...195.146.132.058 ...a vsetko uz pojde normalne..
samozrejme musis vypnut dhcp,, aby si mohol rucne dopisat DNS.

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3624+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
iNEOS ZX4 T2MI,ClarkeTech 4100 HDplus,2xAB Cryptobox 650,Amiko 8265+,Ariva 202E


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk