e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
flash 468x60
Právě je 17.Leden 2017 - 20:23

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 96 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Home sharing - problem
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2017 - 19:30 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Červen 2008 - 22:45
Příspěvky: 36
Poděkováno: 1 krát
Ahoj ako som spomínal zdielanie prez LAN ide v pohode nechcel som mu do toho moc zasahovat ,nechcel som rozhasit Homeshare ,aj som sa pokušal nastavit zdielanie z vonka ale tu neviem či treba prepnut niečo v nastavení servera a aký softkam použit Amika som vživote nemal v ruke. VDAKA.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Home sharing - problem
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2017 - 20:25 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1091
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát
peter54 napsal:
Fungovat to moze a je to tu veľakrát popisane. Amiko a optikum si rozumeju a na verzii fw nezalezi. Troska hladaj a vsetko najdes. Na serveri musis pouzit homecamd2, na klientovi homecamd.

No :D takto určite moc nie, ak je Homecamd 2 tak musí byť aj na klientovy homecamd 2, a meviem či sa jedná o reshare , ale na homecamd 2 to pojde.

teda môžem z STB prímať z XY neviem skade cez Newcamd alebo Homecamd, ale poslať to cez Homecamd 2, inak je to presnejšie na danu adresu STB, ovšem neviem jak to má, ale pri Homecamd2 robiť Reshare, ak sa jedná o jednu kartu na X max 3 Stb, tak do serveru zabije mak adresy dalšich 2 STB a jede to jak gula.

Skrátka, nechcem sa tu do ničoho miešať, aby som nenapísal niečo zlé, ale... skrátka ja to potrebujem nejak vedieť sedliacky skade kam a ako, šak ma tu poznáte :D :D :D

_________________
Pišťok


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Home sharing - problem
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2017 - 22:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Říjen 2016 - 9:55
Příspěvky: 7
Ahoj chlapi.

Chtěl bych se zeptat jako jako používáte stabilní verzi firmwaru pro HD8250+ na server nám teď AMIKO_HD8260_2.3.51_mcas.zip a chová se nějak divně na klienty (někdo běží bez problému a někdo se odpojí a už se nepřipojí do restaru.
U MicroHD SE jsem neměl sebemenší problémy, ale vyměnil jsem ho za 8250+ protože jsem si myslel, že bude "výkonnější" a Micro nechal jako klient.

Děkuji za postřehy


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Home sharing - problem
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2017 - 22:18 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 1411
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 64 krát
AMIKO_HD8260_2.3.51_mcas.zip

tohle tam určitě nemáš ! zkontroluj to a rozbal ten zip jak u manželky tak u toho souboru


taky si nejsem jistý zda jsou zaměnitelné 8250 a 8260 ???

#-o


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Home sharing - problem
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2017 - 23:15 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 20:55
Příspěvky: 654
satelitni prijimac: zopár ich mám
Místo/Bydliště: okr. Piešťany
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 20 krát
davecv napsal:
Ahoj chlapi.

Chtěl bych se zeptat jako jako používáte stabilní verzi firmwaru pro HD8250+ na server nám teď AMIKO_HD8260_2.3.51_mcas.zip a chová se nějak divně na klienty (někdo běží bez problému a někdo se odpojí a už se nepřipojí do restaru.
U MicroHD SE jsem neměl sebemenší problémy, ale vyměnil jsem ho za 8250+ protože jsem si myslel, že bude "výkonnější" a Micro nechal jako klient.

Děkuji za postřehy


server má nastavenú pevnú IP?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Home sharing - problem
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2017 - 8:24 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Říjen 2016 - 9:55
Příspěvky: 7
Duce napsal:
davecv napsal:
Ahoj chlapi.

Chtěl bych se zeptat jako jako používáte stabilní verzi firmwaru pro HD8250+ na server nám teď AMIKO_HD8260_2.3.51_mcas.zip a chová se nějak divně na klienty (někdo běží bez problému a někdo se odpojí a už se nepřipojí do restaru.
U MicroHD SE jsem neměl sebemenší problémy, ale vyměnil jsem ho za 8250+ protože jsem si myslel, že bude "výkonnější" a Micro nechal jako klient.

Děkuji za postřehy


server má nastavenú pevnú IP?


Mikrotik ma pevnou adresu a dál pak dst-nat.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Home sharing - problem
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2017 - 8:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Říjen 2016 - 9:55
Příspěvky: 7
hlustvisihak napsal:
AMIKO_HD8260_2.3.51_mcas.zip

tohle tam určitě nemáš ! zkontroluj to a rozbal ten zip jak u manželky tak u toho souboru


taky si nejsem jistý zda jsou zaměnitelné 8250 a 8260 ???

#-o


Omlouvám se, AMIKO_HD8250_2.3.51_mcas.zip .Teď jsem zkusil upgrade na AMIKO_HD8250_2.3.65_emu.zip, tak uvidíme. Nebo tu ještě mám Dreambox DM500HD, tak jestli nebude lepší rozjet cardsharing na něm. :oops:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Home sharing - problem
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2017 - 17:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Leden 2017 - 13:31
Příspěvky: 4
Zdravím páni.
Chcel by som Vás poprosiť o pomoc.
Mám 2 Amika. Sú prepojené LAN cez router. Pripojenie na net funguje, lebo router im prideľuje IP adresy. Na 8260 som nastavil home server podľa infa z tejto stránky a na 8250 som nastavil klienta tiež podľa infa. IP majú posledné číslo vyššie ako 100. Problém je v tom, že klient sa vôbec nevie pripojiť na server, nie je tam žiaden ping. Je to nastavené cez homeshare (homecmd).
Pripojenie k routru je cez powerline adaptéry (lan cez 230V zásuvku).
FW 8260 je ali 3516 2.0.69 emu a 8250 je ali 3516 2.0.38 emu.
Ide mi o zdieľanie karty skylink u nás doma na 2 TV.
Už neviem, ako ďalej, lebo sa tie 2 prijímače nevedia vôbec spojiť.
Ďakujem za pomoc.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Home sharing - problem
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2017 - 18:40 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 356
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 11 krát
daj tam novsi soft mcas a vypni dhcp


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Home sharing - problem
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2017 - 18:52 
Online
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 232
satelitni prijimac: amiko shd 8000, opticum 7100cx
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 7 krát
Tak si skus pingnut oba prijímače z pc.

_________________
formuler f3, amiko shd-8000, amiko shd-8340, opticum x403p. multifocus 19, 23 a 28,
OpenPLI
amstar_yumatu_1.5.12_x4_newoldremote, AMIKO_SHD-7900-8000_1.4.99_emu , ALI3602_06020200_globo_OPTICUM_HD_X4_220_ps_lemontree_1.4.98


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Home sharing - problem
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2017 - 21:41 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Leden 2017 - 13:31
Příspěvky: 4
Zdravím.
Ďakujem za radu. Už sa mi spojili tie 2 prijímače. Chyba bola v IP adrese.
Ešte sa chcem spýtať, aký je rozdiel vo FW emu a mcas?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Home sharing - problem
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2017 - 22:51 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 1411
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 64 krát
emu - zkratka emulátor , možnost softwarového dekódovaní prolomených paketu
(po potřebných zadání klíčů )

mcas - multi CAS (univerzální čtečka ) , mcas jest součástí sw s emu , pokud nevyužíváš
emu doporučuji mcas


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Home sharing - problem
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2017 - 15:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Leden 2017 - 13:31
Příspěvky: 4
Ďakujem za info.
Domáci homesharing karty mi funguje.
Chcem sa len spýtať, či je možné urobiť homesharing aj kódov zdieľaných z internetu?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Home sharing - problem
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2017 - 15:51 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Červen 2008 - 18:39
Příspěvky: 58
Poděkoval: 1 krát
Ak myslíš pod pojmom aj "kódov..." , to čo ja,tak áno, lenže si muší vypýtať povolenie -súhlas od poskytovateľa.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Home sharing - problem
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2017 - 15:53 
Online
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 297
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 10 krát
d666 napsal:
Ďakujem za info.
Domáci homesharing karty mi funguje.
Chcem sa len spýtať, či je možné urobiť homesharing aj kódov zdieľaných z internetu?


Pokud se Ti jedná o "alternativního poskytovatele", tak po dohodě s ním...
Mimo bych to nezkoušel kvůli hrozícímu banu... :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Home sharing - problem
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2017 - 19:08 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Leden 2017 - 13:31
Příspěvky: 4
Ok. Ďakujem za info.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 96 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: majoke, MMM11 a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk