e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 13.Listopad 2018 - 20:08

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 16 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 28.Květen 2018 - 17:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Prosinec 2008 - 17:24
Příspěvky: 16
Poděkoval: 1 krát
Zdravím všechny co mi pomohou (a jsou chytřejší, než já). Mám Alien2 v něm hyperion 5.5 ale nevím jak nainstalovat a zprovoznit emulátor (třeba OSCAM). Pokud někdo bude mít trpělivost a pomůže krok po kroku, budu moc vděčný. Moc díky


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Květen 2018 - 20:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Prosinec 2008 - 17:24
Příspěvky: 16
Poděkoval: 1 krát
najde se někdo? Nebo jsou tady uživatelé pouze ctrl C ctrl V a nikdo kdo poradí?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Květen 2018 - 22:51 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3178
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkováno: 1 krát
pohoda6 napsal:
najde se někdo? Nebo jsou tady uživatelé pouze ctrl C ctrl V a nikdo kdo poradí?


no za suche z nosu asik nikto ... musis zahrat na inu strunku, alebo sa to proste naucit sam


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Květen 2018 - 6:48 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Prosinec 2009 - 21:24
Příspěvky: 501
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
Ktorý z dvoch prijímačov čo si napísal má byť ten pravý? Pro blba sa návod nedá na ani jeden, skôr kto má to naučí by malo byť.

_________________
Bežný užívateľ
~*Formuler F3 *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Květen 2018 - 7:39 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3178
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkováno: 1 krát
tras napsal:
Ktorý z dvoch prijímačov čo si napísal má byť ten pravý? Pro blba sa návod nedá na ani jeden, skôr kto má to naučí by malo byť.


Kukam ze ty si tiez mimo. On ma prijimac amiko alien2 a v nom polsku patlaninu fw of PKT grupy menom hyperion xy.. kde vidis ty ten druhy prijimac akoze ? :ROFL:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Květen 2018 - 9:59 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Únor 2013 - 22:00
Příspěvky: 121
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 1 krát
v plugins si stáhni nějaký softcam..též stáhni instalačku configu,samotná binárka je na nic...karta ti v tom nepojede,musíš upravit přes TC - přidat readra..


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Květen 2018 - 12:14 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Prosinec 2009 - 21:24
Příspěvky: 501
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
dlhe_pole napsal:
tras napsal:
Ktorý z dvoch prijímačov čo si napísal má byť ten pravý? Pro blba sa návod nedá na ani jeden, skôr kto má to naučí by malo byť.


Kukam ze ty si tiez mimo. On ma prijimac amiko alien2 a v nom polsku patlaninu fw of PKT grupy menom hyperion xy.. kde vidis ty ten druhy prijimac akoze ? :ROFL:

Prečítaj si názov príspevku a príspevok.

_________________
Bežný užívateľ
~*Formuler F3 *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Květen 2018 - 13:45 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3178
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkováno: 1 krát
tras napsal:
dlhe_pole napsal:
tras napsal:
Ktorý z dvoch prijímačov čo si napísal má byť ten pravý? Pro blba sa návod nedá na ani jeden, skôr kto má to naučí by malo byť.


Kukam ze ty si tiez mimo. On ma prijimac amiko alien2 a v nom polsku patlaninu fw of PKT grupy menom hyperion xy.. kde vidis ty ten druhy prijimac akoze ? :ROFL:

Prečítaj si názov príspevku a príspevok.


No schvalne mi tu vymenuj oba prijimace ktore vidis v jeho prispevku.. ci myslis to aa3 hyperion je jakoze nazov prijimaca ? :ROFL:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Květen 2018 - 18:11 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Prosinec 2008 - 17:24
Příspěvky: 16
Poděkoval: 1 krát
dlhe_pole napsal:
pohoda6 napsal:
najde se někdo? Nebo jsou tady uživatelé pouze ctrl C ctrl V a nikdo kdo poradí?


no za suche z nosu asik nikto ... musis zahrat na inu strunku, alebo sa to proste naucit sam


Pokud jsi labužník, klidně ti něco pošlu :)
Pokud ti chybí peníze, rád ti také něco pošlu :)
Pokud nechceš radit, nech si své příspěvky jinam. Toto je forum a kam jinam by se asi člověk měl obrátit, než právě sem!


Naposledy upravil(a) pohoda6 dne 29.Květen 2018 - 18:25, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Květen 2018 - 18:13 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Prosinec 2008 - 17:24
Příspěvky: 16
Poděkoval: 1 krát
dlhe_pole napsal:
tras napsal:
dlhe_pole napsal:

Kukam ze ty si tiez mimo. On ma prijimac amiko alien2 a v nom polsku patlaninu fw of PKT grupy menom hyperion xy.. kde vidis ty ten druhy prijimac akoze ? :ROFL:

Prečítaj si názov príspevku a príspevok.


No schvalne mi tu vymenuj oba prijimace ktore vidis v jeho prispevku.. ci myslis to aa3 hyperion je jakoze nazov prijimaca ? :ROFL:


Omlouvám se, špatně jsem to napsal. Za AA3 jsem zapomněl udělat čárku. Takže: AA3 (jako Aminko Alien3). Hyperion je systém.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Květen 2018 - 18:18 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Prosinec 2008 - 17:24
Příspěvky: 16
Poděkoval: 1 krát
Jinak. Mám tam mgcam, ale ten můj "provider" nepodporuje. Umí Cccam (ten, ale nepodporuje hyperion) a pak oscam. Ten jsem nainstaloval, ale nevidím nikde oscam.server, kam mám zapsat hodnoty pro připojení. oscam.server by měl být v cestě /etc/tuxbox/config/oscam.server. Je tady někdo kdo by mi poradil? Nechci sdílet, jen přijímat ;)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Květen 2018 - 18:21 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Prosinec 2008 - 17:24
Příspěvky: 16
Poděkoval: 1 krát
danny10 napsal:
v plugins si stáhni nějaký softcam..též stáhni instalačku configu,samotná binárka je na nic...karta ti v tom nepojede,musíš upravit přes TC - přidat readra..

Nechci sdílet, jen se připojit, ale díky za ochotu! :good:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Květen 2018 - 18:25 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1049
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 45 krát
pohoda6 napsal:
Jinak. Mám tam mgcam, ale ten můj "provider" nepodporuje. Umí Cccam (ten, ale nepodporuje hyperion) a pak oscam. Ten jsem nainstaloval, ale nevidím nikde oscam.server, kam mám zapsat hodnoty pro připojení. oscam.server by měl být v cestě /etc/tuxbox/config/oscam.server. Je tady někdo kdo by mi poradil? Nechci sdílet, jen přijímat ;)

Ináč aký je ten Amiko Alien 3? Taký box existuje? Cccam nie Hyperion nepodporuje ale Tvoj box asi má sh4 procesor a nato cccam nie je. A z pluginov si už nainštaloval oscam?

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Květen 2018 - 18:32 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Prosinec 2008 - 17:24
Příspěvky: 16
Poděkoval: 1 krát
petersk napsal:
pohoda6 napsal:
Jinak. Mám tam mgcam, ale ten můj "provider" nepodporuje. Umí Cccam (ten, ale nepodporuje hyperion) a pak oscam. Ten jsem nainstaloval, ale nevidím nikde oscam.server, kam mám zapsat hodnoty pro připojení. oscam.server by měl být v cestě /etc/tuxbox/config/oscam.server. Je tady někdo kdo by mi poradil? Nechci sdílet, jen přijímat ;)

Ináč aký je ten Amiko Alien 3? Taký box existuje? Cccam nie Hyperion nepodporuje ale Tvoj box asi má sh4 procesor a nato cccam nie je. A z pluginov si už nainštaloval oscam?

Já jsem opravdu kopyto!!!! Máš pravdu! Samozřejmě Amiko Alien 2! OMLOUVÁM SE!
Jak jsi napsal "Cccam nie Hyperion nepodporuje ale Tvoj box asi má sh4 procesor a nato cccam nie je."
Oscam jsem nainstaloval s pluginu.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Květen 2018 - 18:38 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1049
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 45 krát
Mal si to aj s configmi nainštalovať. A potom si to najdi cez TC, kde sú. Alebo si cez modrý panel v emu centre to spusť a cez webif oscamu si dopíš reader.

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Květen 2018 - 18:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Prosinec 2008 - 17:24
Příspěvky: 16
Poděkoval: 1 krát
petersk napsal:
Mal si to aj s configmi nainštalovať. A potom si to najdi cez TC, kde sú. Alebo si cez modrý panel v emu centre to spusť a cez webif oscamu si dopíš reader.

:thankyou: :good: :good: jsi člověk k nezaplacení! Díky!!!!!!!!!!


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 16 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: wasrman a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk