e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Listopad 2018 - 14:07

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 370 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 115 16 17 18 19 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: milý ulmus !
PříspěvekOdeslal: 30.Srpen 2017 - 13:12 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 3832
Poděkoval: 81 krát
Poděkováno: 316 krát
Dôrazne upozorňujem, že táto téma nieje primárne určená na riešenie osobných sympatii,alebo nesympatií.


...To si chrochtal blahom keď si kupoval odomna veci za dobrú cenu a bez poštovného... To som ti bol dobrý!....

píšeš a mažeš nesmysly ale to tvoj problém .... ( toĺko ku tomuto tématu !)



ku obchodným vztahom len toľko že inzerát na prodej a cenu jsi dával ty .
Já cenu respektoval a zaplatil !!!
Poštovné si neplatil ani ty ani já protože že mi to dovezol kamarát !
(za zboží v ceně 200-500Kč sa mi neoplatí platit poštu cca 250.- Kč)

Tak že se vzpamätaj ....

nebo o čom tu meleš ??? ty dobrý !!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: ja obmedzim na osobné útoky.
PříspěvekOdeslal: 30.Srpen 2017 - 13:24 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 3832
Poděkoval: 81 krát
Poděkováno: 316 krát
od teba není ferové nič tak mi polib prdél !

a na moje konflikty sa tiež vysér ! gumo !


Naposledy upravil(a) hlustvisihak dne 30.Srpen 2017 - 13:26, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 30.Srpen 2017 - 13:29 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 3832
Poděkoval: 81 krát
Poděkováno: 316 krát
:D
ulmus napsal:
Ja nie ty dement!
Celý príspevok zmazal admin tak si tu neotvaraj pysk.
A čo som ja v ňom zmenil do toho ťa nič nie je. Ty priekupnik.
To si chrochtal blahom keď si kupoval odomna veci za dobrú cenu a bez poštovného... To som ti bol dobrý!
Ja sa pýtam kde sa reálne pohybuje cena a nie ,že to chcem ponúkať na tomto fóre ty šašo.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2017 - 9:56 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Březen 2013 - 12:11
Příspěvky: 981
Místo/Bydliště: pod strechou
Poděkováno: 3 krát
Testoval so kedysi cryptobox a nechcel by som ho ani zadarmo. Testoval som terasky tento maďaronsky šrot a to by mi museli zaplatiť aby som ho mal. :o :o :o :o :o :o :o :o :o


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 05.Listopad 2017 - 8:02 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Říjen 2009 - 14:42
Příspěvky: 4
Poděkoval: 1 krát
Zdravim ked vypnem prijimac a zapnem nenabehne cardshare musim ist do nastaveni a pingnut server potom to naskoci neviete cim by to mohlo byt je tam soft emu 2.2.1.4 dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 05.Listopad 2017 - 9:25 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 462
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 21 krát
daj tam mcas2.3.45 tovarko pred a po nahrani primac nastav do rezimu fake niekedy tento problem robi aj nastavenie routra to treba riesit s dodavatelom...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 05.Listopad 2017 - 12:25 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 318
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 12 krát
comandsk napsal:
Zdravim ked vypnem prijimac a zapnem nenabehne cardshare musim ist do nastaveni a pingnut server potom to naskoci neviete cim by to mohlo byt je tam soft emu 2.2.1.4 dakujem

a este dopln aky mas net,,teda od koho,,a nemas nahodou router ZTE II??

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E AB quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
iNEOS ZX4 T2MI,ClarkeTech 4100 HDplus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 05.Listopad 2017 - 12:38 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Říjen 2009 - 14:42
Příspěvky: 4
Poděkoval: 1 krát
janoslama napsal:
comandsk napsal:
Zdravim ked vypnem prijimac a zapnem nenabehne cardshare musim ist do nastaveni a pingnut server potom to naskoci neviete cim by to mohlo byt je tam soft emu 2.2.1.4 dakujem

a este dopln aky mas net,,teda od koho,,a nemas nahodou router ZTE II??

ano telekom a ten router zte2 Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 05.Listopad 2017 - 13:24 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 17.Prosinec 2009 - 19:25
Příspěvky: 73
satelitni prijimac: DM800SE,DM800SE V2....
Místo/Bydliště: Trebisov
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 2 krát
Pisal som ti rano SS, teraz znova...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 05.Listopad 2017 - 16:31 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 318
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 12 krát
comandsk napsal:
janoslama napsal:
comandsk napsal:
Zdravim ked vypnem prijimac a zapnem nenabehne cardshare musim ist do nastaveni a pingnut server potom to naskoci neviete cim by to mohlo byt je tam soft emu 2.2.1.4 dakujem

a este dopln aky mas net,,teda od koho,,a nemas nahodou router ZTE II??

ano telekom a ten router zte2 Obrázek

dopis si DNS1 a DNS2...a vsetko pojde normalne

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E AB quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
iNEOS ZX4 T2MI,ClarkeTech 4100 HDplus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 06.Listopad 2017 - 7:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Říjen 2009 - 14:42
Příspěvky: 4
Poděkoval: 1 krát
janoslama napsal:
comandsk napsal:
janoslama napsal:
a este dopln aky mas net,,teda od koho,,a nemas nahodou router ZTE II??

ano telekom a ten router zte2 Obrázek

dopis si DNS1 a DNS2...a vsetko pojde normalne

Myslis v routeri 8.8.8.8. a 8.8.4.4 takto nejak ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 06.Listopad 2017 - 8:36 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 318
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 12 krát
ja tam mam..
DNS1-195.146.132.58
DNS2-195.146.128.62
samozrejme DHCP musis dat vypnut aby si to mohol dopisat

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E AB quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
iNEOS ZX4 T2MI,ClarkeTech 4100 HDplus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 08.Listopad 2017 - 18:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Říjen 2009 - 14:42
Příspěvky: 4
Poděkoval: 1 krát
tak pomohlo to dal som tam tie telekom dns ip a ide to este raz :thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 15.Listopad 2017 - 19:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Květen 2011 - 23:47
Příspěvky: 7
Som v koncoch...nastavil som DNSka vyskusal emu aj mcas a stale to nie stabilne...je este nejaka ina rada okrem vyhodenia do srotu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 15.Listopad 2017 - 20:21 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 462
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 21 krát
som presveceny ze chyba je bud v internete alebo v servery pripadne tam daj starsi soft v poslednej dobe tie nove softy stoja za ....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 16.Listopad 2017 - 1:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Květen 2011 - 23:47
Příspěvky: 7
Doma to slape bez problemov dokonca s DHCP od tcomu...ale od lokalneho providera problemy s vypadkami...je to cez mikrovlnku....ale aby sme nehanili internet tak cryptobox550 tam slape bez najmensich problemov


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2017 - 11:43 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2008 - 19:44
Příspěvky: 12
satelitni prijimac: AB CryptoBox 650, Ariva 4K Com
Místo/Bydliště: Sobrance
Ahojte.
Nechce sa mi skúšať každý jeden nový soft od 2.4.02 < vyššie, aj tak ten STB nemám doma, takže otázka na tých čo to už vyskúšali; -naposledy som skúsil známemu na A8150 soft. AMIKO HD8150 Galaxy 2.4.70 by Dekolte. Noo, sklamanie; -jazyk maximálne tak angličtina, žiadne SK, CZ,... Len v nastaveniach pre ƃuᴉɹɐɥs sa nedá editovať DES key, je prednastavené so samými 9-kami... dobrá blbina teda... až po továrenskom nastavení sa ƃuᴉɹɐɥs nejako dal nastaviť... Na downgrade to musím asi cez RS232, inak to nepôjde... Celkom ma potešila grafika na tom softe - a la retro, len to musí mať aj slovenčinu alebo aspoň češtinu...
Čo je nového v softoch od 2.4.02 vyšších a ktoré sú použiteľné aj pre výhradne slovensky hovoriacich používateľov? - teda že obsahujú SK alebo aspoň CZ jazyk?
Ďakujem.

_________________
Byť hlupákom v dnešnej dobe je veľmi ťažké - konkurencia je obrovská!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2017 - 17:19 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Srpen 2015 - 8:24
Příspěvky: 5
Zdravim poradí mi niekto ako nastaviť zdieľanie tak aby isiel po jednom kábli aj internet? Funguje iba zdieľanie net nejde prevdepodobne niečo z IP len neviem čo. Amiko HD8150


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2017 - 18:16 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 4894
Poděkoval: 35 krát
Poděkováno: 18 krát
Z routeru je třeba vést lan kabely ke každému boxu. U boxů vypnout a zapnout DHCP. Počkat na načtení IP adres. Až se IP adresy načtou, vypnout DHCP a tyto adresy pro každý box zvlášť zadat ručně.
Tady je návod:
http://www.olmi.tv/files/eshop/download ... talaci.pdf


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 05.Únor 2018 - 14:06 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 20.Září 2014 - 12:16
Příspěvky: 17
Poděkoval: 2 krát
Chlapi je lepší na share tady amiko 8150 nebo ariva ferguson 203, popřípadně 103? Dík


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 370 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 115 16 17 18 19 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk