e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Červenec 2018 - 9:57

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 308 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 112 13 14 15 16 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO MINI HD/V2
PříspěvekOdeslal: 25.Únor 2016 - 21:51 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Květen 2014 - 22:36
Příspěvky: 8
Zdravim,
mam takyto problem.. V jednej miestnosti mi program ide (konkretne sport 2), ale v druhej nie (nie je to problemom kodovania). To ze mi nejde ma take priznaky, ze zvuk pocujem, obcas je taky trhany, ale obraz nejde.. Vsimol som si to aj na inom programe. Uz raz sa mi to stalo, vtedy som si myslel ze je to problem nastavenia (frekvencia).. Ale v miestnosti kde ide sport 2 som teraz nic nemenil a ide... Pise mi, ze uroven 90, kvalita 51%
Dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO MINI HD/V2
PříspěvekOdeslal: 26.Únor 2016 - 7:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Říjen 2008 - 15:10
Příspěvky: 263
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 10 krát
Vymeň koaxiál.

_________________
Illusion M2S, Showbox S300 Platrinum, Opticum 4050CX, Ferguson Ariva 100, Ferguson Ariva 100E, Amiko Mini HD SE, Amiko Alien2 Hyperion 5.1


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO MINI HD/V2
PříspěvekOdeslal: 22.Duben 2016 - 19:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Srpen 2012 - 8:27
Příspěvky: 3
Poděkoval: 2 krát
Ahojte. Prosím Vás poradiť. ako do amika mini HD nainštalujem fimware s koncoukou abs.Nahodím to na USB a box mi to nenajde.
Ďakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO MINI HD/V2
PříspěvekOdeslal: 10.Květen 2016 - 11:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Říjen 2013 - 21:25
Příspěvky: 30
Ahoj. Mám Amiko mini hd se a na tv je obraz strašně tmavý. Nepomáhá ani úprava nastavení v tv. Je to na reklamaci nebo stačí přehrát firmware? Díky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO MINI HD/V2
PříspěvekOdeslal: 10.Květen 2016 - 11:35 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 12.Srpen 2009 - 8:27
Příspěvky: 178
satelitni prijimac: ab IPbox prismcube ruby
Poděkováno: 10 krát
si koupíš věc za 1000 kč,a čekáš od toho zázraky?

_________________
VU+ UNO 4K SE ,Vu solo 2,Formuler S turbo mini,Ferguson ariva 4K,parabola-Toroidal 90


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO MINI HD/V2
PříspěvekOdeslal: 10.Květen 2016 - 12:50 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 3638
Poděkoval: 68 krát
Poděkováno: 304 krát
domino1 napsal:
Ahojte. Prosím Vás poradiť. ako do amika mini HD nainštalujem fimware s koncoukou abs.Nahodím to na USB a box mi to nenajde.
Ďakujem

a máš to ROZBALENÝ ???!!!


blacknight napsal:
Ahoj. Mám Amiko mini hd se a na tv je obraz strašně tmavý. Nepomáhá ani úprava nastavení v tv. Je to na reklamaci nebo stačí přehrát firmware? Díky


co máš za TV a jak to máš propojený ???? nevidím důvod proč by měl být tmavý obraz ! nikoliv sw !

ale nastavení jak v TV tak v REC. !

:poklona:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO MINI HD/V2
PříspěvekOdeslal: 10.Květen 2016 - 13:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Červenec 2008 - 8:20
Příspěvky: 252
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 1 krát
blacknight-přesně jak píše hlustvisihak-přidej si jasu v nastavení přijímače("nastavení OSD")


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO MINI HD/V2
PříspěvekOdeslal: 10.Květen 2016 - 20:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 13.Březen 2008 - 17:51
Příspěvky: 285
Místo/Bydliště: Doma
Poděkováno: 3 krát
amik jsem kupoval mraky, s TV propojoval AV kabelem i HDMI a nikdy sem nikde neresil vec jako tmavy obraz, to mas sklenenku co ji dohasina obraz nejspis nebo nevim...

_________________
Skylink v celem dome, Flix u me, Octagon SD4008 UHD - 2x DVBS2 + OpenATV, SkyL ICE, AL 80cm na Astra 23,5°E + 19,2°E, LNB´s Inverto & 85cm AL Fuba na Eutelsat 16°E + Inverto quad 0,2db


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO MINI HD/V2
PříspěvekOdeslal: 10.Květen 2016 - 22:46 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Únor 2013 - 22:00
Příspěvky: 115
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
panu domino1..

Máš ten soubor rozbalený ze zipu?při zápisu na flešku musíš dát extrahovat do..!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO MINI HD/V2
PříspěvekOdeslal: 11.Květen 2016 - 5:35 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4677
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 87 krát
danny10 napsal:
panu domino1..

Máš ten soubor rozbalený ze zipu?při zápisu na flešku musíš dát extrahovat do..!

...ešte to doplním:
- ten rozbalený xyz.abs súbor treba aj spustiť cez menu stb. V podmenu stb nájdeš pod jednou z ikoniek (nemám tento typ stb momentálne doma, tak presné umiestnenie ti sem nenapíšem - pozri do návodu od stb, alebo pohľadaj!) možnosť pre "upgrade cez USB". Tu si spusti inštaláciu. Nezabudni na ďalšie nastavenia - "allcode + bootloader"!

Poznámka:
Pozorne si pre svoj typ stb vyber aj správny typ FW, pretože ľahko sa ti môže stať, že trebárs do modelu Amiko mini HD dáš omylom FW určený pre novší model Amiko mini HD SE! Po takomto omyle ti stb síce urobí upgrade FW, ale následne už nepôjde - pomôže iba opätovný upgrade cez RS232 kábel a pomocou PC zo správnym FW.
:)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+1TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO MINI HD/V2
PříspěvekOdeslal: 18.Květen 2016 - 18:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Únor 2013 - 22:00
Příspěvky: 115
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
Nejde mi naladit nový CH 5 HD na satbacku..poslední fw s emu..přišel někdo na nějaký postup?děkuji..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO MINI HD/V2
PříspěvekOdeslal: 24.Květen 2016 - 20:51 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Srpen 2012 - 8:27
Příspěvky: 3
Poděkoval: 2 krát
pan danny10 .
Mám to rozbalené, uložené na USB, a seto-box/amiko mini HD/ ceu USB aktualizácie súbor s koncoukou abs nenajde.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO MINI HD/V2
PříspěvekOdeslal: 24.Květen 2016 - 23:26 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Únor 2013 - 22:00
Příspěvky: 115
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
Jaký máš soft?poslední je 1.6.96 na amiko mini..nemáš amiko mini SE nebo aliena mini?podívej se do informací a napiš bootloader a vezi fw..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO MINI HD/V2
PříspěvekOdeslal: 10.Červenec 2016 - 11:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Květen 2014 - 22:36
Příspěvky: 8
ako spravne nahravat?
mam nastavene aby mi nahravalo nekodovane a typ nahravky TS, niekedy mi nahra v pohode inokedy mi nahra pozeratelnych 19 sekund a zvysok casu preskakuje. pouzivam na to USB 3 s kapacitou 8gb (niekedy 16gb)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO MINI HD/V2
PříspěvekOdeslal: 10.Červenec 2016 - 19:47 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4677
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 87 krát
meno112 napsal:
ako spravne nahravat?
mam nastavene aby mi nahravalo nekodovane a typ nahravky TS, niekedy mi nahra v pohode inokedy mi nahra pozeratelnych 19 sekund a zvysok casu preskakuje. pouzivam na to USB 3 s kapacitou 8gb (niekedy 16gb)

:)
Pozri, najideálnejším médiom na nahrávanie je HDD, pri nelinux stb naformátovaný na NTFS.
A čo sa týka nahrávky, tak spôsob nahrávania kódovane/nekódovane na Amikách by sa mal dať nastaviť v menu stb - hľadaj v PVR nastaveniach pre nahrávacie médium! Tam niekde je to "zahrabané", už si to nepamätám presne, pretože nemám tento typ stb doma! :)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+1TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO MINI HD/V2
PříspěvekOdeslal: 12.Září 2016 - 15:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Únor 2008 - 14:01
Příspěvky: 67
satelitni prijimac: openbox,motor,parabola 80cm
Místo/Bydliště: okr. Hlohovec
Zdravim, ake ma byt nastavenie AV vystupu lebo mi nejde ziaden obraz cez AV ,cez hdmi ide ,ale potrebujem to na starsi tv,skusane rozne FW, na amiko mini a amiko mini combo,ked pripojim stary openbox vystup AV cez cinch tak obraz ide ,skusal som rozne nastavenia a nic,dakujem za rady


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO MINI HD/V2
PříspěvekOdeslal: 12.Září 2016 - 18:23 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4677
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 87 krát
A skúšal si prepnúť aj video formát cez DO? Je to tlačidlo V Format! :)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+1TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO MINI HD/V2
PříspěvekOdeslal: 12.Září 2016 - 18:34 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Únor 2008 - 14:01
Příspěvky: 67
satelitni prijimac: openbox,motor,parabola 80cm
Místo/Bydliště: okr. Hlohovec
ano ,,vsetky formaty som prepinal a nic ,,nakoniec to bolo kablom ,az tretí bol dobry


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO MINI HD/V2
PříspěvekOdeslal: 14.Září 2016 - 14:58 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 3638
Poděkoval: 68 krát
Poděkováno: 304 krát
domino1 napsal:
Ahojte. Prosím Vás poradiť. ako do amika mini HD nainštalujem fimware s koncoukou abs.Nahodím to na USB a box mi to nenajde.
Ďakujem



asi máš tu flash plnou ptákovin , zazálohuj si ji do PC , pak ji vymaž případně sformátuj
a nahraj !!! ENEM !!! daný sw.

uvidíš že to půjde !!!

8)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO MINI HD/V2
PříspěvekOdeslal: 02.Prosinec 2016 - 10:47 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Únor 2013 - 22:00
Příspěvky: 115
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
Jak píšou kluci ve vedlejší sekci,v novém fw 1.7.10 mcas ani emu nejedou karty Skylink ICE.Pomůže přehrát starší soft 1.6.96 nazpět,pochopitelně přes továrko.. :smoke:


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 308 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 112 13 14 15 16 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk