e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 30.Květen 2017 - 13:03

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: alma s 2200 nefunkční
PříspěvekOdeslal: 30.Srpen 2012 - 10:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Prosinec 2007 - 12:08
Příspěvky: 34
Poděkováno: 1 krát
zdravím neví někdo co může být na display se objevípouze nápis A S H nebo A 5 H a přístroj na nic nereaguje ani obraz naposled jsem ho vypl a zapotom zapl do sítě a objevilo se toto


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: alma s 2200 nefunkční
PříspěvekOdeslal: 30.Srpen 2012 - 10:22 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Květen 2009 - 18:51
Příspěvky: 1175
satelitni prijimac: nic staleho...
Poděkováno: 2 krát
Jedine nahrat firmware krizenym kabelem pres RS232.
Ke stazeni treba zde:
http://www.aerial.sk/na-stiahnutie/Alma/S-2200/
ostatni:
http://www.exyusat.com/upload/index.php ... 1ec0f77dec

_________________
out of order...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: alma s 2200 nefunkční
PříspěvekOdeslal: 30.Srpen 2012 - 12:20 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 1176
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 33 krát
Ak to máš v záruke a nevŕtal si sa v tom ... reklamuj...

ALMA = jablko

... Asi máš v tom jablčku červa ...

_________________
OTF SR95 Analógový prijímač z Oravy stále funguje a otáča aj parabolou už len milá nostalgia
a z toho novšieho v každom rožku je toho trošku ...
Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE-irdeto-irdetoM7, Hello HD,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: alma s 2200 nefunkční
PříspěvekOdeslal: 03.Září 2012 - 8:42 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Prosinec 2007 - 12:08
Příspěvky: 34
Poděkováno: 1 krát
přehrál jsem soft ale je to stejné nic se nezměnilo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: alma s 2200 nefunkční
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2017 - 10:24 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Leden 2017 - 9:03
Příspěvky: 3
Ahoj, nechcem zakladať zbytočne novú tému. Mám otázku - satelitný prijímač Alma 2200 pri pozeraní TV stanice z ničoho nič skočí do menu, potom späť na TV stanicu, znovu skočí do menu a znovu na TV stanicu, takto to skáče celé minúty. Kde môže byť chyba a ako ju odstrániť? Nahranie nového firmware nepomáha. Bude to nejaká technická závada. Vopred ďakujem za pomoc.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: alma s 2200 nefunkční
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2017 - 12:11 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Únor 2011 - 8:35
Příspěvky: 256
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 79 krát
derik napsal:
Ahoj, nechcem zakladať zbytočne novú tému. Mám otázku - satelitný prijímač Alma 2200 pri pozeraní TV stanice z ničoho nič skočí do menu, potom späť na TV stanicu, znovu skočí do menu a znovu na TV stanicu, takto to skáče celé minúty. Kde môže byť chyba a ako ju odstrániť? Nahranie nového firmware nepomáha. Bude to nejaká technická závada. Vopred ďakujem za pomoc.

Může to dělat DO , zkus ho pročistit.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: alma s 2200 nefunkční
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2017 - 13:29 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2009 - 16:14
Příspěvky: 1805
satelitni prijimac: malo miesta
Místo/Bydliště: Michalovce
Poděkováno: 2 krát
derik napsal:
Ahoj, nechcem zakladať zbytočne novú tému. Mám otázku - satelitný prijímač Alma 2200 pri pozeraní TV stanice z ničoho nič skočí do menu, potom späť na TV stanicu, znovu skočí do menu a znovu na TV stanicu, takto to skáče celé minúty. Kde môže byť chyba a ako ju odstrániť? Nahranie nového firmware nepomáha. Bude to nejaká technická závada. Vopred ďakujem za pomoc.
Možu to robiť tlačitka na prednom paneli sat.prijimača napr. že ma jedno tlačitko zvod.

_________________
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to http://jopo166.webovastranka.sk/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: alma s 2200 nefunkční
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2017 - 9:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Únor 2010 - 12:46
Příspěvky: 25
Poděkováno: 5 krát
.[/quote] Možu to robiť tlačitka na prednom paneli sat.prijimača napr. že ma jedno tlačitko zvod.[/quote]

Na 100pro to je tl. MENU na prijímači.
2 týždne s5 so menil tl. MENU a UP na OPENSATe4000.
Prikladám foto rozobraného tl..


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
VU+SOLO 4K Open ATV 5.3 FLASH a 14 image v multiboot na USB-testy
Golden Media Triplex DualBoot SW 1.2.80/E2 PKT HYPERION 4.5 USB_BOOT/HDMU/GRATERLIA/PKT HYPERION 5.1
ARIVA 200 SW 2.18B8p
Skylink ICE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: alma s 2200 nefunkční
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2017 - 8:44 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Leden 2017 - 9:03
Příspěvky: 3
Ahoj, kto by mi vedel takúto chybu odstrániť? Koľko by stála oprava? Vďaka


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: alma s 2200 nefunkční
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2017 - 8:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Únor 2011 - 8:35
Příspěvky: 256
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 79 krát
derik napsal:
Ahoj, kto by mi vedel takúto chybu odstrániť? Koľko by stála oprava? Vďaka

Kup si raději nový DO Alma S2200 , - cena 300Kč.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: alma s 2200 nefunkční
PříspěvekOdeslal: 16.Leden 2017 - 14:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Leden 2017 - 9:03
Příspěvky: 3
Rozmýšľam teda nad novým prijímačom, vybral som si dve, ktorý by ste mi odporučili?

Amiko HD8150
AB Cryptobox 650 HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: alma s 2200 nefunkční
PříspěvekOdeslal: 16.Leden 2017 - 15:04 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Únor 2011 - 8:35
Příspěvky: 256
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 79 krát
derik napsal:
Rozmýšľam teda nad novým prijímačom, vybral som si dve, ktorý by ste mi odporučili?

Amiko HD8150
AB Cryptobox 650 HD

Jak ti nejde o cenu tak AB 650 HD.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk