e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Leden 2020 - 11:22

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 30 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Flash Amiko IRD 7800
PříspěvekOdeslal: 10.Únor 2012 - 21:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Říjen 2011 - 21:43
Příspěvky: 21
Poděkoval: 1 krát
Zdravim vsechny a zaroven prosim o radu. Prestal mi fungovat tento prijimac.Pri zapnuti do televize at uz pres HDMI ci Scart se proste nic neukaze.Zelena LEDka sviti, ale to je tak vse.

Chtel jsem jej tedy flashnout pres RS232 ale na strankach vyrobce o tomto ttypu neni zadna zminka. Pokud nekdo z Vas vi jaky software stahnout a hlavne vhodny firmware.

Upgrade tool version 2.0.0.b mam, nicmene se mi to pres nej nespoji.Kabel i PC je urcite OK protoze flash arivy sel v pohode.

Diky za pripadnou pomoc


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Flash Amiko IRD 7800
PříspěvekOdeslal: 10.Únor 2012 - 21:29 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Květen 2009 - 18:51
Příspěvky: 1159
satelitni prijimac: nic staleho...
Poděkováno: 3 krát
viewtopic.php?f=13&t=37712

or :
http://www.super-sat.net/index.php?&dir ... yLinkReady

or:
http://elektro-sat.sk/podpora/index.php ... %20IRD7800


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
out of order...


Naposledy upravil(a) plesi dne 28.Srpen 2012 - 0:35, celkem upraveno 2 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Flash Amiko IRD 7800
PříspěvekOdeslal: 13.Únor 2012 - 19:24 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 05.Duben 2007 - 21:38
Příspěvky: 56
zdravim,dnes sa mi objavil problem z a7800 ze po vypnuti aj co i len ovladacom sa mi zresetuje na default-najvacsia sranda :lol: je ale ze to nespravi 100% vzdy, trikrat som ho vytahoval zo siete a nic, potom si ho ujo doniesol domov a bol v defaulte :x ,myslite ze flash na sw.28 mu pomoze s tymto problemom?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Flash Amiko IRD 7800
PříspěvekOdeslal: 14.Únor 2012 - 21:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Říjen 2011 - 21:43
Příspěvky: 21
Poděkoval: 1 krát
Diky za info, ale mam dva problemy. Prvni je , ze z tech slovenskych stranek mi to nepovoli stahnout zadny soubor a druhy ze ten upgrade tool softik hleda firmware s priponou *.abs a tady vsechny ty firmwary maji priponu *.sdl.

Dale bych mel dotaz jak pri tom flashi postupovat.Do tam nahrat jako prvni.Diky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Flash Amiko IRD 7800
PříspěvekOdeslal: 14.Únor 2012 - 23:25 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 05.Duben 2007 - 21:38
Příspěvky: 56
Thomino napsal:
Diky za info, ale mam dva problemy. Prvni je , ze z tech slovenskych stranek mi to nepovoli stahnout zadny soubor a druhy ze ten upgrade tool softik hleda firmware s priponou *.abs a tady vsechny ty firmwary maji priponu *.sdl.

Dale bych mel dotaz jak pri tom flashi postupovat.Do tam nahrat jako prvni.Diky


pre A7800 je fw vo formate *.sdl
setting vo formate *.bin

fw mas tu
viewtopic.php?f=13&t=37712&p=394516#p394516

postup (vyrobil som ho pre svoji klientov - plati pre fw aj setting)
najprv nahraj novy fw a potom setting
(tu neviem ci je setting kompatibilny medzi roznymi verziami, typicky si vacsinou spravim svo cca. 15minut)
nahrajte prilozeny subor na USB
po vlozeni usb vyberne z menu ktore same nabehne (trpezlivost) vyberte volbu aktualizacia zobrazi sa nazov disku -stlacite OK, zobrazi sa obsah disku a zvolite subor ktory ste si na disk nahrali stlacenim OK po tom so nanho kurzorom nabehnete, na otazku akutalizovat odpoviete OK a este raz OK.system sa restartne a po zapnuti ovladacom by vsetko malo fungovat, ak mate standartne rozlozenie konvertorov (ak nie treba v menu instalace/hledani sluzby/ prehodit povel DICEQC pri astre3a a astre1H/...)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Flash Amiko IRD 7800
PříspěvekOdeslal: 15.Únor 2012 - 5:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Říjen 2011 - 21:43
Příspěvky: 21
Poděkoval: 1 krát
Diky za odkaz, ale potrebuju ten firmware tam dostat pres RS232 protoze je uplne tuhej. Nicmene kdyz si zapnu program upgrade amiko da mi na vyber pouze soubory s priponou *.abs.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Flash Amiko IRD 7800
PříspěvekOdeslal: 15.Únor 2012 - 14:39 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 05.Duben 2007 - 21:38
Příspěvky: 56
skusal si to aj s Upgrade Tool Version 2.0.0C.rar z plesiho prispevku?(ma stym on skusenost?),nemam tu teraz taky box aby som to skusil. obecne *.abs su subory fw+setting pre vacsinu boxov amiko,opticum a pod.,
myslim ze A7800 nema vela spolocneho z ostanymi amikami, ani na amikostb.com sa s nim nechvalia, myslim ze A7800/Alma 1000IR/Prestige HD a pod su len nazvy jedneho OEM boxu, ktory si objednali tuzemsky distributory DVBS boxov vramci skylink euforie od nejakeho vyrobcu napr. Winix a trebars vramci popularity AMIKA jednu verziu niekto nazval Amiko7800, akurat mi nie je jasne preco nezverejnil aspon ako tak slabu podporu, co myslim zbytocne skodi tymto lacnym a vcelku spolahlivym SCAJLINK REDY boxom. :P


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Flash Amiko IRD 7800
PříspěvekOdeslal: 05.Duben 2012 - 20:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Duben 2008 - 11:36
Příspěvky: 1
Thomino, mám ten samý problém, můžeš mi dát vědět jestli jsi to rozchodil a jak. Díky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Flash Amiko IRD 7800
PříspěvekOdeslal: 17.Červen 2012 - 20:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Červen 2012 - 13:11
Příspěvky: 1
zdravim mam takýto problém s amikom IRD 7800 stále zamŕza a to vtedy ked chcem zoradit programy alebo vytvorit oblúbenú skupinu ked dám potvrdte posun kanála napíše čakaj už som čakal aj hodinu a stále čakaj reaguje jedine na vypnutie z el. siete mam nainštalovaný nový softver 29 prosím o nejaku radu Ďakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Flash Amiko IRD 7800
PříspěvekOdeslal: 18.Červen 2012 - 0:19 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Květen 2009 - 18:51
Příspěvky: 1159
satelitni prijimac: nic staleho...
Poděkováno: 3 krát
Zkus novejsi verzi 31.
amiko7800_v31.zip
http://www.sortec.sk/pictures/cennik/19 ... 120516.zip


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
out of order...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Flash Amiko IRD 7800
PříspěvekOdeslal: 10.Červenec 2012 - 10:06 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Červen 2007 - 12:07
Příspěvky: 1
ako dostanem posledny FV v31 do STB? cez USB mi vypisuje nejaku chybu...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Flash Amiko IRD 7800
PříspěvekOdeslal: 27.Srpen 2012 - 23:15 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 02.Červen 2011 - 21:53
Příspěvky: 67
funguje tento FW 31 ? alebo nie ?

to fakt neexistuje k IRD7800 ani oficialna www ?

katastrofa

_________________
VU+DUO2 * OpenBH * Oscam + Mgcamd *


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Flash Amiko IRD 7800
PříspěvekOdeslal: 28.Srpen 2012 - 7:39 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 05.Duben 2007 - 21:38
Příspěvky: 56
skylink.sk :lol: :lol:
vsetky irdetove prijimace su dovozcami podporovane do vypredania kontajnera. :P
inak neviem co by si chcel uz starsie verzie fungovali celkom dobre az si nahodou nemal vadny kus co sa po vypadku elektriky vymaze...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Flash Amiko IRD 7800
PříspěvekOdeslal: 28.Srpen 2012 - 11:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 02.Červen 2011 - 21:53
Příspěvky: 67
No mam tam prave fw 28. A neda sa povedat ze by to extra fungovalo.mzne to , restartuje sa to a prepinanie kanalov cca 》5 sek. O 29 som cital podobne veci. Ba dokonca ze 29 je jeden z najhorsich fw. Preto sa pytam ci to niekto skusal 31 ak ano ako je s tym spokojny .
Ď

Odoslané z GT-I9300 cez Tapatalk 2

_________________
VU+DUO2 * OpenBH * Oscam + Mgcamd *


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Flash Amiko IRD 7800
PříspěvekOdeslal: 28.Srpen 2012 - 12:18 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 05.Duben 2007 - 21:38
Příspěvky: 56
trochu som sa pohrabal kompe a prikladam 31-nicku ktora mi v juni zafungovala a pridavam aj svoj junovy setting.daval som to jednemu ujovi do dvoch kusov a este nevolal...


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Flash Amiko IRD 7800
PříspěvekOdeslal: 28.Srpen 2012 - 12:39 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 05.Duben 2007 - 21:38
Příspěvky: 56
ten fw ti sem dam az vecer , mam tu teraz slaby internet


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Flash Amiko IRD 7800
PříspěvekOdeslal: 28.Srpen 2012 - 20:23 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 02.Červen 2011 - 21:53
Příspěvky: 67
Vopred dakujem

Odoslané z GT-I9300 cez Tapatalk 2

_________________
VU+DUO2 * OpenBH * Oscam + Mgcamd *


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Flash Amiko IRD 7800
PříspěvekOdeslal: 28.Srpen 2012 - 21:03 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 05.Duben 2007 - 21:38
Příspěvky: 56
slubeny sw.mne siel...


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Flash Amiko IRD 7800
PříspěvekOdeslal: 29.Srpen 2012 - 21:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 02.Červen 2011 - 21:53
Příspěvky: 67
Funguje. Dikes
P.s.
Pre tych ktory maju 7800 v mode 4:3 ( CRT) a nie 16:9. Pri niektorych programoch to zle preratava a sekaju. Po prepnuti na hdmi a 16:9 to prestane. Hlavne to robilo pri CZ programoch.

Tapatalk@SGSIII

_________________
VU+DUO2 * OpenBH * Oscam + Mgcamd *


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Flash Amiko IRD 7800
PříspěvekOdeslal: 01.Září 2012 - 15:43 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Květen 2008 - 12:17
Příspěvky: 11
satelitni prijimac: FERGUSON ARIVA 202
Je amiko ird 7800 totožné jako stejně vypadající orion hd i softwérově.díky za odpověd :thankyou:


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 30 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk