e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Červenec 2018 - 10:02

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 329 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 113 14 15 16 17 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 06.Únor 2013 - 16:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červen 2011 - 9:29
Příspěvky: 768
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Poděkováno: 4 krát
pozri si este poriadne vlakno venovane HD-BOX FS-9105+ , FS-7119HD optibox gekko HD plus je v podstate FS-7119HD http://www.ab-forum.info/viewforum.php?f=188
s tym heslom ti uz radsej nebudem radit iba tipujem ale som si isty ze vsetko zvladnes nastavit a rozchodit aj bez FTP :smoke:

_________________
LG 3D LED TV 42LB650V Full HD, AB IPBox PRISMCUBE RUBY + 1TB HDD, WeTek, Gibertini 100 Al multifeed 23,5°E 19,2°E 13,0°E
Obrázek
Programovanie v jazyku C, C++, C#, pocitacova grafika


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 06.Únor 2013 - 17:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Prosinec 2012 - 13:45
Příspěvky: 19
Díky za rady ... co jsem zjistil, tak pro ftp přístup je uživatelské jméno skutečně root a heslo může být gekko, gekkoplus a nebo žádné ... v mém případě je třetí možnost správně ... :-)

Takže ftp přístup už mám ...

Pročítám nyní toto vlákno a i ostatní co jsi mi poradil a je toho tedy spousta na prostudování ... Mohl by jsi mi prozatím poradit, který plugin použít když chci nastavit příjem kódovaných programů se sdílením klíče přes internet? Zatím co jsem našel, tak asi Autoupdate Mcas, ale ještě nevím který server nastavit ...

_________________
Optibox Gekko HD Plus ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 06.Únor 2013 - 18:19 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červen 2011 - 9:29
Příspěvky: 768
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Poděkováno: 4 krát
pokial chces prijimat programy tzv. cardshare to znamena ze zdielas kartu cez internet tam sa pouziva najcastejsie plugin xcam s tym ze mas pristup na vzdialeny server
mcas a autopdate je iba natahovanie BISS klucov takze rozkodovova iba niektore inak zakodovane programy

_________________
LG 3D LED TV 42LB650V Full HD, AB IPBox PRISMCUBE RUBY + 1TB HDD, WeTek, Gibertini 100 Al multifeed 23,5°E 19,2°E 13,0°E
Obrázek
Programovanie v jazyku C, C++, C#, pocitacova grafika


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 06.Únor 2013 - 18:38 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Prosinec 2012 - 13:45
Příspěvky: 19
Xcam jsem si stáhl a nainstaloval, ale nejde mi spustit ... Je to tak, že já do této doby o satelitech nevěděl vůbec nic ... koupil jsem Gekko HD Plus a nyní zkoumám a hledám co a jak. Jenže jak pročítám ta témata, tak nikde není čím vlastně začít ... odkud stahovat co nastavit atd ... Je to prostě běh na dlouhou trať když to takhle zkoumáš od začátku ...

Ale až se tím prokoušu, tak udělám nějaký souhrnný návod ...

Tedy beru zpět ... je zde sekce návody a download ... ale opravdu se tím prokousat je na delší čas ... :-)

_________________
Optibox Gekko HD Plus ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 06.Únor 2013 - 19:04 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Prosinec 2012 - 13:45
Příspěvky: 19
Pokud mohu ještě poprosit o radu ...

Satelit jsem zapojil, připojil anténu a teď ladím (nemám v přístroji vloženu žádnou kartu) ... naladím tisíce programů, ale ...
1.Na který satelit se zaměřit, abych viděl programy vysílané v češtině, případně slovenštině?
2.Musím mít v přístroji kartu, abych mohl dekódovat nalezené programy?
3.Co poté nainstalovat do přístroje, abych mohl ty programy sledovat?
4.Odkud to stáhnout?

Předem děkuji a já jdu číst dále ... :-)

_________________
Optibox Gekko HD Plus ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 06.Únor 2013 - 19:23 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červen 2011 - 9:29
Příspěvky: 768
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Poděkováno: 4 krát
1. vacsina slovenskych a ceskych programov je vysielana na Astre 3 par prispevkov hore som ti daval link na starsi kanalovy list kde mas naladenu ponuku skylinku
2. bez karty budes vidiet iba nekodovane programy ako TA3, CT24, ocko takze ano kartu potrebujes
3. najpohodlnejsi je plugin MCAS daj automaticke spustenie
4. kludne mozes pouzit pluginy z vlakna anaconda takze napriklad tento MCAS http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?p=477991#p477991

_________________
LG 3D LED TV 42LB650V Full HD, AB IPBox PRISMCUBE RUBY + 1TB HDD, WeTek, Gibertini 100 Al multifeed 23,5°E 19,2°E 13,0°E
Obrázek
Programovanie v jazyku C, C++, C#, pocitacova grafika


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 07.Únor 2013 - 17:18 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Prosinec 2012 - 13:45
Příspěvky: 19
Dnes jsem zakoupil Skylink Standard HD (IR) kartu, dal jsem ji do přístroje a přístoj píše špatná karta ... mainstaloval jsem MCAS odsud viewtopic.php?p=477991#p477991 , spustil jsem ho a stále píše špatná karta ... :-(

Je potřeba ještě něco nastavovat?

_________________
Optibox Gekko HD Plus ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 07.Únor 2013 - 18:51 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červen 2011 - 9:29
Příspěvky: 768
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Poděkováno: 4 krát
spatna karta to ti pise kde ? v kodovacom systeme ? tam to pise aj mne to je nepodstatne
ak je to nova karta tak treba nechat prijimac zapnuty na CT1 cca 5 minut kym na kartu nepridu zapisy a nenabehne program CT1 potom postupne poprepinat a nabehnu vsetky programy ... karta pojde priblizne 20 dni bez registracie v plnej ponuky skylinku a potom po registracii este 2 mesiace v plnej ponuke

_________________
LG 3D LED TV 42LB650V Full HD, AB IPBox PRISMCUBE RUBY + 1TB HDD, WeTek, Gibertini 100 Al multifeed 23,5°E 19,2°E 13,0°E
Obrázek
Programovanie v jazyku C, C++, C#, pocitacova grafika


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 07.Únor 2013 - 18:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Prosinec 2012 - 13:45
Příspěvky: 19
Špatná karta píše v CAS. Zkusím tedy zapout CT1 a počkat ... jen co ho najdu. Které satelity mám ladit ... naladil jsem 23,5E Astra 1E 3A a české programy tam nevidím ...

_________________
Optibox Gekko HD Plus ...


Naposledy upravil(a) Zeddikus dne 07.Únor 2013 - 19:09, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 07.Únor 2013 - 19:04 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červen 2011 - 9:29
Příspěvky: 768
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Poděkováno: 4 krát
Zeddikus napsal:
Špatná karta píše v CAS. Zkusím tedy zapout CT1 a počkat ... jen co ho najdu. Které satelity mám ladit ... naladil jsem 25,3 Astra a české programy tam nevidím ...

natiahni si zatial ten moj starsi kanalovy list tam je ale najprv skus ci ti ide aj bez karty napriklad CT24, TA3 alebo ocko

_________________
LG 3D LED TV 42LB650V Full HD, AB IPBox PRISMCUBE RUBY + 1TB HDD, WeTek, Gibertini 100 Al multifeed 23,5°E 19,2°E 13,0°E
Obrázek
Programovanie v jazyku C, C++, C#, pocitacova grafika


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 07.Únor 2013 - 19:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Prosinec 2012 - 13:45
Příspěvky: 19
HM ... nejdou a signál mi to ukazuje 99% a 86% kvalita ...

_________________
Optibox Gekko HD Plus ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 07.Únor 2013 - 19:27 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červen 2011 - 9:29
Příspěvky: 768
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Poděkováno: 4 krát
tie musia ist vzdy skontroluj si este DiSEqC podla typu LNB to treba nastavit na ktorej pozicii je ktora druzica ale tieto programy musia ist vzdy aj bez karty

_________________
LG 3D LED TV 42LB650V Full HD, AB IPBox PRISMCUBE RUBY + 1TB HDD, WeTek, Gibertini 100 Al multifeed 23,5°E 19,2°E 13,0°E
Obrázek
Programovanie v jazyku C, C++, C#, pocitacova grafika


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 07.Únor 2013 - 19:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Prosinec 2012 - 13:45
Příspěvky: 19
Už jsem to naladil, teď zapnu CT1 a pockam ...

_________________
Optibox Gekko HD Plus ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 07.Únor 2013 - 19:45 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Prosinec 2012 - 13:45
Příspěvky: 19
Super, díky už to šlape ... :-)

_________________
Optibox Gekko HD Plus ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2013 - 20:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Prosinec 2012 - 13:45
Příspěvky: 19
Ahoj, tušíte někdo, proč mi některé programy třeba na 23,5 Astra jdou a některé ukazují signál 0% ?

_________________
Optibox Gekko HD Plus ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 20.Únor 2013 - 21:11 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Duben 2009 - 14:15
Příspěvky: 5
satelitni prijimac: Optibox Gekko HD
Místo/Bydliště: MI
Cavte. Nahodil som si do mojho Gekko HD Enigmu z USB: HD E2 PKT SF918SE+ E2 NEBULA v3. Ani za boha nemozem rozbehat Skylink CISTE IRDETO kartu. Vedeli by ste mi pomoct tak nejak polopaticky? Poslite mi prosim PM

Dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 21.Únor 2013 - 19:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Prosinec 2012 - 13:45
Příspěvky: 19
Ahoj, stejný problém řeším též ... rozchodil jsem Enigma 2, ale nějak mi nejde nahodit plug in pro Irdeto ...

Kdyby jsi náhodou nalezl řešení dříve než já, tak to sem písni ... :-)

_________________
Optibox Gekko HD Plus ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 21.Únor 2013 - 19:37 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 01.Leden 2010 - 11:17
Příspěvky: 350
Poděkováno: 3 krát
Tu si pozrite spravnu binarku viewtopic.php?f=23&t=21138&start=40


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 21.Únor 2013 - 20:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Prosinec 2012 - 13:45
Příspěvky: 19
Hm ... to je na delší studium ... ale díky za info ... :-)

_________________
Optibox Gekko HD Plus ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2013 - 22:54 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červen 2011 - 9:29
Příspěvky: 768
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Poděkováno: 4 krát
tu je nakonfigurovany oscam irdeto pre optibox anaconda co je to iste
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?p=440937#p440937

_________________
LG 3D LED TV 42LB650V Full HD, AB IPBox PRISMCUBE RUBY + 1TB HDD, WeTek, Gibertini 100 Al multifeed 23,5°E 19,2°E 13,0°E
Obrázek
Programovanie v jazyku C, C++, C#, pocitacova grafika


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 329 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 113 14 15 16 17 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk