e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Červenec 2018 - 10:04

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 329 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 517 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 07.Prosinec 2011 - 16:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Květen 2007 - 0:10
Příspěvky: 265
Optibox gekko -je to vlastne to isté ako HD-BOX FS-7110 HD PVR,
alebo Anaconda v inom kabáte.

Všetko je na :http://www.forum.satdigitalne.cz/viewtopic.php?f=315&t=8589

Ako som uviedol - je to ako Anaconda - prečítaj vyžšie uvedenú stránku -je tam celý popis.
FW je stiahnuteľný na ofic. stránkeoptiboxu.
Pluginy sú viacmenej rovnaké ako Anaconda / Koala/
Testovať začnem cez víkend./dám info/

_________________
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600


Naposledy upravil(a) kaon dne 07.Prosinec 2011 - 21:44, celkem upraveno 2 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Raptor HD
PříspěvekOdeslal: 07.Prosinec 2011 - 17:11 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9168
Poděkoval: 51 krát
Poděkováno: 121 krát
Myslim,ze sa mylis.Raptor nema ekvivalent u HD boxu ten co si spominal je optibox gekko,obidva male montovatelne na telku zo zadu.

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 07.Prosinec 2011 - 21:46 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Květen 2007 - 0:10
Příspěvky: 265
Opravené -omylom som tam hodil nesprávny údaj- sory

_________________
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 08.Prosinec 2011 - 14:39 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Listopad 2007 - 16:10
Příspěvky: 48
satelitni prijimac: vu+ Solo SE v2
Poděkováno: 1 krát
zdravím chalani, chcel by som sa opýtať, či Gekko HD je úplnou náhradou za Anacondu HD? :) Nakoľko ďalšiu Anacondu už asi nekúpim, keďže je všade vypredaná tak by som kúpil Gekko, len by ma zaujímalo, či dokáže nahrávať na USB v HD kvalite a druhá vec čo ma trápi je tá, či dokáže prehrávať MKV súbory. Web browser a tieto blbinky to bude mať určite rovnaké, len ma teda trápi to prehrávanie MKV a nahrávanie v HD kvalite. THX

Ďakujem pekne za odpoveď :thankyou:

_________________
vu+ Solo SE v2 & HDBOX 9105+


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 08.Prosinec 2011 - 15:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Květen 2007 - 0:10
Příspěvky: 265
Daj do googla HD-BOX FS-7110 HD PVR = je to to isté.

_________________
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 08.Prosinec 2011 - 15:34 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Listopad 2007 - 16:10
Příspěvky: 48
satelitni prijimac: vu+ Solo SE v2
Poděkováno: 1 krát
diky moc, našiel som čo som potreboval :)

_________________
vu+ Solo SE v2 & HDBOX 9105+


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 09.Prosinec 2011 - 23:31 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Květen 2007 - 0:10
Příspěvky: 265
Gekko - nainštalovaný najnovší FW, Mcas ,Xcam, Autoupdate mcas, zatiaľ bez problémov ako anaconda .
Externý zdroj je super - sat je len vlažný. Otestujem zdielačku, intrrnet, nahrávanie .... -potom sa ozvem.

_________________
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 10.Prosinec 2011 - 19:30 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Listopad 2007 - 16:10
Příspěvky: 48
satelitni prijimac: vu+ Solo SE v2
Poděkováno: 1 krát
diky moc za test, ak vsetko pojde ako hodinky tak ho kupujem

_________________
vu+ Solo SE v2 & HDBOX 9105+


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2011 - 7:50 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Květen 2007 - 0:10
Příspěvky: 265
Zatiaľ spokojnosť - všetko ako na Anaconde . Odskušané a funkčné : Internet TV, zdieľačka /len klient/, FREE TV , You Tube , USB WiFi TP link TL-WN 727N
Spotreba prevádzka 10,5 W, stby rýchly štart 4W, stby 0,5W.
Externý zdroj beriem ako super vec . Nahrávanie na ext HD i sieťový disk je v pohode. Idú prehrať i pretáčať filmy nahrané na Anaconde zo staršími Fw.
Xcam obsahuje newcamd list - servre zadáme cez FTP /netreba ťukať na diaľkovom.
Ak nainštalujeme to čo treba včetne svojho setingu- nie je dôvod byť z týmto boxom nespokojný.

_________________
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2011 - 8:45 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9168
Poděkoval: 51 krát
Poděkováno: 121 krát
Ako je to s nahravanim na sietovy disk v HD cez 4GB,vie to alebo ukonci ked dosiahne 4 GB?Dik.

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2011 - 9:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Květen 2007 - 0:10
Příspěvky: 265
liquere napsal:
Ako je to s nahravanim na sietovy disk v HD cez 4GB,vie to alebo ukonci ked dosiahne 4 GB?Dik.

K tomu som sa ešte nedostal, ale ak disk pojde naformátovať v NTFS ako v Anaconde ,musí to ísť.
Večer odskúšam - dám info.

_________________
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2011 - 10:02 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9168
Poděkoval: 51 krát
Poděkováno: 121 krát
O.K. daj vediet,ak sa dobre pamatam (vidim ze mas napisanu aj pantheru) ani ta to nedokaze a formatuje disk pod linuxom.Radsej to vyskusaj nez aby bolo sklamanie.

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2011 - 20:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Červen 2008 - 19:02
Příspěvky: 225
Poděkováno: 3 krát
co se týče HD-BOXů tak zrovna před chvíli vyšlo nějaké nové vylepšení
více tady http://www.parabola.cz/clanky/4531/novy-firmware-pro-hdboxy/

_________________
Informace mám z první ruky a vždy čerstvé od agentury Jedna Paní Povídala
www.JPP.com


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2011 - 8:21 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Květen 2007 - 0:10
Příspěvky: 265
Ten soft tam mám od začiatku / 2.09.87/
Na tomto softe testujem.

_________________
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2011 - 15:33 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Květen 2007 - 0:10
Příspěvky: 265
To liquere : ako som hovoril tak je . Nahrávka v celku skoro 3 hodiny z HBO HD má jeden súbor 9,15 G.

_________________
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2011 - 17:17 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9168
Poděkoval: 51 krát
Poděkováno: 121 krát
Kaon dik,takze pokrok. =D>

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2011 - 18:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Březen 2009 - 20:21
Příspěvky: 1
Ahoj
Chci zakoupit Optibox Gekko HD a sdílet kartu CS Link. (Použít jako server)
Zatím mám jako server Optibox HDMI PVR Ready s FW 1.18.55 a jako klienta Optibox CX PVR READY s FW 1.18.55
Makaj spolu již dobře. Ale potřebuji sdílet ještě 3. TV. Proto chci zvolit HD Gekko. Jde s nimi sdílet? A jaké je potřeba úpravy u FW?
Máte někdo zkušenost?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2011 - 9:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Prosinec 2009 - 8:07
Příspěvky: 3
satelitni prijimac: HD-BOX FS 9105
Místo/Bydliště: púchov
Ahojte mam teraz anacondu, vsetko ide v pohode, ale v buducnosti chcem kupit dalsiu plazmu do domacnosti, a chcem sa opytat, ci sa bude dat anaconda zdielat (bude ako server) a gekko prijimat (bude ako client)..alebo radsej zohat anacondu, aby to boli tie iste prijimace...alebo ci to bude fungovat aj s gekkom. myslim si, ze to pojde, ale pre istotu sa pytam..dik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Gekko HD
PříspěvekOdeslal: 03.Leden 2012 - 14:21 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Květen 2007 - 0:10
Příspěvky: 265
Gekko , Anaconda - v podstate rovnaké sat - seting , pluginy tie isté.
Všetko tu už bolo uvedené .
Stavalo sa mi , že pri rýchlom prepínaní, presune alebo mazaní staníc- box načas zatuhol.
Vypnutím v Mcas EMU robím z boxom všetko možné a ide ako hodinky.

_________________
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Optibox Gekko HD pomoc
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2012 - 20:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Leden 2012 - 20:30
Příspěvky: 4
Zdravim, potrebujem pomoct. Dal som aktualizovat firmware na novu verziu v2.10.02.42, pocas aktualizacie nabehla cierna obrazovka a nejde to rozchodit. Poradte co dalej???
Dakujem.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 329 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 517 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk