e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 28.Červenec 2017 - 2:35

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 125 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2014 - 19:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Únor 2012 - 20:32
Příspěvky: 25
Mám amico Alien 2 a rovněž problém s IRDETO ICE (funguje mi pouze část programů). Zaktualizoval jsem Spark na verzi 1.2.69 a plugin mcas na verzi 1.0.26.

Nenašel jsem nikde EMM Message: ENABLED

Pouze pod pluginem mcas našel informace o kartě:
Slot 0 - CryptoWorks -> Smart card management -> Disable Bloker

Nevím jestli to znamená, že je Bloker vypnutý a nebo, že ho po stisknutí tohto tlačítka vypnu.

Jaká by tam měla být hodnota? Nebo hledám na úplně špatném místě. Děkuji za jakékoli informace.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2014 - 19:30 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 23.Září 2013 - 16:04
Příspěvky: 564
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 12 krát
hledej zápisy na kartě

_________________
AmikoAlien8900-28,2/23,5/19,2/13/9/1w/GM Unibox 2-23,5
Opticum 9500/Optimum 800


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2014 - 19:36 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1267
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 32 krát
Po zmáčknutí jej teprve vypneš.
Disable bloker - vypni bloker
Disabled bloker - vypnutý bloker
Tím se jen snažím vysvětlit rozdíl mezi slovem disable a disabled, ale možná že ti to pomůže.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2014 - 19:41 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 23.Září 2013 - 16:04
Příspěvky: 564
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 12 krát
tam se ten bloker stejně nedá spustit ,jako v celém Multicass

_________________
AmikoAlien8900-28,2/23,5/19,2/13/9/1w/GM Unibox 2-23,5
Opticum 9500/Optimum 800


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2014 - 19:57 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Únor 2012 - 20:32
Příspěvky: 25
avatar99 napsal:
hledej zápisy na kartě

zápisy na kartě, nemůžu ve Sparku nikde najít ....


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2014 - 20:01 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 23.Září 2013 - 16:04
Příspěvky: 564
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 12 krát
nenu-zapojit-mcas-červené tlačítko ovladače/startOSD-slot cryptoworks-available entit.-operator:FFF

_________________
AmikoAlien8900-28,2/23,5/19,2/13/9/1w/GM Unibox 2-23,5
Opticum 9500/Optimum 800


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2014 - 20:12 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Únor 2012 - 20:32
Příspěvky: 25
OK, díky už je vidím. Myslel jsem že v tomhle menu najdu EMM Message: DISABLED a změním na ENABLED. Mám tam -operator:FFFF 4x a pod každým z nch zápisy a od kdy do kdy jsou platné.

Co s tím na co se mám dívat, kde hledat chybu?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2014 - 20:15 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 23.Září 2013 - 16:04
Příspěvky: 564
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 12 krát
A vydíš jich 11 těch řádků ?? Bloker se nedá zapnout a ni tím pádem vypnout

_________________
AmikoAlien8900-28,2/23,5/19,2/13/9/1w/GM Unibox 2-23,5
Opticum 9500/Optimum 800


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2014 - 20:18 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Únor 2012 - 20:32
Příspěvky: 25
jojo je tam 11 řádků


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2014 - 20:27 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 23.Září 2013 - 16:04
Příspěvky: 564
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 12 krát
Pokud jsou data platná tak by to jet mělo
můžeš testnout jiný Multicas mcas 1.0.21
Kód:
http://webshare.cz/#/file/6a62d25557

_________________
AmikoAlien8900-28,2/23,5/19,2/13/9/1w/GM Unibox 2-23,5
Opticum 9500/Optimum 800


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2014 - 20:58 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Únor 2012 - 20:32
Příspěvky: 25
Mám tam 11 zápisů jeden z jich není platný (23.2.2014-5.3.2014) je to 7FFD, ostatních 10 má platnost do 25.3.
Vyzkoušel jsem i multicas 1.0.21, mám to na ČT1 a zatím nic


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2014 - 21:13 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1049
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 2 krát
mylosh napsal:
Mám amico Alien 2 a rovněž problém s IRDETO ICE (funguje mi pouze část programů). Zaktualizoval jsem Spark na verzi 1.2.69 a plugin mcas na verzi 1.0.26.

Nenašel jsem nikde EMM Message: ENABLED
Pri ICE toto tam nenájdeš. :D :D :D
Pouze pod pluginem mcas našel informace o kartě:
Slot 0 - CryptoWorks -> Smart card management -> Disable Bloker

Nevím jestli to znamená, že je Bloker vypnutý a nebo, že ho po stisknutí tohto tlačítka vypnu.
ANO Bloker je Vybnuty. 8) 8) 8)

_________________
Pišťok


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2014 - 21:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Únor 2012 - 20:32
Příspěvky: 25
Po reinstalaci pluginu macas se nastavila výchozí hodnota na "Enable bloker". Ted nevim jestli to tak mám nechat a čekat na zápisy na kartu a nebo přepnout do "Disable bloker". Vzhledem k tomu, že jakmile hodnotu blokeru přepnu, tak už to nevrátím zpět (nějaká chybka). Nechám přes noc enable a pak se uvidí.

Jenom jestli chápu správně, pokud bude bloker nastavený správně měl bych mít všechny zápisy na kartě s aktuálním datem. Je to tak správně? Omlouvám se, ale této problematice moc nerozumím


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2014 - 22:16 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1267
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 32 krát
Otázkou je, co myslíš tím mít "správně nastavený bloker". Funkce blokeru je daná od jeho názvu, takže pro mě znamená správně nastavený bloker tehdy, pokud blokuje zápisy. Musíš vědět co v momentální chvíli chceš, zda blokovat EMM (zde si můžeš nastavit filtraci jednotlivých EMM) a nebo zda chceš, aby Ti zápisy procházely na kartu.

Vzhledem k tomu, že tam máš platnost do 24.3.2014, tak bych si tipnul, že Ti zápisy prochází. Nech to zaplé přes noc na ČT1/STV1 a ráno mrknina zápisy. Měly by se Ti posunout o jeden den - 25.3.2014 .

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2014 - 22:26 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1049
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 2 krát
mylosh napsal:
Po reinstalaci pluginu macas se nastavila výchozí hodnota na "Enable bloker". Ted nevim jestli to tak mám nechat a čekat na zápisy na kartu a nebo přepnout do "Disable bloker". Vzhledem k tomu, že jakmile hodnotu blokeru přepnu, tak už to nevrátím zpět (nějaká chybka). Nechám přes noc enable a pak se uvidí.

No to je v každom FW tak, ked ho prehráš zapne sa bloker.
:D :D :D
Trebárs stačí vložiť aj inu kartu a ten bloker, keď je vypnutý, tak sa zasa zapne, no toto zasa nieje vždy pravidlom, zaleží, aké SW.
:arrow: viewtopic.php?p=348285#p348285 :poklona: :poklona: :poklona:
PS: Aj v zapnutom stave môže prejsť zápis (ovšem málo pravdepodobné) ono tie SW blokere niesu zasa 100%, ale na 99,5% ak to neprepneš, tak ráno budeš mať tmu.
A ak to prepneš a budeš mať Tmu, tak chyba je inde. :oops: :oops: :oops:
Ono je ešte jedna vec, ovšem musíš to prepnúť, a potom sa dá poslať celkový Refreš, ale tam sa musíš pre klikať, dám ti potom link.

_________________
Pišťok


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Únor 2014 - 11:27 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Únor 2012 - 20:32
Příspěvky: 25
Díky za ten odkaz Enable/Disable Blokeer nějak jsem to v textu přehlédl (ač je to nepřehlédnutelné).

Abych připoměl v čem mám problém - funguje mi pouze část programů všechny ČT, Nova cinema, naopak mi nefunguje TV Nova, TV prima a všechny programy v HD.

Nechal jsem Bloker přes noc Enable a žádná změna, programy stále nefungují. Díval jsem se na zápisy na kartu a ty se mi o den posunuly. Přepnul jsem tedy do DISABLE Bloker a budu čekat co se bude dít.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Únor 2014 - 11:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Únor 2012 - 20:32
Příspěvky: 25
k.o.h.u.t. napsal:
Otázkou je, co myslíš tím mít "správně nastavený bloker". Musíš vědět co v momentální chvíli chceš, zda blokovat EMM a nebo zda chceš, aby Ti zápisy procházely na kartu.

Jak jsem psal výše, zápisy se opravdu o den posunuly. Sám nevím jestli je to dobře nebo ne. Mám u skylinku aktivní balíček DIGITAL a nevidím důvod proč bych měl ty zápisy blokovat - vždyť to mám legálně.

Jenom mi z nějakého důvodu nefunguje "dekódování" pro část programů :-( Myslel jsem si že je to problém starého pluginu Mcas, ale ani po aktualizaci se nic nezměnilo. Na starém Homecastu mi všechny programy běží, ale samozřejmě pouze v SD kvalitě a bez možnosti nahrávání. Podle mě mám špatně nastavený Mcas a nevím co na něm zkontrolovat a nastavit.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Únor 2014 - 19:04 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1049
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 2 krát
@ mylosh
:arrow: http://www.skylink.sk/mam-problem-23.ht ... rogramy%3F 8)
Stále odklepneš ano ano ano, a ked to preklikáš tak furt mi nehrajú všetke bla bla, až kým sa nedostaneš k refrešu, potom vložiš číslo karty a dáš refreš, a nie že zatvoriš prehliadač, bude to odpočítavať 20. min, ak ti nenaskočia, tak znova, tuknuť poslať zápis ak to do 3 tice nenaskočí, tak bude problém fakt vtom plugine.

:poklona: :poklona: :poklona:

_________________
Pišťok


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Únor 2014 - 23:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Únor 2012 - 20:32
Příspěvky: 25
To: Pišťok
přes tvůj odkaz jsem se k reautorizaci karty nedostal (skončil jsem na tom, že ověřil, že mám aktivní balíček Digital), ale provedl jsem jí přes zákaznickou zónu. Po stisknutí reautorizovat se jen ukázalo potvrzení, že na kartu byly odeslány nové autorizační zápisy. Nevím jak poznám, že na kartu dorazily, ale nic se nestalo (měl jsem přepnuto na ČT1).
Nevím jestli je to důležité, ale ještě mě napadá, že bych měl zmínit, že programy, které mi nehrají naladím, ale pokud na ně přepnu mám sílu signálu 73% ale kvalitu 0%. Když Kartu přendám do starého stb tak vše funguje (konkrétní číslo kvality signálu si nepamatuju). Stejně se mi to chová i u programů, které zaplacené nemám (např. HBO)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Únor 2014 - 11:09 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1049
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 2 krát
No to najdôležitejšie si zabudol, pokiaľ tam není Qvalita, tak obraz nebude :D ono nejedná sa náhodou o DVB-S2 TP.
Vypíš ešte raz presne všetke stanice čo ti nejdu, do riadku pod seba.

_________________
Pišťok


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 125 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk