e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 22.Říjen 2017 - 17:26

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 125 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 24.Duben 2012 - 16:06 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1015
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 2 krát
pcwifi napsal:
vazeni
prosel sem si 3 strany debaty, ale ani zminka o Multichlastu (opticum multiroom). Jen letmo sem v nem zkusil SkyL ICE, dekodovani jelo ok, ale jak je to se zapisy ? Zatim je v nem CW karta, ale az prijde na radu vymena, tak bych byl rad kdyby byl prijimac i ja ready. FW je nejaky historicky, asi 2,5R stary.
PW

Toť Optocum multirom je HW 5119 takže pren platí toť zo stránky 1
:arrow: pre ICE viewtopic.php?p=348279#p348279 a Toť pre čistu IRDT. :arrow: viewtopic.php?p=349762#p349762

:poklona: :poklona: :poklona:

_________________
Pišťok


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Duben 2012 - 16:15 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1015
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 2 krát
konikv napsal:
Karta Irdeto
MCas mam tieto nastavenia. Vlavo su moje nastavenia vpravo su moznosti v zatvorke.

> smart card I menu :

General card information
Available entitlements
Email
Override Tweakkey : Disabled ...( Disabled / ( key 0 / key I) ?
EMM Message : Disabled ...( Disabled / Enabed )

Zatial vsetky programy idu. Ak nastavim emm loading off tak je tma.
Ak mam nastavenia Override Tweakkey : Disabled a EMM Message : Disabled nezapisuju sa EMM udaje na kartu ?
To ma velmi zaujima. Moze mi niekto podat vysvetlenie?

Toť to čo som ti označil v moznostiach zelene je správne, ináč budeš mať tmu. :D

_________________
Pišťok


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Duben 2012 - 15:29 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Duben 2011 - 9:34
Příspěvky: 1
Mám prijímač Opticum HD X403p. Karta Skylink Standart HD (ICE) mi prestala fungovať. Nemám na nej žiadne zápisy, proste čistá tma.
Skusal som na inom prijímači či sa nerozchodí karta, ale nič.
FW mám "bak-Lemontree-Proton_ps 1.4.65"

Vedel by mi niekto poradiť čo s tým?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Duben 2012 - 17:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 24.Říjen 2010 - 12:02
Příspěvky: 38
Vloz tu kartu do orig.modulu nechaj cez noc a rano mozno bude svetlo.A ptom si ju mozez zas dat do tej original UNI citacky.Vyskusaj a napis ako si dopadol nech sa dari. :)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Září 2012 - 15:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2008 - 19:44
Příspěvky: 11
satelitni prijimac: AB CryptoBox 650, AB Cb 700 HD
Místo/Bydliště: Sobrance
uhlicek napsal:
Mám prijímač Opticum HD X403p. Karta Skylink Standart HD (ICE) mi prestala fungovať. Nemám na nej žiadne zápisy, proste čistá tma.
Skusal som na inom prijímači či sa nerozchodí karta, ale nič.
FW mám "bak-Lemontree-Proton_ps 1.4.65"

Vedel by mi niekto poradiť čo s tým?



-Skús nahrať soft ALI3602_06020200_globo_OPTICUM_HD_X4_220_ps_lemontree_1.4.34.abs - je to originálny soft, karta Ti do pár minút pekne nabehne... :good:


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Byť hlupákom v dnešnej dobe je veľmi ťažké - konkurencia je obrovská!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Říjen 2012 - 12:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 03.Říjen 2012 - 12:44
Příspěvky: 42
Poděkováno: 4 krát
uhlicek napsal:
Mám prijímač Opticum HD X403p. Karta Skylink Standart HD (ICE) mi prestala fungovať. Nemám na nej žiadne zápisy, proste čistá tma.
Skusal som na inom prijímači či sa nerozchodí karta, ale nič.
FW mám "bak-Lemontree-Proton_ps 1.4.65"

Vedel by mi niekto poradiť čo s tým?

daj si poslat nove aktivacne zapisy - prihlas sa na svoje konto na skylink stranke a tam klikni REAUTORIZACIA IRDETO(ICE), kartu maj v zapnutom prijimaci, nechaj zapnute STV1 a za par minut sa rozbehne (ak samozrejme nemas zapnuty a funkcny blocker).
mne tiez z vecera do rana prestala fungovat karta, pozrel som na nu a bola bez platnych zapisov, po tejto reautorizacii sa za 2 minuty znova rozbehla. Nebolo to sice na 403p ale na HDBOXE kde mi bezi OSCAM a zapisy mam povolene ale aj tak neviem co sa vtedy stalo karta proste bola deaktivovana a pomohla len reautorizacia.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Říjen 2012 - 19:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Říjen 2007 - 19:27
Příspěvky: 37
mám takový to problém kamarád má opticum 4100tscx nahraný fw globo 2.4.7.4 včera přišla roční karta irdeto u mne v arivě naběhla okamžitě tak si ji hned vzal ale na tom opticu mu nejde má mi to dnes dovést večer. při zapnutí mu to jen napíše že je tam karta irdeto a jinak tma a program je kodován nebo neběží tak prosím o radu v čem může být problém předem děkuji.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Říjen 2012 - 19:59 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 4657
satelitni prijimac: xtrend10000,8500,gigablue,solo
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 30 krát
Poděkováno: 53 krát
asi treba prehrať soft ked je to irdeto a karta ti inde ide .

_________________
Xtren-10000, 8500, Solo-4K, Solo2, Zero, Optimus OS3, Gigabule Quad Plus


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Říjen 2012 - 20:06 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Říjen 2007 - 19:27
Příspěvky: 37
no jo ale ja nahrál ten poslední o kterém se zde píše že irdeto karty umí a to globo 2.4.7.4


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Říjen 2012 - 20:39 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1015
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 2 krát
okioki6589 napsal:
no jo ale ja nahrál ten poslední o kterém se zde píše že irdeto karty umí a to globo 2.4.7.4

Umí, ale takto :D :arrow: viewtopic.php?p=349762#p349762 8)
Takže ak vieš čitať, pekne bež snou naspeť a TREBA POVOLIT na karte čo je v tom linku.
Teda po Obrázkoch. :arrow: viewtopic.php?p=344452#p344452 8)
Alebo Vyraznejšie :arrow: viewtopic.php?p=348285#p348285 aby si pochopil.

Chapeš už IRDT karta má BLOKER VLASTNY (teda nejaku ochranu pre vloženie do pirátskeho STB) musíš ho vypnuť, teda povoliť EMM Message v STB ktoré tuto položku na karte vidí.

:poklona: :poklona: :poklona:

PS: Ak je tu INFO treba čítať šicko, nie len kliknuť na poslednu stránku, tam je rozobraté STB po STB.

:book: :book: :book: Chlapci šak čitajťe :!: POZORNE. :!: :book: :book: :book:

_________________
Pišťok


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Říjen 2012 - 8:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Říjen 2007 - 19:27
Příspěvky: 37
kartu jsem aktivoval v arivě 200 kde jsem ji povolil ty zápisy co jsou zde psány když jí dám do optica 4100tscr tak běží zhruba 2 až 3 hodiny a po té tma jen nápis program je kodován nebo neběží když ji dám do arivy 200 tak po chvilce naběhne jakmile ji dám spět do optica také naběhne ale opět se zopakuje stejná chyba po 2 až 3 hodinách provozu skoušel jsem i vypnout a zapnout opticum vzadu vypínačem ale stale tma možna to dělám nějak blbě a nebo neni potřeba ještě něco v nastavení optica přenastavit.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Říjen 2012 - 8:25 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 03.Říjen 2012 - 12:44
Příspěvky: 42
Poděkováno: 4 krát
tak ešte raz: aj po tom čo ju vložíš do toho opticuma a EMM message si povolil na inom STB musíš ísť v opticume do menu a povoliť na nej znova EMM message

pistok153 napsal:
PS: Dneska som skušal IRDT Kartu v Opticu 4060CX a 4160CX z FW 1.3.53 EMU.
STB funguje spolahlivo ,položky v CA su zhodné z 9500HD ,ovšem po preložení karty ,sa znovu aktivovala položka EMM Message: DISABLED a teda som ju musel prepnúť na ENABLED.

pistok153 napsal:
:!:POZOR :!: PS: Tieto položky obsahuje 100% karta ,lebo dnes som vložil do 9500HD Novu kartu a položka EMM bola DISABLED ,a na tej mojej už z EMM ENABLED položkou a zápismi po vložení do 4060CX sa položka EMM uviedla znovu do DISABLED. :!: :!: :!:
:!: :!: :!: Takže Pokiaľ Prekladáte Kartu z STB do STB ,Vždy Skontrolujte položky v nastavení CA na Karte.
:!: :!: :!:

PS: Po aktivovaný EMM Message: ENABLED ,zápisi dorazili v pohode na 4xxx STB z FW 1.3.53 EMU.

:arrow: Toť uvedené tabulky CA Menu Hore vyššie platia napr. aj pre AMICO SSD 550/560. z FW AMIKO_SSD-550-560_cr_1.3.53_emu. :arrow: IRDT číta OK.

:poklona: :poklona: :poklona: PS: Pravdaže aj Textové Rady ,Skúsenosti a Príspevky Dotyčných sú dôležité. :!:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Říjen 2012 - 8:42 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Říjen 2007 - 19:27
Příspěvky: 37
dobře zkusil jsem to doufám že jsem to udělal zprávně přez příkaz 9339 jsem se podíval do menu na kartu irdeto a uplně dole jsem v menu dal ok a objevilo se mi tam card info enable zap jinak nevím kde to mám na opticum 4100tscx hledat.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Říjen 2012 - 15:42 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Říjen 2007 - 19:27
Příspěvky: 37
stále stejný problém 3 až 4 hodiny ok pak to vypadne a napíše program je kodován nebo neběží po přemístění karty do arivy karta opět najede já bych tomu známemu dal tu co používám já tu cryptoworks stejně to má na hospodu ale nevím ja bych musel po té přehazovat karty v arivě protože mám ještě wizju na kartě a to se mi moc nechce a modul mám jen cryptoworks skusím ještě nějaký jiny soft jestli se to nechytí pokud někdo má nějaký nápad jak rozběhat irdeto cslink na opticum 4100tscx poraďte předem díky


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Říjen 2012 - 19:14 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1015
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 2 krát
Vymaž všetke CRW a IRDT kluče z EMU.

PS: Ten FW si ťahal odkiaľ čo tam máš , priamo z Jahuuu :?: :?: :?:

To musí isť, možno vtip je vtom, že si tie zápisy povolil na arive, Ja to vždy povoľujem v Opticu, bud v 4060CX, alebo v 9500HD a no problém a ani u ostatných tu z fóra čo to robili.
Toť nedobrí Patch v tej arive, po vitiahnuťí sa tá karta asi zasa blokne, nedrží nastavenie. :oops:
Ono ked tu kartu prekladaš z STB do STB tak sa blokne furt sama, takže tam bude pes zakopaný, nemáš niekoho z Opticom.

_________________
Pišťok


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Říjen 2012 - 6:08 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Říjen 2007 - 19:27
Příspěvky: 37
s opticem už nikoho v okoli neznám ale podařilo se mi to rozběhat s truman house ver 2.4.69
skusil jsem ho nahrát a běží to bez problémů od včerejška od 16 hodin do ted s tim globo softem to pokaždé skolabovalo v rozmezí 4 až 5 hodin od vložení karty .
doufám že se tam už jiný problém nevyskytne.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Listopad 2012 - 21:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Leden 2007 - 14:50
Příspěvky: 1
Mam na Vas dve otazky mam Opticum HD X403p karta skylink vymena,soft globo_x4_rc2_black synaps_dinavision_1.4.89_gisclub.tv.abs programy Stv1...az JOJ+ked prepinam medzi nimi idu bez problemov ale ked prepnem napr.na ceske programy a vratim sa spat na slovenske tak mi vypisuje ze nemam signal a strasne dlho trva ked signal nabehne naspat.Dalej,v tomto softe som zaskrtol disable bloker ale neviem tam najst EMM Message ,musi soft obsahovat obe polozky ?

Na orton 4060cx som nahral soft FW 1.3.53 EMU , ale neviem ci bol spravny lebo neobsahoval ani bloker a ani emm mesage,skuste mi prosim poslat konkretny link na tento soft alebo na iny aby orton podporoval zdielanie home server,mal bloker a fungoval dialkovy ovladac ako ma ,lebo som nad tym presedel celu nedelu nahral plno softov a nepodarilo sa mi to rozchodit , dakujem pekne za vase rady


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2013 - 19:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 16.Leden 2013 - 13:15
Příspěvky: 7
Mam AMIKO_SHD-8360 a skusil som podla navodu asi uplne vsetko. Funguje mi len par programov zo zakl. ponuky Skylinku. Predplateny mam komplet balik (overene na webe Skylinku), ale ziaden z premiovych a ani niektore zakladne (Markiza HD, Doma, atd.) nejdu. Opakovane som skusal rozne zmeny v nastaveniach (EMM Message: ENABLED, atd.), rozne fw aj posielanie zapisov s cakanim na naladenej STV1. Nic nezabralo. Vie niekto co s tym? Pomohol by dekodovaci CI modul pre Irdeto karty?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Prosinec 2013 - 10:14 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1015
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 2 krát
maros38
To prepínanie môže byť spojené z FW, ovšem zaškrtol si dobre Disable bloker. :D

_________________
Pišťok


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Prosinec 2013 - 10:18 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1015
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 2 krát
neoslaw
no tak v prvom rade skočiť niekam do SAT predajne, nech to strčia do iného boxu, aj Ja mám kartu doma, ktorá takéto veci vystrája, takže sa skôr treba uistiť, že to tie zápisi načíta.

_________________
Pišťok


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 125 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk