e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 11.Prosinec 2017 - 20:20

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 125 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 57 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 10.Říjen 2011 - 19:34 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1015
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 2 krát
pevy napsal:
Pánové, řeším roční CSlink kartu (Irdeto) s Totalem. Bez potíží jsem ji rozjel ne Amiku 7900. Poté byla chvíli v nečinnosti, potom v Opticum 4100 TSCXE (bez problémů chodila). Nyní jsem po víkendu zjistil, že chodí pouze FTV programy (neplacené + Universal ch.), ostatní placené programy KO. Na základě postřehů zde z diskuze jsem kartu vložil opět do Amika (v nastavení karty jsem zvolil MESAGE EMM na Enabled), ale karta přesto odmítá poslušnost. Nechal jsem to zatím běžet na ČT1, ale moc nevěřím, že to pomůže....

Ale Pomôže ,ovšem neviem ako v Amicu 7900 ,ale Ak tu Kartu Strčiš do Opticumu naspäť malo by to Naskákať , Ovšem musíš Surovo Reštartovať STB ,ako pri Reautorizácii , jedno aký STB to Je a až tak Strčiť kartu Speť. ,aby to Naskákalo.
No malo by to Isť. :oops:

_________________
Pišťok


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Říjen 2011 - 10:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Září 2008 - 22:45
Příspěvky: 16
satelitni prijimac: Ariva 200 HD (23E,19E,13E a 1W
Ne, nechodí to. Karta je zaregistrovaná 21.9. a tudíž je velmi pravděpodobné, že základní oprávnění karty na placené programy právě vypršelo, ale na základ ještě trvá (CSlink to dříve takto praktikoval, nevím jak teď). Nenajdu tam žádné zápisy, nechal jsem to přes noc v Amiku a nic. O restartech ani nemluvě (jak v Amiku, tak na Opticumu). Kolega má stejnou kartu v témže (Opticum 4100 TSCXE) a přesně totéž. Takže žádné restarty nepomáhají, v Amiku EMM na Enabled taky ne. Dnes si zkusím od známého půjčit Irdeto modul a pokud to nepojede, zkusím zavolat tu jejich placenou zkurvenou linku. NEBÝT TOHO, ŽE TO BYLO GRÁTIS, K CS LINKU UŽ BY MNE NIKDO NEDOSTAL ANI NA KOLENOU !! Jedinkrát se mi stalo, že při instalaci u kamaráda na chatě nenaběhla správně sama Skylink ICE karta (Amiko 550), ovšem u Skylinku není problém po přihlášení na webu udělat manuálni reautorizaci (po které karta během několika sekund naběhla a od té doby jede bez potíží). Takže asi tak.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Říjen 2011 - 11:51 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1015
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 2 krát
No neviem ,niekde som tu čítal včera ,že porucha je asi u nich ,len zaujímavé je ,že ja mám momentálne 3 Premium card v Opticach a všetke šlapu ,ovšem boli spustené v mojej 9500HD z nasledovným nastavením v CA ,kým tam nedošliapali aktivačné zápisy.
Podobne to mám vonku z CSlink IRDT ,ale klasickou ,v Amicu 550 SD,nejak zápisi ešte furt nič.
Ovšem nebol som tam už síce nejaký Piatok.

PS: Toť mi pripadá ,že tá karta šliapala doteraz v Demo ,a zmeškala ten Aktivačný zápis :arrow: ,to EMM Message ináč Funguje na 100% a dokonca aj v Cam Module ,už som riešil aj na Parabole takto tri krát nejaký Cam ,ono to CSlink skušal v tych Cam z určitým FW aj Ja som si myslel ,že pokiaľ strčí človek tu kartu do oryginál modulu ,položka sa aktivuje sama ,Ovšem Omyl.

Ty potrebuješ Aktivačny zápis ,keď si tu položku EMM Mesage mal Dysabled ,ten zápis tam nikdy nedošiel ,a tu by nepomohol pravdepodobne ani Refreš na CSlink stránke ,ak by tam bol.
Najjednoduchšie je skočiť do hociktorej SAT predajne z číslom karty a Poprosiť predajcu o Refreš.
Mne sa zdá ,že ten Aktivační zápis chodí len pár dní po Registrácii karty a potom už Nič ,a keďže táto karta bola aktivovaná hneď pri Predaji ,Toť podmienka ,a to EMM..... bolo Disabled ,tak tam nikdy nedošiel.

_________________
Pišťok


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Říjen 2011 - 12:51 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Září 2008 - 22:45
Příspěvky: 16
satelitni prijimac: Ariva 200 HD (23E,19E,13E a 1W
Tak jsem u známého zkusil kartu v Mascomáckém Irdeto modulu, opět šla pouze základní nabídka a během poledních zpráv k žádné aktivaci nedošlo. Už se vůbec nedivím, že je na diskuzním fóru na parabole.cz tolik žadatelů o refreš karty. Ale taky je tam spousta chytrolínů a rejpalů s hláškami typu "sparv si ten šrot" apod. Podotýkám, že s takovou placenou nabídkou, jakou nabízí slavný CS link se vůbec nevyplatí kupovat něco "lepšího" a bohatě musí stačit provozovat ty "šroty" :-)).


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Říjen 2011 - 14:47 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1015
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 2 krát
No :D máš pravdu ,tam sa rýpe dosť ,ovšem toto nieje Chyba CSlink ,toto je chyba neznalosti Systému IRDT a kadejakych noviniek v CA na Karte ,keby som ja napr. na toto neprišiel ,aj z pomocou ostatných ,tak to nešliape nikomu.
Softver UNI STB je len určeny na Testovacie učeli a nesluži na nelegálne sledovanie TV ,toť máš napísané :arrow: VIEWING PAY TV WITHOUT A VALID SUBSCRIPTION IS ILLEGAL!! ALL FILES AVAILABLE HERE ARE FOR EXPERIMENTAL AND EDUCATIONAL PURPOSE ONLY
Příloha:
ijac1.gif

Toť znamená ,jednoducho ,ak nevieš čo FW obsahuje ,alebo ak nevieš čo Karta obsahuje ,máš jednoducho Smolu ,je to len Testovacie FW ,takže musíš šecko pekne hneď po zasunutí karty manuálne nastaviť ,ovšem len pre skúšobné účely.

PS. Ak si niekto myslí ,že ak strčíš kartu do STB a Jede to ,tie časy sú už dávno preč ,ak nekukneš do CA :arrow: no Smola ](*,) ,tak isto to je stým modulom.

:arrow: :arrow: :arrow: K aktivácii nedôjde ,to som spomínal myslím aj vyššie ,Treba Celkový Refreš karty ,jedine sa to dá u predajcu v SAT ,alebo volať do CSlink.

Ešte k tím na Parabole ,keby z nich podaktorý kukli aj do CA menu ,tak by im to aj šlo ,alebo neexperimentovali pri CRW karte z Blokerom atd. ,ovšem tam sa jedná často aj o iné veci ,ako šrot STB ,možno asi ani nevieš o čom je reč ,no niektorí to vedia dobre ,ale nepíše sa to.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Pišťok


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Říjen 2011 - 18:11 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Prosinec 2009 - 18:46
Příspěvky: 6
satelitni prijimac: VU+Zero
pevy napsal:
Pánové, řeším roční CSlink kartu (Irdeto) s Totalem. Bez potíží jsem ji rozjel ne Amiku 7900. Poté byla chvíli v nečinnosti, potom v Opticum 4100 TSCXE (bez problémů chodila). Nyní jsem po víkendu zjistil, že chodí pouze FTV programy (neplacené + Universal ch.), ostatní placené programy KO. Na základě postřehů zde z diskuze jsem kartu vložil opět do Amika (v nastavení karty jsem zvolil MESAGE EMM na Enabled), ale karta přesto odmítá poslušnost. Nechal jsem to zatím běžet na ČT1, ale moc nevěřím, že to pomůže....

Měl jsem úplně stejný problém.Kartu jsem zkoušel v několika stb a vyzkoušel snad všechny možné návody.Po dvou dnech jsem zavolal na CSlink a po reautorizace za chvíli vše OK.STB Argus mini.

_________________
VU+Zero


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Říjen 2011 - 17:21 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1015
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 2 krát
CSlink IRDT Premium Card dnes okolo 15,30 DOWN. :cry: :cry: :cry: Klasické CSlink IRDT mi zatiaľ bežia.

Toť musel im riadne zblbnuť systém ,lebo aj STB zblblo ,ak som strčil do CA-1 Klasicku CRW kartu ,tak písalo iba Works Card ERROR ,ale v druhej čítačke už Kartu Načítalo normálne........toť Crypto :?: sa niekde stratilo 8)

_________________
Pišťok


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Říjen 2011 - 18:01 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Říjen 2008 - 16:35
Příspěvky: 44
už to naskakuje už im systém beží jupíí


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Listopad 2011 - 18:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Listopad 2011 - 19:04
Příspěvky: 20
prosim o radu,mam opticum 4050 cx a nejde mi v nem karta vymena. poradite mi prosim jak to vyresit krome koupe jineho prijimace ? dekuji Umbos. P.S.-software je 2.4.51 emu


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Listopad 2011 - 21:32 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1015
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 2 krát
Umbos napsal:
prosim o radu,mam opticum 4050 cx a nejde mi v nem karta vymena. poradite mi prosim jak to vyresit krome koupe jineho prijimace ? dekuji Umbos. P.S.-software je 2.4.51 emu

poradíme ,9339 , :arrow: Card Info , :arrow: Slot 1 Cryptoworks :arrow: smard card managment ,a zmeníš položku Enable Bloker na Dysable bloker.

Toť napíš či vtom FW tieto položky máš šecke ,ale maliby ,pri CRW karte su ,a tebe to ide v režime CRW ,takže malo by to tam byť ,ak nie upni mi niekde obrázky ,alebo ti dám iné FW.

_________________
Pišťok


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Listopad 2011 - 10:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Listopad 2011 - 19:04
Příspěvky: 20
zdravim, 9339 , :arrow: Card Info , :arrow: Slot 1 Cryptoworks, ale -smard card managment tam nejni jen -card info enable-on-off. a kdyz to prepnu tak to pise wrong card. teda karta irdeto.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Listopad 2011 - 15:07 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 31.Říjen 2007 - 6:45
Příspěvky: 5
Tak konečne sa mi po troch hodinách podarilo nastavit parabolu a rozchodit ciste irdeto skylink na X403p. :Yahoo!: :clapping: To som menil asi 6 krat firmware a nakoniec sa to rozbehlo s 1.4.24. Obraz sa nezasekava, ale asi preto ze nemam zdielanie. Jedine co neslo bola Markiza HD a nakoniec som zistil ze tam je zvuk EN. Ked som zvolil SK tak uz bezi sicko. Inac rozbehlo sa to samo a zapisy na kartu prisli az po registracii. Ale som sa nalietal na strechu a spat. 600 programov a nic zname. Znova natocit a zase bludy ](*,) :smoke:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Listopad 2011 - 17:32 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1015
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 2 krát
Umbos napsal:
zdravim, 9339 , :arrow: Card Info , :arrow: Slot 1 Cryptoworks, ale -smard card managment tam nejni jen -card info enable-on-off. a kdyz to prepnu tak to pise wrong card. teda karta irdeto.

Toť som si ani nevšimol ,že máš 4050 CX ](*,) ,ináč wrong card (niečo v preklade ,ako zlá - skôr :arrow: nesprávna karta) ,tak to je zblbnuté FW ,znám to z 9500HD ,ked po karte IRDT ,strčím CRW ,bud to vypíše :arrow: keď strčíš kartu do STB :arrow: CryptoWorks card ,alebo :arrow: Irdeto card ,nič iné to písať nesmie.
Treba tam prehrať FW ,alebo skúsiť dať Továrko ,či sa to nespamätá ,toť može byť blbá aj tá ICE ( ale to zase píše ERROR card) ,mne sa to už stalo viac krát a až po 15 Reautorizácii dostala rozum. :cry:

PS: (niekedy pomože aj vytiahnuť a strčiť pár krát STB do zásuvky ) ,ovšem kartu treba pred tím vybrať.

_________________
Pišťok


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Listopad 2011 - 17:16 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05.Srpen 2010 - 21:53
Příspěvky: 63
Zdravim..dlho som tu nebol a divim sa ake veci sa tu stali. Ak spravne chapem znamena to to, ze aj ked skylink prejde na ciste irdeto nebudem musiet vyhoti prijmac a kupovat si s certifikovanou citackou? Funguje aj zdielanie pri Irdete? Dakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2011 - 15:00 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1015
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 2 krát
PRE pepan09

šecko ide ako švajčiarske hodinky :D (toť k zdieľaniu sa nevyjadrujem)
PS: ale závisí to všetko na provideroch či sa v budúcnu budu zase bavkať ,alebo nie. :crazy:

_________________
Pišťok


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2011 - 21:43 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2009 - 16:14
Příspěvky: 1823
satelitni prijimac: malo miesta
Místo/Bydliště: Michalovce
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 3 krát
Umbos napsal:
prosim o radu,mam opticum 4050 cx a nejde mi v nem karta vymena. poradite mi prosim jak to vyresit krome koupe jineho prijimace ? dekuji Umbos. P.S.-software je 2.4.51 emu
daj tam soft 2,4.74 a malo by to fungovať 51 je velmi stary soft aj ja som mal v minulosti taky ale teraz na ice mam 74

_________________
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to http://jopo166.webovastranka.sk/


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Únor 2012 - 22:42 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Září 2010 - 18:14
Příspěvky: 37
satelitni prijimac: Opticum X403p
Cafte chlapy, dnes som kupil ANACONDU (vymenil som za X403p), ale nejak si neviem rady....
preflashol som soft na HS v2.10.11,+ stiahol som si settings na Skylink a vysledok je "ŽIADEN A/V" = viete mi pls pomoct???? Net mi ide, nabehne aj youtube, doinstaloval som plugin Mcas + Coconut. Karta dnes zakupena Skylink /ale neviem ci je problem tam, lebo nejde ani TA3!)= ak vymenim za X403p vsetko zase slape - takze parabola by mala byt nastavena OK.

Co vy nato? dik za pomoc!!! :o


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2012 - 11:21 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Květen 2009 - 21:09
Příspěvky: 194
asi bys to měl psat do jiné sekce,ale máš dobře nastavený diseqc?

_________________
Amiko SHD 8340CICXE


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Duben 2012 - 8:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Březen 2012 - 14:29
Příspěvky: 1
Karta Irdeto
MCas mam tieto nastavenia. Vlavo su moje nastavenia vpravo su moznosti v zatvorke.

> smart card I menu :

General card information
Available entitlements
Email
Override Tweakkey : Disabled ...( Disabled / ( key 0 / key I) ?
EMM Message : Disabled ...( Disabled / Enabed )


> configuration menu :

emm loading on (default) ... ( on (default) / off )
emm filter setting default ... ( default / continuous )
emulate on (default) ... ( on (default) / off )
smartcard message on (default) ... ( on (default) / off)
reset sequence TO -> T14 ... ( TO -> T14 / T14 -> TO)

cardslot I use
cardslot 2 not use

betacrypt use irdeto protocol

Zatial vsetky programy idu. Ak nastavim emm loading off tak je tma.
Ak mam nastavenia Override Tweakkey : Disabled a EMM Message : Disabled nezapisuju sa EMM udaje na kartu ?
To ma velmi zaujima. Moze mi niekto podat vysvetlenie?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Duben 2012 - 23:33 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 13.Březen 2008 - 17:51
Příspěvky: 248
Místo/Bydliště: Doma
Poděkováno: 2 krát
vazeni

prosel sem si 3 strany debaty, ale ani zminka o Multichlastu (opticum multiroom). Jen letmo sem v nem zkusil SkyL ICE, dekodovani jelo ok, ale jak je to se zapisy ? Zatim je v nem CW karta, ale az prijde na radu vymena, tak bych byl rad kdyby byl prijimac i ja ready. FW je nejaky historicky, asi 2,5R stary.

PW

_________________
Skylink + UPC Direct v celem dome, Xtrend ET8000 - 3x DVBS2 + OpenATV, SkyL ICE, zatím Fe 80cm na Thoř 0,8w, Quad LNB Megasat Diavolo 0,1 & 80cm AL + Inverto quad 0,2db - Astra 23,5e, prisla doba zmen a 16e


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 125 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 57 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Michal75 a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk