e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 30.Březen 2017 - 12:37

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 125 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 25.Únor 2014 - 19:46 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Únor 2012 - 20:32
Příspěvky: 25
Nejde mi Nova, Prima Cool, Prima Zoom, Markýza, Doma, STV1, Prima HD, Nova HD + možná ještě další, které bych v nabídce měl mít, ale nikdy jsem se po nich nepídil.
DVB-S2 musím někde nastavit, myslel jsem, že je to vlastnost tuneru, která musí fungovat automaticky?? Podívám se po intenetu co to znamená, ale jestli mi někdo pomůžete dopídit se problému budu rád. Díky


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Červenec 2014 - 15:36 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Leden 2009 - 11:22
Příspěvky: 2
Mam OPTICUM 4060CX firmware ALI3329C_05000200_globo_cr_amstar_led_emu_1.4.03:dreamer1983 kartu Irdeto/ICE EMM v CA Enable. Nejdou mi programy jako je NOVA, Prima, Prima ZOOM. Funkcni jsou CT1,CT2, STV1,STV2. Reautorizacni zapisy jsem zkousel poslat ale vse beze zmeny. Jiny firmware take, ale tam nefungovaly ani vyse zminene funkcni programy. Mohl by nekdo poradit?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Červenec 2014 - 16:51 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 4694
satelitni prijimac: xtrend10000,8500,gigablue,solo
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 53 krát
skús ešte refresh karty prepni na makizu reštatni box a počkaj na zápisy samozrejme ak máš karu funkčnú a funkčný box a skontroluj si servopoplatok či ti netreba zaplatiť . cez víkend som riešil dvoch takýchto zúfalcov a nakoniec vysvitlo že už nemajú zapletený servpop. a len ma previedčali že majú zaplatený ](*,) . mali velké gulové :cry: dnes to išli zaplatiť priamo do skylinku a karta za 5-min. už frčala . ](*,)

_________________
Xtren-10000, 8500, Solo-4K, Solo2, Zero, Optimus OS3, Gigabule Quad Plus


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Červenec 2014 - 17:26 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1261
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 31 krát
quidoja napsal:
Mam OPTICUM 4060CX firmware ALI3329C_05000200_globo_cr_amstar_led_emu_1.4.03:dreamer1983 kartu Irdeto/ICE EMM v CA Enable. Nejdou mi programy jako je NOVA, Prima, Prima ZOOM. Funkcni jsou CT1,CT2, STV1,STV2. Reautorizacni zapisy jsem zkousel poslat ale vse beze zmeny. Jiny firmware take, ale tam nefungovaly ani vyse zminene funkcni programy. Mohl by nekdo poradit?


Ověř si, jestli máš zaplacené SERPO, https://registrace.skylink.cz/cms_eshop ... indCard.do, teprve potom řeš zda máš firmware, který umí pracovat s Irdeto/ICE kartou a povolení zápisů.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 2, Jessie
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Červenec 2014 - 23:20 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Duben 2010 - 17:20
Příspěvky: 144
Poděkoval: 2 krát
to čo ti ide ide na key pravde podobne nemaš uhradeny poplatok


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Červenec 2014 - 8:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Leden 2009 - 11:22
Příspěvky: 2
Servisní poplatek mám uhrazen a navíc dokoupen rozšířený balíček na 2 měsíce


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Červenec 2014 - 9:19 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 4694
satelitni prijimac: xtrend10000,8500,gigablue,solo
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 53 krát
refresh karty cez web ,prepni napr. na markízu / proste na program komerčný ,pozor nie na stv alebo čt / sprav tvrdý reštart boxu počkaj na zápisy a ak ani to nepomôže potom rieš soft ,alebo najprv skúsiť kartu v inom boxe kludne aj skylink ready či je vôbec funkčná karta . samozrejme v boxe povolené zápisy niečo ako EMM zapnuté ,alebo blocker OFF . tvoj box osobne nepoznám .

_________________
Xtren-10000, 8500, Solo-4K, Solo2, Zero, Optimus OS3, Gigabule Quad Plus


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Červenec 2014 - 9:40 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 19.Říjen 2008 - 20:28
Příspěvky: 501
Místo/Bydliště: Moravia
Poděkoval: 10 krát
Jestli máš zaplaceno a zápisy povoleny, tak to klidně můžeš nechat i na stv alebo čt.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Červenec 2014 - 9:53 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 4694
satelitni prijimac: xtrend10000,8500,gigablue,solo
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 53 krát
nepoznám ten jeho box ,ale čo viem viem tak pokial tam má emu aj kartu tak väčšinou si tieto boxy šiahajú na emu a server a karta je mu šum a fuk . takže s tým prepnutím na čt alebo stv aby prišli zápisy na kartu by som si až tak istý nebol , ale nehádam sa . možno to aj tak príde ,ale s vlastných skúseností viem napr. cryptobox 4xx 5xx v neviem už v ktorých softoch si známy zaplatil niečo od skylinku karta ice a používal aj emu CRW tak ani po týždni mu platené programy nešli jedine ked som mu povedal : reštartni box sprav si refresh karty prepni na čt-HD počkaj chvíľu a o 10-min. mi volal že už to ide . tak kde bol teda problém ??? #-o

_________________
Xtren-10000, 8500, Solo-4K, Solo2, Zero, Optimus OS3, Gigabule Quad Plus


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Červenec 2014 - 18:50 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 19.Říjen 2008 - 20:28
Příspěvky: 501
Místo/Bydliště: Moravia
Poděkoval: 10 krát
Zápisy chodí jak na stv1 a stv2, tak na nově, markíze, Čt1, ČT2, ČT4, ČT HD.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2014 - 10:09 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1045
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 2 krát
No ANO, šak musia :D :D :D

Ovšem pri refreši po novom pre SK karty na STV1 a pre CZ karty CT1. :oops: :oops: :oops:

_________________
Pišťok


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2014 - 14:14 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 19.Říjen 2008 - 20:28
Příspěvky: 501
Místo/Bydliště: Moravia
Poděkoval: 10 krát
Kravina.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Srpen 2014 - 9:28 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1045
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 2 krát
polulin napsal:
Kravina.

Vieš že som zistil že nie tak celkom :D ovšem asi viem koli čomu , tam pôjde o bytrate a chybovost, bo verejnoprávne TV máju lepšie bytrate.
Iny dôvod tam nevidím, bo STV a spol na SK je jedno TP, takže ......

Troška som si to testoval, pri určitých kartičkách, ale samozrejme z pohladu EMM je to fuk, ale asi iba takýto dôvod tam je.

_________________
Pišťok


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Srpen 2014 - 10:27 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 19.Říjen 2008 - 20:28
Příspěvky: 501
Místo/Bydliště: Moravia
Poděkoval: 10 krát
Prosím, nemel tady kraviny.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Srpen 2014 - 0:21 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Srpen 2014 - 21:55
Příspěvky: 2
Zdravim vas pani,
prebrazdil som fora z kazdej strany a kedze som beginer v sat tv, mam v tom zmatok. Mam amiko shd 7900 cicx pvr a novu kartu M7 HD standard (101....). Je mozne prijimat na tomto prijimaci s touto kartou?
- kartu som najprv skusal s "novym" modulom SMIT CI+ v LG TV ---> vsetko OK
- vymenil som zariadenie za spominane starsie AMIKO, ---> programy kodovane
- skusal som reautorizaciu, prijimac bol naladeny na stv1 ---> programy kodovane

Je potrebne doplnit do prijimaca "novy" CI+ modul, alebo je mozne problem vyriesit aj zmenou FW?

Dik


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Září 2014 - 16:36 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Květen 2009 - 21:09
Příspěvky: 194
novu kartu M7 HD standard (101....) jedině v CI modulu rdeto

_________________
Amiko SHD 8340CICXE


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Září 2014 - 12:36 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Říjen 2012 - 19:20
Příspěvky: 8
Zdravim,potřebuji poradit s přijímačem Optibox x5,zda je v něm možné rozchodit kartu sky-link.kartu vidí,ale nečte.pro přístup se dá použít cccam.cfg,mgcamd.list,ale nevim co stím.předem díky za podnětné rady..N


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Září 2014 - 18:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Srpen 2014 - 21:55
Příspěvky: 2
dik t125,
teraz by som vsak potreboval vyriesit problem s prijimacom - Amiko shd 7900 cicx cvr, v ktorom pouzivam spominanu kartu M7. Povodne som pouzival kartu ICE Irdeto, ktora spolupracovala s prijimacom bez problemov. Teraz, ked pouzivam kartu M7, nedokazem dekodovat prijimane programy. Vyskusal som standardne postupy, t.j. novy FW, reatorizacia a nasledne ponechanie na pozadovanom kanali STV1 aj cely den a opat reautorizacia. Free kanaly (ta3,...) prijimam, ostatne platene, hoci aj v zakladnom baliku su vsak nadalej kodovane. Ma niekto skusenost s uvedenym prijimacom v spolupraci s kartou M7? Pozna niekto nejaky workaround?

Dik za odpoved


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Září 2014 - 8:57 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Květen 2009 - 21:09
Příspěvky: 194
Však jsem ti psal,že musíš kartu irdeto M7 mít v irdeto modulu a ne ve čtečce toho amika. V amiku jede jen ICE a některé staré karty irdeto,které už asi nejsou na trhu. Kup smit irdeto a pojede to.

_________________
Amiko SHD 8340CICXE


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2014 - 8:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Červenec 2010 - 18:27
Příspěvky: 9
Mam podobny problem. Znamemu jsem koupil irdeto a pres smith modul jsme ji soupli do LG TV. Tam se nacetlo par programu, dokonce i HBO. Jenze TV byla strasne pomala na ovladani, tak jsme dokoupili Amiko HD8260+ (posledni dostupny FW na ofiko strankach). HBO jiz nejede, z placenych programu zustalo funkcni jen CT1,2,24,sport, STV1,2. EMM message enabled a nevim co s tim. Vcera v noci jsem ji vzal domu a strcil sveho prijimace a zaslal reautorizaci. Predtim jsem ale mluvil i s hotem skylinku a ti potvrdili, ze platba je uhrazene a melo by jet promo az do unora a zaslal udajne nejakou tvrdou reautorizaci. Mel jsem to na CT1 jiz celou vecnost a stale nic. Uvidim, co to udela jinem boxu a na jine parabole.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 125 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk