e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 24.Duben 2018 - 18:12

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 143 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 14 5 6 7 8 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2014 - 20:52 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17093
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 93 krát
to bude tym, ze to amiko ti dekoduje len na kluce a kartu z nejakeho dovodu nepozna, resp. nedokaze precitat.
ak je to m7 karta, tak dovod je jasny, ale mozno nemas spusteny mcas, alebo nahrany patch sw s mcas.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2014 - 21:33 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 25.Březen 2006 - 20:34
Příspěvky: 110
Poděkováno: 2 krát
pokial mas ten modul, tak ho daj do amika

_________________
Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Leden 2015 - 17:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Leden 2010 - 16:58
Příspěvky: 10
Ahojte, chcel by som sa informovať, či mi pôjde U*C ICE karta zdielať cez RS-232 kábel v prijímačoch:
1. Optibox CX PVR Ready Extra
2. Opticum 7300L
Mám ich nakúpené po 2 kusy, čiže Optibox sa bude prepájať s Optiboxom a Opticum s Opticumom.
Momentálne tam mám Cryptoworks kartu, tá funguje bez problémov, ale dnes som volal do Freesatu, a prebieha tam výmena týchto kariet, čiže od pondelka budem mať tie nové ICE karty. Za rýchlu odpoveď vopred ďakujem.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Duben 2015 - 22:04 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 13.Březen 2008 - 17:51
Příspěvky: 268
Místo/Bydliště: Doma
Poděkováno: 2 krát
resim zahadu ze snad zadne amiko nehlede na FW neumi po siti poslat na CCcam server EMM zapisy ( ICE karta SkyL i UPCD) , to je to tam skutecne na ozdobu ci to funguje jen ve spravne konstelaci slunce a mesice ?

_________________
Skylink + UPC Direct v celem dome, Octagon SD4008 UHD - 2x DVBS2 + OpenATV, SkyL ICE, Al 80cm na Thoř 0,8w + Quad LNB Megasat Diavolo 0,1 & 85cm AL Fuba + Inverto quad 0,2db - Astra 23,5e + Inverto Duo 19,2e


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Duben 2015 - 8:09 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5023
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 41 krát
Poděkováno: 92 krát
ak to amiko nie je linux tak to je normálne , netráp sa s tým . :cry: radšej chod šibať ........ :toothy2:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Prosinec 2017 - 20:40 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Duben 2013 - 19:08
Příspěvky: 16
Zdravím.
Amiko 8150 (2.3.63mcas) Skylink ICE registrovaná v CZ
cca pred mesiacom prestali prechádzať zápisy
Ak ju dám do skylink redy FUNGUJE.
Dám späť do Amika, cca hodinka a je mŕtva.
Je možné že Skylink updatnul kartu na Irdeto?

Ďakujem.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Prosinec 2017 - 21:33 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3008
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
kubo2323 napsal:
Zdravím.
Amiko 8150 (2.3.63mcas) Skylink ICE registrovaná v CZ
cca pred mesiacom prestali prechádzať zápisy
Ak ju dám do skylink redy FUNGUJE.
Dám späť do Amika, cca hodinka a je mŕtva.
Je možné že Skylink updatnul kartu na Irdeto?

Ďakujem.


jakoze to ide updatnut obojpohlavnu kartu na irdeto ? rozumiest ty vobec tomu alebo len pobehujes zmateny sem a tam ?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2017 - 12:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Duben 2013 - 19:08
Příspěvky: 16
Ďalšia ,,LEGENDA FÓRA,, čo rýpe a nevie podať vysvetlenie?
Skúsim ešte raz. Je možné ice kartu prepnúť len na irdeto kartu?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2017 - 13:32 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 13.Březen 2008 - 17:51
Příspěvky: 268
Místo/Bydliště: Doma
Poděkováno: 2 krát
osobne si myslim ze to mozne je, vsak uz se to bliiiiziii az zkonvertuje kazdou ICE na hole Irdeto... to bude cas, kdy hooodne lidi s Amikama apod. UNI se nasere :D

_________________
Skylink + UPC Direct v celem dome, Octagon SD4008 UHD - 2x DVBS2 + OpenATV, SkyL ICE, Al 80cm na Thoř 0,8w + Quad LNB Megasat Diavolo 0,1 & 85cm AL Fuba + Inverto quad 0,2db - Astra 23,5e + Inverto Duo 19,2e


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2017 - 13:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Duben 2013 - 19:08
Příspěvky: 16
Ďakujem za odpoveď.
Tak je to asi tu. Mám druhú kartu ICE ktorá sa správa rovnako. Je tiež registrovaná v CZ.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2017 - 14:03 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Únor 2013 - 22:00
Příspěvky: 105
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
Šupni tam 2.4.33 mcas a uvidíš..prý by to mělo jít..nemůžu vyzkoušet,protože mám jenom ICE..


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2017 - 14:04 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Únor 2013 - 22:00
Příspěvky: 105
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
jako bez překlopení jsem myslel..


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2017 - 14:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Duben 2013 - 19:08
Příspěvky: 16
Nejde. Skušal som.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2017 - 14:51 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3008
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
pcwifi napsal:
osobne si myslim ze to mozne je, vsak uz se to bliiiiziii az zkonvertuje kazdou ICE na hole Irdeto... to bude cas, kdy hooodne lidi s Amikama apod. UNI se nasere :D


tebe gebulu zkonvertuju na holy krk !! preco si kazde jelito mysli ze sa nieco stane s kartou ? jakoze sa vam zmeni ice karta na irdeto ? a co vam uz kompletne drbe ? ice zostane iceckou a jedine co sa stane zmizne caid 0d96 z ecm a preto bude kartu treba inicializovat do irdeto modu. tie boxy co to nezvladnu tak maju smolu ..

takze este raz a pomaly !! ICE karta ostane navzdy Iceskou s identom 0D96.. ak sa zinicializuje pod irdeto protokolom karta to detektne a bude odpovedat ako irdeto s caid 0624


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2017 - 14:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Duben 2013 - 19:08
Příspěvky: 16
Takže sa prepne do modu irdeto a nieje cesta späť?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2017 - 15:02 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3295
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 116 krát
Keby len do Irdeto by bolo ešte dobre.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom od marec 2016 po december 2016 neodporúčam !!! 2016/02 - OK, 2017/01 - OK


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2017 - 15:05 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 8767
Poděkoval: 45 krát
Poděkováno: 121 krát
Podakovat sa treba tym, co to zavinili a do roku 89 nemohli chudaci takto zarabat ..... ](*,)

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2017 - 15:07 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3008
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
kubo2323 napsal:
Takže sa prepne do modu irdeto a nieje cesta späť?


jak mas icecku tak v amiku musi ist za podmienky ze ti na serial karty provider neaktivoval uniblock

@danny10

ty s tym mcasom .. uz si to skusal ? isto nie !§ pretoze ten chodi len z aktivovanou irdeto m7 kartou - cize v ziadnom pripade nie s ice !!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2017 - 15:29 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Duben 2013 - 19:08
Příspěvky: 16
Ok.
Takže to zhrniem že mám dve ICE karty na kt. je aktivovaný uniblock, čiže odzvonilo uni čítačke.
Jedine irdeto modul alebo príjmač s irdeto čítačkou.

Je aj nejaká iná možnosť?
Ďakujem.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2017 - 15:34 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3008
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
no neni .. ci module bude pre teba to najlepsie


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 143 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 14 5 6 7 8 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk