e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
flash 468x60
Právě je 21.Únor 2017 - 17:59

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 125 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 57 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 27.Červenec 2011 - 0:16 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1041
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát
Opticum STB vs.CSlink IRDT. ,EMM ZÁPISY+CA-NASTAVENIE.

:arrow: Opticum 9500HD vs. CSlink IRDT.
Chlapci ,mal by som otázočku ,konečne kamoš vymenil tu skylink kartu za tu Ročnu CSlink IRDT z Totalom ,a zhodou okolností mi ju doniesol ,tak som ju strčil do mojej 9500HD z Verziou FW ps 1.2.53. ,kartu prijalo ,žiadne blbosti nepíše ,v Card Info o nej prečítam všetko možné ,pribudli tam aj nejaké zaujímavé položky ,ale mám TMU ](*,)
Ja som chcel ,aby kartu vložil doma do 7001CX STB ,ale kedže mal cestu ,tak mi ju doniesol sem. :cry:
PS: Kartu zaregistroval Ráno Predajca ,všetko je OK ,kontroloval som to ,dorazia na ňu ešte tie aktivačné zápisi lebo je 24.00 ,či sa to prešvihlo ,nemám ani šajnu ,ako to u Ročnej karty a ešte tejto CSlink IRDT vôbec Chodí ,niekto píše že čakal aj 2 Hodiny ,alebo až do rána.
:twisted:
FW nemienim preinštalovávať koli tomu z iných dôvodov ,karta není moja ,a keďže som slubil tu na Fore že to otestujem v iných STB ,tak sa mi do toho bars nechce.
Nechce sa mi krmiť Server STB Vyšším FW ,práve koli tomuto ,aby som si to nejak Overil ,a ani momentálne nemôžem ,Je Polnoc. ](*,) ](*,) ](*,)
a potom sa zase vracať na nižší FW koli Spoľahlivosti z určitou Pokročilou Funkciou.
Jediné čo potrebujem vedieť ,ako je to stým aktivačným zápisom. :?: Po registrácii tej Karty. :book:

Dakujem.

_________________
Pišťok


Naposledy upravil(a) pistok153 dne 08.Srpen 2012 - 22:31, celkem upraveno 28 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum 9500HD vs. CSlink IRDT.
PříspěvekOdeslal: 27.Červenec 2011 - 0:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2011 - 20:42
Příspěvky: 88
satelitni prijimac: AB CB350HD,Strong SRT7504
Místo/Bydliště: PD okres
Poděkoval: 1 krát
Ja som svoju cslink kartu kedysi kupoval ako ročnú,a registroval som ju cez sms hneď ako som ju rozbalil. Ani som neskúšal či ide bez registrácie. V papieroch čo mám ku karte sa ale píše že by tam mala bežať aj dočasná aktivácia,bez potreby registrácie. Keď som zmontoval satelitný komplet a dal tam kartu tak fungovala. Čo sa týka cslinku,keď som si u nich objednal nejaké programové balíky tak vždy fungovali pár minút po zaplatení.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum 9500HD vs. CSlink IRDT.
PříspěvekOdeslal: 27.Červenec 2011 - 0:59 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1041
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát
TO: mqwick
Dakujem.
S tohto potom vyplýva ,že tá Ročná Karta je v Podstate ,Ako klasická neobmedzená.
Ja som ináč tie Karty vždy najskor Strčil do STB a iba keď nabehli ,tak som ich Zaregistroval ,tak som si skor mislel ,že ak ju registrovali na predajni skôr ako bola strčená do STB ,tak si nevie vybrať správny zápis ,ale ako vidím ,tak som sa mýlil ,no nevadí ,necham to do Rána na CT1 a uvidí sa ,ak sa nič neudeje ,tak zvýšim asi to FW ,kartu budem mať doma tížden.

:poklona:

_________________
Pišťok


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum 9500HD vs. CSlink IRDT.
PříspěvekOdeslal: 27.Červenec 2011 - 8:38 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1041
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát
No Moje Poznatky.
Prehral som do SR :arrow: FW PS:1.2.63 :arrow: Po vložení IRDT karty ,nabehla ani nie do Minúty jak Raketa ,CRW je oproti tomu Pomalá ,V tip je vtom ,že ked som zapol druhy STB ,tak sa don prehral Tiež Vyšši FW ,čomu vobec nerozumiem ,ako sa to samo mohlo Spustiť ,ale na Rozdiel Od CRW karty ,Určitá Pokročilá Vec šľape aj Z vyšším FW Jak Hova..o ,Prepínanie Svižnejšie ,ako z CRW a aj z Vyšším FW na KL.
Z toho Súdim ,že určitá Pokročilá vec Karty je zatiaľ Disabled ,alebo je nastavená na Rozumné Parametre.
šak uvidím až príde zápis.

PS v Card Info Mi pribudla ďalšia položka EMM Message: DISABLED ,čo to je :?: pretože Bloker sa mi nezdá ,lebo z CRW kartou to tam nieje.
A ešte ďalšia položka Override Tweakkey: DISABLED - dá sa tam dať 1 alebo 2 ,čo je toto zase za blbá položka. ](*,)
Zápisi zatiaľ nemám ,šľape asi v Demo.
Na Obrazovke nevypisuje žiadne Blbosti ,ako zvykne Skylink karta ,aspoň zatiaľ ,Card Info mám zap. Sledujem to.
Na KL :arrow: Nemrzne ,Neseká ,nekockuje ,šľape zatiaľ úplne Hladko.

PS: Ak niekto zná tieto položky ,mohol by mi to vysvetliť.

Dakujem.

_________________
Pišťok


Naposledy upravil(a) pistok153 dne 27.Srpen 2011 - 23:17, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum 9500HD vs. CSlink IRDT.
PříspěvekOdeslal: 27.Červenec 2011 - 10:41 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2009 - 16:14
Příspěvky: 1790
satelitni prijimac: malo miesta
Místo/Bydliště: Michalovce
Poděkováno: 1 krát
EMM Message: DISABLED služi na zabranie posielania zapisov na kartu ak by to bolo funkčne tak by to bol bloker ale funkčne to nieje

_________________
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to http://jopo166.webovastranka.sk/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum 9500HD vs. CSlink IRDT.
PříspěvekOdeslal: 27.Červenec 2011 - 11:58 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1041
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát
Hm ,zaujímavé ,lebo kým som to nezapol ,tak zápisi neboli ,stále písalo niečo v tom zmysle ........No Support ,ovšem karta sa Aktivovala.
ťoť mi to bolo divné ,pri 9500HD SW bloker pre IRDT ,hlavne zvlášť preto ,že pri Klasickej CRW karte táto položka nieje.
No dík. :poklona:

_________________
Pišťok


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum 9500HD vs. CSlink IRDT.
PříspěvekOdeslal: 27.Červenec 2011 - 12:48 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1041
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát
IRDT Premium Card :arrow: CSlink Karta.
Příloha:
27072011020.jpg

PS: Tuto položku neuvádzam koli CA Serial Numer ,ale Karta vie viac CAID.
Suported CAID :arrow: 0665 ,0666 ,0667 ,0668. :evil:

PS: Tabuľky sú zhodné v 9500HD ,4060CX ,41060CX ,atd.
Příloha:
30072011031.jpg

Příloha:
30072011029.jpg

Příloha:
27072011021.jpg
Příloha:
27072011022.jpg


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Pišťok


Naposledy upravil(a) pistok153 dne 08.Srpen 2011 - 22:24, celkem upraveno 5 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum 9500HD vs. CSlink IRDT.
PříspěvekOdeslal: 28.Červenec 2011 - 19:06 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1041
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát
No ,moje poznatky sú zatiaľ Výborné ,ide mi to Tretí deň Non stop na KL ,Nedeje sa žiadne zmrznutie ,sekanie ,Prepínanie kanálov svižne ,sem tam 3 krát zkockovalo trošku na KL ,asi keď Z....U naši S....R ,ale nič moc obraz nezastal.
Ide to v podstate Hladko :arrow: lepšie ako z CRW. :D aspoň zatiaľ. 8)

_________________
Pišťok


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum 9500HD vs. CSlink IRDT.
PříspěvekOdeslal: 29.Červenec 2011 - 7:13 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1041
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát
Vložil som aj Skylink CRW kartu ,Prikladám aj Obrázky CA a ako je na nich vidno položky v CA sú Rozdielne.
:oops:
Prepínanie kanálov na KL sa zatiaľ nezmenilo je stále Svižné či idem hore ,alebo dole naskakuje to skoro hneď ,pravdepodobne si vyberá IRDT CAID ,ovšem na kanáloch Multibalíka čo je na CRW karte ,tak to niekedy prepína podstatne pomalšie a sem tam Sekne ,ale je to v norme ,ako pri jednej CRW ,zatiaľ som nespozoroval vyrazny Problém.
Z tohto je zrejmé že CRW je Pomalšia.
U SR žiadna zmena všetko prepína Svižne.
Příloha:
29072011023.jpg
Příloha:
29072011027.jpg

PS: Po dlhšom testovaní dám vedieť ako to Spolupracuje. :poklona:


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Pišťok


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum 9500HD vs. CSlink IRDT.
PříspěvekOdeslal: 30.Červenec 2011 - 20:10 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1041
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát
PS: Dneska som skušal IRDT Kartu v Opticu 4060CX a 4160CX z FW 1.3.53 EMU.
STB funguje spolahlivo ,položky v CA su zhodné z 9500HD ,ovšem po preložení karty ,sa znovu aktivovala položka EMM Message: DISABLED a teda som ju musel prepnúť na ENABLED.

pistok153 napsal:
:!:POZOR :!: PS: Tieto položky obsahuje 100% karta ,lebo dnes som vložil do 9500HD Novu kartu a položka EMM bola DISABLED ,a na tej mojej už z EMM ENABLED položkou a zápismi po vložení do 4060CX sa položka EMM uviedla znovu do DISABLED. :!: :!: :!:
:!: :!: :!: Takže Pokiaľ Prekladáte Kartu z STB do STB ,Vždy Skontrolujte položky v nastavení CA na Karte.
:!: :!: :!:


:arrow: Všetci čo vlastníte 4060CX a 4160CX ,atd. Máte zhodné menu CA aj u Iných Typov ,alebo Značiek STB (Myslím hlavne Textové Položky) ,tak sa môžte riadiť podla uvedených Obrázkových tabuliek.

PS: Po aktivovaný EMM Message: ENABLED ,zápisi dorazili v pohode na 4xxx STB z FW 1.3.53 EMU.

:arrow: Toť uvedené tabulky CA Menu Hore vyššie platia napr. aj pre AMICO SSD 550/560. z FW AMIKO_SSD-550-560_cr_1.3.53_emu. :arrow: IRDT číta OK.

:poklona: :poklona: :poklona: PS: Pravdaže aj Textové Rady ,Skúsenosti a Príspevky Dotyčných sú dôležité. :!:

_________________
Pišťok


Naposledy upravil(a) pistok153 dne 26.Říjen 2011 - 22:48, celkem upraveno 15 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Červenec 2011 - 22:24 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2009 - 16:14
Příspěvky: 1790
satelitni prijimac: malo miesta
Místo/Bydliště: Michalovce
Poděkováno: 1 krát
prijimač pozna kartu a ak to nanej prepne do disable tak to aj tak ostane ak ju preložič inde bude prepnuta inač ak daš druhu bude enable bolo tto tu uš na fore rozoberane ale uš neviem či z opticum alebo z argustmy presne to očom pišeš aj ked zapisi ti neprejdu ale moje skusenosti su take že premiove programi vypadnu aj tak stov položkou som to skušal uš z viacerymi softamy a zapisi mazacie prešli a premiove vypadli programi inač viem čo misliš

_________________
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to http://jopo166.webovastranka.sk/


Naposledy upravil(a) jopo33 dne 30.Červenec 2011 - 22:26, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Červenec 2011 - 22:25 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2649
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 7 krát
Len sa veľmi ešte nekľaňaj,aby ťa neseklo v krýžoch.To že to teraz funguje,je len v testovajcej fáze a verzii,v ktorej by to malo byť stabilizované.Lešnže ešte nie je všetkým testom a ani dňom testovania koniec a až potom sa uvxdí,nakoľko to bude bežať stabilne a spoľahlivo.Pretože máš v STB UNI čítačku,ktorá má aj IRDT,verziu emulátora, tak to pri týchto testoch chvíľu pobeží,ale uvidíš neskôr.

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Červenec 2011 - 22:38 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1041
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát
:arrow: Dakujem za názor Chlapci. :poklona: :poklona: :poklona:

Ešte mi to ostáva Vyskúšať v 7xxx ,aby to pomohlo aj Iným ,už Kamoš bral kartu ,tak o pár dní uvidíme. Ovšem je pravda že po dlhšej dobe sa uvidí ako to bude Stým EMM ,šak necháme sa prekvapiť.

,Momentálne mám tu Druhu kartu v STB bez zápisov ,takže predpokladám že jej štandardne bijú hodiny a Odpočítava ,takže to EMM idem zapnuť ,nech sa to Kľudne do rána načíta tie Aktivačné zápisy ,nerád by som bol ,aby tam bola tma ak na to zabudnem ,keďže vravíš že to mazacie tam aj tak prejde ,lebo už cítim v kútiku duše ,že to EMM tam potom bude ťažko liezť a bude to naveky v Prdeli.
"Jopo" Správne myslíš na čo myslím. :good:

"vlado.ucho" už ma seklo ,bol som zas Dnes na pohotovosti ,lebo som nevedel dýchať a nakoniec všetko bolo OK - krv aj rengen + EKG ,mam to asi z môjho polámaného chrbta ,dostal som nejakú Injekciu a poslali ma domov a asi po Hodine to Prešlo.
:cry: :cry: :cry:
:arrow: Ja len dúfam ,že u CSlink neprebehnú také testy ako u Skylink ,Lebo sľúbili že tie nekalé praktiky ktoré obsahuje IRDT nebudú používať na svojich Poctivo platiacich abonentoch. :D :D :D

_________________
Pišťok


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2011 - 15:28 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1041
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát
:!: PS: Položku Card Info ENABLE ,teba dať na VYP . pri všetkých STB aj na Servery a Aj na Klientoch.
:arrow: SERVER
Příloha:
05082011033.jpg

PS: Na zobrazovanie Vloženej Karty v Slote v CA Menu v STB to nemá žiadny vliv ,ani na čítanie zápisov na karte a Dekódovanie Kanálu ,je to len v podstate Autodetekcia Karty (pri zapnutí STB vám to ukazuje INSERT CARD IRDT ,alebo CRW) a nejaké Info ,ktoré vás nemusí ani zaujímať ,pri niektorých typoch STB to zvykne vypisovať na Obrazovke ešte nejaké hovadiny o CA Systéme pri sledovaní kanála hlavne z IRDT Skylink kartou.

:arrow: KLIENT
Příloha:
05082011034.jpg

:!: Lebo pri dlhšom vypnutom Servery to Robí Problém a Klient nejak nevie detektovať kartu v Servery ,v podstate to zmrzne a ak sa prepne kanál na Klientovy tak je iba Tma ,kým sa Server nezapne a nezdetekuje kartu.


:poklona: :poklona: :poklona:


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Pišťok


Naposledy upravil(a) pistok153 dne 08.Srpen 2011 - 23:54, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2011 - 23:37 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1041
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát
PS: Chlapci ,môžem zatiaľ potvrdiť ,že u mňa to šľape po tých nastaveniach v CA zatiaľ jak má. :good: :good:

:arrow: Trošku som sa potrápil z názvom témy ,aby to tam Korektne vošlo Všeobecne pre Opticum STB a to až na 17 pokus sa mi to nejak podarilo. ](*,) ](*,) ](*,)

:arrow: Takže Rád uvítam aj iné skúsenosti z Funkčnosťou u iných Typov a Značiek STB ,prípadne aj iné Obrázky CA menu Iných STB ,aby to pomohlo aj Ostatným ,viem že Každé STB to má trošku Graficky rozdielne.

_________________
Pišťok


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Srpen 2011 - 13:22 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1041
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát
Skylink IRDT a Amico ,poprípade aj iné STB.

Citujem autora:
ferino12 napsal:
mam dva prijmace : AMIHO SHD8000, dal som do nich najnovsi soft 1.4.07... na prijmaci s novou skylink irdeto kartou sa stale objavuje sprava :Irdeto You have received e-mail
ako sa toho zbavit ???

:arrow: Znamená to ,že Karta sa používa v Pirátskom Dekodéry ,tiež treba vypnúť Card Info. :!:

PS: V podstate pre STB z IRDT platí všetko čo som Priložil v Obrázkoch CA Nastavení z Optica Hore Vyššie.

_________________
Pišťok


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Srpen 2011 - 22:49 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1041
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát
Optibox CX PVR Ready EXTRA CW vs Skylink Irdeto-ICE.

PS: verzia FW 1.19.*.
Treba zmeniť položku na DISABLE BLOKER. :D
Příloha:
Optibox CX PVR Ready EXTRA CW vs Irdeto.jpg

PS: potom ,keď to zmeníte ,tak vyndete z menu ,vytiahnete STB zo zásuvky ,vyberiete kartu ,necháte cca 5 minut tak ,potom strčite STB do zásuvky ,zapnete a ho dáte na CT1 ,ked naskočí Kódované Strčíte Kartu a až tak Kliknete na webe Reautorizovať tu ICE ,a necháte to hrať na tej CT1 hodinu.

:arrow: Pre istotu ak tam strčíte znova Kartu ,než otkliknete Reautorizáciu ,Overte si či sa náhodou tá položka blokera neprepne na Enable ,ale nemala by pokiaľ strčíte späť do STB tu istú kartu.

FW zatiaľ riešiť netreba ,zápisy by mali prísť ,toť teraz sú totižto zápísi blokované ,jediné čo prejde sú tak skôr tie mazacie.

PS: Dotyčná téma a Konkrétny Problém ktorí sa vyrieši po tomto nastavení ktoré popisujem vyššie :arrow:
:arrow: viewtopic.php?f=14&t=38853&start=20 :poklona:

:arrow: viewtopic.php?p=346299#p346299 :arrow: k tomu to iba toľko že obrázky z CA menu je nevyhnutná a dôležitá vec aby sa konkrétny problém vyriešil ak sú niektoré položky rozdielne a ak niektoré položky chybaju ,treba Aktualizovať FW.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Pišťok


Naposledy upravil(a) pistok153 dne 16.Srpen 2011 - 0:22, celkem upraveno 3 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Srpen 2011 - 23:31 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1041
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát
:arrow: :arrow: :arrow: Pre VŠETKE STB z Klasickým FW. :!: :!: :!:
:cry: :cry: :cry:
Mám Rozdielne Položky v CA Menu v STB z IRDT - ICE. :?:
:arrow:
PS: Ak sa položka v CA znázorňuje ako ENABLE Bloker musíte ju zmeniť na :arrow: DISABLE Bloker. :!: :!: :!:
:arrow:
A ak sa znázornuje ako EMM Message: DISABLED ,musíte ju zmeniť na :arrow: EMM Message: ENABLED. :!: :!: :!:

:cry: :cry: :cry:
Nemám niektoré položky v CA Menu STB z IRDT - ICE. :?:
:arrow:
Vo väčšine prípadov :arrow: Treba aktualizovať FW. :!: :?: :!:

:thankyou: :thankyou: :thankyou:

PS: Ak ani najnovšie FW Vášho STB nezobrazuje TIETO POLOŽKY, tak treba dané položky ZMENIT v INOM Type STB, KTORÉ TIETO POLOŽKY na KARTE VIDI. (teda ich zobrazí Jeho AKTUÁLNE FW).

_________________
Pišťok


Naposledy upravil(a) pistok153 dne 25.Říjen 2012 - 21:08, celkem upraveno 3 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Srpen 2011 - 14:50 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1041
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát
PS: Nové zistenie z CSlink IRDT :!: ,ak vypnú Elektriku a znovu Zapnú a STB naskočia ,všimol som si že Klient nevie Nájsť Kartu ,ak je Server STB v Standby ,musí za zapäť Server STB ,aby načítal kartu ,a už to potom Fachá Normálne ďalej bezproblému.
:arrow: Prejavilo sa mi to pri 9500HD a tak isto pri 7xxx STB ,ovšem môže sa to diať aj u iných typov STB.

_________________
Pišťok


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Srpen 2011 - 9:55 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1041
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát
Pre Opticum 7xxxCX + 4xxxTSCX. treba nahrať z CSlink IRDT kartou :arrow:
:arrow: FW globo_5119_cool_emu_2.4.74.
:oops:

bol tam menší problémik pri FW 2.4.68 ,zo zamŕzaním u SR niekedy a hlavne sa to stávalo u KL ,alebo na KL bola po prepnutí kanála tma ,bolo potrebné STB reštartovať.
PS: po dlhšej dobe uvidím ,Standby ide OK ,v podstate to je tiež asi Multiroom FW zmrznutie a výpadky sa nekonajú ,až dnes sa síce niečo objavilo ,ale problém mal asi CSlink z EMM.
toť sa všetko vyriešilo vypnuťim STB ,atd. a postupom Ako pri reautorizácii.

PS: Kartu treba aktivovať v STB ,ktoré obsahuje v CA menu vo FW položky čo sú na obrázku z Optica HORE VYSSIE ,totiž to na karte treba povoliť položku EMM Message: ENABLED. ,ako je to popísané hore vyššie na Obrázkoch.

:arrow: Bohužiaľ ani posledné FW pre 7xxxCX + 4xxxTSCX tieto položky nezobrazuje ,teda ich v podstate na Karte nevidí ,preto treba zvoliť takýto postup.

_________________
Pišťok


Naposledy upravil(a) pistok153 dne 02.Září 2011 - 23:31, celkem upraveno 17 x.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 125 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 57 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: connect a 3 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk