e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 22.Říjen 2018 - 1:56

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 3361 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1164 165 166 167 168 169 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 05.Leden 2016 - 9:49 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 14.Srpen 2008 - 18:47
Příspěvky: 152
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 1 krát
Zdravím. Po dlhšej dobe sa mi podarilo na anaconde rozbehať pomocou USB kľúča hyperion 4.5. Podarilo sa mi spustiť aj oscam takže všetko funguje tak ako má. Rád by som si však poukladal programy podľa svojho systému a v menu som túto možnosť nikde nevedel nájsť. Poraďte mi prosím niekto ako poukladať programy v Hyperion 4.5 Open pli.

_________________
Iqon Force1 (Doscam v0,25)
Optibox Anaconda HD (l6.20, 2.12.18, oscam 11391)
Optibox Anaconda HD (l6.27, 2.12.15, oscam 5554)

Cryptobox 500HD
Skylink ICE, Skylink Irdeto, RTVS, motor SG2100 usals


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 05.Leden 2016 - 12:04 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1043
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 45 krát
najjednoduchšie je v PC s programom DreamboxEdit. Ale dá sa aj s DO. Musíš vytvoriť bougets /FAV-obľúbené/ a potom v zozname všetkých kanálov stlačiť Menu na DO a poprenášať stanice do Obľúbených každú jednotlivo.

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 05.Leden 2016 - 20:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Červenec 2010 - 16:06
Příspěvky: 11
Milos999 napsal:
99David napsal:
Teď se mi ale nejde připojit z WIN7, přes program Total Commander a FTP do přijímače. Zkoušel jsem i zaškrtnout pasívní režim.
Přitom to funguje z příkazové řádky přes telnet IP a port 23. V pohodě jsem se tam dostal. Jméno root bez hesla

Co poradíte?


Vyskusaj program RCC v2.30. odkaz: http://www.bernyr.de/rcc/rcc230.zip


RCC v2.30 nefungoval, tak jsem to nakonec vyřešil tak, že na USB flasku jsem nahral newcamd.list a připojil jsem se telnetem z počítače přes příkazový řádek a pomocí příkazu cp jsem nakopíroval potřebný soubor z USB do /keys a funguje to.
Takto mi to stačí, protože změny nedělám často a firmware mi funguje dobře


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 07.Leden 2016 - 11:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Únor 2008 - 19:57
Příspěvky: 35
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
99David napsal:
Milos999 napsal:
99David napsal:
Teď se mi ale nejde připojit z WIN7, přes program Total Commander a FTP do přijímače. Zkoušel jsem i zaškrtnout pasívní režim.
Přitom to funguje z příkazové řádky přes telnet IP a port 23. V pohodě jsem se tam dostal. Jméno root bez hesla

Co poradíte?


Vyskusaj program RCC v2.30. odkaz: http://www.bernyr.de/rcc/rcc230.zip


RCC v2.30 nefungoval, tak jsem to nakonec vyřešil tak, že na USB flasku jsem nahral newcamd.list a připojil jsem se telnetem z počítače přes příkazový řádek a pomocí příkazu cp jsem nakopíroval potřebný soubor z USB do /keys a funguje to.
Takto mi to stačí, protože změny nedělám často a firmware mi funguje dobře


Total Commander, pripojenie sieťoveho disku a tam zadáš:
\\ip adresa anacondy\root

takto sa pripajam ja k anaconde z pc...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 07.Leden 2016 - 20:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Červenec 2010 - 16:06
Příspěvky: 11
Díky. Opravdu to funguje \\IP adresa\root

Jinak jsem se unáhlil s tím, že mi to vše funguje.
Celkem často program nemá klíč a čeká. Používám XCAM2 ver.3.5 od Fortisu, setting je ve /var/keys/newcamd.list
a v něm nastavení

CWS_KEEPALIVE = 300
CWS = nejakyserver.com 1085 jmeno heslo 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
CWS = nejakyserver.com 1025 jmeno heslo 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
CWS = nejakyserver.com 1345 jmeno heslo 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14


Je potřeba ještě někde něco změnit, nebo přidat?
Když použiju Mgcamd 1.38, tak nemám problém, jen u některých programů nefunguje zvuk. Když spustím Xcam, tak zvuk funguje, ale co chvilku čeká na klíč
Nepomohlo ani odstranění newcamd.list a konfigurace cccamd.list


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2016 - 12:50 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Červen 2006 - 8:38
Příspěvky: 410
Poděkováno: 1 krát
99David napsal:
Díky. Opravdu to funguje \\IP adresa\root

Jinak jsem se unáhlil s tím, že mi to vše funguje.
Celkem často program nemá klíč a čeká. Používám XCAM2 ver.3.5 od Fortisu, setting je ve /var/keys/newcamd.list
a v něm nastavení

CWS_KEEPALIVE = 300
CWS = nejakyserver.com 1085 jmeno heslo 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
CWS = nejakyserver.com 1025 jmeno heslo 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
CWS = nejakyserver.com 1345 jmeno heslo 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14


Je potřeba ještě někde něco změnit, nebo přidat?
Když použiju Mgcamd 1.38, tak nemám problém, jen u některých programů nefunguje zvuk. Když spustím Xcam, tak zvuk funguje, ale co chvilku čeká na klíč
Nepomohlo ani odstranění newcamd.list a konfigurace cccamd.list


Vsak si stiahni MgCamd 1.35 a mas pokoj ten je stabilny... Staci zapisat hore uvedene udaje do newcamd.list...
Ten novy Xcam2 je od zaciatku cudny... Inak ide cez protokol newcamd v nom jak tak ide a inak cez protokol cccam dost casto hapruje...

_________________
Optibox Anaconda HD+2,5" ext. USB HDD 320gb WD Scorpio Blue-29 mb/s, Technisat Skystar HD2, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, Inverto Black Ultra Twin + 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2016 - 11:05 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 14.Srpen 2008 - 18:47
Příspěvky: 152
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 1 krát
Tak dnes po viac ako štyroch rokoch skončila moja anaconda svoju životnú púť. Nie úplne celkom, ale odišiel mi tuner. Nemáte niekto jeden navyše resp. radu kde by sa dal zohnať? Vymeniť ho už nebude pre mňa problém :)

_________________
Iqon Force1 (Doscam v0,25)
Optibox Anaconda HD (l6.20, 2.12.18, oscam 11391)
Optibox Anaconda HD (l6.27, 2.12.15, oscam 5554)

Cryptobox 500HD
Skylink ICE, Skylink Irdeto, RTVS, motor SG2100 usals


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2016 - 11:31 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1043
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 45 krát
Herkules napsal:
Tak dnes po viac ako štyroch rokoch skončila moja anaconda svoju životnú púť. Nie úplne celkom, ale odišiel mi tuner. Nemáte niekto jeden navyše resp. radu kde by sa dal zohnať? Vymeniť ho už nebude pre mňa problém :)

Ozvi sa na súkromnú správu. Mám Anacondu.

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 09.Březen 2016 - 16:03 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 19.Červenec 2010 - 19:56
Příspěvky: 128
satelitni prijimac: DM800HD 3X,DM500S 1X
baallu napsal:
Na zaklade niekolkych poslednych postov v tomto vlakne som teda skusil vymenit aj ja kondenzatory 220uF a kedze ich neviem zmerat tak som pre istotu vymenil vsetky 220ky a .........nepomohlo, anaconda stale po case zamrzne.....

Mne pomohla vymena firmware.Dako som tiež skušal kadečo,aj kondiky som len pozrel či nie su napučane-neboli,tak som sa zameral na nahravanie softov.Treba sa s tym pozabavat a viem moj pripad možno neplatí pre druheho.Mne pomohlo nakoniec vymazanie var zložky,tovarenske nastavenie,zmena resselera tu su softy na to cez rs232 na ID OPENBOX S6 HD a potom som tam dal stadeto stiahnute 2.12.18ird soft na openbox ID.Potom som dal blindcsan,natiahlo mi všetky programi z družice a plugin xcam.Dal všetko do FAV volby a uvidime ako sa to bude spravat-zatial nemrzne.Ide aj youtube na počudovanie ostatne som neskušal-hlavne nech stanice nemrznu.Obraz je fakt lepší oproti tym amikam lacnym-škoda by ho bolo ale ked nepojde asi poputuje do koša a objedna sa čo už amiko :clapping:

_________________
---------------------------------------------------------------------------
DM800HD 4X -Nemesis 2.6(svn110)+1X int. disk 500GB Samsung,Herobox EX4PLI4(Alonso),parabola 120Fe-Thor 0,8,60Al+motor SG2100,80Fe-Thor 0,8 a [/color],VU SOLO2 SE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 09.Březen 2016 - 18:23 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 19.Červenec 2010 - 19:56
Příspěvky: 128
satelitni prijimac: DM800HD 3X,DM500S 1X
stevesk11 napsal:
baallu napsal:
Na zaklade niekolkych poslednych postov v tomto vlakne som teda skusil vymenit aj ja kondenzatory 220uF a kedze ich neviem zmerat tak som pre istotu vymenil vsetky 220ky a .........nepomohlo, anaconda stale po case zamrzne.....

Mne pomohla vymena firmware.Dako som tiež skušal kadečo,aj kondiky som len pozrel či nie su napučane-neboli,tak som sa zameral na nahravanie softov.Treba sa s tym pozabavat a viem moj pripad možno neplatí pre druheho.Mne pomohlo nakoniec vymazanie var zložky,tovarenske nastavenie,zmena resselera tu su softy na to cez rs232 na ID OPENBOX S6 HD a potom som tam dal stadeto stiahnute 2.12.18ird soft na openbox ID.Potom som dal blindcsan,natiahlo mi všetky programi z družice a plugin xcam.Dal všetko do FAV volby a uvidime ako sa to bude spravat-zatial nemrzne.Ide aj youtube na počudovanie ostatne som neskušal-hlavne nech stanice nemrznu.Obraz je fakt lepší oproti tym amikam lacnym-škoda by ho bolo ale ked nepojde asi poputuje do koša a objedna sa čo už amiko :clapping:

No ide to,najprv mi to zase vyplo do Lb.20...ale znovu som cez rs232 HDboxcleanerom dal erase a znovu som cez plugin server reviservis/up stiahol ale xcam2 novsi,predtym som stary xcam dal.Este tento soft ma len hungary language,tak ostatnym musi postacit english.

_________________
---------------------------------------------------------------------------
DM800HD 4X -Nemesis 2.6(svn110)+1X int. disk 500GB Samsung,Herobox EX4PLI4(Alonso),parabola 120Fe-Thor 0,8,60Al+motor SG2100,80Fe-Thor 0,8 a [/color],VU SOLO2 SE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2016 - 15:50 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Červen 2010 - 11:05
Příspěvky: 1
Ahojte, potreboval by som poradiť:

1. aký stabilný FW odporúčate pre anacondu v SK/CZ jazyku?
2. spoľahlivý cccam plugin - potrebujem sa pripojiť k itelka.tv - kde je uložený súbor s údajmi o servery v anaconde -prípadne môžete mi poslať vzorový súbor.

Ďakujem

T.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2016 - 16:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 19.Červenec 2010 - 19:56
Příspěvky: 128
satelitni prijimac: DM800HD 3X,DM500S 1X
stevesk11 napsal:
stevesk11 napsal:
baallu napsal:
Na zaklade niekolkych poslednych postov v tomto vlakne som teda skusil vymenit aj ja kondenzatory 220uF a kedze ich neviem zmerat tak som pre istotu vymenil vsetky 220ky a .........nepomohlo, anaconda stale po case zamrzne.....

Mne pomohla vymena firmware.Dako som tiež skušal kadečo,aj kondiky som len pozrel či nie su napučane-neboli,tak som sa zameral na nahravanie softov.Treba sa s tym pozabavat a viem moj pripad možno neplatí pre druheho.Mne pomohlo nakoniec vymazanie var zložky,tovarenske nastavenie,zmena resselera tu su softy na to cez rs232 na ID OPENBOX S6 HD a potom som tam dal stadeto stiahnute 2.12.18ird soft na openbox ID.Potom som dal blindcsan,natiahlo mi všetky programi z družice a plugin xcam.Dal všetko do FAV volby a uvidime ako sa to bude spravat-zatial nemrzne.Ide aj youtube na počudovanie ostatne som neskušal-hlavne nech stanice nemrznu.Obraz je fakt lepší oproti tym amikam lacnym-škoda by ho bolo ale ked nepojde asi poputuje do koša a objedna sa čo už amiko :clapping:

No ide to,najprv mi to zase vyplo do Lb.20...ale znovu som cez rs232 HDboxcleanerom dal erase a znovu som cez plugin server reviservis/up stiahol ale xcam2 novsi,predtym som stary xcam dal.Este tento soft ma len hungary language,tak ostatnym musi postacit english.

Tak po vcerajsku pridem dnes poobede k anaconde a zase blbne...Lb20 znova a tam stoji...jajj...vezmem to este na tie merania kondikov....ked vie dakdo ktore menil a ma foto od toho pomože...inak pojdem po jednom:_)Ale inak ten soft išiel celkom slušne 2.12.18 Openbox S6HD .

_________________
---------------------------------------------------------------------------
DM800HD 4X -Nemesis 2.6(svn110)+1X int. disk 500GB Samsung,Herobox EX4PLI4(Alonso),parabola 120Fe-Thor 0,8,60Al+motor SG2100,80Fe-Thor 0,8 a [/color],VU SOLO2 SE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2016 - 16:36 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 19.Červenec 2010 - 19:56
Příspěvky: 128
satelitni prijimac: DM800HD 3X,DM500S 1X
Zase som sa tej anaconde trocha venoval ale s tym istym vysledkom.Dakedy hned dakedy po dlhsom case to po zapnutí ide do Lb.20 .Prečítal som si tu už o tom všetko aj som ju rozobral a poskladal-nevidno žiadne zmeny a napajanie je tiež OK-premerane aj na zvlnenie.Odkladam do pivnice a kupim ine.Kebyže dakdo pride kde je chyba tak to spravim ale menit a merat tie kondiky.....fuuu je ich tam 80--iat asi....to nieeee.

_________________
---------------------------------------------------------------------------
DM800HD 4X -Nemesis 2.6(svn110)+1X int. disk 500GB Samsung,Herobox EX4PLI4(Alonso),parabola 120Fe-Thor 0,8,60Al+motor SG2100,80Fe-Thor 0,8 a [/color],VU SOLO2 SE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2016 - 7:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Únor 2007 - 16:25
Příspěvky: 5
Poděkoval: 3 krát
Nazdar neviem ci to tu uz bolo riesene ale mam problem ze mi mrzne anaconda... zacalo to pri hyperione ze z nicoho nic mi obraz zastal na prijimaci sa rozsvietil len bootloader a nic ine nepomoze iba anacondu odpojit z elektriky... isty cas som fungoval bez hyperionu ale zacalo to iste... a teraz sa to prejavuje asi po max 3 minutach zapnuteho prijimaca... vie mi niekto s tym poradit?? dikes


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 19.Duben 2016 - 18:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Únor 2007 - 16:25
Příspěvky: 5
Poděkoval: 3 krát
dnes som vyskusal vymenit zdroj a nic ... vie mi niekto poradit?? ci sa ho mam zbavit na suciastky??


RTmaster napsal:
Nazdar neviem ci to tu uz bolo riesene ale mam problem ze mi mrzne anaconda... zacalo to pri hyperione ze z nicoho nic mi obraz zastal na prijimaci sa rozsvietil len bootloader a nic ine nepomoze iba anacondu odpojit z elektriky... isty cas som fungoval bez hyperionu ale zacalo to iste... a teraz sa to prejavuje asi po max 3 minutach zapnuteho prijimaca... vie mi niekto s tym poradit?? dikes


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 24.Duben 2016 - 20:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 19.Červenec 2010 - 19:56
Příspěvky: 128
satelitni prijimac: DM800HD 3X,DM500S 1X
RTmaster napsal:
dnes som vyskusal vymenit zdroj a nic ... vie mi niekto poradit?? ci sa ho mam zbavit na suciastky??


RTmaster napsal:
Nazdar neviem ci to tu uz bolo riesene ale mam problem ze mi mrzne anaconda... zacalo to pri hyperione ze z nicoho nic mi obraz zastal na prijimaci sa rozsvietil len bootloader a nic ine nepomoze iba anacondu odpojit z elektriky... isty cas som fungoval bez hyperionu ale zacalo to iste... a teraz sa to prejavuje asi po max 3 minutach zapnuteho prijimaca... vie mi niekto s tym poradit?? dikes

Asi to treba zahodit i ked je ho skoda.Za 100ku ale podobny kupiš...no...s lepším hardware a podporou.

_________________
---------------------------------------------------------------------------
DM800HD 4X -Nemesis 2.6(svn110)+1X int. disk 500GB Samsung,Herobox EX4PLI4(Alonso),parabola 120Fe-Thor 0,8,60Al+motor SG2100,80Fe-Thor 0,8 a [/color],VU SOLO2 SE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 24.Duben 2016 - 20:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Únor 2007 - 16:25
Příspěvky: 5
Poděkoval: 3 krát
hmmm uz som ho zahodil... :(

stevesk11 napsal:
RTmaster napsal:
dnes som vyskusal vymenit zdroj a nic ... vie mi niekto poradit?? ci sa ho mam zbavit na suciastky??


RTmaster napsal:
Nazdar neviem ci to tu uz bolo riesene ale mam problem ze mi mrzne anaconda... zacalo to pri hyperione ze z nicoho nic mi obraz zastal na prijimaci sa rozsvietil len bootloader a nic ine nepomoze iba anacondu odpojit z elektriky... isty cas som fungoval bez hyperionu ale zacalo to iste... a teraz sa to prejavuje asi po max 3 minutach zapnuteho prijimaca... vie mi niekto s tym poradit?? dikes

Asi to treba zahodit i ked je ho skoda.Za 100ku ale podobny kupiš...no...s lepším hardware a podporou.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 30.Duben 2016 - 13:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Květen 2006 - 15:08
Příspěvky: 16
satelitni prijimac: Dreambox, ariva, VU+, Skytec
Místo/Bydliště: Bratislava
Poděkoval: 2 krát
Stači vymeniť kondiky 220 mF - sú 4 ks a všetko ide ako predtým..(kto je lenivý, pripájkuje len nové na staré) tiež som len googlil.. a dva kusy boxov som dal takto opäť do života.. teraz snažím dať tam E2.. snáď tam pôjde korektne OPENVPN, keď taký plugin nik na tento box nespravil :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 30.Duben 2016 - 13:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Květen 2006 - 15:08
Příspěvky: 16
satelitni prijimac: Dreambox, ariva, VU+, Skytec
Místo/Bydliště: Bratislava
Poděkoval: 2 krát
dydaj1 napsal:
Ten problém by som hladal v FTP/ var/ etc/conf,xml atď: je tam dosť starých súborov, stačí ak sa zamerane na dátumy...
Momentálne nemám takýto prijímač, nakoľko som jeden položil na E2 ale aj tak zamrza, nie tak často...
Škoda že sa nedá u týchto prijímačov urobiť úplný formát, tým pádom mi tam ostávajú nežiaduce, nefunkčné súbory a zápisy...



Tu je stara záloha pre porovnanie

Kód:
http://uloz.to/xcziFttc/9-2011-rar
heslo-meno



http://technet.euweb.cz/2011/12/Postup- ... troju.html


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 09.Květen 2016 - 23:33 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 16.Prosinec 2007 - 13:29
Příspěvky: 416
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda
Poděkoval: 3 krát
Vymenil som BC926 a zaujímavé neseká zatiaľ [-o< [-o< [-o<


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 3361 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1164 165 166 167 168 169 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk