e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 27.Duben 2017 - 3:18

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 87 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 06.Únor 2014 - 10:32 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1047
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 2 krát
@ fuxo
:arrow: tažko, tá schéma nieje správna, a platí to čo som napísal, o tých krížnych kábloch, vyrob si ten spliter, ako krabičku a pripoj k nemu každé STB krížnym RS káblom, a Ja ti garantujem že to nepôjde.
Tá shcéma je Správna, ak zoberieme, že tie RS konektory sú výstupy STB, ale ak by sa vzali tie RS konektory, ako Vstupy do toho "akože splitera"a medzi ne idú všade prepoje kryženym RS káblom, tak je to Zrkadlovo.

_________________
Pišťok


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Únor 2014 - 13:24 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 28.Březen 2006 - 14:15
Příspěvky: 196
Poděkováno: 2 krát
Prečo mám niečo pripájať krížovým káblom ,treba to zapojiť, tak ako je nakreslené na schéme .Načo vyrábať nejaké krabičky ,keď dioda vpohode vojde do konektora D-sub.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Březen 2014 - 16:05 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Leden 2010 - 16:16
Příspěvky: 78
a funguje to i tak,ze server bez karty sdili pres LAN (NET) a posila to klientum pres RS232 ?
Dik


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Březen 2014 - 19:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 28.Březen 2006 - 14:15
Příspěvky: 196
Poděkováno: 2 krát
funguje


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Červen 2014 - 10:24 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Květen 2009 - 22:42
Příspěvky: 2
Chtěl bych se zeptat jestli je ještě funkční sdílení přes SPLITER VTR-1


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Červen 2015 - 15:43 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Leden 2009 - 1:27
Příspěvky: 71
Dobry,

niekto tu pisal ohladom primaca SKymaster...

Mam od neikoho taky primac, berie to kartu ICE, ale nemam original DO. Funguje od Opticumu, skoro vsetko. Len je problem ze neviem nove stanice naladit...Cez menu sa zobrazia Prog. sprievodca, Sort Channel, Editacia, Card info...
ale nikde tam neviem najst Rucne alebo automaticke ladenie. Ani nastavenie druzic, ani Tovarenske nastavenie...

Ak niekto by vedel poradit, velmi by mi pomohlo..
Je to Skymaster DCX25

Vopred velka vdaka.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Květen 2016 - 15:28 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 11.Duben 2008 - 18:25
Příspěvky: 258
satelitni prijimac: GM 9060, GI Voyager II, Amiko
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 2 krát
han123 napsal:
Chtěl bych se zeptat jestli je ještě funkční sdílení přes SPLITER VTR-1



AMIKO HD 8150 se SW AMIKO_HD_8150_2.3.45_emu.zip,

sdílí přes RS 232 pomocí WTR 1,
server AMIKO HD 8150 nebo
server Golden Media UNI BOX 9060 CRCI HD PVR, obojí funguje dobře

_________________
GM 9060, 1,69 EMU, splitter WTR 1, GI Voiager II, Amiko 8150, motor, SkyLink


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 87 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk