e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 28.Únor 2017 - 13:30

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 87 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 23.Leden 2012 - 20:23 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Listopad 2006 - 19:57
Příspěvky: 21
Místo/Bydliště: Slovensko
Poculi ste slovo znalca.
Znalcovi vdaka.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Leden 2012 - 20:51 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4509
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 75 krát
aklec napsal:
Poculi ste slovo znalca.
Znalcovi vdaka.

Bolo mi potešením. :D

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD Plus+2x 500GB HDD
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Parabola-85E
Parabola 120+motor DG380S Speedy
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Únor 2012 - 16:34 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červen 2011 - 9:29
Příspěvky: 777
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Místo/Bydliště: Sliac Kupele
Poděkováno: 2 krát
rozmyslam nad vymenou starsich SD prijimacov za novsie ktore by fungovali s tymto wifi splittrom, mate skusenosti s tymto druhom splittra ?
Wifi Splitter WTR-1


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
LG 3D LED TV 42LB650V Full HD, AB IPBox PRISMCUBE RUBY + 1TB HDD, WeTek, Gibertini 100 Al multifeed 23,5°E 19,2°E 13,0°E
Obrázek
Programovanie v jazyku C, C++, C#, pocitacova grafikaObrázekMoja basnicka tvorba blog SME


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Únor 2012 - 16:53 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Květen 2009 - 18:51
Příspěvky: 1177
satelitni prijimac: nic staleho...
Poděkováno: 1 krát
helix26 napsal:
rozmyslam nad vymenou starsich SD prijimacov za novsie ktore by fungovali s tymto wifi splittrom, mate skusenosti s tymto druhom splittra ?
Wifi Splitter WTR-1


Opticum ktere maji vystup na 12V/500mA.Myslim do typu X80.Netestovano...
Podpora:
Golden Interstar,
Echosmart,
Globo/Opticum,
Orton,
Yumatu,
Kaon,
Musis se mrknout na http://www.globo.com.pl/

http://www.aerial.sk/eshop-old/download ... 0RS232.pdf

Kód:
Splitter WTR-1

1.Install the antenna on the "ANTENNA" holder
 2.Plug the "RS232" terminal into to the satellite receiver "RS232" socket
 3.Connect the "DC 12V" cable to DC scoket.set the satellite receiver at "12V ON" state.
 4.Set "CHANNEL" switch as same position as the master receiver.
 5.Place the receiver in an open area.
 Power on the master receiver and slaver receiver.
 7.Master receiver set as "Server".
 8.Slaver receiver set as "Client X" ("X" is number "1" to "8").each slaver receiver must be set to difference "Client number".
 9.When completed above setting.then the receiver can be connected.

Notes:Above No.3,No.4,No.7,No.8 please refer to to satellite receiver user's manual.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
out of order...


Naposledy upravil(a) plesi dne 08.Únor 2012 - 19:43, celkem upraveno 3 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Únor 2012 - 20:10 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červen 2011 - 9:29
Příspěvky: 777
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Místo/Bydliště: Sliac Kupele
Poděkováno: 2 krát
plesi napsal:
helix26 napsal:
rozmyslam nad vymenou starsich SD prijimacov za novsie ktore by fungovali s tymto wifi splittrom, mate skusenosti s tymto druhom splittra ?
Wifi Splitter WTR-1


Opticum ktere maji vystup na 12V/500mA.Myslim do typu X80.Netestovano...
Podpora:
Golden Interstar,
Echosmart,
Globo/Opticum,
Orton,
Yumatu,
Kaon,
Musis se mrknout na http://www.globo.com.pl/


teraz to bezi na golden media, chcel by som to nahradit prijimacmi HD

_________________
LG 3D LED TV 42LB650V Full HD, AB IPBox PRISMCUBE RUBY + 1TB HDD, WeTek, Gibertini 100 Al multifeed 23,5°E 19,2°E 13,0°E
Obrázek
Programovanie v jazyku C, C++, C#, pocitacova grafikaObrázekMoja basnicka tvorba blog SME


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2012 - 18:39 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červen 2011 - 9:29
Příspěvky: 777
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Místo/Bydliště: Sliac Kupele
Poděkováno: 2 krát
plesi napsal:
helix26 napsal:
rozmyslam nad vymenou starsich SD prijimacov za novsie ktore by fungovali s tymto wifi splittrom, mate skusenosti s tymto druhom splittra ?
Wifi Splitter WTR-1


Opticum ktere maji vystup na 12V/500mA.Myslim do typu X80.Netestovano...
Podpora:
Golden Interstar,
Echosmart,
Globo/Opticum,
Orton,
Yumatu,
Kaon,
Musis se mrknout na http://www.globo.com.pl/


nasiel som tieto HD prijimace ... urcite idu s tymto wifi splitterom ?
http://www.globo.com.pl/?filtrate=1&cmd=view&y=3&category=1&hdsd=2&p1=4

_________________
LG 3D LED TV 42LB650V Full HD, AB IPBox PRISMCUBE RUBY + 1TB HDD, WeTek, Gibertini 100 Al multifeed 23,5°E 19,2°E 13,0°E
Obrázek
Programovanie v jazyku C, C++, C#, pocitacova grafikaObrázekMoja basnicka tvorba blog SME


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2012 - 19:52 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Květen 2009 - 18:51
Příspěvky: 1177
satelitni prijimac: nic staleho...
Poděkováno: 1 krát
helix26 napsal:
plesi napsal:
helix26 napsal:
rozmyslam nad vymenou starsich SD prijimacov za novsie ktore by fungovali s tymto wifi splittrom, mate skusenosti s tymto druhom splittra ?
Wifi Splitter WTR-1


Opticum ktere maji vystup na 12V/500mA.Myslim do typu X80.Netestovano...
Podpora:
Golden Interstar,
Echosmart,
Globo/Opticum,
Orton,
Yumatu,
Kaon,
Musis se mrknout na http://www.globo.com.pl/


nasiel som tieto HD prijimace ... urcite idu s tymto wifi splitterom ?
http://www.globo.com.pl/?filtrate=1&cmd=view&y=3&category=1&hdsd=2&p1=4


Pokud ma prijimac firmware pro sdileni pres RS232,tak by nemel byt zadny problem.9339-CARD SHARE-HOME SERVER/HOME CLIENT 1 - 8.
Musis prohledat forum,ktere prijimace lze propojit pres RS232 a take zkontrolovat zda maji vystup 12V/500mA.

_________________
out of order...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2012 - 21:53 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červen 2011 - 9:29
Příspěvky: 777
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Místo/Bydliště: Sliac Kupele
Poděkováno: 2 krát
v pohode mam externe zdroje k tomu splitteru samozrejme ze jednochsie by bolo vytiahnut napajanie zo zdroja prijimaca idealne keby malo vystup 12V
ok dik :)
tusi niekto co bude robit ICE karta v roku 2013 ked uz pojde ciste irdeto a surflock ?

_________________
LG 3D LED TV 42LB650V Full HD, AB IPBox PRISMCUBE RUBY + 1TB HDD, WeTek, Gibertini 100 Al multifeed 23,5°E 19,2°E 13,0°E
Obrázek
Programovanie v jazyku C, C++, C#, pocitacova grafikaObrázekMoja basnicka tvorba blog SME


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2012 - 22:03 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1042
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát
helix26 napsal:
tusi niekto co bude robit ICE karta v roku 2013 ked uz pojde ciste irdeto a surflock ?

no nič prečo ,Prinajhoršom ,ak by vypli 0D96 CRW ,tak pošlu na kartu inštrukcie a karta sa prehodí do 0624 IRDT ,a je to bez problému ,toť ale treba mať ovšem STB na ktorom pošliape aj IRDT.(ale to neurobia ,toť musia dodržať iste podmienky a kým neskončí 2 ročná záruka poslednej predane ICE ,tak by to malo ostať aspon isto do toho 2105 ,toť im ide v prvom rade o ten Surflock šak aj ked trepu dve na tri ,iny dovod vymeny nemaju stare CRW prelomene nebolo ,neni a ani nebude ,kým niekto z hora nepošle to vzduchu algoritmus ).
Toť pokial nevymyslia že budu aj párovať šicko OK žiadne Strachy. :D

_________________
Pišťok


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2012 - 22:16 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červen 2011 - 9:29
Příspěvky: 777
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Místo/Bydliště: Sliac Kupele
Poděkováno: 2 krát
pistok153 napsal:
helix26 napsal:
tusi niekto co bude robit ICE karta v roku 2013 ked uz pojde ciste irdeto a surflock ?

no nič prečo ,Prinajhoršom ,ak by vypli 0D96 CRW ,tak pošlu na kartu inštrukcie a karta sa prehodí do 0624 IRDT ,a je to bez problému ,toť ale treba mať ovšem STB na ktorom pošliape aj IRDT.(ale to neurobia ,toť musia dodržať iste podmienky a kým neskončí 2 ročná záruka poslednej predane ICE ,tak by to malo ostať aspon isto do toho 2105 ,toť im ide v prvom rade o ten Surflock šak aj ked trepu dve na tri ,iny dovod vymeny nemaju stare CRW prelomene nebolo ,neni a ani nebude ,kým niekto z hora nepošle to vzduchu algoritmus ).
Toť pokial nevymyslia že budu aj párovať šicko OK žiadne Strachy. :D


no jo uz sa snazia zabudovat do vacsiny prijimacov Secure Sillicon, poznam iba jeden prijimac tusim ze Topfield ktory paruje kartu natvrdo

_________________
LG 3D LED TV 42LB650V Full HD, AB IPBox PRISMCUBE RUBY + 1TB HDD, WeTek, Gibertini 100 Al multifeed 23,5°E 19,2°E 13,0°E
Obrázek
Programovanie v jazyku C, C++, C#, pocitacova grafikaObrázekMoja basnicka tvorba blog SME


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Únor 2012 - 11:35 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Únor 2010 - 23:22
Příspěvky: 822
Místo/Bydliště: "CzechoSlovak SAT fóra"
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 7 krát
helix26 napsal:
rozmyslam nad vymenou starsich SD prijimacov za novsie ktore by fungovali s tymto wifi splittrom, mate skusenosti s tymto druhom splittra ?
Wifi Splitter WTR-1

Viď prjímače v mojom podpise fungujú cez uvedený splitter OK !! :good:

_________________
satmont.eu
Home site * s u p p o r t s a t *
VU+


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2012 - 15:57 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Říjen 2008 - 20:59
Příspěvky: 93
satelitni prijimac: GM Spark Reloaded
Poděkoval: 1 krát
Jo Amika jsou naprosto bez problemu mezi sebou pres RS232. A i na siti pres ethernet to slape pekne.
Ten splliter ovsem neni WiFi. Je to bezdratovy splitter na frekvenci 400MHz. Ale mam vyzkouseno ze to spolehlive funguje z baraku do baraku na cca 400m.
Apropo mam jeste nekde ve skrini dva nebo tri tyhle strojky, protoze jsem uz presel kompletne na ethernet a jine znacky prijimacu. :o)
Takze kdyby mel nekdo zajem, jsou na prodej, cena dohodou.

_________________
Astra23.5E, Astra19.2E, Thor0.8W
Skylink, Freesat - 2x GM Spark Reloaded - 120GB HDD, 1x Amiko Alien2
TV Panasonic Viera TX-P42GT60E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Duben 2012 - 23:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Červenec 2011 - 19:55
Příspěvky: 34
Cafte chcel by som vediet aky spliter mam pouzit ? Mam Opticum X7 a opticum 4160 CX Plus . Opticum X7 by bol hlavny s kartou Skylink, moze byt aj WIFI .

OPTICUM_HD_X7_300 : ps_lemontree_1.4.34.rar

OPTICUM 4160 CX Plus : globo_cr_amstar_lcp_emu_1.3.69.rar

_________________
VU+UNO : Black Hole Vu+ Uno v 3.0.2F,hdglass16_10.66 , HDD 500GB , cccam 2.3.0 ,Avalon-Vesmire, zdielanie ,
OPTICUM X7 : globo_OPTICUM_HD_X7_300_ps_amstar_1.4.98
skylink + kombi
Irdeto ICE


Naposledy upravil(a) Netvor dne 13.Duben 2012 - 23:34, celkem upraveno 2 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2012 - 0:48 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Únor 2010 - 23:22
Příspěvky: 822
Místo/Bydliště: "CzechoSlovak SAT fóra"
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 7 krát
Splitter - WTR1 Ti medzi týmito FW fungovať nebude, aspoň na AMICO SHD - 8000 zdieľanie cez WTR-1 nefunguje pod FW. 1.3.88 a vyšie a ORTON 4160 cx Plus FW1.3..

_________________
satmont.eu
Home site * s u p p o r t s a t *
VU+


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Duben 2012 - 23:34 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Červenec 2011 - 19:55
Příspěvky: 34
Cafte tak som kupil : Splitter kabelový pro sat. přijímače GoSat - 1xServer - 1xKlient ked som to zapojil a dal X7 ako server a 4160 klient tak to nefungovalo iba sli tri kanaly ale ked som to dal X7 klient a 4160 server tak to ide perfektne ale ja by som chcel X7 server tak mi prosim poradte ako to mam spojazdnit . ? skusal som aj soft :
ALI3602_06000200_globo_OPTICUM_HD_X7_300_ps_amstar_1.4.15
Ali3602-06000200-globo-opticum-hd-x7-300-ps-lemontree-1.4.16
furt to iste

_________________
VU+UNO : Black Hole Vu+ Uno v 3.0.2F,hdglass16_10.66 , HDD 500GB , cccam 2.3.0 ,Avalon-Vesmire, zdielanie ,
OPTICUM X7 : globo_OPTICUM_HD_X7_300_ps_amstar_1.4.98
skylink + kombi
Irdeto ICE


Naposledy upravil(a) Netvor dne 14.Duben 2012 - 15:46, celkem upraveno 2 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2012 - 5:24 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4509
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 75 krát
Netvor napsal:
Cafte tak som kupil : Splitter kabelový pro sat. přijímače GoSat - 1xServer - 1xKlient ked som to zapojil a dal X7 ako server a 4160 klient tak to nefungovalo iba sli tri kanaly ale ked som to dal X7 klient a 4160 server tak to ide perfektne ale ja by som chcel X7 server tak mi prosim poradte ako to mam spojazdnit . ? skusal som aj soft : 1.4.15,1.4.16 furt to iste

Nuž tu bude asi len takéto riešenie, 4160 vymeniť za druhú X7, čiže 2ks rovnakých stb - prípadne prepojiť cez LAN, alebo k 4160-ke dať iný stb, dávnejšie (teraz len cez LAN) som mal funkčné zapojenie Opticum X403p a 4060cx.
Dalšou vecou je fakt, že "kompatibilný" softvér do jednotlivých stb sa mi osvädčil taký, ktorý je povodom z jednej vývojárskej dielne. Nepíšeš aké softy, od akého vývoj.teamu máš v jednotlivých stb, takže skús brať ohľad aj na toto.
P. S. Kedže z X7 nemám žiadne bližšie osobné skúsenosti, asi ti lepšie neporadím. :)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD Plus+2x 500GB HDD
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Parabola-85E
Parabola 120+motor DG380S Speedy
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2012 - 15:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Červenec 2011 - 19:55
Příspěvky: 34
Netvor napsal:
Cafte tak som kupil : Splitter kabelový pro sat. přijímače GoSat - 1xServer - 1xKlient ked som to zapojil a dal X7 ako server a 4160 klient tak to nefungovalo iba sli tri kanaly ale ked som to dal X7 klient a 4160 server tak to ide perfektne ale ja by som chcel X7 server tak mi prosim poradte ako to mam spojazdnit . ? skusal som aj soft :
4160 : ALI3329C_05000200_globo_cr_amstar_lcp_emu_1.3.69
X7 : ALI3602_06000200_globo_OPTICUM_HD_X7_300_ps_lemontree_1.4.34
skusal som aj :
ALI3602_06000200_globo_OPTICUM_HD_X7_300_ps_lemontree_1.4.15
Ali3602-06000200-globo-opticum-hd-x7-300-ps-lemontree-1.4.16
furt to iste

doplnene

_________________
VU+UNO : Black Hole Vu+ Uno v 3.0.2F,hdglass16_10.66 , HDD 500GB , cccam 2.3.0 ,Avalon-Vesmire, zdielanie ,
OPTICUM X7 : globo_OPTICUM_HD_X7_300_ps_amstar_1.4.98
skylink + kombi
Irdeto ICE


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Květen 2012 - 18:11 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2008 - 19:44
Příspěvky: 9
satelitni prijimac: Amiko HD 8150, Amiko Impulse
Místo/Bydliště: Sobrance
Ja mám toto zapojenie a funguje bezproblémovo!
A cenovo - ani nehovorím; 4 × koncovka RS232 (female) 6 × Dióda BAT85, tenká telefónna štvorlinka na prepojenie... :-)

Je to zapojenie pre jeden STB s kartou (ja mám Opticum X403p, predtým to bol Opticum 4160CX Plus) a nastavením protokolu na Home Server a 3 × STB bez karty (Opticum 4100C) s nastavením protokolu ako Home Client1 až Home Client3 - funguje to až do 8 klientov...

Ozaj; funguje to aj bez R - odporu - teda aspoň u mňa :-)

Zapojenie klientov musí byť rovnaké, čiže keď na klientovi č. 1 na pin č. 2 zapojíte diódu kladným pólom, kladný pól musí byť aj na ostatných klientoch na pine č. 2 a na pine č. 3 záporný takisto pri všetkých klientoch...

Tie splitre, tu spomínané, plnia ten istý účel ako tieto diódy, len s tým, že niekto sa potrebuje napakovať na tom...

Ozaj, tie diódky sa vojdú do krytu koncovky RS232, takže ich ani nie je vidieť, až na ten štvoržilový káblik na prepojenie medzi STB...

Ale šikovní si ho dokážu pekne skryť trebárs za lišty na podlahe... :-)


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Byť hlupákom v dnešnej dobe je veľmi ťažké - konkurencia je obrovská!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Květen 2012 - 11:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 28.Březen 2006 - 14:15
Příspěvky: 198
Poděkováno: 2 krát
ja to mám zapojené ešte jednoduchšie bez diod na pinoch č.2 a samozrejme bez odporu


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Květen 2012 - 20:03 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2008 - 19:44
Příspěvky: 9
satelitni prijimac: Amiko HD 8150, Amiko Impulse
Místo/Bydliště: Sobrance
fuxo napsal:
ja to mám zapojené ešte jednoduchšie bez diod na pinoch č.2 a samozrejme bez odporu



Vážne?!!? -a to ako tak máš?!
Jasné, že pri zapojení jeden server + jeden klient nie je potrebné riešiť prepojenie cez diódy, ale pri viacerých STB ako klienti to inak nejde; pôjde ti akurát tak jeden, ktorý skôr "chytí" kódy a ostatné su OUT!
Toto zapojenie je pre viacej klientov, keď si to nepostrehol! :-)

_________________
Byť hlupákom v dnešnej dobe je veľmi ťažké - konkurencia je obrovská!


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 87 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk