e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Září 2017 - 22:37

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 87 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 20.Říjen 2011 - 21:44 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Listopad 2008 - 9:30
Příspěvky: 83
Místo/Bydliště: NMnV
Co takto tuto temu nemat stale na ociach pri kazdom otvoreni Volnej diskusie hned na prvom mieste v temach. Preco predbieha dnesne temy? Tymto ju urcite podrzim tam, kde ju vidim uz mesiac - na prve miesto. Je az taka zaujimava?

_________________
2 x DM800HD original s Visiosat Multisat 1W, 13E, 19.2E, 23,5E 4 MS, na chalupe 4 x Samsung s DVB-S2 a CI+ a Toroidal 90, 1W, 13E, 19.2E, 23,5E a 2 Skylink karty.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Říjen 2011 - 20:06 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1014
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 2 krát
Ona tu je len preto ,lebo stále v každej téme sa niekto na takéto vecičky pítal ,ako prečo a sčím a hlavne kde to kupiť ,teraz sa to už nedeje ,Toť som poprosil vtedy Moderátora ,aby to označil ako Info ,lepo ked sa to prepadávalo ,nováčikovia čítať viac jak 2 stránky nechcu a potom sa zbytočne plní forum ,úplne zbytočnymy otázkamy.
Ono to nieje Prvé Miesto ,len je označená ,ako INFO ,tak si to aspoň teraz prečítajú ,a ak má niekto problém už sa pítaju len na konkrétnu vec.

Napr. Podobné INFO Je v sekcii opticum ,ale to je zase Fakt dôležité ,toť ,ale tam je problémik ,že niekto ho prečíta už pozde ,ale väčšinou pomohlo to veľa ovšem stalo sa že problém bol aj inde.
Už totiž dávno pominuli časi ,že strčím kartu do STB a Hotovo. :D ,ale napr. stým som sa vôbec nemusel podeliť ,ale snažím sa pomôcť ,koľko sa dá ,ale aj to má svoju hranicu......

_________________
Pišťok


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2011 - 12:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Březen 2008 - 18:30
Příspěvky: 1
....mam 4x tv, 4x primace Opticum, 1x splitter...musim kupit aj LNB Quad alebo mi staci single?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2011 - 12:34 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Květen 2009 - 18:51
Příspěvky: 1169
satelitni prijimac: nic staleho...
Poděkováno: 2 krát
kotlas6667 napsal:
....mam 4x tv, 4x primace Opticum, 1x splitter...musim kupit aj LNB Quad alebo mi staci single?




http://www.satlex.net/sk/4participants- ... _quad.html


ANO musis.
A pro družice Astra1 a Astra 3 pro 4 účastníky"Monoblok Quad".
Pres "LOOP" to nema vyznam. :D

_________________
out of order...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2011 - 15:05 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Září 2009 - 21:16
Příspěvky: 12
Mal by som na vás jednu prosbu. Mohol by mi niekto poslať schemu zapojenie splittra s telefonnyými koncovkami? Jedná sa o to či mám krížiť kable k každemu prijímaču.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2011 - 21:53 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1014
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 2 krát
hmilan napsal:
Mal by som na vás jednu prosbu. Mohol by mi niekto poslať schemu zapojenie splittra s telefonnyými koncovkami? Jedná sa o to či mám krížiť kable k každemu prijímaču.

maš to na prvej stránke :arrow: viewtopic.php?p=334710#p334710 ,tot subor Card Sharing with Switchbox.pdf.

_________________
Pišťok


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2011 - 7:18 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4513
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 79 krát
hmilan napsal:
Mal by som na vás jednu prosbu. Mohol by mi niekto poslať schemu zapojenie splittra s telefonnyými koncovkami? Jedná sa o to či mám krížiť kable k každemu prijímaču.

Ak máš na mysli tento splitter - obr.1, tak prevedenie koncoviek k nemu je podľa obr.2.
Všetky prepojovacie káble majú rovnaké zapojenie!!!


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD Plus+2x 500GB HDD
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Parabola-85E
Parabola 120+motor DG380S Speedy
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Leden 2012 - 21:07 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Duben 2009 - 8:36
Příspěvky: 12
pánové tohle by Vám mohlo pomoci rs232 http://www.compsys1.com/workbench/On_to ... apter.html


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Leden 2012 - 9:38 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Září 2009 - 21:16
Příspěvky: 12
Mohol by mi niekto pomôcť? Mám 3x opticum 4060 a skúšal som zapojiť spliter na zdieľanie ale akosi mi to nechce fungovať, buď ide len server a jeden klient a keď zapnem druhý tak zamrznu obidva klienti. Nevie mi niekto poradiť ako to vyriešiť? Aky soft dať do serv. a aké do klientoch aby mi to zdieľalo? A ešte jedna otázočka Na klientoch ma byť nastavené Klient1 a Klient2? Pri tejto variante som nedokázal Klient2 rozbehnúť. Dík za každé info.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Leden 2012 - 18:13 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Listopad 2006 - 19:57
Příspěvky: 21
Místo/Bydliště: Slovensko
Mas nevhodny soft v prijimacoch !!!
Najprv skus viac citat a potom konaj....
Vela slovakov to robi presne opacne! Co myslite, kolko ludi si ako prve precita uzivatelsky navod alebo montazny list ???


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Leden 2012 - 21:05 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Září 2009 - 21:16
Příspěvky: 12
Pri spliteri nebol žiadny montážny list ani návod. Môj problém som už vyriešil. Ako server som použil Opticum 7000CX a cez spliter som prepojil troch klientov a čuduj sa svete ide to. Ja som len potreboval info od niekoho kto to už takýmto systémom zapájal. Aj tak by ma zaujímalo či niekto použil ako server 4060 a sdieľal min. 2 klientoch.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Leden 2012 - 21:24 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Květen 2009 - 18:51
Příspěvky: 1169
satelitni prijimac: nic staleho...
Poděkováno: 2 krát
hmilan napsal:
Aj tak by ma zaujímalo či niekto použil ako server 4060 a sdieľal min. 2 klientoch.


Na 4060 jsi testoval jaky firmware?
Uz se tu nekde psalo o 1.3.26 a jeste jednom novejsim mozna "led_mcas_multiroom_1.3.69",ale nemohu potvrdit.

_________________
out of order...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Leden 2012 - 7:32 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4513
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 79 krát
hmilan napsal:
Pri spliteri nebol žiadny montážny list ani návod. Môj problém som už vyriešil. Ako server som použil Opticum 7000CX a cez spliter som prepojil troch klientov a čuduj sa svete ide to. Ja som len potreboval info od niekoho kto to už takýmto systémom zapájal. Aj tak by ma zaujímalo či niekto použil ako server 4060 a sdieľal min. 2 klientoch.

Zo 7000CX ako server to musí ísť, má výkonnejší procesor. Pri 4060 je to horšie, aj keď je už možno "na svete" soft, ktorý to dokáže "ukočírovať", hardware 4060 len tak nepustí!
V dávnejšej minulosti som to skúšal a výsledky neboli nejak ohromujúce! Teraz je to pre mňa už bezpredmetné, nepoužívam žiaden z týchto stb!

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD Plus+2x 500GB HDD
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Parabola-85E
Parabola 120+motor DG380S Speedy
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Leden 2012 - 15:04 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Září 2009 - 21:16
Příspěvky: 12
Na 4060 jsi testoval jaky firmware?
Uz se tu nekde psalo o 1.3.26 a jeste jednom novejsim mozna "led_mcas_multiroom_1.3.69",ale nemohu potvrdit.[/quote]

Skušal som obe fimware ale to bolo strašne. Aj ta 7000 nie je žiadna sláva ale aspoň to šľape. Ale za málo peňazí málo muziky.... :)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2012 - 14:35 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 17.Říjen 2008 - 13:43
Příspěvky: 140
Ak sa nemýlim 1.3.26 dokážu zdielať iba dva príjmače medzi sebou, nie tri.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2012 - 18:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Listopad 2006 - 19:57
Příspěvky: 21
Místo/Bydliště: Slovensko
Mili čitatelia.
Ak si kupite spliter dodavany Digsatom, dostanete na CD zoznam kompatibilnych prijimacov a na ziadost Vam zaslu aj spravny software do vasich prijimacov. Staci sa informovat.


Naposledy upravil(a) aklec dne 15.Leden 2012 - 11:56, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2012 - 23:21 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4513
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 79 krát
aklec napsal:
Mili sitatelia.
Ak si kupite spliter dodavany Digsatom, dostanete na CD zoznam kompatibilnych prijimacov a na ziadost Vam zaslu aj spravny software do vasich prijimacov. Staci sa informovat.

Milý "sisateľ"!
Nič v zlom, ale rád by som vedel - a pravdepodobne nie len ja, že čo to "koštuje", takýto "špás", čiže kompletka, splitter, CD + zoznam komapt.stb a k tomu "bonus na požiadanie",soft "na mieru" podľa modelu prijímača???

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD Plus+2x 500GB HDD
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Parabola-85E
Parabola 120+motor DG380S Speedy
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2012 - 0:00 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Květen 2009 - 18:51
Příspěvky: 1169
satelitni prijimac: nic staleho...
Poděkováno: 2 krát
Staci hledat: "card-splitter Digisat" ,nebo mrknout o stranku zpet a dozvis se vse potrebne.
Ja nechci vsude propagovat "reklamu" na tento spliter jak to dela "aklec".

_________________
out of order...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2012 - 12:06 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Listopad 2006 - 19:57
Příspěvky: 21
Místo/Bydliště: Slovensko
Pre uzivatela mmriboy a pre ostatnych... ceny splitrov mate na stranke obchodu: http://digsat.blog.cz/1007/card-spliter
Ked napiste ake modely prijimacov chcete zdielat, radi poradia s vyberom a doporucia software.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2012 - 14:51 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4513
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 79 krát
Pre užívateľa "aklec", objasnenie:
Ja to nepotrebujem vedieť, pre mňa tento spôsob domáceho zdielania už nieje zaujímavý, "hrám vyšší level"! Z mojej strany táto otázka padla, z podtextom trochu uštipačným a hlavne z dôvodu toho, že tu robíš reklamu na jeden typ výrobku a ja popritom dobre viem, že podobné splittre sa dajú kúpiť aj lacnejšie! To že tam dávaju ako bónus zoznam použiteľných stb a software podľa vlastného výberu, tak to sa dá úplne hravo zistiť, prípadne potrebný soft stiahnuť aj tu z fóra. Stačí iba trošku otvoriť oči a pohnúť rozumom pri vyhľadávaní a mať aspoň akú takú zručnosť v "blastení"!
Ale možno začiatočníkom, ľudom nenáročným, to postačí a majú všetko ako na striebornom podnose. Samozrejme, ako býva zvykom, každý špás niečo stojí!
Veľa zdaru!

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD Plus+2x 500GB HDD
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Parabola-85E
Parabola 120+motor DG380S Speedy
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 87 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk