e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Říjen 2018 - 12:26

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 197 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 16 7 8 9 10 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 26.Listopad 2011 - 17:36 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 26.Listopad 2011 - 15:29
Příspěvky: 5
DAkujem pomohlo uz mi to frciii
ja debil som dal na prvy FW 1.2.87 a na druhy 1.3.80


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 29.Prosinec 2011 - 19:03 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Květen 2009 - 12:40
Příspěvky: 4
mam opticum x403p...a potrebujem ho zdielat bud s-opticum 4060.....alebo multiroom....cez r232....ale strasne to seka....ked nahram starsi soft na 403ku tak to fachci len nefunguje ovladac na 403...vie niekto poradit?? chcem zdielat upc kartu...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2012 - 17:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Květen 2009 - 12:40
Příspěvky: 4
ahoj...vie niekto upravit tento soft tak aby siel ovladat s new ovladacom????........ globo_class_sp_1.3.42@OPTICUM_HD_X4_220.rar [2.48 MiB].........


Naposledy upravil(a) ALINKO26 dne 11.Leden 2012 - 19:49, celkem upraveno 2 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2012 - 17:41 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Červen 2010 - 11:25
Příspěvky: 44
satelitni prijimac: Opticum x402p
Místo/Bydliště: Komárno
Dobry den! Mame doma opticum x402p s lcd telkou a rozmyslali sme ze by sme kupili aj do druhej izby satelit, lebo tam chytame len dvbt, a aj to s dost biednym signalom. Kedze nas stb nema lan chcel by som sa opytat aky by bol vhodny lacny client sd primac. Kedze mame lnb len s jednym vystupom, tak by som ho vymenil. Ak by sa to dalo takto nejako zrealizovat tak by sme chceli zdielat takto kym nezapnut to blokovanie, potom kupit nejaku skylink kartu. Co vsetko budem potrebovat? Za odpoved dakujem. Ondro


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2012 - 18:49 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5223
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 100 krát
karotka- napsal:
Dobry den! Mame doma opticum x402p s lcd telkou a rozmyslali sme ze by sme kupili aj do druhej izby satelit, lebo tam chytame len dvbt, a aj to s dost biednym signalom. Kedze nas stb nema lan chcel by som sa opytat aky by bol vhodny lacny client sd primac. Kedze mame lnb len s jednym vystupom, tak by som ho vymenil. Ak by sa to dalo takto nejako zrealizovat tak by sme chceli zdielat takto kym nezapnut to blokovanie, potom kupit nejaku skylink kartu. Co vsetko budem potrebovat? Za odpoved dakujem. Ondro

2-krat ab cryptobox 400 hd a maš poriešené lacne zdielanie a idú všetky karty cs-sk ,upc ,,zatial ".

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2012 - 18:50 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Červen 2010 - 11:25
Příspěvky: 44
satelitni prijimac: Opticum x402p
Místo/Bydliště: Komárno
lenze ja potrebujem len jeden sd primac a nie dva a este k tomu hd


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2012 - 19:11 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5223
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 100 krát
karotka- napsal:
lenze ja potrebujem len jeden sd primac a nie dva a este k tomu hd

je to tvoja vec , ale ja osobne by som do sd neinvestoval ani cent . tak si kúp dáky opticum napr.7100 prepoj to rs 232 najdi si vhodné softy čakaj pri klientovi pri prepnutí 3 až 10 sec a ked ti napiše ,,kodované "tak sa nečuduj . kým budeš laborovat so softami tak zošedivieš ak si to neviš nahrat sám . s prijimačom čo som ti odporučil tak je to jednoduché ideš cez lan prepnutie okamžité aj bez routra na priamo berie všetky karty ide ako klient aj server a je to už hd . iné ,,lacno " a stabilne ma nenapadá .

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2012 - 20:39 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 30.Prosinec 2008 - 1:07
Příspěvky: 866
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 13 krát
ked uz sd, tak lepsi nez opticum7100 je 4060cx alebo amiko550/560...
tiez k 402 mozes dalsiu 402/403 alebo amiko7900/8000 - ale radsej s lan kvoli moznosti reshare...
pri spravnych softoch by to nemalo robit ziadny problem ani s rychlostou prepinania


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2012 - 23:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Červen 2010 - 11:25
Příspěvky: 44
satelitni prijimac: Opticum x402p
Místo/Bydliště: Komárno
dakujem za odpoved, ten amiko550 resp 560 je akurat podla mojich predstav, ak zapnu surflock tak by mal ist v pohode s irdeto kartou ako som sa docital a ma rovnaky ovladac ako x402p, cize sa aspon rodicia nebudu musiet ucit nove rozlozenie gombikov. aky kabel treba k tomu zdielaniu cez rs232?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2012 - 1:50 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 30.Prosinec 2008 - 1:07
Příspěvky: 866
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 13 krát
klasicky krizeny - nullmodem: 2-3 3-2 5-5


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2012 - 19:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Květen 2009 - 12:40
Příspěvky: 4
ALINKO26 napsal:
ahoj...vie niekto upravit tento soft tak aby siel ovladat s new ovladacom????........ globo_class_sp_1.3.42@OPTICUM_HD_X4_220.rar [2.48 MiB].........
...........Da sa to vobec????


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2012 - 20:06 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5223
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 100 krát
karotka- napsal:
dakujem za odpoved, ten amiko550 resp 560 je akurat podla mojich predstav, ak zapnu surflock tak by mal ist v pohode s irdeto kartou ako som sa docital a ma rovnaky ovladac ako x402p, cize sa aspon rodicia nebudu musiet ucit nove rozlozenie gombikov. aky kabel treba k tomu zdielaniu cez rs232?

no chlape neviem či robíš dobre , ale je to tvoja vec , neviem síce akú kartu mieniš používat . ak skylink tak si uvedom že všetky programy čo budú nové tak by mali ísť v mpeg -4 bez ohladu na to či sd alebo hd . nechcem ťa samozrejme strašiť ved to bude tvoj problém , prajem ti vela štastia .

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2012 - 21:00 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2557
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
To karotka-,nerobíš múdro a poradiť si nechceš dať,čo s tebou?Kto chce kam,pomôžme mu tam?V dnešnej dobe a zdielať nejaké šunty cez RS-232 je zastaralé,nepraktické a hlúpe.Ale rob ako si rozumieš.Nech sa darí.

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2012 - 2:41 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Červen 2010 - 11:25
Příspěvky: 44
satelitni prijimac: Opticum x402p
Místo/Bydliště: Komárno
Ja samozerejme rozumiem Vasim obavam, ale na telku ktora sa zapne raz za mesiac mi sd uplne vyhovuje, zbytocne investovat do niecoho co sa nebude pouzivat aspon kazdy den, ohladom toho mpeg2-4 si myslim, ze aj tak vela vela programov pridavanych do volnej ponuky nebude, a aj ked budu v podstate mi stacia tie co uz tam teraz su a tie su v mpeg2. Hadam sa to nechystaju zmenit. Ak by zapli surflock tak som cital ze irdeto kartu by to malo dekodovat uplne v pohode, tak by som kupil este jednu a bolo by.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 05.Únor 2012 - 16:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Říjen 2011 - 19:56
Příspěvky: 2
1fox napsal:
konečne sa mi podarilo rozchodiť zdielanie dvoch 403jek

sú zapojené napriamo priamym nekríženým utp káblom
v obidvoch su 1.1.39 softy

SERVER
network local seting
DHCP vyp
IP 192.168.003.177
subnet mask 255.255.255.000

net server config
server port 10000
active potvrdit OK aby sa bod zafarbil
protocol home camd 1.0


KLIENT
network local seting
DHCP vyp
IP 192.168.003.002
subnet mask 255.255.255.000

net client config
server name 192.168.003.177
server port 10000
active server potvrdit OK aby sa bod zafarbil
emulator homecamd

je dôležité aby sa z tychto nastavení odchádzalo cez červené tlačidlo len tak si zapamätá nastavenia.


mám ale jednu otázku ked vypnem a naspäť zapnem klienta tak od momentu zapnutia na DO do rozbehnutia a naskočenia zdielania to trvá 1minutu a 20sekund čo je dosť dlho.kolko to trvá vám

dakujem za jednoduchy dobry navod :good:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 17.Únor 2012 - 14:31 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Březen 2008 - 18:35
Příspěvky: 31
satelitni prijimac: Formuler f4 turbo,HDBOX9105*
Poděkoval: 2 krát
55 sekund server 1.3.42 klient1.2.84


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 17.Květen 2012 - 19:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Květen 2012 - 21:19
Příspěvky: 8
Zdravím,

má někdo zkušenost se sdílením dvou X403p přes internet přes Homecamd protokol ? Běží mi net na DHCP a sdílení se mi nedaří.
Jde to někomu ?
Díky za nějaké info.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 17.Květen 2012 - 20:14 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2557
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
Cez Homecamd nie,ale cez CCcam,alebo NeWCamd,ten prvý je na domáce zdielanie.Nech sa darí.

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 17.Květen 2012 - 20:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Květen 2012 - 21:19
Příspěvky: 8
vlado.ucho napsal:
Cez Homecamd nie,ale cez CCcam,alebo NeWCamd,ten prvý je na domáce zdielanie.Nech sa darí.



Ale právě u 403p je možno vytvořit server jen přes Homecamd, jiná možnost v menu pro server není.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 18.Květen 2012 - 4:43 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4681
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 91 krát
Už som sa to pýtal v inom vlákne, venovanom X403p, ale popýtam sa aj tu:
Ako riešite obnovu zápisov pri vloženej Sky ICE karte v stb, a zároven bežiacom share z U.C dir.ct. Musíte vypnúť share, aby prišla aktuálna obnova zápisov, alebo ide vám oboje zároven a bez problémov?!

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+1TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 197 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 16 7 8 9 10 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 3 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk